Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486269 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Tel örgü olmasın yalvarırım tel örgü olmasın baskı yapalım Rıdvan Bey'e :(
tel orgu ile file karisti sanki

Çevrimdışı sallapati

portatif file sistemi olmalı tel örgü yerine

Çevrimdışı harund1k3

Tel örgülü nedir abi olur mu hiç muhtemelen file olacak. Keşke o da olmasaydı yapcak bişey yok.

Çevrimdışı 38life

Yeni Açık 408 Bloktaki kombinemi tel örgü olacağı için satıyorum, ilgilenenler özel mesaj atsın.

Çevrimdışı harund1k3

Yeni Açık 408 Bloktaki kombinemi tel örgü olacağı için satıyorum, ilgilenenler özel mesaj atsın.

Let the linç begin :))))

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ZEKI

Tel örgülü nedir abi olur mu hiç muhtemelen file olacak. Keşke o da olmasaydı yapcak bişey yok.
Kale arkasinda forumun yonetimi var sabri onlari hedef alabilir  :biggrinking:  file sart besiktasarena nin gelecegi icin  :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Üst tribündekileri niye etkiliyo ki tel örgü :)

Çevrimdışı mellfred

ne yazık ki voleybol takımındaydım ve bizim hocalar mikassanın voleybol topundan başkasını kullanmıyorlardı, voleybol topu bile sağlık topu gibiydi.
mikasa'nın voleybol topuyla iki sene mahalle maçı yaptık biz.taş gibi toptur

Çevrimdışı Necmi

yeni açığın arkasına yapılan çelik yapılar kesinlikle konteynırlarla alakalı şuan yolun geçmesi gereken yerde duran tüm konteynırları kaldıracaklar anladığım kadarıyla yeni yapılan çelikten  yapılara taşıyacaklar işçileri stad açıldıktan sonrada işler devam edecek içeride onlar için yapıyorlar diye tahmin ediyorum bide passolig gişeside olacaktır
Emekçileri Divan otelinde falan ağırlasalardı daha ucuza mâl olurdu :D @Efe
bence yanlış tahmin emekçiler sorun olsa stadın altında otopark alanlarında bir çok yer var onları ikamet ettirmek için

Çevrimdışı idil

İnşallah öyledir Bi açıklık getirmek lazım ona göre linç edelim kabul ettirmeyelim tel örgüyü
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı idil

Tel örgü ile bilgilendirme..

Bu habercimize de ne itibar edilir ne itibar edilir  :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı harund1k3

http://www.bursa.com/uploads/ka/kafesteksas-162240_1.jpg

Böyle çirkin bişey olursa gerçekten çok yazık olur. Piksel falan neyse de bu kadar çirkin teller bizim stada yakışmaz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Piksel falan zevke göre değişir ama tel örgü olursa cidden rezillik olur
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

rıdvan akar
‏@AkarRidvanakar 
Skorboard'lar kale arkalarında çatının önüne konulacak

işte bu olmadııı aynı tokideki gibi oldu niye böyle birsey yaptılarki yav:/
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bu habercimize de ne itibar edilir ne itibar edilir  :bandit:

Fikret Orman'la sabah fotoğrafları vardı birşeyler öğrenmiştir diye düşündüm bende. Hatta şuan şöyle bir tweet attı ;

Başkan F.Orman açılış için 9 Nisan BJK-Bursaspor maçını işaret ettiğine göre Basın Tribünü pozumla günü bitirelim👊👏

Çevrimdışı Factatum

Emekçileri Divan otelinde falan ağırlasalardı daha ucuza mâl olurdu :D @Efe
bence yanlış tahmin emekçiler sorun olsa stadın altında otopark alanlarında bir çok yer var onları ikamet ettirmek için

Ben de aynı fikirdeyim. Otopark dahil olmak üzere bir sürü müsait alan mevcutken, oraya o maksatla öyle bir yapı inşa etmeye luzum yok.

O yapı bilet gişesi veya Yeni Açık Kartal yuvası olabilir.
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 23:47:34 Factatum ]

Çevrimdışı ZEKI

Bursa stadindaki gibi bir sey olacagini sanmiyorum, inonu stadinda bile tel örguleri kaldirmisken yeni stadta boyle bir cirkinlige musade etmezler.

Çevrimdışı harund1k3

Rıdvan akar iyi hoş tamam, twitter'da samimi bir ortam ona da eyvallah ama adam sormuş,'' çatı ile kolonlar arasında cam olacak mı diye '' cevap vermiş ''2 metre cam olacak onun üstüne bişey olmayacak'' sonra yine sormuşlar ''oraya ledler gelecek diyolar'' diye. Olacak yazmış.

Arkadaş ya oraya hiç cevap yapmayacaksın ya da yazıyorsan kesin bişey yazacaksın. Binlerce taraftar senin ağzından çıkana bakıyor orada.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

http://www.bursa.com/uploads/ka/kafesteksas-162240_1.jpg

Böyle çirkin bişey olursa gerçekten çok yazık olur. Piksel falan neyse de bu kadar çirkin teller bizim stada yakışmaz.
En ön sıradakiler sahayı oturduğu yerden görebiliyo mu merak ettim :D

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/710219728208396289

alla allaaa neden bu numaralı yeniacık kısmındaki tabelanın ısıgı yanmıyor cozemedim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Bana uyar macida birlikte gider bir yerde izleriz harika olur @Necmi @Efe @İhsan @Sedat.Y
Banada uyar bir yere oturur maçıda izleriz. @ZEKI  @İhsan @Efe

Çevrimdışı tcoalngsau

ışıklandırma için birşeyler yaptım  :bandit:

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 00:07:03 tcoalngsau ]