Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı eronimo18

Hoşgeldin.

İsim eski forvetimiz Osvaldo Daio Nartallo'dan mı geliyor ?

Cümleten Selamın Aleyküm herkese, artık Kartallo'da burada :)
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Bizim statta nasıl olacağını bilmiyorum ama tribünlerin en ön kısmına Fiorentina'nın stadında olduğu

gibi kırılmaz cam koysalar çok daha iyi olur tel - file yerine

http://www.bursa.com/uploads/ka/kafesteksas-162240_1.jpg

Böyle çirkin bişey olursa gerçekten çok yazık olur. Piksel falan neyse de bu kadar çirkin teller bizim stada yakışmaz.
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Yeni İnönü'ye cezasız çıkarız inşallah.

Dikkatli olalım !
HADİD - 20

Çevrimdışı Kartal66

öyle bir hata işlerlerse yıkarız ortalığı Beşiktaşın başına geçtiklerinden beri yemedikleri baskıyı yerler emin ol.
çok zorunluluksa cam bariyer koysunlar.

İmza!

Sesimizi duyuralım. Böyle stada tel örgü yakışmaz.

Çevrimdışı Necmi

Benim bir şeyi abarttığım falan yok hocam olanı söylüyorum.

Bu gaziantep maçı 35 - 40 bin küsür kişi vardı statta.
Trabzon maçıyla ilgili zaten hemfikiriz, siz de 40 bin kişi vardı diyorsunuz.
Trömsö maçında da oldukça kalabalıktı.
Galatarasaray maçında rekor kırıldı hınca hınç doluydu.
Hatta Galatasaray maçına kadar oynana maçlarda rakiplerimiz 20 bin ortalamaya oynarken
Beşiktaş 40 bin ortalamaya maçlarını oynuyor diye tvlerde konuşuyorlardı.
Önümüzdeki senelerde ne olur orasını kestirmek güç ama şampiyonluğa oynayan
bir Beşiktaş, her şeyden önce seyir zevki veren Beşiktaş o stadyuma taraftar çekecektir.
Bu benim fikrim ama sizinkine de saygı duyarım.
kardeşim bütün maçlara gittim sen tv ler söylüyor diyorsun ben gözlerimle görüyorum.
o nedenle boşver biz daha bu sene başakşehiri dolduramadık full dolu görmedim daha bir kez biletler bitmişti geçenlerde
o zaman bile ful dolmadı bilet satmak ayrı bir konu stadı doldurmak ayrı bir konu
her duyduğuna inanma o 40000 ortalama dedikleri zaman zaten olimpiyatta daha ilk maçlardı
oda gs maçına kadar sürdü sonrasında dibe çakıldık seyirci olarak ortalama 3 maça göre alınmaz
bütün sezona bakacaksın. olanı söylüyorum diyorsun ama olan bu değil o zamanda abartmış oluyorsun
biz bu seneki fener derbisinde bile 40000 i görmedik biliyormusun olimpiyatta oynanan maçların %70 i azami 10000 kişiye oynandı.
50000 i geçtiğimiz maç sayısı 4 veya 5 hangi 40000 ortalamadan bahsediyorsun. Başakşehir de topu topu satılan bilet sayısı 13000
ve daha yanlış hatırlamıyorsam bir kere bitirdik biletleri belki bu hafta ikinci kez olur. ister başakşehir olsun
ister olimpiyat o çileyi her maç çeken 10000 civarı kartal var. Kimin ne dediği önemli değil gerçekler orda duruyor.
biz burdan araçlarımızı getirip insanları stada götürmeye uğraşıyoruz her seferinde araçlar boş gidiyoruz servis yapıyorsun evden al eve
bırak gene gelen olmuyor ötesini konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı Kartallo

Yorumlarınızı bekliyorum :)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena, Milli Takımın göz bebeği olacak. pic.twitter.com/ZdXA3LYZLu</p>&mdash; Kartallo. (@KartalloCom) 16 Mart 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
twitter.com/KartalloCom - Beşiktaş Taraftar Platformu

Çevrimdışı Necmi

Cümleten Selamın Aleyküm herkese, artık Kartallo'da burada :)

hoşgeldin kardeşim.

