Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rache

bi bilgi yada foto gelmedi

Çim serme işi durdu gibi sanki, subliminal mesaj mı var "Rakipler kumda oynasın" manasında? 😂😂

Çevrimiçi Necmi

Yanlışın var iki yıldır hiçbir maça bilet ödemedik, inşaat halindeki stada para yatırmanın bonusu olarak bütün maçlar beleşti, kulüp iki buçuk yıldır bilet geliri nerdeyse elde etmiyor
Aslında yanlışın var bu bonus falan değil kombineyi o şekilde sattılar
satış sözleşmesinde var yani kimseye kep bağışlamadılar o gün sadece vodafone arenada geçerli deselerdi
gene şahsım adına alırdım. Zaten kombine satışa çıktıktan beş dakika sonra sözleşmeyi bile okumadan
satın aldım derdim destek olmaktı sonrasındada bunu yediremedim ve her maç gittim kartal yuvasından alışveriş yaptım
şahsen kendi adıma bir kuruş hakkı kulübün bana geçsin istemedim daha ocak ayı başında kartal yuvası telefonda
bana 450 liralık bir paket sattı mart 20 oldu daha ortada yok arıyorsam bekliyorsam namerdim daha geçenlerde
iki köy okulunu dergi abonesi yaptım ben imkanım dahilinde kulübüme zaten yardım ediyorum ama elimde kombine varken bana bilet satamaz
ben ne büyük zorluklarla evinin rıskından kesip kulübün ihtiyacı var diye olmayan stada kombine alanları tanıyorum.
bir çok insana o satacakları bilet parası fazla gelecek kendim için olmasa onlar için bile açıkladıkları anda davayı açarım.
Beşiktaş taraftarı enayi değil genede böyle bir şey olabileceği ihtimali vermiyorum en fazla önümüzdeki sene son maçlara paket kombine çıkartırlar
ve bunu sezon içinde belli bir süre koyar ve almanı sağlarlar.

Çevrimdışı Efe

Çim serme işi durdu gibi sanki, subliminal mesaj mı var "Rakipler kumda oynasın" manasında? 😂😂
yok tırlar yok ortada gece yarısı gelecek diyorlardı bence başlamışlardır sermeye sabaha bi bakmışız heryr bembeyaz pardon yemyeşil hibritler çakılıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Büyük ihtimalle stadın sezonun en kritik döneminde açılması planlanmıştı. Üç yıldır var olan sözleşme de sonlara yaklaştıkça eşitlik ilkesi gereği değiştirilemedi. Yönetimin açılışla ilgili büyük gelir beklentisi var ama şampiyon olunur ve arenada tur atılırsa önümüzdeki sezon başı istediğin açılışı yap bu kadar gelir bulma imkanın yok. Sen önümüzdeki sene son üç maçta vereceğin parayi gel açılışta ver. Hem açılış değerini bulsun hem stat full dolsun hem de kombinesi olmayanların da stada girme şansı olsun. Üstelik bir hafta da süren var kendi koltuğunu alabilmek için.  Evet şartlar biraz zorlanmiş Beşiktaşın çıkarları taraftarın çıkarınin önüne geçmiş. Bu iş ticaret değil gönül işi bazen böyle suprizler oluyor neticede bir yıl sonunda odeyecegin para aynı sadece önceden vermiş ve açılış önceliği almış oluyorsun.  Bence başkan çok  ince görmüş ya da futbol tabiriyle sol ayağının iciyle kalecinin ayağının dibinden köşeye bırakmış ve GOOOOOOOLLL
Gölü de Besiktas atmış hah şimdi sen düşün üzülür musun sevinir misin. Benim yüzümde ulan yedik ama helal olsun güzel goldu ifadesi olurdu.
Ve hakem bayragi kaldirir ofsayt. Gol iptal Mac kaldigi yerden devam eder. Bir tarafta uzgun gonlu kırılmıs guveni sarsilmis taraftar toplulugu.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

son  dk.  fotosu  yok mu  ? Cimler  stada  geldi  mi  acaba ?? Yaklasik  10 sayfadir stad unutuldu  millet  kombineye coktu de.. Aradan bir cikintilik yapayim dedim  :D 
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

rıdvan bey'in söyledikleri kombine sahiplerinin yararına. kombineler 11 nisanda başlarsa gelecek sezonun son üç maçında bitecek. yarışın kızıştığı sezonun en önemli maçlarında. tüm sezon yerinde desteklediğin takımın belki şampiyonluk maçına bilet bulamayacaksın. oyuncular kupayla tribünleri turlarken bir sezon oturduğun koltukta başkası oturuyor olacak. şimdi açılış heyecanıyla ilerisi umursanmıyor fakat bu büyük saçmalık olurdu. kombinelerin gelecek sezonu kapsayacak şekilde düzenlenmesi doğru. kombine sahiplerini mağdur etmemek için de bu sezon bilet satışında bir hafta öncelik tanınmış. güzel iş.
yok öyle yağma bize kombineleri satarken topraktan alanlar ömür boyu o koltuğun sahibi olacak dediler
bitse bile o koltukları sana satma zorunlulukları var. kombinesinin yerini değiştirmek isteyenlere topraktan girme hakkını kaybedersin demeyi biliyorlar

Beni  de  artik  moderasyondan cikarsaniz ..  Foruma bir  seneyi askin suredir  uyeyim,  en ufak bi  trbiyesizlik yapmadim  gecen  bi  futbolcumuz ayni  kisiyi  5  defa  calimlamaya  kalkinca dayanamayp bi  tane  "hayvanat"  kelimesi cikti  diye agzimzidan  uc  gundur  moderasyondayim yaw  :bandit:
Yorgo

Çevrimiçi ergin

bu kadar uzatacak bir şey olduğunu düşünmüyorum Rıdvan Akarın söylediğinde bir kesinlik yok.
kombine sahiplerine bu sezon için satış yapılacağını düşünmüyorum.
bence isteyene bu sezon için 3 maçlık, 
kombine sahipleri için de 11 nisan 2017-31 mayıs 2017 tarihleri için yama kombine satışı yapılır
hem kulüp kazanır hem taraftar mağdur edilmez.

Çevrimdışı Efe

son  dk.  fotosu  yok mu  ? Cimler  stada  geldi  mi  acaba ?? Yaklasik  10 sayfadir stad unutuldu  millet  kombineye coktu de.. Aradan bir cikintilik yapayim dedim  :D 
yok bekledim bende foto falan gelir  diye geelmedi bu saatten sonrada gelmez artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı macrinus

rıdvan bey'in söyledikleri kombine sahiplerinin yararına. kombineler 11 nisanda başlarsa gelecek sezonun son üç maçında bitecek. yarışın kızıştığı sezonun en önemli maçlarında. tüm sezon yerinde desteklediğin takımın belki şampiyonluk maçına bilet bulamayacaksın. oyuncular kupayla tribünleri turlarken bir sezon oturduğun koltukta başkası oturuyor olacak. şimdi açılış heyecanıyla ilerisi umursanmıyor fakat bu büyük saçmalık olurdu. kombinelerin gelecek sezonu kapsayacak şekilde düzenlenmesi doğru. kombine sahiplerini mağdur etmemek için de bu sezon bilet satışında bir hafta öncelik tanınmış. güzel iş.

Ben 1,5 sene önce kombinemi aldim. O zaman param vardi. Taksitli falan bir sekilde aldim, odedim. Surekli ilk maci, stada girisimi, ilk üçlüyü hayal ediyorum.
Simdi benden mac basina en az 150 lira para ister. Bende şu an o para yok. Ben ne yapacam. 1 yildir hayalini kurdugum seyi yapamayacak miyim? Boyle sacma sey olmaz.
Bir de ha simdi ha sonraki yilin son 3 maci diyorsunuz ya. Madem ayni şey. O zaman sözleşmeye uyulsun. Bir sorun kalmasin

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Kombine alamadım. Açılış maçı için bilet kalır mı acaba diye kara kara düşünürken 3 maç bilet olayı çıktı ama kesinlikle içime sinen bir olay değil. Bu yüzden kulübe dava açanı desteklerim. Hepimiz Beşiktaşlıyız seviyoruz kulübümüzü ama burda haksızlığın daniskasi var. Yanlışlarından dönerler umarım. Ben evimde izlemeye razıyım maçı yeterki açılış maçını hayal ederek kombine alan adamları üzmesinler.

Çevrimdışı melyet

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı cadavra

Bence su an seriolar cimleri sabaha bitmis olabilitesi var.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok bekledim bende foto falan gelir  diye geelmedi bu saatten sonrada gelmez artık
:bandit:
Yorgo

Çevrimdışı safakseref

yok öyle yağma bize kombineleri satarken topraktan alanlar ömür boyu o koltuğun sahibi olacak dediler
bitse bile o koltukları sana satma zorunlulukları var. kombinesinin yerini değiştirmek isteyenlere topraktan girme hakkını kaybedersin demeyi biliyorlar

topraktan girme hakkını ilk kez duyuyorum. 1. nesil kombine sahiplerine o tür ayrıcalıklar tanınıyorsa sonuna kadar haklısınız tabii.

Çevrimdışı Efe

Bugün membran takıldımı arkadaşlar
hayır çimde serilmedi mebranda takılmadı ama yarın baya atrekşın var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bugün membran takıldımı arkadaşlar

Maalesef yeniinönü fotoğraf attı tek şeffaf membran vardı hala.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Bence  de  gelmis,  seriyorlardir  cimleri  .. Forumda  saat  22:))  den beri neredeys e guncel foto  paylasilamdi  bence  iki  serit  daha  serilmistir.. Benim  icgudulerims aglamdir  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı melyet

hayır çimde serilmedi mebranda takılmadı ama yarın baya atrekşın var :D
Maalesef yeniinönü fotoğraf attı tek şeffaf membran vardı hala.
Neden bir sebebi varmı acaba
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 01:32:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beni  de  artik  moderasyondan cikarsaniz ..  Foruma bir  seneyi askin suredir  uyeyim,  en ufak bi  trbiyesizlik yapmadim  gecen  bi  futbolcumuz ayni  kisiyi  5  defa  calimlamaya  kalkinca dayanamayp bi  tane  "hayvanat"  kelimesi cikti  diye agzimzidan  uc  gundur  moderasyondayim yaw  :bandit:

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi ergin

bunu ben de bilmiyordum seneye kapalıya geçmek istersem bu hak bitiyor mu. ben kombine sahipleri bir sonraki kombineler satılırken öncelikli alacaklar gibi anlamıştım

Çevrimdışı Barış 19 03

Güzel tamamlamışsin. Düdük de bayrak da başkanın elinde hatta top da onun. Verin o zaman topu gidiyorum ben eve seneye acicam stadı derse. Sözleşmeye uyarsa yani bundan kim zararlı çıkar hem kendisi hem besiktas hem biz. Peki golü sayarsak kim kazanır hem besiktas hem başkan hem de biraz taviz versek de biz.
Bana da koyuyor bile bile gol yemek ama seviyorum işte napıyım

Çevrimdışı osman1903

Öncelikle bir avukat olarak;

*Geçtiğimiz sezondan kombinesi olan taraftarlarımızın da Vodafone Arena’nın açılmasının ardından bir yıl süreyle hakları devam edecek olup, 2015-2016 sezonu için ayrıca kombine alım işlemi yapmalarına gerek yoktur"

maddesine göre kesinlikle taraftar bu konuda haklıdır, stad ne zaman açılırsa o tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir, son üç maç için para ödense de daha sonra sebepsiz zenginleşmeye dayanarak tazminat alabilirsiniz.

Ama daha önemlisi bir Beşiktaşlı olarak;

Nitelikli dolandırıcılıktan dava açarım demiş birisi. Git aç kardeşim, Beşiktaş JK'nin ceza hukuku bakımından sorumlusu yönetim kurulu başkanı olarak Fikret Orman'dır. Ben Başkanımı o soruşturmada para almadan savunurum, ha sonra sana da haksız şikayetten tazminat davası açar, o üç maça vermekten kurtulduğun parayı katıyla alıp kulübe hibe ederim.

Tazminat hukuku bakımından haklı olmak yapılan hareketin suç oluşturacağı anlamına gelmez. Kaldı ki; hukuken haklı olmak bu kadar değer verdiğinizi iddia ettiğiniz kulübe ve değerli yöneticilerinin başını ağrıtacak saçma sapan hareketlere girmenize sebebiyet vermemeli. Del Bosque, Schuster, Matteo Ferrai... ilk aklıma gelenler. Hepsi de sizin de şu an içinde bulunduğunuz gibi hukuken haklılardı, ama eminim siz de en az benim kadar küfretmişsinizdir onlara Beşiktaşımıza açtıkları davalar için. 1 yıllık kombine parasıyla zaten kaç yıldır bedava maç izliyorsunuz, ne olmuş yani yönetim üç beş kuruş para kazanmak için böyle bir olay yapsa? Bu mudur yani bu çok sevdiğiniz renklerle ilişkiniz dandik bir sözleşme maddesine göre haklı olup olmamaya göre mi biçimlenecek? Fikret Orman'a nitelikli dolandırıcılıktan soruşturma başlattıracak kadar mı değerli yani nedir bu? Ben yönetimin yerine olsam, taraftarımdan anlayış beklediğim bu konudaki tavır üzerine tamam kardeşim öyle mi, madem öyle stadı yeni sezonda açıyorum derim. En çok desteğe ihtiyaç duyulan bir anda bu gösterilen aşağılık tavra yakışan tavır bu olurdu ancak.
açılış maçını kaçırıp manevi tazminat davası açars ne olur?

Çevrimdışı tangaz

iyi yaptın @yorgo_d(geodem)  içimiz dışımız bilet oldu. konu dışı mesajlar arasında foto bilgi aradım bende baya ama hep bilet konusu geçmiş.

kombinesi olan arkadaşlar haklılar ama bir yarın olsun başkanı beklesinler dinlesinler derim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

topraktan girme hakkını ilk kez duyuyorum. 1. nesil kombine sahiplerine o tür ayrıcalıklar tanınıyorsa sonuna kadar haklısınız tabii.

Bütün kulüpler önceki seneki kombine sahibine yenileme adı altında aynı yeri öncelikli satmıyor mu? Bir tek bize mi var bu ayrıcalık yani?