Öncelikle bir avukat olarak;
*Geçtiğimiz sezondan kombinesi olan taraftarlarımızın da Vodafone Arena’nın açılmasının ardından bir yıl süreyle hakları devam edecek olup, 2015-2016 sezonu için ayrıca kombine alım işlemi yapmalarına gerek yoktur"
maddesine göre kesinlikle taraftar bu konuda haklıdır, stad ne zaman açılırsa o tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir, son üç maç için para ödense de daha sonra sebepsiz zenginleşmeye dayanarak tazminat alabilirsiniz.
Ama daha önemlisi bir Beşiktaşlı olarak;
Nitelikli dolandırıcılıktan dava açarım demiş birisi. Git aç kardeşim, Beşiktaş JK'nin ceza hukuku bakımından sorumlusu yönetim kurulu başkanı olarak Fikret Orman'dır. Ben Başkanımı o soruşturmada para almadan savunurum, ha sonra sana da haksız şikayetten tazminat davası açar, o üç maça vermekten kurtulduğun parayı katıyla alıp kulübe hibe ederim.
Tazminat hukuku bakımından haklı olmak yapılan hareketin suç oluşturacağı anlamına gelmez. Kaldı ki; hukuken haklı olmak bu kadar değer verdiğinizi iddia ettiğiniz kulübe ve değerli yöneticilerinin başını ağrıtacak saçma sapan hareketlere girmenize sebebiyet vermemeli. Del Bosque, Schuster, Matteo Ferrai... ilk aklıma gelenler. Hepsi de sizin de şu an içinde bulunduğunuz gibi hukuken haklılardı, ama eminim siz de en az benim kadar küfretmişsinizdir onlara Beşiktaşımıza açtıkları davalar için. 1 yıllık kombine parasıyla zaten kaç yıldır bedava maç izliyorsunuz, ne olmuş yani yönetim üç beş kuruş para kazanmak için böyle bir olay yapsa? Bu mudur yani bu çok sevdiğiniz renklerle ilişkiniz dandik bir sözleşme maddesine göre haklı olup olmamaya göre mi biçimlenecek? Fikret Orman'a nitelikli dolandırıcılıktan soruşturma başlattıracak kadar mı değerli yani nedir bu? Ben yönetimin yerine olsam, taraftarımdan anlayış beklediğim bu konudaki tavır üzerine tamam kardeşim öyle mi, madem öyle stadı yeni sezonda açıyorum derim. En çok desteğe ihtiyaç duyulan bir anda bu gösterilen aşağılık tavra yakışan tavır bu olurdu ancak.