burda karaborsadan bi anlık heves için bilet almak isteyen arkadaslara duyurum lufen bu insanlara pirim vermeyin almayın ellerinde patlasınlar meshur sivas fb öacını hatırlarsınız o dönem bi bileti tek maca 1000 tl ye kale arkası felan yapıstırmaya calısıolardı ki muhtemelen alanlarda olmusur her neyse benım umrumda deil almadım ama carsıda gezıorum trubunlerın yuzde 80 i fb taraftarı oldugu ıcın ve sivasta fb taraftarı hatrı sayılır bi kalabalıgı vardır neyse carsıda gezıyorum her yerde fb li var tabi futbolcuların kadıgı otelın onunde arkadasıma yoruldum biraz dinlenelim dedim o da besıkaslı o da tamam dedi oturduk otelin önünde ali koc felan belirdi bi adam geldi sismanca gencler dedı hangı takımlısınız elinde bi tomar kombine besıkaslıyız dedik kombine vercektım vazgectım dedi siz sivası desteklersınız gırersenız dedi neyse o zamanlar takıldıgım bı cay ocagı gıbı bı sey var kucuk ama macları felan yayınlıolar stada giden bi arkadasım aradı kanka gel bende 2 tane bilet var stadın ıcındeım dedi nerden bılet dedım kale arkası havada yagmurlu buz tamam dedım sonra orda duran koyu fb lı bi abi vardı sonra muabbet ilerledikce gereksiz beyınsız dusunmeden konusan bi tip oldugunu anladım buna dedım git baska bı arkadasınıda aldı gitti yani demem o ki durduk yerde milletin dunya para verdıgı o maca gırmek ıcın mactan 24 saat once kuyruga gırdıgı bı maca bedawadan durdugum yerden bilet geldi emin olun almayın arkadaslar bu ınsanlara prım vermeyın bırakın patlasın elinde yenı sezonda da ıllaki gidilir maca yani