Yanlışın var iki yıldır hiçbir maça bilet ödemedik, inşaat halindeki stada para yatırmanın bonusu olarak bütün maçlar beleşti, kulüp iki buçuk yıldır bilet geliri nerdeyse elde etmiyor
Aslında yanlışın var bu bonus falan değil kombineyi o şekilde sattılar
satış sözleşmesinde var yani kimseye kep bağışlamadılar o gün sadece vodafone arenada geçerli deselerdi
gene şahsım adına alırdım. Zaten kombine satışa çıktıktan beş dakika sonra sözleşmeyi bile okumadan
satın aldım derdim destek olmaktı sonrasındada bunu yediremedim ve her maç gittim kartal yuvasından alışveriş yaptım
şahsen kendi adıma bir kuruş hakkı kulübün bana geçsin istemedim daha ocak ayı başında kartal yuvası telefonda
bana 450 liralık bir paket sattı mart 20 oldu daha ortada yok arıyorsam bekliyorsam namerdim daha geçenlerde
iki köy okulunu dergi abonesi yaptım ben imkanım dahilinde kulübüme zaten yardım ediyorum ama elimde kombine varken bana bilet satamaz
ben ne büyük zorluklarla evinin rıskından kesip kulübün ihtiyacı var diye olmayan stada kombine alanları tanıyorum.
bir çok insana o satacakları bilet parası fazla gelecek kendim için olmasa onlar için bile açıkladıkları anda davayı açarım.
Beşiktaş taraftarı enayi değil genede böyle bir şey olabileceği ihtimali vermiyorum en fazla önümüzdeki sene son maçlara paket kombine çıkartırlar
ve bunu sezon içinde belli bir süre koyar ve almanı sağlarlar.