yaa senin yapmak istediğini anlıyorumda iş çığrından çıkıcak o yüzden git işine diyicem sana.Ben nerdeyim sen nerdesin..söyleyincede fakir edebiyatı yapıyor diyorsunuz..burda benim gibi bir çok insan var kombinesi olan içinden sayıp duran.3 senedir pembe yalan dinliyoruz biz yok oydu yok buydu.bunun karşılığı bu olmamalıydı ben bunu anlatmanın derdindeyim.bir ton insan var stad açılsında ilk maça geyim deyip kaç sene önceden kombine alan.bir sürü insan bu yuzden maça gelemicek.ayrıca tanımadığın insanların cebindeki parayı telepati ile görmeye çalışma.ezilme sonra..burdaki olayın para değil saf yerine koyma olduğunu anlamıcak kadar basit birisin..sen ne yerine koyuyorsan koy arkadaşım kendini ama ben bana yapılan bu karaktersizce işi kabullenemiyorum..benim zoruma gidiyor kombineyi aldıgında orda beşiktaşlı kaybetmez tabiki felan filan edebiyatı yapııp işine geldiği gibi hemen onu değiştirip insanları saf yerine koyup 3 maç bilet alıcaksın denmesi...burda yöneticiler dahi kaç kere bilet topladı dünya kadar öğrenci için. öyle cebine 3-5 kuruş koyup artistlik yapacağına azıcık beşiktaşlı gibi davranda bizi renklilerden ayıran vicdan duygunla konuş...1 sene sonra son 3 maçla stad açıldıktan sonran sonrki ilk 3 maç arasında dağlar kadar farkvar..
BENİM İÇİN SÖZ NAMUSTUR. SÖZÜNDE DURMAYANDA SOYSUZDUR...
"1 sene sonra son 3 maçla stad açıldıktan sonran sonrki ilk 3 maç arasında dağlar kadar farkvar"
Seneye 11 Nisan sonrası 3 maç oynayacağımızı nereden biliyorsun? Defalarca söyledik, en az 4 maç oynanacak. Ayrıca belki Şampiyonlar Ligi çeyrek finali'nde 2-1'in rövanşında Real Madrid'le oynayacağız. İnsanlar elindeki bilete 500 lira teklif edecek belki. Neyin mağduriyeti bu? Belki Fener'le şampiyonluk maçına çıakcağız bitime 2 hafta kala seneye.
Ayrıca bak sevgili dostum, bak Fikret Orman bugün açıkladı: Eğer bu kadar isyan ediyorsan gidip kombineni kulübe iade edebilirmişsin. Başkan "Memnun olmayanlar kombinelerini geri getirsinlerler, paralarını geri vereceğim" dedi.
Söz verdi de söz verdi, arkadaş tövbe haşa Allah kelamı mı bu? Kulüp Kuran'a el mi bastı size söz verirken? Her anlaşmada şartlar değişebilir, cayma olabilir. Memnun değilseniz, ürünü iade edin.
Sürekli isyan haliyle size olan empati hissini tükettiniz, kendinizden soğutmaya başladınız.