Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Tahmin ettiğim gibi çatıya yazılacak yazı altta koyu gri bir gölge bırakacak burada demo parçayı görebiliyorsunuz

Çevrimdışı can1903

Stadın açılış tarihi belli değilken son puanımla bursa maçına bilet almıştım biraz önce aradılar TC kimlik numaramı aldılar heyecandan bayılacaktım valla  :sevinc  Hayatta bana böyle bir şans bir daha gelir mi bilmiyorum 7 kere inşaatına gittiğim stadın açılışına gidemeseydim çok üzülecektim  :sevinc :sevinc :halay:
Bende bunda 15.000 puan filan vardı. Bilseydim alırdım neyse hayırlı olsun üstat  :evillol: :evillol:

Bizim için de bağır..  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı martin40

yeni açık tarafındaki dış korkuluk demirlerini siyaha boyamışlar,yada ben mi yeni farkediyorum  :)

Bir hafta oldu, evet  :ok:

Çevrimdışı cn

Stadın açılış tarihi belli değilken son puanımla bursa maçına bilet almıştım biraz önce aradılar TC kimlik numaramı aldılar heyecandan bayılacaktım valla  :sevinc  Hayatta bana böyle bir şans bir daha gelir mi bilmiyorum 7 kere inşaatına gittiğim stadın açılışına gidemeseydim çok üzülecektim  :sevinc :sevinc :halay:

kardeşim  inan o kadar sevindim ki, biletin blok  419 olursa veya denizbank kalearkası mutlaka tanışmakta isterim  :ok:

Çevrimdışı Efe

skorboartı parçaları takılıyor led panellerde takıldımı bu iş tamam iç taraf tam istediğim gibi hazır olmuş olacak bi eksik kalmıyor dış tarafta ise herşey çevre düzenlemesine bağşlı orda da eksik kalacağını düşünmüyorum kalabalık bi ekip çalışıyor gördüğüm kadaarıyla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fikret

Tahmin ettiğim gibi çatıya yazılacak yazı altta koyu gri bir gölge bırakacak burada demo parçayı görebiliyorsunuz
Gece de bakmak lazım.
Stad ışıkları açılınca nasıl olacak?
Gölge farkedilmez bence.

Çevrimdışı Factatum

Önder Özen meselesini fazla abartmayın. Önder Özen'i hemen gömmeye kalkmayın. Adam densiz bir muhabire ayar vermeye kalkmış. Ayar verilirken büyük cümleler kurulur. O da öyle yapmış. Muhabir de bunu gizlice kaydetmiş. Hangimiz özel hayatında birilerine ayar verirken kelimeleri özenle seçiyor. Fikret Başkan'a dönük ağır bir kelam falan da etmemiş zaten. Aziz Yıldırım üstünden yürümüş. Televizyon karşısında camiaya veya başkana ayıp ettiğini görmedik hiç. Varsın Fenerliler kudursun.   

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

merak edenler vardı

tekrar diyorum yazıklar olsun bu işi yapana.loca sahiplerine beleş  diğerlerine  paralı bu kadar çifte standart  olmaz arkadaş. lanet olsun... bir çuval inciri berbat ettiler resmen b uhareketle. kaç gündür çıldırıcam bu olay yüzünden ne stad ne başka birşey umrumda. yazık insanları bu kadar  hor görmenin bir manası yok ..

Çevrimdışı Emre.Guler

Gece de bakmak lazım.
Stad ışıkları açılınca nasıl olacak?
Gölge farkedilmez bence.

O malzeme ışık geçirmeyen bir malzeme. He gece maçlarında çatıya dışarıdan ışık vurmayacağı için pek farkedilmez ama onun dışında içeriden hep farkedilecek

Çevrimdışı Fatih

Fikret Orman'dan daha cok stada gitmissin hocam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı firewater

'provake' edilmedikçe kimseyi kırmam abi merak etme

Kusura bakma ama elştirdiğin kadar eleştiri kaldırmıyorsun.

Başkanın sözlerini ya yanlış anlamışsın yada çarpıtıldığı gibi olmasını istiyorsun.

Bide kendinden 8-10yaş büyük insanlarla bu şekişlde klavye başından atarlanamazsın. Herşeyden önce saygı duymalısın.

Çevrimdışı cadavra

Mebran saymaya devam bakalim kac günde biticek valla baskan tarihi verdi eline bombayi aldi ama insallah bu sefer biter.Gerçi ben hep tarih verilmesine karsiydim yine öyleyim insallah biter bu sefer.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Hayırlı olsun abi bizim yerimize de bağır :)

Bağırmam mı kardeşim en alasından :)

Tebrikler.
Bir an biletler satışa çıktı sandım kalp krizi geçiriyordum :lol: :lol:

11 nisan için foruma da sayaç koysak mı ya?

teşekkür ederim :)

Bende bunda 15.000 puan filan vardı. Bilseydim alırdım neyse hayırlı olsun üstat  :evillol: :evillol:

Bizim için de bağır..  :kop: :kop:

bende bilmeden aldım ama bu kadar da denk gelir hani yani :)

kardeşim  inan o kadar sevindim ki, biletin blok  419 olursa veya denizbank kalearkası mutlaka tanışmakta isterim  :ok:

Bilet kale arkası kesin ama blok bende bilmiyorum mesaj gelince paylaşırım buradan haberleşiriz :)

Fikret Orman'dan daha cok stada gitmissin hocam...

İstanbul=Vodafone Arenaydı benim için :) gelipte uğramadığım olmadı.

Hepsine toplu cevap verip konuyu çok bölmek istemedim stadı o kadar takip edince heyecanımı mutluluğumu paylaşmak istedim rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Açılışta görüşürüz inşAllah
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 14:53:15 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı firewater

Forumda hakikaten bazı insanlar Demirören i hakkediyor, Fikret Başkan bizim neyimize, adam uğraştıklarını yazsa soluksuz okunacak Oscar lık kitap olacak, hala cımbızla laf çekip karalamaya çalışanlar var , bizim taraftarımızın çoğu hiçbir şeyi hakketmiyor kesinlikle.

Sahip çıkın sahip başkanımıza , stadımız bitiyor, şampiyon oluyoruz, sponsorluklarımız herkesi kıskandırıyor, en kötü önümüzeki 3-4 yıl tüm türkiyeyi domine edicez ,daha ne istiyorsunuz hala  ??? neyin peşindesiniz ?

Demirören tarzını okadar istemelerindeki asıl nedeni herkes biliyor. Aynısını Sebaya yapıp sonra pişman olanlar gibi.

Serdal Adalı en büyük hayalleri ama bu saaten sonra çok zor olur.

Başkanın eleştirilecek noktaları vardır ama Stad konusunda, Kombine veya bilet konusunda kesinlikle eleştirilemez.

Çevrimdışı Gürcan

Demirören bu kulubu batirmis bir adamdı. Kulubun 10 yilini yemis ve onundeki 10 yilinida batirmis bir baskandi. Bu sebepler bizi hep 3. Olarak ve beşiktaş nasil olsa bir nokta da birakir seklinde bir algi olusturuldu. Yillardir da genc nesile bu empoze edildi. Fikret başkanın amaci artik bu alginin yok olmasi icindir.
Sarilar 300 bin forma satarken biz nasil sahte forma aliriz halkin takimiyiz o paralar verilmez diye yilda 80 bin forma anca satilirdi. Artik bunlarin degismesi icin baskan guzel aciklamalar yapti.
Tore ye gelince sen basin onunde karanlikla resim cekilecen kulubun dr gitmeyeceksin tedavine o adama güveneceksin sonra da baskan neden basinda laf ediyor denecek. Yok oyle memleket kimse bu camia dan buyuk degildir. Gokhani gokhan yapan bu camiadir baskanin dedigi gibi tore bu kulube borcludur hayatini.

Baskani kulubu insaat firmasina cevirdin diyen bir muhalefet zihniyeti. Dun ceviz bahçesi projesi sundu twitter da. Evet gelir kapisidir. Yapilabilir ona sozum yok ancak bu baskanda insaatci kardesim adam kulübün herseyini yeniliyor. Yillarca ellenmedi tesisler. Hani biz spor kulübüyduk diyordu ruzgar sağnak nolduda ceviz bahcesi isine girdik.

Yazimi uzatmayayim. Stad konusuna gelince led paneller harika olacak insallah.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doctore

@doctore  @nusretaslanturk
bir abiniz olarak birbirinizi kırmadan fikirlerinizi beyan etmenizi rica ediyorum. ikiniz de iyi birer Beşiktaşlısınız...

Abi başım gözüm üstüne ama ayıp oluyor artık bir şeyler demek gerekiyor. bu nedir Allah aşkına. stadı bitirmişiz 17 gün sonra maçımız var, takım lider, hala tutmuşlar yok ezik demiş yok ezilmiş demiş. konuşulan şeylere bakar mısın? neresi yalan neresi yanlış. Yanlış mı abi, Y.D. ve yardakçıları yüzünden ezilmedik mi? komidin muhabbetini ne çabuk unuttu bu insanlar. dişimizi sıktık sabrettik. güzel günler göreceğiz dedik, yönetime de, taraftara da güvendik. çok şükür ki bu günlere geldik. şimdi bunca sene dişimizi sıkıp sabretmişken birilerinin çıkıp eften püften muhabbetlerle ortalığı karıştırması hakikaten zoruma gidiyor artık.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yldrmaydn

cem dizdar'a hak verenler olmuş da cem dizdar bariz saçmalıyor. passolig işinde iptal edilen kısım 3.şahısların pazarlama ve reklam maddesidir. kulüp burada 3.şahıs değildir bileti satan zaten kulüptür aktifbank sadece buna aracılık yapar. haliyle kulüp biletleri kim almış kim almamış görebilir. bizim bilgilerimiz özünde tff ve kulüplere verilmektedir 3.taraf aktifbank burada. cem dizdar'ı dinledim dinledikçe de gerildim. sebebini bilmiyorum da anlamsız bir negatifliği var yönetime karşı bu çok bariz. bu tip konularda fikirleri olabilir ama tv karşısında bu kadar net atarlı giderli açıklayacaksa daha sağlam temellere oturtmalı bunu. en basitinden bursaspor daha geçen gün passo sistemi yerine kendi sistemini kurma kararını bildirdi çünkü buradaki ilişki taraftarla kulüp arasındadır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ErsinA.

Şeffaf membranlar parça parça geliyormuş.  Montaja yarın başlayabilirler.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Mebran saymaya devam bakalim kac günde biticek valla baskan tarihi verdi eline bombayi aldi ama insallah bu sefer biter.Gerçi ben hep tarih verilmesine karsiydim yine öyleyim insallah biter bu sefer.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bitmeme gibi şansı yok herşey tıkır tıkır işlediğinden tarih verdi :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 14:55:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ben eleştriyi kaldırırım lakin, eleştriyle hakaret arasında çizgiyi kim aşarsa aşsın yaşı benim için birşey ifade etmez.ki cevap vermek durumunda kaldığım ileti içerisinde benimde bulunduğum bir gruba eleşitri değil hakaretti.
çok şükür ağzında sigaralı fotolarını kaldırmışsın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozan062

baskanın acıklaması,,

tek takıldığım sey reis konusudur gerisinde sıkıntı yok temennilerini dillendirmiş gökhan töreye takıldım ama onda zaten ben hep sorunlu bir kişilik gördüğüm için sasırmadım neyse yani arkadaslar cok acayip çok berbat bir konuşmaydı yazıları okuyorum sabahtan beri aslında oyle değil ki bunu ben söylüyorum dusunun yani:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

skorboartı parçaları takılıyor led panellerde takıldımı bu iş tamam iç taraf tam istediğim gibi hazır olmuş olacak bi eksik kalmıyor dış tarafta ise herşey çevre düzenlemesine bağşlı orda da eksik kalacağını düşünmüyorum kalabalık bi ekip çalışıyor gördüğüm kadaarıyla :icool:
Valla reis dediğin gibi herşey tıkırında en geç 5 Nisanda skorbord,led pane,şeffaf membran hepsi bitecek :halay: :halay: :halay: 10 Nisan'a kadar çevre düzenlemesininde biteceğini düşünüyorum çünkü Cumhurbaşkanı ve Başbakan gelecek :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı melyet

passolig sayısı dün 272.688 di 277.709 olmuş
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!