Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485500 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

Ust kat sabitleme bitti ama alt katta hic sabitleme yapilmadi gibime geliyor

Bu arada 40 kusur temizlik personeli var cok iyi ozellikle alt tribun pislik icinde

Suni cimde gelsede rahatlasak
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ozan062

bir senedir hep sikayetciydik bu seyirci giriş çıkışların çokluğundan ve işte butunlugu boldugunden,, ama bakıyorumda gözlerim belkide alıstı bilmiyorum bu piksel sayesinde bizim gözümüzede acayip batmıyor yani etkisi büyük oldu bu renk karmasasının:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Diger stadyumlarda tribun ayirmak icin kullanilan camlarin ebatlarini biliyor musunuz? Yani bizim stadyumdaki tel orguler kadar yuksek ve dayanikli yapilamiyorsa ben tek nedenin seyircilerin uzerinden atlayacak olmasi ya da yikabilecek olmasi olarak goruyorum.  Malesef ki Inonu deki maclari hepimiz hatirliyoruz. Hatta Olimpiyatta bile tel orgulerden atlaniyordu. Butun stad icin dunyanin parasi harcanirken buraya cam yapilmamasinin sadece maliyetle ya da dusunulememesiyle alakali oldugunu zannetmiyorum.
bence ilk maçtan sonra değiştirecekler sağlamlık açısından gerekli ne varsa yapılır zaten onu yıkmak isterlerse olay çıkar orda güvenlik müdale eder o camı kıpırdatmak öyle kolay olmayacaktır ben taraftarın artık bu işlerden vaz geçmesi gerektiğini düşünorum stad zaten süper her yerinden güzel seyir açısı var yapsınlar 2 metre cam herkes olduğu yerde maçı seyretsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

yaa senin yapmak istediğini anlıyorumda iş çığrından çıkıcak o  yüzden git  işine diyicem sana.Ben nerdeyim sen nerdesin..söyleyincede fakir edebiyatı yapıyor diyorsunuz..burda  benim gibi bir çok insan var  kombinesi olan içinden  sayıp duran.3 senedir pembe yalan dinliyoruz biz yok oydu yok buydu.bunun karşılığı bu olmamalıydı ben bunu anlatmanın derdindeyim.bir ton insan var stad açılsında ilk maça geyim deyip  kaç sene önceden kombine alan.bir sürü insan bu yuzden maça gelemicek.ayrıca tanımadığın insanların cebindeki parayı  telepati ile görmeye  çalışma.ezilme sonra..burdaki olayın para değil saf yerine koyma olduğunu anlamıcak kadar  basit birisin..sen ne yerine koyuyorsan koy  arkadaşım kendini ama ben bana yapılan bu karaktersizce işi kabullenemiyorum..benim zoruma gidiyor kombineyi aldıgında orda  beşiktaşlı kaybetmez tabiki felan filan edebiyatı yapııp işine geldiği gibi hemen onu  değiştirip insanları saf yerine koyup 3 maç bilet  alıcaksın denmesi...burda yöneticiler dahi kaç kere bilet topladı dünya kadar öğrenci için. öyle cebine 3-5 kuruş koyup artistlik yapacağına  azıcık beşiktaşlı gibi davranda bizi renklilerden ayıran vicdan duygunla konuş...1 sene sonra  son 3  maçla  stad açıldıktan sonran sonrki ilk 3 maç arasında dağlar kadar farkvar..   

BENİM İÇİN SÖZ NAMUSTUR. SÖZÜNDE DURMAYANDA SOYSUZDUR...

"1 sene sonra  son 3  maçla  stad açıldıktan sonran sonrki ilk 3 maç arasında dağlar kadar farkvar"

Seneye 11 Nisan sonrası 3 maç oynayacağımızı nereden biliyorsun? Defalarca söyledik, en az 4 maç oynanacak. Ayrıca belki Şampiyonlar Ligi çeyrek finali'nde 2-1'in rövanşında Real Madrid'le oynayacağız. İnsanlar elindeki bilete 500 lira teklif edecek belki. Neyin mağduriyeti bu? Belki Fener'le şampiyonluk maçına çıakcağız bitime 2 hafta kala seneye.

Ayrıca bak sevgili dostum, bak Fikret Orman bugün açıkladı: Eğer bu kadar isyan ediyorsan gidip kombineni kulübe iade edebilirmişsin. Başkan "Memnun olmayanlar kombinelerini geri getirsinlerler, paralarını geri vereceğim" dedi.

Söz verdi de söz verdi, arkadaş tövbe haşa Allah kelamı mı bu? Kulüp Kuran'a el mi bastı size söz verirken? Her anlaşmada şartlar değişebilir, cayma olabilir. Memnun değilseniz, ürünü iade edin.