Çevrimdışı MrtBlgc

@Yalçın @MrtBlgc benim kast ettiğim bir genelleme. 1 sezondaki 3 5 maç değil. Feda'nın ardından daha iyi planlanmış bir takımdı o ve Avrupa maçları, derbiler üst üsteydi.

Ben şunu anlatmak istedim. Bir stat yapıp geliri arttıralım bataktan çıkalım diyorsun. Elindeki gayrimenkulü değerlendirmek lazım. Buradan en iyi geliri sağlamak istiyorsun. Elinde veriler var. 15000 ortalama kombinen var ve sen 50 60 yıllık bir plan bu. Elindeki arazi belli. Şartlar belli. Hadi tek kat loca yaptın. Kapasite 50 000 yada 55 000 olsun. Bileti kaça satıyorsun? Her maça gelecek 15 000 garanti adam var. Yeni stat beklentin de 25000 oldu. Her maça 30 000 adam bulman lazım. Bir bakmak lazım seyirci ortalamamız nedir? Ben 30 000 olduğunu sanmıyorum (İnönü'nün kapasitesi) Loca sayını arttırırsın ki orada bir ofis çok değerli ve her zaman satılır.

Gelecek 50 60 yılda 35 000 kombine çıkarıp satarsın ya da kombine için sırada bekleyen kişilerin sayısı kapasiteni kat kat aşar locadan daha fazla geliri garanti görürsün. O zaman 60 70 bin kişilik bir stat planlarsın.

Tabiki sezonun geneli önemli. Zaten ben mevcut stadımızın 50-60 bin kişilik olması gerektiğini savunmuyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta o sezon 2 aylık süreçte Olimpiyat stadında hatrı sayılır bir seyirici topluluğu vardı. Bu tabiki seyir zevki yüksek olan maçların üst üste gelmesiyle de alakalı olabilir. Yalnız Pasalig'i bir kenara koyarsak yeni stadımızda istikrarımız devam ederse mevcut ortalamanın daha yukarı seviyelere çıkabileceği görüşündeyim.

Çevrimdışı MrtBlgc

kardeşim bütün maçlara gittim sen tv ler söylüyor diyorsun ben gözlerimle görüyorum.
o nedenle boşver biz daha bu sene başakşehiri dolduramadık full dolu görmedim daha bir kez biletler bitmişti geçenlerde
o zaman bile ful dolmadı bilet satmak ayrı bir konu stadı doldurmak ayrı bir konu
her duyduğuna inanma o 40000 ortalama dedikleri zaman zaten olimpiyatta daha ilk maçlardı
oda gs maçına kadar sürdü sonrasında dibe çakıldık seyirci olarak ortalama 3 maça göre alınmaz
bütün sezona bakacaksın. olanı söylüyorum diyorsun ama olan bu değil o zamanda abartmış oluyorsun
biz bu seneki fener derbisinde bile 40000 i görmedik biliyormusun olimpiyatta oynanan maçların %70 i azami 10000 kişiye oynandı.
50000 i geçtiğimiz maç sayısı 4 veya 5 hangi 40000 ortalamadan bahsediyorsun. Başakşehir de topu topu satılan bilet sayısı 13000
ve daha yanlış hatırlamıyorsam bir kere bitirdik biletleri belki bu hafta ikinci kez olur. ister başakşehir olsun
ister olimpiyat o çileyi her maç çeken 10000 civarı kartal var. Kimin ne dediği önemli değil gerçekler orda duruyor.
biz burdan araçlarımızı getirip insanları stada götürmeye uğraşıyoruz her seferinde araçlar boş gidiyoruz servis yapıyorsun evden al eve
bırak gene gelen olmuyor ötesini konuşmaya gerek yok.

E tamam işte, ben de zaten her maçı full oynuyorduk demiyorum ki. Olimpiyat stadındaki ilk maçlarımızı GS maçına kadar 40 bin ortalamaya oynadık dedim.
O zaman da Pasolig yoktu, bu sebepten dolayı taraftar ilgi gösteriyordu diyorum. Benim söylediklerimi saptırıyorsunuz. Ben hiç bir zaman sezonun genelinde böyle bir ortalama var demedim. Üstüne basa basa GS maçına kadar böyle bir ortalama tutturduk dedim. Sonraki sezonlarda tutturduğumuz ortalamayı da çok iyi biliyorum.
Geçen sezon ve bu sezon da oynadığımız maçlarda taraftar sıkıntısı yaşadık. Bunların hepsine katılıyorum. Lütfen en başından benim yazdıklarımı tekrar okuyun. Ben hiç bir zaman her maçı 50 bin kişiye oynadık demedim sadece GS maçına kadar olan süreçten bahsettim. Her duyduğuna inanma ne demek ? Satılan bilet sayıları her maç açıklanmıyor mu ? Neye inanalalım o zaman ?

Çevrimdışı Necmi

Tabiki sezonun geneli önemli. Zaten ben mevcut stadımızın 50-60 bin kişilik olması gerektiğini savunmuyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta o sezon 2 aylık süreçte Olimpiyat stadında hatrı sayılır bir seyirici topluluğu vardı. Bu tabiki seyir zevki yüksek olan maçların üst üste gelmesiyle de alakalı olabilir. Yalnız Pasalig'i bir kenara koyarsak yeni stadımızda istikrarımız devam ederse mevcut ortalamanın daha yukarı seviyelere çıkabileceği görüşündeyim.
yok bir şeyi iddia ettiğini düşünmüyoruz inşallah dediğin gibi olur.
zaten her halukarda stadımızda ortalama yükselecek aksi olmaz hem o dönem avrupa maçları
derbiler vs ligin başına gelmişti hemde daha havalar sıcaktı. kış yaklaşınca olimpiyatta kurt avına çıkarsın
dediğin maçlarda otoparkında yer bulamazdık ama sonrasında otoparkta tek tük araç gördüğümüz çok maç yaptık.
Hakda vermek gerekiyor taraftar içinde takım içinde çok zor bir stad ankara maçlarınada gittik emin ol olimpiyatta olacağına
ankarada olsun evla diyorduk çünkü ankarada maçtan çıktığımızda eve çoğu zaman daha erken dönüyorduk :)
kesinlikle abartmıyorum ilk sene olimpiyattan eve gece 2.30 gibi dönüyordum ankara maçlarında genelde yolda oyalanmazsak
1 - 1.30 gibi evde oluyorduk.

Çevrimdışı osman1903

Yeni statla birlikte herşey değişecek ama birtek taraftar sayısı değişmeyecek sanki. başakşehirde 17.000 i dolduramıyoruz arenayıda dolduramayız algısını hala çözmüş değilim

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı harund1k3

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena, Milli Takımın göz bebeği olacak. pic.twitter.com/ZdXA3LYZLu</p>&mdash; Kartallo. (@KartalloCom) 16 Mart 2016

Kardese emege saygi ellerine saglik guzel olmus. Saat 2 suan Turkiye'de o yuzden pek yorum alamamis olabilirsin.

Çevrimdışı Necmi

E tamam işte, ben de zaten her maçı full oynuyorduk demiyorum ki. Olimpiyat stadındaki ilk maçlarımızı GS maçına kadar 40 bin ortalamaya oynadık dedim.
O zaman da Pasolig yoktu, bu sebepten dolayı taraftar ilgi gösteriyordu diyorum. Benim söylediklerimi saptırıyorsunuz. Ben hiç bir zaman sezonun genelinde böyle bir ortalama var demedim. Üstüne basa basa GS maçına kadar böyle bir ortalama tutturduk dedim. Sonraki sezonlarda tutturduğumuz ortalamayı da çok iyi biliyorum.
Geçen sezon ve bu sezon da oynadığımız maçlarda taraftar sıkıntısı yaşadık. Bunların hepsine katılıyorum. Lütfen en başından benim yazdıklarımı tekrar okuyun. Ben hiç bir zaman her maçı 50 bin kişiye oynadık demedim sadece GS maçına kadar olan süreçten bahsettim. Her duyduğuna inanma ne demek ? Satılan bilet sayıları her maç açıklanmıyor mu ? Neye inanalalım o zaman ?
bende diyorumki bilet satmak stadda o kadar adam olduğu anlamı taşımaz
bir kere olimpiyatta kombine girişi var. passo ilede zerre ilgisi yok bunun olimpiyata gelmek zor geldi.
işin gerçeği bu bak stad bitti boykot bitti. Çok tesadüf oldu bu. bir kere kesinlikle bu mazeretin altına sığınmamak gerekiyor.
256 bin Beşiktaş passo kart satılmış yani boykot falan hikaye ekonomik nedenlerde hikaye git maç günleri köyiçine bak restoranlarda
maç izleyenlere ordaki insanlar bile bir stadı rahat doldurur. orda masaya iki maçta bir kombine parası bırakıyorlar ama stada gene gelmiyorlardı
hep bir şeylerin arkasına saklanarak hep birşeyleri bahane ederek gerçeklere ulaşamayız. Beşiktaşın en ihtiyacı olduğu zamanda
iki sezondur şampiyonluğa oynarken stad boş kalıyorsa hiç büyük taraftarlıktan bahsetmeyelim vodafone u dolduracak taraftarında
benim için bir önemi yok çünkü onlar iyi gün taraftarı. 3 yıldır takımın peşinde gidip yanlız bırakmayanları ayrı tutuyorum.
dediğin gibi takım iyi olacak şampiyonluğa oynayacak arzu ettikleride yönetim olacak belki gelir takımı desteklerler.

Çevrimdışı Necmi

milli takım değilde Beşiktaş teması yapaydın bayağı yorum alırdında bu taraftar milli takımı istiyormu stadımızda
ona bakmak lazım.

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi abi; sunu kabbulenmek gerekir ki taraftarin gelmemesinde Galatasaray derbisinde ve sonrasinda olan olaylarin, Passolig faktorunun, kis ayinin gelmemesinin ve olimpiyata arabayla gitmenin gercekten buyuk zulum oldugunu kabullenmek gerekir 2014 yili icin konusmak gerekirse. Passolig tartismasi acmak istemiyorum ama gercekten buyuk zulum ve sizin de kabul ettiginiz gibi "birilerine" kazanc saglayiyor bu sistem. Ben daha once de cok passolig tartismasina katildim gorusumu zaten biliyorsunuzdur abi. Turkiye'ye gelince dedim son mac su Konya macina gideyim dedim dayanamadim passolig cikarttim. Musteri hizmetlerine baglanmak icin cektigim sorunlari veya bildiginiz gibi o bankaya odenen komisyonlara hic girmiycem. Kart yetismedigi icin gecici kart gisesinden alicaksin dediler. maca 1.5 saat oncesinden gitmis olmama ragmen 1.5 saat sira bekledim gecici kart ciksin diye o rezilligi anlatamam sonra maca girdim. Bati alt tribununde kufur eden etmeyen oldu cogu kisi etmedigine yemin edebilirim ama butun stada ceza verildi.

Yani demem o ki bu passolig, bu dayatmalar Besiktas seyircisini statlardan gercekten uzaklastirdi. E bilet olsun, herkes kendi koltuguna otursun, Kufur eden kameradan tespit edilsin bireysel cezalar uygulansin, karti veya elektronik bileti ne diyorsaniz kulupten cikaralim komisyon olacaksa bile kulube kalsin bunlara karsi degilim cogu insanda degil. Ama goz gore gore birilerine para yedirmek, ustune bu kadar cile cekmek baskalarini bilmem ama bana acayip koyuyor.

Mesajin bu kismini siyaset iceriyorsa silebilirsiniz ama artik her yerden rant elde etmeye calismak, her yerde kendine benzer insanlar olsun istemek, kendi dusuncesinden olmayana is vermemek, isten cikarmak, ulkeden cikarmak, muhalif tek sesi kabullenememek bunlardan gercekten gina geldi. Taraftarin passolig'e olan tepkisinin gercek sebebi tam olarak da budur.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Herkese merhaba, çatıdaki şeffaf membranlar, kedi yollarının yardımıyla daha kolay takılır mı acaba? tabiki file serilir ama, büyük membranlar kadar uğraştırır mı?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MrtBlgc

yok bir şeyi iddia ettiğini düşünmüyoruz inşallah dediğin gibi olur.
zaten her halukarda stadımızda ortalama yükselecek aksi olmaz hem o dönem avrupa maçları
derbiler vs ligin başına gelmişti hemde daha havalar sıcaktı. kış yaklaşınca olimpiyatta kurt avına çıkarsın
dediğin maçlarda otoparkında yer bulamazdık ama sonrasında otoparkta tek tük araç gördüğümüz çok maç yaptık.
Hakda vermek gerekiyor taraftar içinde takım içinde çok zor bir stad ankara maçlarınada gittik emin ol olimpiyatta olacağına
ankarada olsun evla diyorduk çünkü ankarada maçtan çıktığımızda eve çoğu zaman daha erken dönüyorduk :)
kesinlikle abartmıyorum ilk sene olimpiyattan eve gece 2.30 gibi dönüyordum ankara maçlarında genelde yolda oyalanmazsak
1 - 1.30 gibi evde oluyorduk.
Kesinlikle katılıyorum. Olimpiyat stadı tam bir işkenceydi. Yalnız orda sezonu 10 bin ortalamaya oynasan yine büyük rakam diye düşünüyorum. Başakşehir bile bugün dolmuyor malesef ama şunu da unutmamak lazım Beşiktaş bir semt takımı ve belli bir kültüre sahip. Vodafone Arena açıldıktan sonra müthiş bir duygu patlaması olacağı görüşündeyim ve önemli olan o duyguyu mümkün olduğunca üst seviyede tutmak. Ayrıca şuna da katılıyorum boykot kararından vazgeçmek yeni stadın bittiği döneme denk geliyorsa ben de burda bir art niyet ararım. Sizin de dediğiniz gibi bir kısım taraftarın işine gelmedi Başakşehir ve Olimpiyat stadında gitmek. Şimdi önemli olan yaşanan zorlukları da unutmayıp yeni dönemde takımı yalnız bırakmamak. Ben bir süredir bu formu takip ediyordum ve buradaki duygudan çok etkilendim. Her gün paylaşılan fotoğraflar, stadın yapım aşamasındaki her anına şahit olup yine aynı heyecanla biteceği günü hasretle beklemek... Bilmiyorum ama yaşanan bu süreç bir çok taraftarı daha da bilinçlendirebilir. Bazı şeyler varken anlamıyor insanoğlu ama yokken öyle değil. Her neyse, umarım takımımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkar o stadı tıka basa doldururuz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartallo

milli takım değilde Beşiktaş teması yapaydın bayağı yorum alırdında bu taraftar milli takımı istiyormu stadımızda
ona bakmak lazım.

Ağabey beyaz membrana ışık ile nasıl Beşiktaş teması yapılır aylardır düşünüyorum :)
Ancak kolonlar arasına şeffaf led ekran işimizi görür bizim.
Belki de çatının bir bölümüne de düşünülebilir o şeffaf led?
twitter.com/KartalloCom - Beşiktaş Taraftar Platformu

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi; sunu kabbulenmek gerekir ki taraftarin gelmemesinde Galatasaray derbisinde ve sonrasinda olan olaylarin, Passolig faktorunun, kis ayinin gelmemesinin ve olimpiyata arabayla gitmenin gercekten buyuk zulum oldugunu kabullenmek gerekir 2014 yili icin konusmak gerekirse. Passolig tartismasi acmak istemiyorum ama gercekten buyuk zulum ve sizin de kabul ettiginiz gibi "birilerine" kazanc saglayiyor bu sistem. Ben daha once de cok passolig tartismasina katildim gorusumu zaten biliyorsunuzdur abi. Turkiye'ye gelince dedim son mac su Konya macina gideyim dedim dayanamadim passolig cikarttim. Musteri hizmetlerine baglanmak icin cektigim sorunlari veya bildiginiz gibi o bankaya odenen komisyonlara hic girmiycem. Kart yetismedigi icin gecici kart gisesinden alicaksin dediler. maca 1.5 saat oncesinden gitmis olmama ragmen 1.5 saat sira bekledim gecici kart ciksin diye o rezilligi anlatamam sonra maca girdim. Bati alt tribununde kufur eden etmeyen oldu cogu kisi etmedigine yemin edebilirim ama butun stada ceza verildi.

Yani demem o ki bu passolig, bu dayatmalar Besiktas seyircisini statlardan gercekten uzaklastirdi. E bilet olsun, herkes kendi koltuguna otursun, Kufur eden kameradan tespit edilsin bireysel cezalar uygulansin, karti veya elektronik bileti ne diyorsaniz kulupten cikaralim komisyon olacaksa bile kulube kalsin bunlara karsi degilim cogu insanda degil. Ama goz gore gore birilerine para yedirmek, ustune bu kadar cile cekmek baskalarini bilmem ama bana acayip koyuyor.

Mesajin bu kismini siyaset iceriyorsa silebilirsiniz ama artik her yerden rant elde etmeye calismak, her yerde kendine benzer insanlar olsun istemek, kendi dusuncesinden olmayana is vermemek, isten cikarmak, ulkeden cikarmak, muhalif tek sesi kabullenememek bunlardan gercekten gina geldi. Taraftarin passolig'e olan tepkisinin gercek sebebi tam olarak da budur.
söylediklerin doğrudur buna yanlış diyemiyeceğim.
ama hiç biri gerçekten mazeret değil biliyormusun tamam paso rant
ve bu nedenle boykot ediliyor peki tesadüfmü stad bitiyor boykot bitiyor.
vodafone olunca passo ile giriş olmayacakmı.
sürekli konuşmakla bazı şeyler gerçek olmuyor bu gün passo rant diyoruz
ama yıllarca biletix den bilet almadıkmı passo ile arasında ne fark var ondada
tc veriyorsun ondada komisyon ödüyorsun bence passo ile bilet almak çok daha kolay
biletix gişesinden bilet almak için 10 km gidiyordum şimdi bilet çıktıktan bir dakika sonra
bileti almış oluyorum bir işin içinde rant varsa o rantın kime sağlandığının bir önemi yok
ve açık söyleyeyim eskiye göre kesinlikle çok daha iyi bir uygulama oldu kolay bilet alabiliyorsun
stadlara itiş kakış olmadan kolay girip çıkabiliyorsun kimse kapıya yüklenemiyor yüklensende geçemezsin
çift turnike yapmak gibi bir ihtimalde olmadığı için beleşçiler kapıları doldurup kargaşa çıkartamıyor.
Birilerinin işine gelmedi karaborsayı bitirdi. onlar yaygara kopardıkça bir şeylere yanlış diye bakmak
ne kadar doğru sor maçlara gidenlere sistemden memnunlarmı. benim bildiğim herkes çok memnun
bence passo sistemleride oldukça iyi çalışıyor çoğu insanın tepkisi sistemin kötülüğü değil kendilerinin
işi kıvıramamasından kaynaklanıyor. bir çok banka sistemi pasoligden ço daha sıkıntılıdır. sen müşteri hizmetlerine
ulaşamadığını söylüyorsun ama birde diğer bankaların müşteri hizmetlerini bir dene istersen bu gün hangi banka alırsa alsın
müşteri hizmetlerinde zayıf kalacaklar ha bunu savunmuyorum düzgün olmalı ama Türkiyede bankaların hiç beceremediği bir işdir
bu ben rantı siyasi çizgiye taşıyanlarada karşıyım paranın siyaseti yoktur. Bütün bankalar aynı hepsi kâr etmek için bu işi yapacak
ne yani garanti dahamı iyi bir kere bu konuda bankaya para yatır vs ısrarları yokki bilet alacağın zaman iki saniyede herhangi bir kartından passo hesabına
para aktarır alırsın ben hesapta para tutmuyorum sadece bilet almak için kullanıyorum. kart parası bu her bankada var hemde daha fazla
burdada aslında rant düşük birde aldığı kart parasının hatırı sayılır miktarı kulübe gidiyor. passo hayatı kolaylaştırdı.
Evet bende karşıyım ama bu iyi yanlarını görmeme engel değil kötü yanlarıysa her banka için aynı tamam kulüp yapsın ama diğer
taraftan Türkiye gerçekleri var hem küçük kulüpler bunu yapamaz hemde deplasman maçına gitmek gibi bir durum kalmaz
çünkü her kulüp kendi kartıyla giriş yaptıracak deplasmana gideceksen o kartı almak zorunda kalacaksın lafta kolay ama uygulamada zor bir iş bu.
bankalar farklı olsa gene aynı şey geçerli hiç bir küçük kulüple bankalar iş yapmak istemeyecek zarar çünkü
emin ol mantıklı düşündüğünde doğru olan sistem uygulanan sistem olduğu görünüyor. Emin ol yaygara koparanlar bilet alıp maça girenler değil
onlar sistemin işleyişinden memnun ben karşı olduğum halde sistemin işleyişinin doğruluğunu söylüyorum.
artık istese bile her hangi bir yönetici kimseye bilet veremiyor sponsorlar bile kullandığı her bilet için tc vermek zorunda
hepsinin sayısı belli devlete tek bir bileti bile açıklamak zorundasın bu kulüpler içinde ciddi bir sorunun çözümü oldu
kaçak tamamen önlendi. stadda ilk tff kontrolünden geçiyorsun sonra emniyet kontrolünden geçiyorsun sonra turnikeye geliyorsun
burdada kulüp kontrolünden geçiyorsun turnikeden geçince spor şube çıkıyor karşına ve bunların hepsi birbirinden bağımsız haraket ediyor
yani artık girmek imkansız. Birde tc ile girdiğin için ve bütün kaydın içerde olduğu için passo çıktığından beri ben stadda olay görmedim
öyle yaparım kalabalığın arasına karışırım olayı yok heleki bizim stadda artık sinek bile uçmayacak habersiz.
tabiki bu birilerinin işine gelmeyecek ama bu birileri takımını desteklemek için stada giden kişiler değil

Çevrimdışı Necmi

Ağabey beyaz membrana ışık ile nasıl Beşiktaş teması yapılır aylardır düşünüyorum :)
Ancak kolonlar arasına şeffaf led ekran işimizi görür bizim.
Belki de çatının bir bölümüne de düşünülebilir o şeffaf led?
yapılamaz siyah ışık olmadığı için :bandit:
o nedenlede farklı figürler yapmak gerekiyor içinde siyah olmayan :evillol:

