Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

Şimdi şu locadakiler isyan etmesinde kim etsin paranla rezil olmak diye buna derler .Tel örgüler görüşlerini kapatıyor.

https://www.change.org/p/besiktas-vodafone-arena-daki-tel-%C3%B6rg%C3%BCleri-istemiyoruz?source_location=petitions_share_skip

@ahmetx twitterdan facebookdan baglantiyi paylasalim resmi hesaplara konuyla alakali yuklenelim. Eksi sozluk hesabi olan arkadaslari konuyla alakali bilgilendirelim. Boyle bir sacmalik olmaz. Bu kadar guzel bir stadyum boyle tellerle mahvedilemez.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Al sana taraftar boyu ve skorboard boyu. Bir taraftar bu skorboardın önünü ne kadar kapatabilirki :) @SDemirsoy

scoreboardun yuksekligi karsidan bakinca catiya gore ayarlanmis gibi duruyor. Yukardakiler tam gorebilsin diye ama fotograf yaniltiyor olabilir

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bugün ilk defa Vodafone Arena'ya girme fısatı buldum. O ilk çimleri gördüğüm an dizlerimin bağı çözüldü.  Aglasam mı gülsrm mi bilemedim. Bağırmak, haykırmak istedim. Bir stat bu kadar güzel, modern, sıcak olabilir. Cıkarmasalar günlerce kalınır orda. Yapanların eline, yüreğine sağlık.
Bilgi: Fikret Baskan stattaydı. Orada duran esmer bir abi var. Sorumlu. @Necmi abi falan bilir. Dedigine göre baskan iceri girince bu abilere bagırmıs, küfür falan etmis. Taraftarı buraya topluyorsunuz is yapmiyorsunuz demis. Siz böyle yaparsanız bu stat bitmez. Taraftar bize izin vermiyor ki calisalim. Yetistiremezsek rezil olacagiz. Bunu mu istiyorsunuz? Dedi.

çok doğru söylemiş.. artık bu gezilerin durdurulması lazım
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

https://www.change.org/p/besiktas-vodafone-arena-daki-tel-%C3%B6rg%C3%BCleri-istemiyoruz?source_location=petitions_share_skip

@ahmetx twitterdan facebookdan baglantiyi paylasalim resmi hesaplara konuyla alakali yuklenelim. Eksi sozluk hesabi olan arkadaslari konuyla alakali bilgilendirelim. Boyle bir sacmalik olmaz. Bu kadar guzel bir stadyum boyle tellerle mahvedilemez.
@tunca.ayyildiz değişecek dedi inşallah değişir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Aynen 18 gün sabretsinler sonra sonsuza kadar girsinler :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı harund1k3

Abi girmek isteyen varsa yapilmasi gereken en fazla 2-3 dakika yeni acik herkesin fotograf cektigi yerden taraftari iceri alip sonra geri cikarmak.

Çevrimdışı harund1k3

@tunca.ayyildiz değişecek dedi inşallah değişir.

@ahmetx valla bilmiyorum. Ben sadece ondan duydum yanlis bir duyumsa oyle kalir o teller. Birlik olalim izin vermeyelim. adam yyuzlerce liraya kombine aliyor gorus acisi en az %30 azalacak parmakliklar ardindan mac izleyecek !

Çevrimdışı klassblok

ekledim.. bu arada mesaj atarsanız daha iyi olur foruma yazılanlar gözden kaçabiliyor   :ok:

