Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488132 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Foto var mı?
yeniniönüden foto isteyelim @SDemirsoy ve diğer arkadaşlar bi rica edin çatıya bi bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

KAPALI ÜST

Blok    Sıra   Koltuk
414      6        6

Memnun oldum pampa :)

Bende 414 teyim.hemen üstündeyim.lütfen ayakta maç izleme  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

Ne ilgisi var abi, hakaret olarak mı söyledim ben bunu?

Arkadaş kaç gündür sürekli bilet parası da bilet parası diyor, yazıklar olsun dan başka cümle kurmuyor. Belki gidemeyecek durumda gerçekten. Aramızda toplayamaz mıyız böyle bir durumda?
Bilet parasinda olmadigimizi ilk basindan beri soyledik bu yugulamanin benim de icime sinmedigini surekli soyledim. Bunu soylemek insanin parası yok hadi sana para toplayalim gonderelim demek bir kere cok hos bir davranis degil.
Eger bu uygulamayi uygun buluyorsan kisiler sana ozelden ulassin o kisilerin bilet paralarini karsilarsin.
Herkese kombineler acilistan itibaren bir yil diye satildi.
Kaldiki loca 1903 ve vip taraftarlarinada 3 yil olarak satildi. 3 yil sonra 11 nisan 2019 tarihinden sonra onlara nasil bir uygulama olacak.
Baskan surekli olarak bize guvenmediler stad yapilirken loca istemediler, stad acilinca benden loca istiyorlar  O zaman bana guvenmedin simdi diye guveniyorsun diyor. Peki bu insanlar sana guvenmisler olmayan stada kombine almislar. Bu guvenlerinin karsiligi bu mu olacakti.
Simdi kalkar bana sanada para toplayalim bilet alalim dersin sonrada cevabin alasini alirsin bastan soyleyim.

Kaldiki forum kurallarini bir kez daha okumanizi öneririm.

Çevrimdışı GIUNTI

Sanırım stat bittiği için herkes saracak yer arıyor.

Bir an önce salon inşaatına başlamak lazım millet birbirini yemeden   :lol:

Çevrimdışı Deadam

Bu kombine başkanın beyanatına eleştirilerden baygınlık geldi.

Foruma sanki rüzgar girdi, yalçın'lık yapıyor, keçeli giyininiliyor.

Önümüzdeki Koca Ormanı görmezden gelinip önümüze demirörmeye çalışanlar pirim yapıyorlar.

Hepsini ıssız adalı bir okyanusa davet ediyorum.

Saygılar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı iska

Cümleten selamlar. Kombineyi saniye farkıyla kaçırdım şimdi başkanı dinledim ankarada konyada takımın yanında olan cefakar taraftarımız biletlerde ikinci öncelik hakkına sahip olacak diyor. Ben olimpiyatta avrupa maçlarına gitmiştim kağıt bilet alarak bu durum içinde öncelik hakkını sahip olanlar arasında sayılyor muyum ? Bilgisi olan aydınlatırsa çok memnun olurum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cümleten selamlar. Kombineyi saniye farkıyla kaçırdım şimdi başkanı dinledim ankarada konyada takımın yanında olan cefakar taraftarımız biletlerde ikinci öncelik hakkına sahip olacak diyor. Ben olimpiyatta avrupa maçlarına gitmiştim kağıt bilet alarak bu durum içinde öncelik hakkını sahip olanlar arasında sayılyor muyum ? Bilgisi olan aydınlatırsa çok memnun olurum.
Bu konuda detaylı bir açıklama yapılmadı. Passolig olması şart zaten diye biliyorum bilet alabilmen için. Bence kulübü arayıp iletişime geçmen daha faydalı olacaktır ki zaten bilet satışı açıklandığında bunlar detaylı olarak yazılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Ben hata olduğunu düşünmüyorum.

Taraftara müşteri muamelesi yapılmıyor, aksine taraftar müşteri gibi davranıyor.

Taraftar, "Kulübüm 30 milyon lira kar edecekse, ben bu işe razıyım" der.

Müşteri, "Sözleşme yapmıştık, sözleşmeye uymuyorsun. Yazıklar olsun" der.

Kim taraftar, kim müşteri daha net ortaya çıkar.

36 yaşında adamsın
hiç duymadın mı kadının yaşını erkeğin maaşını sormayacaksın kelamını
imkanın varsa dm at ben ödeyeyim diyorsun
sonra üslubumda problem yok diyorsun

yazdıklarına bakıyorum
neyin peşinde olduğunu dirak edemiyorum

taraftar müşteri olayına gelince
başkan taraftar değil müşteri gibi davranıyor
beğenmiyorsan iade et diyor

o kadar çok sıkıntılıysa imkanları daha iyi olan loca sahiplerine teklif edecekti.bu sene localar geçerli değil seneye geçerli olacak diyecekti

bu işi en başta yanlış yaptı ; emri vaki yaptı
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı browerdi

Büyüklerimiz gelmiş geçmiş en yetenekli Futbolcumuzun rahmetli Yusuf Tunaoğlu olduğunu söyler. Canlı seyredemedik ama methini çok duyduk.
Başkan bugün tüm efsanelerimizi çağıracağız dedi. Umarım Sergen Yalçın'da açılışta olur diğer tüm efsanelerimizle birlikte..
Ne mutlu ki onu izleme şansına sahip olduk... Az üzmedi bizi ama çokta sevindirdi.

Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilet parasinda olmadigimizi ilk basindan beri soyledik bu yugulamanin benim de icime sinmedigini surekli soyledim. Bunu soylemek insanin parası yok hadi sana para toplayalim gonderelim demek bir kere cok hos bir davranis degil.
Eger bu uygulamayi uygun buluyorsan kisiler sana ozelden ulassin o kisilerin bilet paralarini karsilarsin.
Kaldiki loca 1903 ve vip taraftarlarinada 3 yil olarak satildi. 3 yil sonra 11 nisan 2019 tarihinden sonra onlara nasil bir uygulama olacak.
Baskan surekli olarak bize guvenmediler stad yapilirken loca istemediler, stad acilinca benden loca istiyorlar  O zaman bana guvenmedin simdi diye guveniyorsun diyor. Peki bu insanlar sana guvenmisler olmayan stada kombine almislar. Bu guvenlerinin karsiligi bu mu olacakti.
Simdi kalkar bana sanada para toplayalim bilet alalim dersin sonrada cevabin alasini alirsin bastan soyleyim.

Burada pek çok mesaj okudum, neden sadece bir kişiye yazdım bu mesajı?

Çünkü o arkadaşın mesajları, tek derdinin para olduğunu düşündürdü bana. Açın okuyun arkadaşın son 3 günkü mesajlarını, bana hak vermezseniz gelin konuşalım.

Tekrar söylüyorum, anlaşmalarda caymalar olabilir. Karşı taraf seninle yaptığı anlaşmada değişikliğe gidebilir, bunun için yasal haklarınız varsa arasınız.

Ayrıca tekrar söylüyorum, ortada bir mağduriyet yok. 1 senelik süreyi lig sonundan başlatıyorlar.

Ha anlaşmaya uygun değilse ve buna itirazınız varsa, hakkınızı arayın abi. "bu kulüple anlaşma yapılmaz" diye düşünüyorsanız, gidin ürünü iade edin. Ya da tüketici heyetine gidin, dava açın.

Çevrimdışı ilhan mansız

Taraftara müşteri muamelesi yapılmıyor, aksine taraftar müşteri gibi davranıyor.

mükemmel bir yorum, tebrikler, helal olsun gerçekten

Çevrimdışı ErsinA.

Önümüzdeki Koca Ormanı görmezden gelinip önümüze demirörmeye çalışanlar pirim yapıyorlar.

Saygılar.

Çok ince  :ok:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bu yazılanlara sonuna kadar katılıyorum  ve tekrar  yineliyorum  konu 100 tl bilet parası vermek değil.saf yerine konmak.üstüne bide tepki sonucunda  fakir edebiyatı yapıyor muamelesi görmek

Çevrimiçi Koa_lAA

Saygılar.

sübliminal e az kaldı :D

Çevrimdışı Ayberk

Ya arkadaşım hepimiz taraftarız ama biraz gerçekci ol kaç senedir ligde bile aldığımız kupa sayısı  belli sen realle maçtan bahsediyosun.bu işin tam terside olabilir hiçbir idda kalmamış ligdede kötü durumdada olabiliriz.sen hala anlamıyorsun beni.burda sonra 3 maç önce 3 maç meselesi değil.para yokken   ayı dayı meselesi yapması sonrada tabiri  caizzse  si... çekmesi delirtiyor  insanı. düne kadar böyle değilken bu aşamada  bilet alıyosanız alın almıyosanız  verin kombineleri beğenmiyosanız demesi çok aciz vede iki yüzlüce....cayma hakkı tek taraflı olmaz  sen 1 sene önce caydım ver kombinemi desen alabilicekmisin paranı geri.yazdığın hiç birşey örtüşmüyor.