Çevrimdışı Fikret

bende diyorumki bilet satmak stadda o kadar adam olduğu anlamı taşımaz
bir kere olimpiyatta kombine girişi var. passo ilede zerre ilgisi yok bunun olimpiyata gelmek zor geldi.
işin gerçeği bu bak stad bitti boykot bitti. Çok tesadüf oldu bu. bir kere kesinlikle bu mazeretin altına sığınmamak gerekiyor.
256 bin Beşiktaş passo kart satılmış yani boykot falan hikaye ekonomik nedenlerde hikaye git maç günleri köyiçine bak restoranlarda
maç izleyenlere ordaki insanlar bile bir stadı rahat doldurur. orda masaya iki maçta bir kombine parası bırakıyorlar ama stada gene gelmiyorlardı
hep bir şeylerin arkasına saklanarak hep birşeyleri bahane ederek gerçeklere ulaşamayız. Beşiktaşın en ihtiyacı olduğu zamanda
iki sezondur şampiyonluğa oynarken stad boş kalıyorsa hiç büyük taraftarlıktan bahsetmeyelim vodafone u dolduracak taraftarında
benim için bir önemi yok çünkü onlar iyi gün taraftarı. 3 yıldır takımın peşinde gidip yanlız bırakmayanları ayrı tutuyorum.
dediğin gibi takım iyi olacak şampiyonluğa oynayacak arzu ettikleride yönetim olacak belki gelir takımı desteklerler.
ben sizin görüşünüze katılmıyorum.
Beşiktaş ilçesiyle daha doğrusu merkezi olarak düşünelim semtiyle kulübün bağlantısı büyük.
Maç İnönü'de olunca stadı dolduruyoruz.(%100 anlamı çıkmasın)

Ancak Başakşehir ve çevre ilçelerde aynı ilgi yok. Dışarıdan gelenler içinde ilgi azalıyor.
Maça gelen taraftar için semtle maça gitmek ilintili.

Sırf Başakşehir'in nüfusu 350.000. Komşu ilçelerle 1.5 milyon eder muhtemelen. Yani maça yarım saat mesafede bu kadar insan vardır.
Ama gel gelelim stada gelen kişi 10.000 ve bunlarında çoğu ilçe dışından. Ben Anadolu yakasındayım, buradan Bursa'ya daha hızlı gider gelirim. Deplasmandan beter benim için olimpiyat-başakşehir yolları.
Ama şimdi Başakşehir ve çevre ilçelerde yaşayan 100.000lerce Beşiktaşlı niye maça gitmez?

Çarşı passo boykot vs muhabbetleri tabi ki komik. Çarşı grubuna siyasi ajandalarla yüklenene kızarım. Genel Çarşı anlayışına laf edene de kızarım zira tüm tribünle alakalı bir duruş vardır ortada. Tribünde 300 kişi istediğini bağırsın stada hakim olamaz. Ancak stadtaki taraftarın ruhuna uygun bağırırsan o tezahurat büyür. Küfürle ilgili de böyle düşünüyorum açıkcası.
Ama forza forumları olsun(demirörene ettiğim laflardan ban yemiştim), Çarşı adı altında aldıkları karar/bildiri vsler desteği olmayan boş, beleş işlerdir.
Mart ayında boykotu bıraktık ancak komik durur.
Beşiktaş taraftarı olarak muhalif görüşlü olsam da passolig'e körü körüne karşı çıkmadım. Özellikle birileri zengin ediliyor olayı burada yoktu. İhale yapılmaması, dayatma, yandaş şirket tabi ki beni de rahatsız etti ama göz yumdum. Digitürk'e göz yummak gibi birşey. Sahibi yandaş mı diye bakmıyorsun sonuçta.

Konuya döneyim;
Köyiçinde içen maç izleyen güruha laf etmişsiniz ama onlar maç İnönü'de olsa gider. Burada böyle yazılır ama sonra reelde gene o taraftar İnönü'yü dolduranlardan olacak. Kimseyi kırmasak ayırmasak daha iyi.

Ben 24 yaşındayım, bir Beşiktaşlı nasıl iyi gün taraftarı olur görmek nasip olmadı. Öyle bir döneme rastlamadım. Bazen sevinç PASO keder yani. :lol:
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 04:23:18 Necmi ]

Çevrimdışı Hasankavraz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi