Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

3 ağ serilmiş yeni açık köprülere ytong tuğla üzerine beton atılıyor sonrada taş döşenecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Başkan konuşmasında loca duvarlarına led pano asılacak dendi bunun bi örneği var mı başka statlardan bulamadım? O beton gibi duran duvar gidecek çok sevindim.

Çevrimdışı BlackEagle26

Başkan Ledlerin yanısıra membran  ışıklandırması ile ilgili bişey söylemis galiba ? Sürpriz felan doğrumu

Çevrimdışı kutalmis.pinar

3 ağ serilmiş yeni açık köprülere ytong tuğla üzerine beton atılıyor sonrada taş döşenecek
Yarın 4 membran olacak 👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaçırdığımız nokta şu. Kombinesini dün almış adamda bu son 3 maç için öncelikli bilet alma hakkına sahip olacak benim gibi daha çıkar çıkmaz alanda. Bunun neresi mantıklı ben bunu gerçekten çözemedim. Birisi anlatırsa ben de anlamaya çalışacağım.
Korku akıl katilidir.

Arkadaşlar çatı ile tribün arasındaki boşluğa ve çatıya ışık oyunları için konulacak ledler ne zaman yerleştirilecek veya bilgi var mı? En azından seneye kalır mı?

Çevrimiçi Necmi

iç mimarın o anki kafasıyla ilgilidir açıklanabilecek bir tarafı yok bizim tarafımızdan.
siyah olması boşluk göstermez o sıralar çoğu zaman boş olacağı için beyaz olsa çok sırıtırdı.

Çevrimdışı Furkan5

Kaçırdığımız nokta şu. Kombinesini dün almış adamda bu son 3 maç için öncelikli bilet alma hakkına sahip olacak benim gibi daha çıkar çıkmaz alanda. Bunun neresi mantıklı ben bunu gerçekten çözemedim. Birisi anlatırsa ben de anlamaya çalışacağım.
dün alan adam ortalama 100 tl zamlı aldı zaten sizden farkı bu aradaki açığı kapatmaz mı ?

Çevrimdışı bjklimert_

Vodafone yazısı yazılıyordu ne oldu ona

Çevrimdışı Erhan

Bu takılacak ledler başka hangi statlarda var. Kafamizda örnek oluşsun :D

Böyle olabilir.

Çevrimdışı Efe

ilk şu yapıştıma işi ve şeffaf mebranları bitirsinler o nasıl olsa yazılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Bu konuyu daha fazla uzatmamak lazım,zira olan olmuş birbirini kırmaktan başka sonuç çıkmaz burdan...

Kombine sahipleri ne şekil olursa olsun sonuna kadar haklılar...

Burada kazanılmış bir hak var ama sen buna uymuyorsun ve para istiyorsun,bunun fiyatla alakası yok...

Burada sorun Başkan'ın taraftara yeterince açıklama yapmayıp bunu dayatmasıdır..FFP için bu biletleri deseydi,bu kadar tepki çekmezdi...

Bugünkü röportajında ki kombine sahiplerine takındığı tavır ve üslup hiç hoş değildi...

Bu kulüp taraftarıyla var oldu yine taraftarıyla ilelebet var olucak...

Yapıcı olmak bu camianın başında ki kişi için zarurettir...

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Led reklamlar için örnek alınması gereken stat. Siyahın üstüne beyaz reklam. Tabi firma kabul eder mi bilmem ama vıcık vıcık renkler olmamalı locaların arasında.

Çevrimdışı SERDEM

dün alan adam ortalama 100 tl zamlı aldı zaten sizden farkı bu aradaki açığı kapatmaz mı ?

Açığı kapatacak önemli bir unsur daha var o kombineyle hiç maçada girmedi.

Görüntü kötü kusura bakmayın videodan alıntıladım yarın sahanın yarısı hibrit  çimşe kaplanmış olacak👍👍😄😄

Çevrimdışı tuncaboylu

1- Yeni alan %10 pahalı aldı.
2- Kombineni aldığından günden beri Beşiktaş maçlarına girme hakkı kazandın.

Çevrimdışı Erhan

Demo çalışması yapılmış çatı personeli ile görüştüm.

Çevrimdışı Hicks

bizimkide açıldıktan sonra bir senelik peşin satıldı ne farkı var bizi yeni sezondan itiberen
bir yıl diyorsa onlarada yeni sezondan itibaren 3 yıl demesi gerekmiyormu :alala:
burda senin gelirin daha iyise haksızlığa uğramazsın gelirin daha kötüyse istediğim gibi
hakkını gaspederim mantığı var üç maç onlardanda al madem paraya ihtiyaç var.
hem onlardan aldığın parayla 10 M hesap ediyorsan 20 ye çıkacak ama alamazsın çünkü onlar bu parayı sana vermez
 son üç maçmış gelecek sene kullanılacakmış aynı şeymi bu arkadaşlar. O zaman şunuda diyebilir bir fark yok
şu an kulübün paraya ihtiyacı var o nedenle kombinelerinizi on sene sonra geçerli olacak şekilde düzenliyorum
on sene bilet alarak gireceksiniz ama merak etmeyin size öncelik tanıyacağız.
sağ olsun en azından öncelik tanıdı bunuda yapmaya bilirdi.
neyse Beşiktaşın canı sağ olsun buda sineye çekilir.
sadece o gün kombinesi olduğu halde bilet alamayacak olan arkadaşlar adına üzülüyorum
iki yıldır kurdukları hayalleri yıkıldı. Kendilerini anlayabiliyorum nasıl bir haksızlığa uğradıklarını anlatmanın yolu ve
tarifi yok. İsyan etseler haklarını arama yoluna gitseler bunu Beşiktaşa sevdiğine karşı yapmak zorunda kalacaklar.
yoksa kolayca alırlar bu hakkı ne olacak sineye çekecekler ama bu hayatları boyu içlerinde bir acı olarak kalacak
saçma sapan konuşanlarda bir kendine gelsin biraz insanların duygularını tepkilerini anlamaya çalışın.
sırf bunla alay ettiği için iki kişinin burdan üyeliği iptal edildi. okuyoruz konuya girmiyoruz ama buda istediğinizi söylemeyi birilerine
giydirmeyi aşağılamayı alay etmeyi kendinize hak görmeyin. @Hicks  son sözlerim sana değildi genele bir konuşma

Estağfurullah abi... Sitede yazan "sene" ve "sezon" kavramları ilginç geldi bana, buna bence dikkat edilmeli. Sözleşmeleri görmek lazım. Zira senin normal koltuğunu sen almazsan başkasına satabilir kulüp ama loca ve VIP'i bu şekilde maç başı satamaz zaten, almak isteyen de 1 sene bile alamaz 3 sezonluk anlaşma bu, neyi kapsadığını bilmiyoruz. Benim tahminim zaten 4 senelik ücret alındı, stadın ne zaman açılacağı çok da önemli değil o yüzden loca ve VIP için...

Ters mantık düşünüyorum, kulüp loca yada VIP sahibine 3 maç için şu kadar para vermezsen senin locani, VIP koltuğunu başkasına satarım, sen de önümüzdeki sezonun başından itibaren hakkını kullanırsın diyemez, çünkü o ürünün öyle bir satış şekli yok...

Normal koltuk kısmında kimsenin fikrine saygısızlık yapmam, herkes istediği gibi düşünebilir, haksızlığa uğradığını düşünene de saygı duyarım, kulübe feda olsun diyene de saygı duyarım tamamen kendi kararlarıdır ama bu loca - VIP işi bunlardan farklı gibi geliyor bana...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Necmi

Bilet parasinda olmadigimizi ilk basindan beri soyledik bu yugulamanin benim de icime sinmedigini surekli soyledim. Bunu soylemek insanin parası yok hadi sana para toplayalim gonderelim demek bir kere cok hos bir davranis degil.
Eger bu uygulamayi uygun buluyorsan kisiler sana ozelden ulassin o kisilerin bilet paralarini karsilarsin.
Herkese kombineler acilistan itibaren bir yil diye satildi.
Kaldiki loca 1903 ve vip taraftarlarinada 3 yil olarak satildi. 3 yil sonra 11 nisan 2019 tarihinden sonra onlara nasil bir uygulama olacak.
Baskan surekli olarak bize guvenmediler stad yapilirken loca istemediler, stad acilinca benden loca istiyorlar  O zaman bana guvenmedin simdi diye guveniyorsun diyor. Peki bu insanlar sana guvenmisler olmayan stada kombine almislar. Bu guvenlerinin karsiligi bu mu olacakti.
Simdi kalkar bana sanada para toplayalim bilet alalim dersin sonrada cevabin alasini alirsin bastan soyleyim.

Kaldiki forum kurallarini bir kez daha okumanizi öneririm.
@ZEKI  sana bilet alalım demek için yürek lazım :nerd:
birine kale arkası kombine alsam üstünede 3 maç biletini alsam gene senin biletlerden ucuza gelir :kop:

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Bende 414 teyim.hemen üstündeyim.lütfen ayakta maç izleme  :lol:

Biz 13 arkadaşız o blokta :) Hepimizde uzun boyluyuz haberin olsun :) ehehe :) Rahat ol görüşürüz maçta inşallah...

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ozan062

Bu kombine başkanın beyanatına eleştirilerden baygınlık geldi.

Foruma sanki rüzgar girdi, yalçın'lık yapıyor, keçeli giyininiliyor.

Önümüzdeki Koca Ormanı görmezden gelinip önümüze demirörmeye çalışanlar pirim yapıyorlar.

Hepsini ıssız adalı bir okyanusa davet ediyorum.

Saygılar.

kesinlikle güldürdü ama koca orman olmuyor tabi çnk onu mevkisi koca yapıyor yoksa sıradan bir orman:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Şuan montajı başlamayan son şey yedek kulübeleridir ve led paneller..

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

başkana gs veya fb sahalarında sorun yaşarda sizden stadı isterlerse tavrınız ne olur diye soru sordu

kalbimi kırdılar benim vermem zor ama benden sonraki nesil ne yapar bilemem dedi.

stad konusunda artık daha farklı nasıl organize oluruz da staddan fazla gelir elde ederizi tartışalım bence

yok o bunu dedi yok o şunu yaptı

görüyoruz ki zaten artan doviz kuruyla beraber stad olması gerekenden daha pahallıya mal oldu.

şimdi stadın her türlü nimetinden faydalanma vakti.