Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

İbareler biraz farklı yalnız dikkat edin:

Kombine: "Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombineler geçerlidir."

bu cümlenin manası stad açıldığı andan itibaren 1 sene değilmi hocam.?.. ne farkı var ozaman da biz para ödüyoruz da diğerleri parasız izliyor...

Çevrimdışı ErsinA.

Herkes neden gergin bu kadar?   :alala:

Sayacak testere kiriş, prekast, membran kalmayınca birbirimize sardık.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Hicks

ozaman yapsın her yere loca. kapatsın heryeri localarla. nasılsa daha çok  para kazanıyo kulüp.ne yapıcak bizim gibilerinm 3-5 kuruşunu..fakir edebiyatı yapan  yok arkadaşım.burada olan insanları sınıflandırması.. ya herkeze paralı olur yada kimseye olmaz..fazla para veren zaten stadda diğerlerine göre daha güzel konforlu izleyerek ayrılacılığını alıyor.bunun acısını diğerlerinden çıkarmanın manası yok. fakir edebiyatını burda yapan biz değiliz başkan.para yok para lazım deyipte üstüne totalde en çok para kazanacağı bölgeden değilde senden benden alıyorsa bu çifte standarttır.Baştada dediğim gibi  yapsın ozaman  her yeri loca kimse gitmesin....

Loca ve VIP'den bahsediyoruz, normal koltuktan değil, bunların normal koltuk gibi tek maçlık satışı ya da tek maçlık ücreti yok, üç sezonluk olarak satışa sunuluyor, 3 maç önce 5 maç sonra farketmez adam zaten 3 sezonun parasını ödemiş, 3 maçın değerine neye göre belirleyip de bu adamdan para isteyeceksin, biraz düşünün yahu konuşmadan önce... Satabileceği koltuğun bilet parasını istiyor, bu kadar basit, bu loca ve VIP'leri zaten istesen de 1 maç alamazsın...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tuncaboylu

kaç gündür susuyorum  destur de toplamiim ağzını.edebini bil.soytarılık yalakalık yapma...sen kimnsin bana bana para vericende bilet alıcam.karaktersizlik yapma.burda 3ün  5şin ğeşinde değiliz.insanları saf yerine koyupta para lazım ayağı yağıp. işine gelene beleş işine gelene parayla satış yaptıkları için isyan ediyorum...sen kendini saf kerine koyabilirsin ben koyamıyorum o kadar karaktersiz değilim..

Kızılacak bir şey yok kardeşim. İnsanların durumu olmayabilir, çok istedikleri şeyi maddi sebeplerle yapamayabilirler. Ayıp değil, utanılacak bir şey değil.

Kaç gündür sürekli "bilet fiyatları çok pahalı olacak, yazıklar olsun" "Onlar neden maçlara girebiliyor da biz giremiyoruz, yazıklar olsun" tarzı yazılarını okuyunca sormak istedim.

"Kaç para lan bir bilet?" diye sormadım dikkat edersen, ihtiyacın varsa toplayalım dedim.

Bak arkadaşımızın teki drone'unu kaybetti, forumda para toplandı.

Senin için de toplanır, sonuçta kulübümüze gidecek.

Çevrimdışı Mehmet92

Membranlar yapışmış mı yapışmamış mı çözemedim

Çevrimdışı Efe

Şeffaf membranlar parça parça geliyormuş.  Montaja yarın başlayabilirler.
dün bi bölüm geldiki bugün hareketlendiler senin istihbarat doğru çıktı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı İhsan

[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 15:23:55 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı minsk kartali

ozaman yapsın her yere loca. kapatsın heryeri localarla. nasılsa daha çok  para kazanıyo kulüp.ne yapıcak bizim gibilerinm 3-5 kuruşunu..fakir edebiyatı yapan  yok arkadaşım.burada olan insanları sınıflandırması.. ya herkeze paralı olur yada kimseye olmaz..fazla para veren zaten stadda diğerlerine göre daha güzel konforlu izleyerek ayrılacılığını alıyor.bunun acısını diğerlerinden çıkarmanın manası yok. fakir edebiyatını burda yapan biz değiliz başkan.para yok para lazım deyipte üstüne totalde en çok para kazanacağı bölgeden değilde senden benden alıyorsa bu çifte standarttır.Baştada dediğim gibi  yapsın ozaman  her yeri loca kimse gitmesin....

seneye son 3 maci kacirma simdiden al diyor sana adam kisaca. zaten kombinen var. oncelik sende. nedir bu yaygara madem paranin hesabinda degilsen? bir de takim da umrumda degil stad da yazmissin. nasil bir Besiktasli bunu yazar anlayamadim .