Bende 121 bloktayım
blok 121
sıra  21
koltuk 16

Çevrimdışı f_madida

Sacma sapan bir durum bu, kabul edilemez...Bir de localarin dahi onune kadar cekmisler, adam 70000-80000 dolar para vermis loca almis, onune tel orgu cekmissin. Yanlis anlasilmasin, diger taraftarlarin onune cekilmesi de sacmalik, hic olmamasi lazim ama bu adamlardan 3 senelik pesin ceyrek milyon dolar para aldiktan sonra onune tel orgu cekersen seni daha acilista topa koyarlar.. ilk mac baskan hem taraftardan hem loca sahiplerinden fena tepki alir duzeltmezlerse bunu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx valla bilmiyorum. Ben sadece ondan duydum yanlis bir duyumsa oyle kalir o teller. Birlik olalim izin vermeyelim. adam yyuzlerce liraya kombine aliyor gorus acisi en az %30 azalacak parmakliklar ardindan mac izleyecek !
kesinlikle haklısın .  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yetkili bir ağızdan gelmeyen hiç bir şeye inanmam ki Rıdvan Akar'dan bir açıklama gelmedi bu konuyla ilgili ki kendisi de çoğu konuya vakıf değil bazılarında kulaktan duyma bilgiye sahip. Bundan sonra değişme olasılığı düşük. Şu haliyle stadın içi gerçekten çok sönük, merdiven boşlukları, tel örgüler, çıkış kapıları v.b
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harund1k3

Sacma sapan bir durum bu, kabul edilemez...Bir de localarin dahi onune kadar cekmisler, adam 70000-80000 dolar para vermis loca almis, onune tel orgu cekmissin. Yanlis anlasilmasin, diger taraftarlarin onune cekilmesi de sacmalik, hic olmamasi lazim ama bu adamlardan 3 senelik pesin ceyrek milyon dolar para aldiktan sonra onune tel orgu cekersen seni daha acilista topa koyarlar.. ilk mac baskan hem taraftardan hem loca sahiplerinden fena tepki alir duzeltmezlerse bunu.

Hem fikiriz kardesim bu konuda. Bu forumda herkesin hem fikir oldugu en buyuk konu bu oldu. Atilan her imza kulube gidiyor mail olarak. Facebookdan twitterdan paylasalim bunu. Sadece bununla kalmayip Ridvan Akar'a ve besiktas'a twitter uzerinden bu durumu yazin. O teller oradan kalkacak baska yolu yok !!!

Çevrimdışı ahmetx

Ben başkanın yerinde olsam bir tane adamı içeri almam , bu işin şakası yok çok az süre kaldı.Çimin üstüne çıkmayan kalmadı her giden çimlerin üstünden foto yüklüyor.(aklıma bursa arena pikniği geldi  :kop:)

Çevrimdışı eronimo18

Bende sizin gibi bir taraftara sahip olduğumuz için gurur duydum...

Dostum, yazının bir kopyasını almış olmandan onur duydum. Çok teşekkür ederim.

ZAFER BİZİMDİR.
HADİD - 20

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ahmetx daha kaba inşaat halindeyken stadın içiyle ve görsellikle ilgili yaptığımız tespitlerin doğru çıkması beni üzdü. Umarım zamanla, gelen geri bildirimlerle iç tarafı daha göze hoş gelen bir hale getirirler. Şu haliyle gerçekten vasat..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serti67

locaların gorus acısını kapatan parmaklıklı resmı twtter forum sayfamızda paylasşşak hepımız retlesek yorum yapsak rıdvan akaara gondersek bız fakırlerın dedıdıg olmaz ama loca sahıplerı ccırlarsa olabılır:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Bu saatden sonra zaten degistirmezler. Acilisa 18 gün kalmis bir ton bitmek bilmeyen is var daha
Yaparlarsa yazin yaparlar suan yapacak birsey yok

Çevrimdışı Hicks

Hem fikiriz kardesim bu konuda. Bu forumda herkesin hem fikir oldugu en buyuk konu bu oldu. Atilan her imza kulube gidiyor mail olarak. Facebookdan twitterdan paylasalim bunu. Sadece bununla kalmayip Ridvan Akar'a ve besiktas'a twitter uzerinden bu durumu yazin. O teller oradan kalkacak baska yolu yok !!!

Ayrıca nerede kaldı C90? Bu ayraçlar yüzünden yüzlerce koltuk kullanılmaz hale gelecek, orada bileti olan adam mecbur gidip başkasının yerine oturmaya çalışacak, her türlü dert yani... Loca sahipleri bunu da yapamaz, adam resmen maçı seyredemeyecek...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı harund1k3

locaların gorus acısını kapatan parmaklıklı resmı twtter forum sayfamızda paylasşşak hepımız retlesek yorum yapsak rıdvan akaara gondersek bız fakırlerın dedıdıg olmaz ama loca sahıplerı ccırlarsa olabılır:))

@serti67 kesinlikle hashtag bile yapabiliriz twitter'da mutlaka herkese yaymamiz lazim. Biz tepki gostermezsek omru billah degismez o teller. Ne kadar cok tepki gosterilirse o kadar cabuk degisir. En kotu Bursa macindan sonra milli ara var bildigim kadariyla o arada degisir ama degisir.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx daha kaba inşaat halindeyken stadın içiyle ve görsellikle ilgili yaptığımız tespitlerin doğru çıkması beni üzdü. Umarım zamanla, gelen geri bildirimlerle iç tarafı daha göze hoş gelen bir hale getirirler. Şu haliyle gerçekten vasat..
tr de hiç bir stad tam olarak açılmaz , onun için taraftarın baskısı  çok önemli eksiklerle ilgili sosyal medya , mail ne varsa ortak düşünülen konularda baskı yapmakta fayda var ancak içeri giren arkadaşlar bizim gibi düşünmüyorlar demek ki gayet güzel görünüyor . :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca nerede kaldı C90? Bu ayraçlar yüzünden yüzlerce koltuk kullanılmaz hale gelecek, orada bileti olan adam mecbur gidip başkasının yerine oturmaya çalışacak, her türlü dert yani... Loca sahipleri bunu da yapamaz, adam resmen maçı seyredemeyecek...
Tam klasik Türk işi oldu stadın iç tarafı özellikle tel örgü kısmı. Sen herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşün ama şunu atla gerçekten olacak iş değil. Sosyal medyadaki büyük hesapları kullanıp yönetime ve vodafone'a gerekli baskıyı yapmalıyız, sezon bitiminde hemen değiştirilmesi lazım, 1 sene bu şekilde maç izlemek istemiyorum ben.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tatarusta

Merhabalar,

Passolig kartlarında kombine ile ilgili ya da sahip olunan koltuk ile ilgili hiçbir ibare olmuyor. Sanırım şu an koltuklarda da bir numara vb yazmıyor. Basamaklarda da sıra no yazmıyor.

Zaten kendi koltuğuna oturup maç izleme alışkanlığı bizde henüz yok.

Sizce bu sıkıntı olmayacak mı ? ya da nasıl bir çözüm gelecektir? Maç sırasında koltuğun bize ait olduğu bir kağıdı illa yanımızda bulundurmamız mı gerekiyor yoksa koltuk bilgisi yazan bir kart basılabiliyor mu passolig ya da bjk tarafından ?

Çevrimdışı ahmetx

Üst kat merdivenler çok sırıtıyor füme epoksi üstüne sarı bant çok iyi gider.
Loca aralarına led banner olacağından oralar kapanacak ama üst kat bariyerler füme kompozit panelle kaplanmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tr de hiç bir stad tam olarak açılmaz , onun için taraftarın baskısı  çok önemli eksiklerle ilgili sosyal medya , mail ne varsa ortak düşünülen konularda baskı yapmakta fayda var ancak içeri giren arkadaşlar bizim gibi düşünmüyorlar demek ki gayet güzel görünüyor . :evillol:
İnönüden sonra herhangi yeni bir stadın içi de herkese güzel görünür @ahmetx, sorun bu değil sorun bu kadar para harcanan bir statta bu noktaların düşünülmemiş olması can sıkıcı. 2,5 senedir bekliyoruz önümüze ne koysa beğenecek duruma gelmişiz ama mükemmeliyetçilikten ve taraftar konforundan kimseye zarar gelmez ki dünyada örnekleri çok, yapacağın inceleyip bu güzel ayrıntıları kopyalamak ve bizim stada monte etmek, çok zor bişi değil :)
Korku akıl katilidir.