Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473513 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrekhvcgl

taraftar profilimizi de tanıdık. liverpool kulübü maç biletlerine zam yaptı. taraftar tek yumruk oldu ve deldi fiyatları. biz de bu olayın bence 1000 kat fazlası bir rezillik var ama hala yönetim savunan var şu konuda. iyiye iyi, kötüye kötü demek bu kadar zor olmamalı. kombine almadım, bu olay işime geliyor hatta ama yine de 3 yıl önce kombine alanlara atılmış büyük bir kazıktır bu ve savunulacak bir tarafı da yoktur. başkanla Beşiktaşlı duruşu kelimelerini aynı cümlede kullananlar falan vardı bence hiç girmesinler o topa.

Çevrimiçi sozkul

Ben bilet konusunda twiter dan msj attım ben başkana.bence herkes drekt başkana msj atsın.bırakın rıdvanmış ayak takımıymış.drekt başkanla muhatap olalım...

Rıdvan Akar'a ayak takımı mı diyorsun? Söylemek istediklerim için  ifade bulmakta zorlanıyorum. Çok ayıp

Çevrimdışı Efe

Reza zarrab abd de tutuklanmis onun locayami coksek dierek ortami biraz sakinlestiriyim :) :) :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç kişi çöksekte alamayız alsakta 3 maçlık 500 bin daha isteyecekler hadi locayı aldık 3 maçlık parayı nerden bulacağız :kop: :kop: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Seckinn79

1 milyon dolarlık locadan aaaabbiii 500 bin daha abi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

1 milyonluk dolarlık loca yok
Kombine sözleşmelerini bilmiyorum ama loca sözleşmelerinde açık açık yazıyor açılıştan itibaren 3 yıl diye

Çevrimdışı 38life

Bu tartışmaların olması doğal ama bu tartışmaların sırf Rıdvan Akar'ın ağzından çıkan bir "Sanmıyorum" kelimesinden doğması normal değil.

Açılış pazartesi. Kombine sahibi olup da gelemeyen insanlar olacaktır. Açılış maçında tribünde boş koltuk olması çok çirkin olur. Bu yüzden biletlerin satışa çıkması iyi olur. Ve maçtan sonra da kombine sahiplerine paraları iade olur.

Şöyle bir detay var. Açılış maçına özel bilet kısıtlaması getirilmesi iyi olur. Herkes maksimum 1 bilet satın alabilmeli. Böylelikle kombinesi olduğu halde dışarda kalan veya kötü yerden maç seyreden olmaz. Gerçi böyle bi kısıtlama olmasa da öyle bi sorun olur mu emin değilim ama neyse...

Çevrimdışı underworld

Bu stad 4 sene para getirmez.
Ondan sonra anca.
Bosuna konser ,defile , düğün falan demeyin onlar konoplankanin fındık, fıstık parasini çıkarmaz

Çevrimdışı Melekcik

Vazgeçirdiniz abi  :D Yeni açıkta yerim gayet güzel buna da şükür diyorum şuan, tabii oradan alabilirsem...  :evillol:
Kardesimin kombinesi var ve gelmiyor haberin olsun kapalı alt orta kısım @Raskolnikov  :us: :us: :us: :us:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi sozkul

tamam abi o zaman bu 3 maç için hem vip hem 1903 tribünü hemde loca sahiplerinede 3 maçlık bilet bassınlar bakalım ne  oluyor çok net  :D

Evet onlarada olması lazım.

Çevrimdışı macrinus

kaç kişi çöksekte alamayız alsakta 3 maçlık 500 bin daha isteyecekler hadi locayı aldık 3 maçlık parayı nerden bulacağız :kop: :kop: :evillol:
Kombinelerde de 1 yil olarak ayni sekilde yaziyor
1 milyonluk dolarlık loca yok
Kombine sözleşmelerini bilmiyorum ama loca sözleşmelerinde açık açık yazıyor açılıştan itibaren 3 yıl diye

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Yatacam ama sinirden yatamiyorum, loca sahiplerinden vip tribundekilerden 3 mac icin para istesinler agzimi acarsam (Hakaret Yasak)₅. @harund1k3

Millet alışmış abi böyle haksızlıklara artık. Ne kadar gerçek olur bilmiyorum ama gerçekten de kombine sahiplerine bilet satmaya çalışırlarsa buradaki tepkilerden hiç bişey çıkmayacagını anlayabilirsiniz. Hiç bir konuda bütünlük gösteremıyoruz, sonra millet kafamıza vurup ekmeğimizi alıyor böyle.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetim cefakar taraftarın kalbini kırmamalı şu güzel günlerde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

İlk maçı kendim istiyorsam namerdim.omuzumda 2 yaşında 10 nisan doğumlu çocuğum olacak.😀stad açılış tarihine çocuk bile ayarladık.bir şekilde gireceğim o stada
O çocuğun göbek bağı olan yerden kombinemizide aldık.
Parasınıda verir gireriz ama öyle birşey olursa güven sarsılır birkere.beşiktaşa destek olmak için antalya maçına açılışı riske ederek gittik.o açılışa kombine alanların hakkıdır.ilk maç önemli.icat çıkarmayın.😀

Çevrimdışı Melekcik

Siz çökün 3 maç işi bende @Efe   :bandit: :bandit: :evillol: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı iilkerr

İnsanları gazlamak için kesinlikle söylemiyorum yanlış bir durum olmasın bu konuda samimiyim. Kombine sahibi biri olsam bu durum kesinleşse anında hakem heyetine giderim ya da dava açarım. Beşiktaş'ın zararına olmasına üzülsem de hiç önemli değil yaparım. Hukuk adalet yasa her şeyden önce gelir. Zaten sözüm meclisten dışarı vatandaş olarak böyle düşünmediğimiz için bu hallerdeyiz. Amaan oluversin ne olacak kafası yüzünden hep bu olanlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Efe

İnsanları gazlamak için kesinlikle söylemiyorum yanlış bir durum olmasın bu konuda samimiyim. Kombine sahibi biri olsam bu durum kesinleşse anında hakem heyetine giderim ya da dava açarım. Beşiktaş'ın zararına olmasına üzülsem de hiç önemli değil yaparım. Hukuk adalet yasa her şeyden önce gelir. Zaten sözüm meclisten dışarı vatandaş olarak böyle düşünmediğimiz için bu hallerdeyiz. Amaan oluversin ne olacak kafası yüzünden hep bu olanlar.
sen gidene kadar  @Necmi abi davayı açar kazanır zaten merak etme :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman düşmanları ve dahi Beşiktaş düşmanlarına gün doğdu böylece. Sadece bir varsayım üzerinden Fikret Orman'a sövüyor ve hakaret ediyor bazı yaşını bile profiline girmekten kaçınan üyeler.

Bravo!!!

Çevrimdışı Efe

Siz çökün 3 maç işi bende @Efe   :bandit: :bandit: :evillol: :kop:
oo 500 bin vereceğim diyorsun para bende diyorsun :busted_cop: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Bos mu dursun loca o gün bee burdaki kombine sahiplerine kurra çeksinler 10 kisi orda izlesin :D :D para verilmesin yani :D gerçi oranin hayri pek olmaz haram paranin locasi neticede ama olsun sizin gibi kalbo temiz insanlar olursa hayri dokunur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

nerede bu imza karşılığı aldığınız sözleşme? örneğini görebilirmiyim
Akatlardan kombine alırken imzaladığım sözleşme önemli olan 1. Sayfa

Çevrimiçi sozkul

Kulübün uzun süredir bilet gelirinden mahrum doğru fakat kombine alanlar bu kulübe 2 yıldır bilet anlamında tek gelir sağlayanlar. Burada kulübün fedakarlığı kombine sahiplerinden beklemesi biraz vefasızlık. Gelirler arttırılmak istiyorsa bilet fiyatları arttırılır, daha önce fedakarlık yapamamış olanlar bilet alır. Yeni açık bileti 100 lira olacağına 200 lira olsun, talep fazlalığından satışta problem de yaşanmaz.

Yanlışın var iki yıldır hiçbir maça bilet ödemedik, inşaat halindeki stada para yatırmanın bonusu olarak bütün maçlar beleşti, kulüp iki buçuk yıldır bilet geliri nerdeyse elde etmiyor

Çevrimdışı ozan062

yarın baskan konusur herkes ikna olur zaten bu konuda suphem yokta

soyle birsey var sehir dısından gelecek insanlar için aslında bu 3 maç inanılmaz bir sans ben esasında bunu dusunerek yaptıklarını dusunuyorum... ve o imzaltılan belgelerde eminimki bu dusunulmustur yani acık yoktur hukuksal metinlerde sıkıntı cıkarmıcaktır cnk ilk sene hatırlıyorum 2012de baya kişi yaygara koparmıstı ama zamanla unutuldu:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı iilkerr

sen gidene kadar  @Necmi abi davayı açar kazanır zaten merak etme :evillol:

@Necmi abiye yetişirim ben, 12-13 saat beklerse eğer  :lol: :lol: