Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5474717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

En ucuz bilet 80 lira olacak diye düşünülüyormuş Fırat Günayer periscope yayınında söyledi ne kadar doğru bilinmez

Çevrimdışı ahmetx

İnönüden sonra herhangi yeni bir stadın içi de herkese güzel görünür @ahmetx, sorun bu değil sorun bu kadar para harcanan bir statta bu noktaların düşünülmemiş olması can sıkıcı. 2,5 senedir bekliyoruz önümüze ne koysa beğenecek duruma gelmişiz ama mükemmeliyetçilikten ve taraftar konforundan kimseye zarar gelmez ki dünyada örnekleri çok, yapacağın inceleyip bu güzel ayrıntıları kopyalamak ve bizim stada monte etmek, çok zor bişi değil :)
bu iç mimarımızın kafasına sıkayım  :D gitmiş beyaz koltuklu alt kata siyah loca koltuğu koymuş hem renk geçişi pert hem de tribün daha kısa görünmüş.Koyacaktı şu beyazlardan mis gibi ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu iç mimarımızın kafasına sıkayım  :D gitmiş beyaz koltuklu alt kata siyah loca koltuğu koymuş hem renk geçişi pert hem de tribün daha kısa görünmüş.
Para veriyor diye adam oturacağı koltuğun rengini de seçecek değil, önüne ne konarsa onu yiyecek. Büyük ihtimalle çok önceden alındı bu koltuklar ve pahalı olduğu için değiştirilmek istenmedi. Ya da gündeme bile gelmedi bu durum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu iç mimarımızın kafasına sıkayım  :D gitmiş beyaz koltuklu alt kata siyah loca koltuğu koymuş hem renk geçişi pert hem de tribün daha kısa görünmüş.Koyacaktı şu beyazlardan mis gibi ...
Ayrıca ben bir iç mimarımızın olduğunu sanmıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı merttokeer

Dostum, yazının bir kopyasını almış olmandan onur duydum. Çok teşekkür ederim.

ZAFER BİZİMDİR.

abi okurken tüylerim diken diken oldu, işte bu ya. artık kaybeden psikolojisinden sıyrılmamız lazım çok şükür takımımız taş gibi. stadla beraber bi çok başarıyı kolaylıkla elde edebilecek potansiyel var ama yinede iş taraftarda bitiyor. taraftar inanmadıktan sonra ne çabalarsan çabala boşuna.

Çevrimdışı Ensar

bugün önemli bi gelişme oldu mu arkadaşlar işten dolayı bakamadım pek
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Para veriyor diye adam oturacağı koltuğun rengini de seçecek değil, önüne ne konarsa onu yiyecek. Büyük ihtimalle çok önceden alındı bu koltuklar ve pahalı olduğu için değiştirilmek istenmedi. Ya da gündeme bile gelmedi bu durum..
localara siyah viplere beyaz yapalım demişler gibi görünen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel. Eski Açığada şeffaf serildi zannettim :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 17:27:47 kutalmis.pinar ]
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

bugün önemli bi gelişme oldu mu arkadaşlar işten dolayı bakamadım pek
SKORBORD  :halay:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı rebelh

şimdi dm den rıdvan beye yazıcam bu tel örgü şikayetini cevap gelirse paylaşırım

Çevrimdışı ahmetx

hani nerde kaçıncıı sayfa hangi mesaj yer söyle bana :D
  karşı köşeye bak

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı harund1k3

Güncel. Eski Açığada şeffaf serildi zannettim :s20: :s20:

hahaha hibrit makinasi fake atmis kardesim sana D D D

Omrumuz yeter de su suzer plazanin da yikildigini da gorurmuyuz acaba, bu kadar mi mahvedilir bir sehrin silueti !

Çevrimdışı ozan062

Bugün ilk defa Vodafone Arena'ya girme fısatı buldum. O ilk çimleri gördüğüm an dizlerimin bağı çözüldü.  Aglasam mı gülsrm mi bilemedim. Bağırmak, haykırmak istedim. Bir stat bu kadar güzel, modern, sıcak olabilir. Cıkarmasalar günlerce kalınır orda. Yapanların eline, yüreğine sağlık.
Bilgi: Fikret Baskan stattaydı. Orada duran esmer bir abi var. Sorumlu. @Necmi abi falan bilir. Dedigine göre baskan iceri girince bu abilere bagırmıs, küfür falan etmis. Taraftarı buraya topluyorsunuz is yapmiyorsunuz demis. Siz böyle yaparsanız bu stat bitmez. Taraftar bize izin vermiyor ki calisalim. Yetistiremezsek rezil olacagiz. Bunu mu istiyorsunuz? Dedi.

ukala gibi olacak ama neyse birşeyler yazarımda yazmayım

yahu alsan bir türlü almasan oburturlu,,, fenerliler girince olmuyor bu görevliyi azarlamalar...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

😂😂😂

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

Daire içindeki abinin boyu ortalama 170cm olsa 10x5 metre skorboard boyu kesin  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daire içindeki abinin boyu ortalama 170cm olsa 10x5 metre skorboard boyu kesin  :)
asıdfjasdıfuhasdıufhısuadfh bu damacanadan da iyiydi  :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Yarin sahanin ceyregi hibritlenmis olacak.Kucuk hesaplama yaparsak 4 gunde ceyregi bittiyse sahanin en gec 12 gunde hibrit bitiyor:-):-):-):-)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kulubun kamerasi bozuk yahu bakiyorum facede bjk resmi sayfa stadyumdan resim atmis bi aciyorum fotografta beyaz nokta lekeler filan , rezillik

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Şimdi şu locadakiler isyan etmesinde kim etsin paranla rezil olmak diye buna derler .Tel örgüler görüşlerini kapatıyor.
şimdi locaların yerinede bizmi isyan edeceğiz. :alala:

Çevrimdışı cadavra

burda karaborsadan bi anlık heves için bilet almak isteyen arkadaslara duyurum lufen bu insanlara pirim vermeyin almayın ellerinde patlasınlar meshur sivas fb öacını hatırlarsınız o dönem bi bileti tek maca 1000 tl ye kale arkası felan yapıstırmaya calısıolardı ki muhtemelen alanlarda olmusur her neyse benım umrumda deil almadım ama carsıda gezıorum trubunlerın yuzde 80 i fb taraftarı oldugu ıcın ve sivasta fb taraftarı hatrı sayılır bi kalabalıgı vardır neyse carsıda gezıyorum her yerde fb li var tabi futbolcuların kadıgı otelın onunde arkadasıma yoruldum biraz dinlenelim dedim o da besıkaslı o da tamam dedi oturduk otelin önünde ali koc felan belirdi bi adam geldi sismanca gencler dedı hangı takımlısınız elinde bi tomar kombine besıkaslıyız dedik kombine vercektım vazgectım dedi siz sivası desteklersınız gırersenız dedi neyse o zamanlar takıldıgım bı cay ocagı gıbı bı sey var kucuk ama macları felan yayınlıolar stada giden bi arkadasım aradı kanka gel bende 2 tane bilet var stadın ıcındeım dedi nerden bılet dedım kale arkası havada yagmurlu buz tamam dedım sonra orda duran koyu fb lı bi abi vardı sonra muabbet ilerledikce gereksiz beyınsız dusunmeden konusan bi tip oldugunu anladım buna dedım git baska bı arkadasınıda aldı gitti yani demem o ki durduk yerde milletin dunya para verdıgı o maca gırmek ıcın mactan 24 saat once kuyruga gırdıgı bı maca bedawadan durdugum yerden bilet geldi emin olun almayın arkadaslar bu ınsanlara prım vermeyın bırakın patlasın elinde yenı sezonda da ıllaki gidilir maca yani