Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473054 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sosyalkartal

bir uyudum 7 sayfa yazılmış noldu 360 derece dönen led panolar mı geldi heyecan yaptım  :busted_cop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yıldırım

Üst kat merdivenler çok sırıtıyor füme epoksi üstüne sarı bant çok iyi gider.
Loca aralarına led banner olacağından oralar kapanacak ama üst kat bariyerler füme kompozit panelle kaplanmalı.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

Oww Antalyanın stadında  bugün milli maç olduğu için beyaz koltukların üstü bayrakla kapatılmış.Kırmızı koltuk efsane gidermiş Antalya'nın stada  :claps: :claps:
tek rengin güzelliği  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

şimdi locaların yerinede bizmi isyan edeceğiz. :alala:
kendileri uğraşsın onlar içinde mi biz uğraşalım @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi abi butun taraftari etkileyecek abi bu teller. sadece localari degil.

Çevrimdışı serti67

şimdi dm den rıdvan beye yazıcam bu tel örgü şikayetini cevap gelirse paylaşırım
loca resmını atarak yap bence tel orgu felna dıınce anlamıyolar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

şeffaf mebranları neden sermiyorlar  :evillol: ortalığı gereyim hani 24 ünde gelecekti :evillol: bu koltukları neden sabitlemiyorlar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

3 maçlık kombine geliyormuş.fikir değiştirdiler galiba.Bence yanlış olur.Her maça farklı insanlar girmeli.Hem 3 maçın maliyetini karşılayamayacak binlerce insan çıkacaktır.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı serti67

yok abı hepımızın ısyanı sonucta bız loca sahıplerını one atıcaz zengınerden destek alıcaz fakırlerın lafı dınlenmıyor :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

yanlız çevre düzenlemesi maç günü dahi devam edecek saat 18 e kadar çalışırlar tahminimce son kaşan bölümler olacaktır kapalı ve eski açık kesin bitecek ama yeni açık numaralı son güne kadar belli olmaz uafak tefek eksikler kalabilir çok önemli mi değil tabiki önemli olan kapalı ve eski açığın tam bitmesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

şeffaf mebranları neden sermiyorlar  :evillol: ortalığı gereyim hani 24 ünde gelecekti :evillol: bu koltukları neden sabitlemiyorlar  :evillol:
germene gerek yok zaten yarinda serilmezse seffaflar fena olucam :O:O:O
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

germene gerek yok zaten yarinda serilmezse seffaflar fena olucam :O:O:O
serilir serilir 1 ine kadar mühletleri var 1 inde başlasalar 10 unda biter sadece yapıştırmaları kalır
Şampiyon Beşiktaş JK

yanlız çevre düzenlemesi maç günü dahi devam edecek saat 18 e kadar çalışırlar tahminimce son kaşan bölümler olacaktır kapalı ve eski açık kesin bitecek ama yeni açık numaralı son güne kadar belli olmaz uafak tefek eksikler kalabilir çok önemli mi değil tabiki önemli olan kapalı ve eski açığın tam bitmesi
Beni eski acik tarafi korkutuyordu orasi yetisecek.

Çevrimiçi ergin

açılışa 18 gün kalmadı mı ben mi yanlış hesaplıyorum
sitenin girişinde de kulübün resmi sitesinde de 19 gün yazıyor

Çevrimdışı Efe

3 maçlık kombine geliyormuş.fikir değiştirdiler galiba.Bence yanlış olur.Her maça farklı insanlar girmeli.Hem 3 maçın maliyetini karşılayamayacak binlerce insan çıkacaktır.
o isteğe göre olacaktır ister maç maç ister 3 maç sonuçta öncelik hep kombinelerde 3 maçlık almazsan bile yine 2. ve 3. maçta sana o koltuğu açacak başkasına açamaz ilk açılışta kombinelere  3 maçı biraz daha ucuza satacak kombine olmayanlara zaten 3 maçlık bilet satamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

serilir serilir 1 ine kadar mühletleri var 1 inde başlasalar 10 unda biter sadece yapıştırmaları kalır
Oda olur ama baslasinlar yine de..

Çevrimdışı Efe

maç saati önemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Oda olur ama baslasinlar yine de..
vodafone yazısı biter bitmez başlarlar bi bilgiye göre bugün gelecekti mebranlar yarın başlarlar bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

macin baslama saati 20.00'ya.Saat 20.00'dan sonra gun azaliyor. :-):-):-)

Çevrimiçi ergin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2016, 18:11:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Elektronik led reklam panolarının durumu ne oldu loca önündeki şeritler için? @Necmi abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

bu saate göre salı 18:00 de açılış oluyor
18.00 da açacaklar o zaman kapıları  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi ergin