TEKRAR SÖYLÜYORUM  SENİN BU YAPILAN HOŞUNA BİLE GİDİYOR OLABİLİR AMA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. NE YAPAYIM İKİ YÜZLÜ İNSANIDA SEVMİYORUM YALAKASINIDA.HAYATTA HERŞEYİ PARAYLA ÇÖZEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMENDE AYRI BİR  SEVİYESİZLİK SÖYLEYİYİM ONUDA...
hayatta her şey para olmayabilir belki ama endüstriyel futbolda her şey para. ne kadar yüksek gelirin var o kadar paran var, o kadar güçlüsün. niye mali denetim altındayız? kötü yönetildiğimizden dolayı yüksek borçlandık, kayyumdan son anda kurtulduk. iyi ki akıllı insanlar geldi çok önemli işler yaptılar, zor zamanlarda müthiş stratejiler geliştirdiler. şapka çıkarmak lazım.
eğer ki stadın, sıkıntılı şartlar altında, çok zor bir lokasyonda, büyük engellemelere karşı yapıldığını kabul ediyorsan zaten bu seviyeye gelmesini takdir etmen lazım. daha önceleri bir kardeşimiz araştırma yapmıştı, dünyada biten stadların ortalaması 30 - 36 ay arasında. e daha ne olsun 26. ay dolmadan bitirmişler.
mali denetim altında olmamızdan dolayı uefa ya verilen sözler var. stadı 2. yarı açmayı planlayıp 10 milyon dolar gelir eldetmeyi hedeflemişler ve uefa ya beyanda bulunmuşlar. ama malum çatı kazası ve 40 cm yükseklik bize 3 aya yakın zaman kaybettirdi. yani beklenmeyen koşullar oluştu, 2. yarı açılamadı. mayıs ayında mali denetleme var ve mecburen 3 maç uygulamasına gittiler, uefa ya karşı zor durumda kalmamak, her hangi bir cezai duruma düşmemek için. kulübün menfaatini istemek kötü bir şey mi? hani sen ben yoktuk Beşiktaş vardı?
kısacası durumu, verilen bir söz olarak algılamak yerine şartların değiştirdiği zor koşulların aşılması olarak düşünmek lazım. kendimiz için değil Beşiktaşımız için...
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

36 yaşında adamsın
hiç duymadın mı kadının yaşını erkeğin maaşını sormayacaksın kelamını
imkanın varsa dm at ben ödeyeyim diyorsun
sonra üslubumda problem yok diyorsun

yazdıklarına bakıyorum
neyin peşinde olduğunu dirak edemiyorum

taraftar müşteri olayına gelince
başkan taraftar değil müşteri gibi davranıyor
beğenmiyorsan iade et diyor

o kadar çok sıkıntılıysa imkanları daha iyi olan loca sahiplerine teklif edecekti.bu sene localar geçerli değil seneye geçerli olacak diyecekti

bu işi en başta yanlış yaptı ; emri vaki yaptı

Taraftar çıkıp "Anlaşmadaki şartlara uymadın. Yazıklar olsun" demiyor mu?
Bazıları abartıp "Mahkemeye vereceğim" demiyor mu?

Taraftar bunu yapınca müşteri gibi davranmış olmuyor da, başkan kombineleri iade alabiliriz deyince mi taraftara müşteri gibi davranmış oluyor?

Tekrar okuyorum: Ben mi neden sonuç ilişkisini anlayamıyorum acaba diyorum. Yok ama, yatmıyor kafama bir türlü.

Çevrimiçi Koa_lAA

kombineli arkadaşların düşüncelerine bende katılmayan taraftayım ama görüşlerine saygıda duyuyorum..

lakin kaç gündür bu konuyu tekrar tekrar yazıp, durmadan eleştiri yapınca inanın çok antipatik olunuyor yada belkide nasıl diyim haklıyken bile haksız duruma düşüyorsunuz..

olan oldu niye uzatıyosunuz anlamıyorum.. kulübün kararıda değişmeyecek... kulübe yada başkana, yönetime giydirince kombineleriniz 3 maç için geride gelmeyecek... tamam sıkıntınızıda söylediniz... bi bitmedi gitti...

Çevrimdışı Ayberk

:claps:
birazcık kuyrugumuza basılmaya görülsün, mangalda kül bırakmıyoruz. lafta "Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin"
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ilhan mansız

Saygılar.
dernekçi başkanı unutmuşsunuz, hala sağda solda geziyor 😀😀

Çevrimdışı Aydemir54

@Aydemir54

Bu led ekranlara asya kartallari çarsi vb pankartlarla sorun yaşarlar gibi geliyor :D

Çevrimdışı kryhrglu

Forumda yeni açık tarafında kombinesi olan varmı?  :D

Çevrimdışı Fatih

Bu led ekranlara asya kartallari çarsi vb pankartlarla sorun yaşarlar gibi geliyor :D
Led ekranlar tek katta olucak. Diger katta led ekran yok. Yeni acikta da led ekran yok.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu yazılanlara sonuna kadar katılıyorum  ve tekrar  yineliyorum  konu 100 tl bilet parası vermek değil.saf yerine konmak.üstüne bide tepki sonucunda  fakir edebiyatı yapıyor muamelesi görmek
Tepki böyle konulur büyük harflerle soysuz yazarak değil eleştirininde bir sınırı vardır hakaret etme özgürlüğünü nerden geliyor? İyi niyetinden para toplayalım demiş uslubu bende çok yanlış buldum ama sonradan açıkladı niyetini kusura bakmayın ama olayları buraya getiren sizin sürekli hakaretleriniz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi