Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

Rıdvan Akar'a ayak takımı mı diyorsun? Söylemek istediklerim için  ifade bulmakta zorlanıyorum. Çok ayıp

Kesinlikle bende en fazla çok ayıp diyebiliyorum arkadaşın söylediklerine.

Fakat Rıdvan Akar'ın mevkisinde bulunan biri her söyleyeceğini özenle seçmeli veya her mesaja kesin bilgi yoksa cevap vermemeli. Ben kendisini gayet severim orada herkese bilgi vermeye çalışıyor ama orada yazdığı 10 kelime burada tsunamiye dönüşüyor @sozkul abi.

Muhtelemelen bu işin içinde başka işler vardır. Yönetim kombinelı taraftarına parayla bilet satmaz. Satamaz. Olmaz öyle şey.

Ama burada görüyoruz ki gerçekten başına vur ekmeğini al hatta, başını üfle ekmeğini al konumuna gelmişiz. Ya benim önceden piksel mevzusunda yaptığım gibi ayarsız hiddetlenıyoruz herşeye ya da her türlü haksızlığa kafa sallıyoruz. Edepli ve etkili şekilde hakkımızı aramayı öğrenmemiz gerek.

Çevrimdışı Raskolnikov

Kardesimin kombinesi var ve gelmiyor haberin olsun kapalı alt orta kısım @Raskolnikov  :us: :us: :us: :us:
Allaaah diyorum  :halay: :halay: Biletler satışa çıkacağı zaman haberleşirsek gerçekten çok mutlu olurum.  :sevinc

Çevrimdışı Gorgaze

yarın baskan konusur herkes ikna olur zaten bu konuda suphem yokta

soyle birsey var sehir dısından gelecek insanlar için aslında bu 3 maç inanılmaz bir sans ben esasında bunu dusunerek yaptıklarını dusunuyorum... ve o imzaltılan belgelerde eminimki bu dusunulmustur yani acık yoktur hukuksal metinlerde sıkıntı cıkarmıcaktır cnk ilk sene hatırlıyorum 2012de baya kişi yaygara koparmıstı ama zamanla unutuldu:))

sehir dısından gelecek insanlar için nasıl bir şansı var ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Efe

yarın baskan konusur herkes ikna olur zaten bu konuda suphem yokta

soyle birsey var sehir dısından gelecek insanlar için aslında bu 3 maç inanılmaz bir sans ben esasında bunu dusunerek yaptıklarını dusunuyorum... ve o imzaltılan belgelerde eminimki bu dusunulmustur yani acık yoktur hukuksal metinlerde sıkıntı cıkarmıcaktır cnk ilk sene hatırlıyorum 2012de baya kişi yaygara koparmıstı ama zamanla unutuldu:))
3 maçlık bilet bassınlar ona bişey demiyoruz ama kombine sahiplerinden para talep etmesinler 1 hafta kendi koltuklarına öncelikli satış yapılsın almayan olursa o koltuklar 1 hafta sonra satışa çıksın bu işin çözümü budur başkada olur yanı falan yoktur 3lü paket olarak kombine almayan taraftara kaln koltukların satışı yapılır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

sehir dısından gelecek insanlar için nasıl bir şansı var ?

ne dedik bu maçlar için talep sayısı 75 bindfen fazla

işte bu talep bu sekilde 3 maça bolunecek:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

Allaaah diyorum  :halay: :halay: Biletler satışa çıkacağı zaman haberleşirsek gerçekten çok mutlu olurum.  :sevinc
Tamamdir kararında daha doğrusu okulunu ayarlaması zor bakalım nasibinde varsa olur @Raskolnikov
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 01:01:18 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı emrekhvcgl

loca ve vip'lere aynı uygulama olmayacaksa Beşiktaş tabanına edilmiş bir hakarettir. savunanın da yapandan farkı yoktur.

Çevrimdışı Anıl

Ya para vermemek için tepki gösterdiğimizi sanan kişilere dert anlatıyosunuz, boşa yoruyosunuz kendinizi :)

Çevrimdışı Rache

Fakat Rıdvan Akar'ın mevkisinde bulunan biri her söyleyeceğini özenle seçmeli veya her mesaja kesin bilgi yoksa cevap vermemeli. Ben kendisini gayet severim orada herkese bilgi vermeye çalışıyor ama orada yazdığı 10 kelime burada tsunamiye dönüşüyor @sozkul abi.