Çevrimdışı yigitcan1903

Temizlik sürüyor yeni açıkta
@Birisi eline sağlık

Çevrimdışı ozgursum

bu cümlenin manası stad açıldığı andan itibaren 1 sene değilmi hocam.?.. ne farkı var ozaman da biz para ödüyoruz da diğerleri parasız izliyor...

Merhabalar , ilk mesajimi sizin iletinize cevap seklinde atmak nasip oldu. Yanlis bilmiyorsam localar sadece mac gunleri degil , 365 gun kullanilacak sekilde satildi. Yani siz tum yil boyunca bir nevi ofis gibi locaa kiraliyorsunuz. Bu nedenle onlarin localarini bu 3 mac icin baskalarina satma imkaniniz yok.  Kombinelerde ise durum farkli. Sadece mac gunleri , mac izlemek amaciyla koltuklar kiralaniyor bir nevi. Bu nedenle localara bu 3 mac icin yeniden bilet satamazsiniz. Ancak kendileriyle onumuzdeki surecte 3 yillari dolmadan son 2-3 ay icin kucuk bir meblag daha isteyebilirsiniz. Boylelikle son sezonlarini da tam sezona cevirmis olursunuz.

Çevrimdışı kaanzor

KONU DIŞI:  Güncel resimler

Arkadaşım lütfen konu dışı yapmazmısın burası başkan başlığı ayıp yaa  :D :D :D
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı vural

Çevrimdışı bürküt

diyorum inanmıyorlar bizim insanımız her zaman kraldan kralcı, ve hepimiz biliyoruz başkanın bu konuşmada yanlış kelimeler kullandığını,eleştiremiyoruz,eleştrip onun kendine birşey katmasını sağlayacak bir kültürümüz yok,.o alakasız yorumun neden geldiğini çok iyi biliyorum ben,reza tutuklandı,patlama oldu başlık falan açtık bireyler yazdık normaldir:) işin ironik yani bak 800 e yaklaşmış iletim, geçmişe dönük bir tarama yapsam başkana eleştri yaptığım şu 3-4 iletiye karşılık,taktir ettiğim ve hayranlığımı dile getirdiğim en az 50 ileti vardır :) kalemini satmayanın halkın belli bir kesimi tarafından vatan haini ilan edilmesinden farksız yani eleştri getirenin linç edilmesi :) dedim ya her  zaman kraldan kralcı bir toplum olmuşuz:) doğrusunu söylersem yanlışınıda söylerim kardeşim bu kadar basit, başkana hiçbir şekilde hakaret etmedim,bana veya içerisinde bulunduğum ve çok sevdiğim o insanlara hakaret edilmesinide normal karşılayamam.

Hepimiz derken hangi hepiniz ? Ben yanlış birşey görmedim. Senin mesajlarına gelince hafiften yaptığın siyasi mesaj dolu.Herkes senin gibi mi düşünmek zorunda ? Kendini toplumdan farklı gösterme çabalarını bırak bence.Benim yaşım 38 ben bu ülkenin dününü de bugünün de biliyorum , Beşiktaş'ın dününü de bugününü de biliyorum.O yüzden çalışan başkanımıza sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu da çok iyi biliyorum.

''Beni bugünlere sizler getirdiniz'' diyen sanatçılar bile konser biletlerini 200-300 tl ye satarken Beşiktaş konuşulurken kimse para lafını ağzına almasın.

Çevrimdışı Hicks

Farkı şu güzel kardeşim, adam senin koltuğunu 1 maçlığına, ya da 3 maçlığına başkasına satabilir, ama bu sezon ama bir daha ki sezonun başında. Fakat Loca ve VIP için bu geçerli değil, o koltukları 1 ya da 3 maçlığına kimseye satamaz, bu sene de satamaz, seneye de satamaz 3. senenin sonunda da satamaz... Bu 3 sezonluk para ödeyenler zaten aslında 4 sezonun parasını ödediler bile... 
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tuncaboylu

Merhabalar , ilk mesajimi sizin iletinize cevap seklinde atmak nasip oldu. Yanlis bilmiyorsam localar sadece mac gunleri degil , 365 gun kullanilacak sekilde satildi. Yani siz tum yil boyunca bir nevi ofis gibi locaa kiraliyorsunuz. Bu nedenle onlarin localarini bu 3 mac icin baskalarina satma imkaniniz yok.  Kombinelerde ise durum farkli. Sadece mac gunleri , mac izlemek amaciyla koltuklar kiralaniyor bir nevi. Bu nedenle localara bu 3 mac icin yeniden bilet satamazsiniz. Ancak kendileriyle onumuzdeki surecte 3 yillari dolmadan son 2-3 ay icin kucuk bir meblag daha isteyebilirsiniz. Boylelikle son sezonlarini da tam sezona cevirmis olursunuz.

Hoş geldin dostum.

Yazıklar olsun o zaman, kahrolsun bağzı şeyler.   :lol: :lol:

İlk işin zormuş, ben kaç gündür anlatamıyorum bu arkadaşa.

Çevrimdışı Kartal66

İyi günler arkadaşlar, iki sorum olacak. Yoğunluktan takip edemedim.

1. Yedek kulübelerine ne zaman başlanacak?

2. Çimlerin deseni nasıl olacak?

Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Efe

@Birisi  moderasyona gireceksin  :busted_cop:

il izlemeye alacaağım bidaha foto paylaşırsa stadtan moderasyon bi daha yaparsa siteden atılacak  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdiden teşekkürler.
Yedek klubelerine sanırım önümüzdeki hafta sonu başlanır eğer koltuklar hazırsa, daha altyapısı da tam olmamış gibi. Çimlerin deseni için bir bilgi yok diye biliyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şimdiden teşekkürler.
yedek kulubeleri bugün yarın gelir ama takma işlemi ay başından sonra olacaktır tahminimce çimin son halini maçtan 2 gün önce görürüz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Loca ve VIP'den bahsediyoruz, normal koltuktan değil, bunların normal koltuk gibi tek maçlık satışı ya da tek maçlık ücreti yok, üç sezonluk olarak satışa sunuluyor, 3 maç önce 5 maç sonra farketmez adam zaten 3 sezonun parasını ödemiş, 3 maçın değerine neye göre belirleyip de bu adamdan para isteyeceksin, biraz düşünün yahu konuşmadan önce... Satabileceği koltuğun bilet parasını istiyor, bu kadar basit, bu loca ve VIP'leri zaten istesen de 1 maç alamazsın...

kombineden ne farkı var hocam. kombinede 1 sene boyunca bütün maçları izleme hakkı verıyor. 3 maçlık 5 maçlık kombine yokki....1 senelik kombine yerine 3 senelik alsa biri ne farkı var locadan verdiği fiyat farkı dışında.???...öyle bi anlatıyosunuzki sanki adamların yerini istiyoruz. beleş tepeden izlemek istiyoruz gibi.ha bana deki cukka o adamda  kaz gelicek yerden tavuk esirgemiyor. senin gibi kombine alanlar ya gelır ya gelmez bidaha. ticari bu işler ok eyvallah ama bu beşiktaş için yağını bıraksınlar lütfen......

Çevrimdışı brci

bir konu dışı da ben yapıcam ama:) bu şeffaf membranlar günde kaç tane takılacak net bir bilgi var mı ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir konu dışı da ben yapıcam ama:) bu şeffaf membranlar günde kaç tane takılacak net bir bilgi var mı ?
Pazartesi başlanacak ve 8 günde bitecek demişti Ali Fuat Duatepe.. Günde 5 tane filan takılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı vural

Şimdiden teşekkürler.

Yedek kulübeleri tahminimce son hafta takılır,zor bir işlem değil , kaleler , köşe bayrakları, çizgiler vs birlikte yapılır.

Çim desenleri değişken, maçtan önce silindirlerle bir tarafa doğru yatırılarak şekil veriliyor. Kibritleme işlemi bittikten sonra sanırım karar verilir.Maçtan önce nasıl olacağını birlikte göreceğiz.  :bandit: