Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Rica etsem komşu bloktan beni de eklesen  :ebebe: Blok 120 Sıra 22 koltuk 1

şimdilik 121'le sınırlıyız abi :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

çok şükür ağzında sigaralı fotolarını kaldırmışsın...
Her eleştiri getireni linç edin böyle toplanıp
Özellikle böyle alakasız şeylerle

Çevrimdışı Hicks

tekrar diyorum yazıklar olsun bu işi yapana.loca sahiplerine beleş  diğerlerine  paralı bu kadar çifte standart  olmaz arkadaş. lanet olsun... bir çuval inciri berbat ettiler resmen b uhareketle. kaç gündür çıldırıcam bu olay yüzünden ne stad ne başka birşey umrumda. yazık insanları bu kadar  hor görmenin bir manası yok ..

Yanlış anlıyor olabilir misin? Loca ve VIP koltuklar zaten açılıştan sonra 3 senelik peşin olarak satıldı, onun için Bursa ve sonraki maçlara bilet almaları gerekmiyor.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Sezer94

passolig sayısı dün 272.688 di 277.709 olmuş

Cok iyi 22 bin daha satsin bu sezon 300 bin olsun seneye zaten 350 400 arasi olur
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Yanlış anlıyor olabilir misin? Loca ve VIP koltuklar zaten açılıştan sonra 3 senelik peşin olarak satıldı, onun için Bursa ve sonraki maçlara bilet almaları gerekmiyor.

bizede kombineler stad açıldığı ilk maçtan itibaren 1 sene diye satıldı ama biz para ödüyoruz hocam..yanlış anlaşılan birşey yok..

Çevrimdışı yigitcan1903

Paraya ihtiyacımız vardı
Önümüzdeki sezondan itibaren 3 sezon olaydı
3 maç için de 10-15 bin dolar alaydılar
Onların "feda"sı makbul değil demekki
Adam eşek yüküyle para vermiş tabii,küstürmek olmaz

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar bu kombine transferi konusunda bilen biri beni aydınlatabilirmi

kombineler tükendi alamadık 27 bin satılmış rakam az değilmi tekrar bi kombine satışı olurmu?
veya önümüzdeki sezon kombinesini devretmek isteyen biri olursa nasıl olacak bu durum kombine ücreti 1000 liraysa onu verip her maç bana aktarım yapmasınımı bekliycem?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı merttokeer

Stadın açılış tarihi belli değilken son puanımla bursa maçına bilet almıştım biraz önce aradılar TC kimlik numaramı aldılar heyecandan bayılacaktım valla  :sevinc  Hayatta bana böyle bir şans bir daha gelir mi bilmiyorum 7 kere inşaatına gittiğim stadın açılışına gidemeseydim çok üzülecektim  :sevinc :sevinc :halay: 

ben deli gibi takip ediyodum bunu geçen haziranda albümleri tamamladım ama alacak ödül yoktu stoklarda devam etmezler diye bırakmıştım şimdi yeniden baktım da pişman oldum :D

Çevrimdışı İhsan

şimdilik 121'le sınırlıyız abi :)

ya senin jpg in soltarafına bir Ok ile işaretlesen. Oralarda bir yerlerde İhsan var desen  :evillol:  :D  :aman:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı melyet

Cok iyi 22 bin daha satsin bu sezon 300 bin olsun seneye zaten 350 400 arasi olur
15 günde yaklaşık 25 bin kişi almış
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı tangaz

bugün herkes gergin...

BEYLER MABED AÇILIYOR. Buna odaklanın  :halay: :halay: :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sedat.Y

Forumda hakikaten bazı insanlar Demirören i hakkediyor, Fikret Başkan bizim neyimize, adam uğraştıklarını yazsa soluksuz okunacak Oscar lık kitap olacak, hala cımbızla laf çekip karalamaya çalışanlar var , bizim taraftarımızın çoğu hiçbir şeyi hakketmiyor kesinlikle.

Sahip çıkın sahip başkanımıza , stadımız bitiyor, şampiyon oluyoruz, sponsorluklarımız herkesi kıskandırıyor, en kötü önümüzeki 3-4 yıl tüm türkiyeyi domine edicez ,daha ne istiyorsunuz hala  ??? neyin peşindesiniz ?

Tebrikler kardeşim....Ancak bu kadar net anlatılabilirdi   :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı baro19

Maalesef forumda yönetime ufak da olsa eleştiri yapanlar bir nevi mahalle baskısı altına alınıyorlar.

Çevrimdışı siyah-1903

tekrar diyorum yazıklar olsun bu işi yapana.loca sahiplerine beleş  diğerlerine  paralı bu kadar çifte standart  olmaz arkadaş. lanet olsun... bir çuval inciri berbat ettiler resmen b uhareketle. kaç gündür çıldırıcam bu olay yüzünden ne stad ne başka birşey umrumda. yazık insanları bu kadar  hor görmenin bir manası yok ..

amma söylendiniz arkadaş yaa. adamdan 1 yılda kazandığı parayı kulüp senden 10 yılda çıkartamıyordur, haliyle onlara 3 maçlık bir favour yapması bir pazarlama hamlesi. aynı maçı adam 10 kat fazla vererek izliyor adam diyorum bak!
bıktım artık fakir edebiyatından bu taraftarın, sonra işinize gelince en büyük biziz. para harcayan taniki daha öncelikli haklardan yararlanır, tüm dünyada böyledir. iktisat 101 almamış adamlar burada atar yapıyor koskoca kulübü yönetenlere akıl veriyor
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Beşiktaş taraftarını bölmenin en uygun yolu halkın takımı mı değil mi tartışması çıkarmaktır. bu art niyetli haberlere dikkat etmek gerekir. birlik olunmalı ve asla onların istediği şekilde davranılmamalı kanaatindeyim. sonra bize kalan hezeyan ve protest çıkışlar olacaktır. başımız dik, hedefe kitlenmiş ve tek yumruk durmalıyız bu art niyetlilerin karşısında. evet güzel şeyler yaşamaktayız, ama bunun istikrarı çok daha önemli. başarısızlığımızı aç kurtlar gibi bekleyenler çok.
saygılar.   
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Erdem Çözer

ya senin jpg in soltarafına bir Ok ile işaretlesen. Oralarda bir yerlerde İhsan var desen  :evillol:  :D  :aman:

:kop:

Çevrimdışı ciku1903

skorbord'u yarım mı bırakmışlar dün?

Çevrimdışı zayyef

Arkadaşım bazı şeyler kapalı kapılar ardında konuşulur. Töre olayı da böyle. Sen şampiyonluğa giderken zaten malzeme arayan adamlara kendi elinle malzeme verirsen sonra gidip ağlanamazsın, bunu anlatmaya çalışıyoruz burada ama görmüyorsunuz maalesef.

Hiç katılmıyorum. Malzemeyi veren Töre'nin kendisi. Geçen sezon takımdan gönderilen şahısla fotoğraf vermek ne demek? Bu şu anki kulüp doktoruna saygısızlık değil mi? Bu bir anlamda başkanın otoritesine saygısızlık. "Sen benim kovduğum adamla nasıl fotoğraf verirsin?" mesajıdır bu. Bunu da halka açık olarak söyleyecek ki herkes ayağını denk alsın. Töre bu işi art niyetle yapmamıştır belki ama Karanlık'ın röportajını okuduysanız bunu nasıl kendi lehine kullandığını görürsünüz. Başkan koskoca kulüp idare ediyor sonuçta. Bazı şeyler kapalı kapılar ardında kalmaz bazı durumlarda...

Çevrimdışı Hicks

bizede kombineler stad açıldığı ilk maçtan itibaren 1 sene diye satıldı ama biz para ödüyoruz hocam..yanlış anlaşılan birşey yok..

İbareler biraz farklı yalnız dikkat edin:

Kombine: "Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombineler geçerlidir."

Loca: "Localarımız, 3 sezonluk satışa sunulmakta olup localarımızın 1 sezonluk bedeli $ 35.000 ile $ 300.000 arasında değişmektedir."
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiç katılmıyorum. Malzemeyi veren Töre'nin kendisi. Geçen sezon takımdan gönderilen şahısla fotoğraf vermek ne demek? Bu şu anki kulüp doktoruna saygısızlık değil mi? Bu bir anlamda başkanın otoritesine saygısızlık. "Sen benim kovduğum adamla nasıl fotoğraf verirsin?" mesajıdır bu. Bunu da halka açık olarak söyleyecek ki herkes ayağını denk alsın. Töre bu işi art niyetle yapmamıştır belki ama Karanlık'ın röportajını okuduysanız bunu nasıl kendi lehine kullandığını görürsünüz. Başkan koskoca kulüp idare ediyor sonuçta. Bazı şeyler kapalı kapılar ardında kalmaz bazı durumlarda...
Koskoca kulübü idare ediyorsa bunun basının diline malzeme olacağınıda biliyordur, buna göre hareket edecektir. Bu çocuğunu komşunun ya da akrabalarının önünde azarlamaya benziyor, sen kendi çocuğunu insanların içinde azarlamaktan zevk alıyorsan bişi diyemem ama ben zevk almıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

amma söylendiniz arkadaş yaa. adamdan 1 yılda kazandığı parayı kulüp senden 10 yılda çıkartamıyordur, haliyle onlara 3 maçlık bir favour yapması bir pazarlama hamlesi. aynı maçı adam 10 kat fazla vererek izliyor adam diyorum bak!
bıktım artık fakir edebiyatından bu taraftarın, sonra işinize gelince en büyük biziz. para harcayan taniki daha öncelikli haklardan yararlanır, tüm dünyada böyledir. iktisat 101 almamış adamlar burada atar yapıyor koskoca kulübü yönetenlere akıl veriyor

ozaman yapsın her yere loca. kapatsın heryeri localarla. nasılsa daha çok  para kazanıyo kulüp.ne yapıcak bizim gibilerinm 3-5 kuruşunu..fakir edebiyatı yapan  yok arkadaşım.burada olan insanları sınıflandırması.. ya herkeze paralı olur yada kimseye olmaz..fazla para veren zaten stadda diğerlerine göre daha güzel konforlu izleyerek ayrılacılığını alıyor.bunun acısını diğerlerinden çıkarmanın manası yok. fakir edebiyatını burda yapan biz değiliz başkan.para yok para lazım deyipte üstüne totalde en çok para kazanacağı bölgeden değilde senden benden alıyorsa bu çifte standarttır.Baştada dediğim gibi  yapsın ozaman  her yeri loca kimse gitmesin....

Çevrimdışı Erdem Çözer

diyorum inanmıyorlar bizim insanımız her zaman kraldan kralcı, ve hepimiz biliyoruz başkanın bu konuşmada yanlış kelimeler kullandığını,eleştiremiyoruz,eleştrip onun kendine birşey katmasını sağlayacak bir kültürümüz yok,.o alakasız yorumun neden geldiğini çok iyi biliyorum ben,reza tutuklandı,patlama oldu başlık falan açtık bireyler yazdık normaldir:) işin ironik yani bak 800 e yaklaşmış iletim, geçmişe dönük bir tarama yapsam başkana eleştri yaptığım şu 3-4 iletiye karşılık,taktir ettiğim ve hayranlığımı dile getirdiğim en az 50 ileti vardır :) kalemini satmayanın halkın belli bir kesimi tarafından vatan haini ilan edilmesinden farksız yani eleştri getirenin linç edilmesi :) dedim ya her  zaman kraldan kralcı bir toplum olmuşuz:) doğrusunu söylersem yanlışınıda söylerim kardeşim bu kadar basit, başkana hiçbir şekilde hakaret etmedim,bana veya içerisinde bulunduğum ve çok sevdiğim o insanlara hakaret edilmesinide normal karşılayamam.

çok doğru ve evet ülkemizin temel sorunlarından biridir bu..

Çevrimdışı harun1903

Çevrimdışı ayayhan

bu bölüm stad takibi açılan bir bölüm

birisi buraya gelip yönetime başkana sallıyorsa ben onda iyi niyet aramam

gidip o bölümde istediğin eleştiriyi yap

bak bakalım o eleştiriye tek cevap vermişmiyiz.