Muhtelemelen bu işin içinde başka işler vardır. Yönetim kombinelı taraftarına parayla bilet satmaz. Satamaz. Olmaz öyle şey.

Ama burada görüyoruz ki gerçekten başına vur ekmeğini al hatta, başını üfle ekmeğini al konumuna gelmişiz. Ya benim önceden piksel mevzusunda yaptığım gibi ayarsız hiddetlenıyoruz herşeye ya da her türlü haksızlığa kafa sallıyoruz. Edepli ve etkili şekilde hakkımızı aramayı öğrenmemiz gerek.

3 maç için önceliğiniz olacak ve gelecek sezon son 3 maç kala bitecek olan kombineniz sezon sonuna kadar uzamış olacak rıdvan akar açıkladı. baska arkadasların dediği gibi mağduriyet falan yok yani ortada. Rıdvan Akar Hakkında lütfen saygılı konusun. Coşkun gülbaharları çabuk unutup Beşiktaş aşkıyla yanan elinden geldiğince her soruya cevap veren biri için bu söylemler yakışmıyor

Çevrimdışı Pence

Akatlardan kombine alırken imzaladığım sözleşme önemli olan 1. Sayfa

Sözleşme kadığı biraz çakma geldi 4-5 yıldır kombine almıyorum ancak daha önceleri bu sözleşmeler imzalı ve kaşeli beşiktaş a.ş. antetli kağıdına olurdu burda düz a4 kağıdına olmuş herkesin kafasına göre yazıp çıktı alabileceği gibi bişey bu ayrıca sanki 1 yıl yazan yerin ucu açık gibi hukukcu arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi

Çevrimdışı Efe

Ya para vermemek için tepki gösterdiğimizi sanan kişilere dert anlatıyosunuz, boşa yoruyosunuz kendinizi :)
aynen öyle neyse bu konu yarın netleşir başkanın açıklamsını bekliyoruz artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat.Y

Klübün resmi sitesinden duyuruyu veyahut yarınki basın açıklamasında başkanın ağzından bu konu hakkında bir açıklamayı beklemenizi öneririm arkadaşlar.

Tahmin ediyorum herkesin gönlüne göre bir netice çıkacaktır.ACELE ETMEYİN.......

Çevrimdışı Erdemm

Bence de biraz sakin ve makul olmakta fayda var..
O kadar önceden alınmış kombine sahiplerine bilet
satılmaz satılamaz satılması dahi düşünülemez satılması teklif dahi edilemez  :lol:

Çevrimdışı ozan062

3 maçlık bilet bassınlar ona bişey demiyoruz ama kombine sahiplerinden para talep etmesinler 1 hafta kendi koltuklarına öncelikli satış yapılsın almayan olursa o koltuklar 1 hafta sonra satışa çıksın bu işin çözümü budur başkada olur yanı falan yoktur 3lü paket olarak kombine almayan taraftara kaln koltukların satışı yapılır  :)

kapasiteyi 4obin yapalım 3maçla carpalım 120bin eder,, sen sallayalım 20binde kombineli var 3le carpalım 60bin,, 120binden 60ı cıkaralım 60bin

fakat maça talep 75 bin denmişti hadi ben sallayım 100bin,, pekii bu muthiş talep pazarı kaybetmeyi goze alırmısın hayır o sebeple burda bir fikir oluşuyor bu fırsatı kacırmamak

mantıklı ama etik değil yapıcak birsey yok riski alırlarsa klup kazanıcak ama güven sıkıntıya girer

sirket mantıgıyla bakarsak bu işin dogasında var,, dediğiniz gibi localarda vıplarda katılmalı bu işe tabiii
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 01:06:24 ozan062 ]

Çevrimdışı harund1k3

3 maç için önceliğiniz olacak ve gelecek sezon son 3 maç kala bitecek olan kombineniz sezon sonuna kadar uzamış olacak rıdvan akar açıkladı. baska arkadasların dediği gibi mağduriyet falan yok yani ortada. Rıdvan Akar Hakkında lütfen saygılı konusun. Coşkun gülbaharları çabuk unutup Beşiktaş aşkıyla yanan elinden geldiğince her soruya cevap veren biri için bu söylemler yakışmıyor

@Rache

Ben anlamadım ben mi saygısızlık yaptım?