Sürekli isyan haliyle size olan empati hissini tükettiniz, kendinizden soğutmaya başladınız.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 15:47:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

bu son üç maç olayı "yumurta-tavuk" mevzusuna döndü... karar verilmiş yapılacak bir şey yok.. her iki taraf da kendince haklı... 100 gün daha tartışılsa kimse kimseyi bu konuda ikna edemez.. bence artık uzatmasak bu konuyu da keyifle açılış öncesini yaşasak...

Çevrimdışı DrmsAli

kombinesini bana bildiren herkesi yerleştiriyorum :)

Kombinem yeni acik 408. Blok 18.sira 16.koltuk :super:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 15:45:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
biliyorum demekle olmuyor işte,sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey bu zaten..kimseyi asıp kestiğimiz yok burada,kimseyi haksız yere eleştirdiğimizde yok, aksine eleştirinin insanın kişisel gelişimine katkıda bulunduğuna inanan birisiyim,bunu buradakiler bilir zaten, defalarca bu şekilde olduğu gibi seviyeli eleştrilerim oldu ve bir kez bile moderasyon yemedim burada, evet kimse benim gibi düşünmek zorunda değil,olmamalıda..hatta hiç kimse herhangi bir başkası gibide düşünmek zorunda değil,anlatmaya çalıştığımda bu zaten, bak mesela sen benim gibi düşünmeyip beni eleştirdiğin için ben senden birşeyler kapmış ve öğrenmiş olabilirim :eyes bilmem anlatabildim mi?
20 yıldır sigara içicisiyim.1 ay oldu bırakalı.ortamlardan uzak duruyorum.sen hala sigaralı resim koyup aklıma sigara sigara sinyali gönderiyorsun.sigaralı resim insanı ne havalı gösterir ne entel gıcıklığına koyuyorsun onu anladık.forum yönetimi sigarayı alkolü teşvik edenlere ses çıkarmıyor mu.
not:sigarasız ne güzelmiş nefes almak.içtiğim sudan zevk almaya başladım ne illet şeymiş...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

bir senedir hep sikayetciydik bu seyirci giriş çıkışların çokluğundan ve işte butunlugu boldugunden,, ama bakıyorumda gözlerim belkide alıstı bilmiyorum bu piksel sayesinde bizim gözümüzede acayip batmıyor yani etkisi büyük oldu bu renk karmasasının:)
giriş çıkışlar az ozan diğer stadlara göre nerden çıkarıyorsunuz fazla olduğunu bu kadar büyük yapıya az bile ve hiç görünmüyorlar ayrıca üstte kaldıkları için kamera açısına nadiren girecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu çatıyla stad arasındaki boşluğa bir şey gelecek mi?
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 15:49:05 tuncaboylu ]

Çevrimdışı keremd

Uzun zamandır takip ediyorum ilk mesajım konu dışı olduğu için özür dilerim öncelikle hepimiz Büyük Beşiktaş taraftarıyız birbirimizi kırmayalım üzmeyelim gerçi biz Beşiktaşlılar böyleyiz ben Boboyu sevmezdim  sürekli eleştirdiğim için koyu Beşiktaşlı babamdan dayak yiyordum renkli İrlandalı diye kimsenin taraftarlığı küçük düşürülmesin bence

Başkan'ımızı bu kadar eleştirirken iki gündür ortalıkta dolaşan kendini  mourinho Sanan Önder Özen'in açıklamarını eleştirelim görev yaptığı dönemde Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaçırmasının en büyük sebebi bu kişidir ve takıma hala zarar vermektedir

Çevrimdışı Oktay

bu son üç maç olayı "yumurta-tavuk" mevzusuna döndü... karar verilmiş yapılacak bir şey yok.. her iki taraf da kendince haklı... 100 gün daha tartışılsa kimse kimseyi bu konuda ikna edemez.. bence artık uzatmasak bu konuyu da keyifle açılış öncesini yaşasak...
bugün  okudum en rasyonel yazı  :ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozgursum

bence ilk maçtan sonra değiştirecekler sağlamlık açısından gerekli ne varsa yapılır zaten onu yıkmak isterlerse olay çıkar orda güvenlik müdale eder o camı kıpırdatmak öyle kolay olmayacaktır ben taraftarın artık bu işlerden vaz geçmesi gerektiğini düşünorum stad zaten süper her yerinden güzel seyir açısı var yapsınlar 2 metre cam herkes olduğu yerde maçı seyretsin

Eger soylenildigi gibi herkes kendi koltugunda oturacak ve oldugu yerden mac izleyecekse , 3 mac gectikten sonra yazin duzeltilir. Cunku boyle bir guvenlik onlemine ihtiyac olmadigi anlasilir. Ancak bu 3 macta eski usul tribun aliskanliklari devam edecekse bence kaldirilmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Diger stadyumlarda tribun ayirmak icin kullanilan camlarin ebatlarini biliyor musunuz? Yani bizim stadyumdaki tel orguler kadar yuksek ve dayanikli yapilamiyorsa ben tek nedenin seyircilerin uzerinden atlayacak olmasi ya da yikabilecek olmasi olarak goruyorum.  Malesef ki Inonu deki maclari hepimiz hatirliyoruz. Hatta Olimpiyatta bile tel orgulerden atlaniyordu. Butun stad icin dunyanin parasi harcanirken buraya cam yapilmamasinin sadece maliyetle ya da dusunulememesiyle alakali oldugunu zannetmiyorum.
Güvenliğe 20 trilyon para harcandığı söylendikten sonra bunun düşünülmemiş olmasına şaşırıyoruz zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat.Y

Daha öncelrde de yazdım bu kombinelilere yapılan olaya çok üzülmüştüm, çok kızmıştım hadi  loca neyse vip ve 1903 tribünlerinin kombineleri ile maça gelmesi ve kalan bütün kombinelerin geçersiz olması Beşiktaş'ın savunduğu adalet sistemine yakışmayacak şekilde oldu, ama bugün başkanın konuşmasını arkadaşların paylaştığı linkten izledim, başından sonuna kadar her sözüne katılıyorum, demek ki ihityaç hasıl olmuş ki böyle bir işe kalkışılmış, artık bunu lütfen idrak edelim, kardeşim bunca yıl zaten bu Ülkede hayat şartlarının getirdiği sıkıntıların yanında birde Beşiktaş'a üzüldük sıkıldık kendimize dert ettik, hatta bu sevda yüzünden kaç taraftarımız bu dünyadan göç etti, baktımda ben bu Takıma Ömrümü vermişim, ihtiyaç var ise istenmişse  300-500'üde elbet veririm, helali hoş olsun, birde baktım insanlar takmış Başkanın konuşmasında ki bir iki lafa olay eziklik olayı falan değil arkadaşlar, belli bir süre başarı yakalayamayan dünyada her takım kendi kabuğuna çekilir, ama çok şükür bu sene ile birlikte o kabuğu kırıp önümüzde 5-10 sene bize yetişmek için çabalayacak rakiplerin mücadelesini keyifle izleyeceğiz emin olun. Bakın gs o kadar başarı o kadar kupalar ne oldu haydan gelen huya gider demişler demek ki alın teri bu başarılarda sadece belli bir yüzdeyi geçmemiş ki onun getirisi de   bir şekilde toz olup uçtu,  tarih bizi yanıltmaz Beşiktaş ile alay etme küçük görme cürretini  gösterenler gün gelir alay edilecek duruma düşerler, ben inanıyorum Fikret Orman insnaların şu anda hayal bile etmediği işler başaracak, yeter ki önce kendi içimizde çözülmeyelim kötü niyetli insanlara Beşiktaş'ı ve değerlerini malzeme yapmayalım, diyeceğim budur.

Günün en güzel paylaşımlarından   :claps: :claps: :claps:

Güzel olanı her daim tebrik ediyorum...

Çevrimdışı ozan062

giriş çıkışlar az ozan diğer stadlara göre nerden çıkarıyorsunuz fazla olduğunu bu kadar büyük yapıya az bile ve hiç görünmüyorlar ayrıca üstte kaldıkları için kamera açısına nadiren girecekler

merdivenler sayısı diyelim ona:) yani çatallıdan halli halli seyler düşünüldü hatırla unutmayalım bu donemleri biz cok cabuk unutuyoruz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

merdivenler sayısı diyelim ona:) yani çatallıdan halli halli seyler düşünüldü hatırla unutmayalım bu donemleri biz cok cabuk unutuyoruz
çatal aayrı orda haklısın ondan dönmeleri resmen stadın iç görüntüsünü kurtardı yoksa büyük görsek problem  olacaktı her yer merdiven olacaktı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

@Tolga @Efe @Necmi @ahmetx @FARUK 
bana 1 günlük moderasyon verin ya hayrına,dayanamıyorum cevap geldikçe yazıyorum :s20: :s20: :s20:

O sigaralı fotoğraf olmamış yalnız.  :D :D

Sakin ol dostum biraz, biz de senin yaşında olduk ve dünyaya çok farklı bakıyorduk. 15 sene sonra geri dönüp baktığında farklı düşüneceksin.

Çevrimdışı Tolga

bana 1 günlük moderasyon verin ya hayrına,dayanamıyorum cevap geldikçe yazıyorum :s20: :s20: :s20:
Sipariş vererek moderasyona alma gibi bir uygulamamız yok maalesef :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı harun1903

kombinesini bana bildiren herkesi yerleştiriyorum :)
kombinesi olmayanlara da bi yer ayarlasan :-*

Çevrimdışı Oktay

1 gün yok en az 7 gün ..kabul ediyomusun :icool:

Çevrimdışı kartalpençesi

Bugün hangi çalışmalar yapıldı? bugün bakamadımda
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı Sezer94

Hava karardiginda stadin isiklari acik olunca  bulutlar bembeyaz oluyor bugun sehitlik duragi (edirnekapi) da aksam saat 10 da gordum mac gunu isiklar tam acilinca nasil olur bilemem :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.