Çevrimdışı Gorgaze

ne dedik bu maçlar için talep sayısı 75 bindfen fazla

işte bu talep bu sekilde 3 maça bolunecek:)

inönüdeki son gençler maçında 300 binin üstünde talep olduğu konusuluyordu.
bizde dedik ki bu açılış maçında da olur
madem böyle bir şansımız var (hem stad açılana kadar hem acıldıktan sonra geçerli kombine )
iyi güzel deyip aldık kombinemizi
bunu düşünüp almışız şimdi
yer kalmaz ilk maça gidelim diye
bende şehir dısından geliyorum bize nasıl bir yararı var ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimiçi sozkul

@ZEKI abi yemin ederim millet o kadar alışmış ki hakkının gasp edilmesine milletin böyle şeyler artık neredeyse hoşuna gidiyor. Ne desem bilemiyorum vallahi..

Genellemelerden hep korkarım, bence sende kork @harund1k3, ben hakkımı pek yedirmem ama beni hiç rahatsız etmedi, o üç maça nasılsa bilet almak zorundayım diye düşündüm, birde işleri çok kolaylaştırır diyede düşündüm. Çünkü bir yıl sözleşmede, bir yıl ifadesi tartışmalı, gelecek  senenin takvimi belli değil, 11 nisan 3 maça mı 4 maça mı denk gelecek,  üç günle bile fazladan maç seyredersin, ertelenen maç olursa ve o 11 nisan sonrası ise nasıl çözülecek, avrupa kupası maçları 6 nisan bu sene, seneye aynısı mı olacak kesin belli değil. O nedenle bana çok akıllıca göründü bu çözüm, ama bir arkadaş çıktı ve benim 3 lü kombine alacak param yok dedi, stadın ilk yılı için almıştım kombineyi demeye getirdi, kesinlikle oda haklı..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zor gününde sana destek olana böyle bir şey yapılmaz yapılmamalı

Çevrimdışı Efe

kapasiteyi 4obin yapalım 3maçla carpalım 120bin eder,, sen sallayalım 20binde kombineli var 3le carpalım 60bin,, 120binden 60ı cıkaralım 60bin

fakat maça talep 75 bin denmişti hadi ben sallayım 100bin,, pekii bu muthiş talep pazarı kaybetmeyi goze alırmısın hayır o sebeple burda bir fikir oluşuyor bu fırsatı kacırmamak

mantıklı ama etik değil yapıcak birsey yok riski alırlarsa klup kazanıcak ama güven sıkıntıya girer ama bu işin dogasında var
dava açacak bir çok kişi olacaktır ne gerek var taraftarın gönlünü kırmaya koskoca Beşiktaş yönetimi bu şekilde bişeye baş vurmaz ben başkanın bu şekilde düşündüğüne inanmıyorum özelliklede kombine sahipleri  için bekleyip görelim neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rache

@Rache

Ben anlamadım ben mi saygısızlık yaptım?

Hayır forumda alıntı yaparken  üst tarafta ayak takımı yazan arkadaşı kastetmiştim kusura bakma hocam

Çevrimdışı ozan062

inönüdeki son gençler maçında 300 binin üstünde talep olduğu konusuluyordu.
bizde dedik ki bu açılış maçında da olur
madem böyle bir şansımız var (hem stad açılana kadar hem acıldıktan sonra geçerli kombine )
iyi güzel deyip aldık kombinemizi
bunu düşünüp almışız şimdi
yer kalmaz ilk maça gidelim diye
bende şehir dısından geliyorum bize nasıl bir yararı var ?

sezon boyu zaten kombinenin avantajı var avrupa maçları kupa dahil zaten ondan mahrum değilsin,, savunma bu olacaktır:)  sadece 3 maçlık seni mahrum edicez:) ha istersen oncelik sende

dava açacak bir çok kişi olacaktır ne gerek var taraftarın gönlünü kırmaya koskoca Beşiktaş yönetimi bu şekilde bişeye baş vurmaz ben başkanın bu şekilde düşündüğüne inanmıyorum özelliklede kombine sahipleri  için bekleyip görelim neler olacak

işte yd olayındaki gibi riski almak istemiceklerdir ama obur tarafta müthişbir pazarlama var sirketler baskı yapabilir bizden cok zaten onlar isticektir sıkıntı bu
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 01:11:32 ozan062 ]

Çevrimdışı Barış 19 03

Büyük ihtimalle stadın sezonun en kritik döneminde açılması planlanmıştı. Üç yıldır var olan sözleşme de sonlara yaklaştıkça eşitlik ilkesi gereği değiştirilemedi. Yönetimin açılışla ilgili büyük gelir beklentisi var ama şampiyon olunur ve arenada tur atılırsa önümüzdeki sezon başı istediğin açılışı yap bu kadar gelir bulma imkanın yok. Sen önümüzdeki sene son üç maçta vereceğin parayi gel açılışta ver. Hem açılış değerini bulsun hem stat full dolsun hem de kombinesi olmayanların da stada girme şansı olsun. Üstelik bir hafta da süren var kendi koltuğunu alabilmek için.  Evet şartlar biraz zorlanmiş Beşiktaşın çıkarları taraftarın çıkarınin önüne geçmiş. Bu iş ticaret değil gönül işi bazen böyle suprizler oluyor neticede bir yıl sonunda odeyecegin para aynı sadece önceden vermiş ve açılış önceliği almış oluyorsun.  Bence başkan çok  ince görmüş ya da futbol tabiriyle sol ayağının iciyle kalecinin ayağının dibinden köşeye bırakmış ve GOOOOOOOLLL
Gölü de Besiktas atmış hah şimdi sen düşün üzülür musun sevinir misin. Benim yüzümde ulan yedik ama helal olsun güzel goldu ifadesi olurdu.

Çevrimdışı bordelais

Öncelikle bir avukat olarak;

*Geçtiğimiz sezondan kombinesi olan taraftarlarımızın da Vodafone Arena’nın açılmasının ardından bir yıl süreyle hakları devam edecek olup, 2015-2016 sezonu için ayrıca kombine alım işlemi yapmalarına gerek yoktur"

maddesine göre kesinlikle taraftar bu konuda haklıdır, stad ne zaman açılırsa o tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir, son üç maç için para ödense de daha sonra sebepsiz zenginleşmeye dayanarak tazminat alabilirsiniz.

Ama daha önemlisi bir Beşiktaşlı olarak;

Nitelikli dolandırıcılıktan dava açarım demiş birisi. Git aç kardeşim, Beşiktaş JK'nin ceza hukuku bakımından sorumlusu yönetim kurulu başkanı olarak Fikret Orman'dır. Ben Başkanımı o soruşturmada para almadan savunurum, ha sonra sana da haksız şikayetten tazminat davası açar, o üç maça vermekten kurtulduğun parayı katıyla alıp kulübe hibe ederim.

Tazminat hukuku bakımından haklı olmak yapılan hareketin suç oluşturacağı anlamına gelmez. Kaldı ki; hukuken haklı olmak bu kadar değer verdiğinizi iddia ettiğiniz kulübe ve değerli yöneticilerinin başını ağrıtacak saçma sapan hareketlere girmenize sebebiyet vermemeli. Del Bosque, Schuster, Matteo Ferrai... ilk aklıma gelenler. Hepsi de sizin de şu an içinde bulunduğunuz gibi hukuken haklılardı, ama eminim siz de en az benim kadar küfretmişsinizdir onlara Beşiktaşımıza açtıkları davalar için. 1 yıllık kombine parasıyla zaten kaç yıldır bedava maç izliyorsunuz, ne olmuş yani yönetim üç beş kuruş para kazanmak için böyle bir olay yapsa? Bu mudur yani bu çok sevdiğiniz renklerle ilişkiniz dandik bir sözleşme maddesine göre haklı olup olmamaya göre mi biçimlenecek? Fikret Orman'a nitelikli dolandırıcılıktan soruşturma başlattıracak kadar mı değerli yani nedir bu? Ben yönetimin yerine olsam, taraftarımdan anlayış beklediğim bu konudaki tavır üzerine tamam kardeşim öyle mi, madem öyle stadı yeni sezonda açıyorum derim. En çok desteğe ihtiyaç duyulan bir anda bu gösterilen aşağılık tavra yakışan tavır bu olurdu ancak.

Çevrimdışı Melekcik

Zor gününde sana destek olana böyle bir şey yapılmaz yapılmamalı

Zor gununde yardım eden kombine alanlara bu yapılmaz asıl tüm kombine sahibinin hakkı ve hayali açılışa girmek
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim kombinem yok ama  ayıp olmuş o insanlar 3 yıl önce bu stadın ilk günü orada olabilmek için almış parayı kimse dert etmez belki gider yine alır ama yapılan hareket bana çok hoş gelmedi fikret orman a ve yöentim kuruluna yakışmadı. İnşallah olmaz böyle bişey