Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Bak şimdi canımı çektirdiniz :)   stad gezisi,yemek, toplu maç derseniz gelmek için hertürlü şartları zorlama ihtiyacı duyarım
@Necmi @Efe @İhsan @ZEKI @Yalçın @ilhan

Valla bana uyar. Top @Necmi abi ile @ZEKI abide  :D
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abiler sizin bu iş yatar kadro giderek artıyor d d d.
neden yatsın biz zaten on kişinin altında buluşmayızki bazen yirmi olur :)
her maç böyle bizim maça gidişimiz tam gün süren bir macera ankarada bile 20 nin üzerinde
toplanırdık.

Çevrimdışı OrkunCoskun

İnsanlar twitterda hala çatı şeffaf olmayacak mı diye tartışıyorlar inanamıyorum ya  :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Necmi

Bak şimdi canımı çektirdiniz :)   stad gezisi,yemek, toplu maç derseniz gelmek için hertürlü şartları zorlama ihtiyacı duyarım
@Necmi @Efe @İhsan @ZEKI @Yalçın @ilhan
maç stadda değil ama bir yerde oturup izleriz @Sedat.Y

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yalçın @MrtBlgc benim kast ettiğim bir genelleme. 1 sezondaki 3 5 maç değil. Feda'nın ardından daha iyi planlanmış bir takımdı o ve Avrupa maçları, derbiler üst üsteydi.

Ben şunu anlatmak istedim. Bir stat yapıp geliri arttıralım bataktan çıkalım diyorsun. Elindeki gayrimenkulü değerlendirmek lazım. Buradan en iyi geliri sağlamak istiyorsun. Elinde veriler var. 15000 ortalama kombinen var ve sen 50 60 yıllık bir plan bu. Elindeki arazi belli. Şartlar belli. Hadi tek kat loca yaptın. Kapasite 50 000 yada 55 000 olsun. Bileti kaça satıyorsun? Her maça gelecek 15 000 garanti adam var. Yeni stat beklentin de 25000 oldu. Her maça 30 000 adam bulman lazım. Bir bakmak lazım seyirci ortalamamız nedir? Ben 30 000 olduğunu sanmıyorum (İnönü'nün kapasitesi) Loca sayını arttırırsın ki orada bir ofis çok değerli ve her zaman satılır.

Gelecek 50 60 yılda 35 000 kombine çıkarıp satarsın ya da kombine için sırada bekleyen kişilerin sayısı kapasiteni kat kat aşar locadan daha fazla geliri garanti görürsün. O zaman 60 70 bin kişilik bir stat planlarsın.

Çevrimdışı Samet_

Biz göremedik ama yaşı büyükler biliyordur Beşiktaş küme düşme hattının biraz üzerindeyken İnönüde 40 bin kişiye oynarmış.Beşiktaş

dergisinin bir sayısında o yılları anlatan bunla alakalı bir bölüm vardı içinde fotoğraflar falan vardı.10 sene önce falanın dergisi olabilir :)

Bulursam evde koyarım o bölümü

Çevrimdışı onurturan

kac paradir ki bi ışık oyunlari @sallapati  :kop:
catida vodafone yazacagini ve bu sayede gece vodafone yazisini istanbulun havadan en dikkat cekici reklam panosu olarak kullanmak istemez mi uzerinde ucak eksik lmuyo stadimizin camdan bakan sadece onu gorecek.. :poke:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Rıdvan akar iyi hoş tamam, twitter'da samimi bir ortam ona da eyvallah ama adam sormuş,'' çatı ile kolonlar arasında cam olacak mı diye '' cevap vermiş ''2 metre cam olacak onun üstüne bişey olmayacak'' sonra yine sormuşlar ''oraya ledler gelecek diyolar'' diye. Olacak yazmış.

Arkadaş ya oraya hiç cevap yapmayacaksın ya da yazıyorsan kesin bişey yazacaksın. Binlerce taraftar senin ağzından çıkana bakıyor orada.

Ledleri orası icin yazmamıs.

Cünkü soru " Led pano olacakmı ? "

Oda " olacak " yazmıs .

Çevrimdışı Sedat.Y

Bende onu kastetmiştim @Necmi abi  İhsan stadı gezer yemek yer topluca maçı biryerde izleriz , Yalçın ve İlhanda bizde geliriz deyince şartlarımı zorlayıp sizlerle bu ahengi yaşamak istedim...

Çevrimdışı kadir137

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/710219728208396289

alla allaaa neden bu numaralı yeniacık kısmındaki tabelanın ısıgı yanmıyor cozemedim
Onu ben de sordum da Necmi abi sadece " sence?" Demişti
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

siz ne derseniz o benim icin @Necmi abi @ZEKI abi diger abilerde gelecek anladigim kadariyla ben saat 2 den sonra istanbuldayim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhancelebi

Besiktas JK yazi tipi degisecek diyen kimdi arkadaslar? Degismeyecek diyor Ridvan Akar.

Çevrimdışı Yalçın

siz ne derseniz o benim icin @Necmi abi @ZEKI abi diger abilerde gelecek anladigim kadariyla ben saat 2 den sonra istanbuldayim

Uygundur. Cumartesi 2'den sonra bulusalim Efe. Sonra bizim ihtiyarlar heyetini toplariz  :)
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

İnsanlar twitterda hala çatı şeffaf olmayacak mı diye tartışıyorlar inanamıyorum ya  :steamed: :steamed:
onlari kendi haline birak sadece tanitim videosunun son saniyelerini seyretsinler yeterli  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Besiktas JK yazi tipi degisecek diyen kimdi arkadaslar? Degismeyecek diyor Ridvan Akar.
bence rıdavan akarda bazi seyleri tam aciklayamiyor o kadar takilmamak gerek soylemlere hersey degisebilir 1 saatte :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

kac paradir ki bi ışık oyunlari @sallapati  :kop:
catida vodafone yazacagini ve bu sayede gece vodafone yazisini istanbulun havadan en dikkat cekici reklam panosu olarak kullanmak istemez mi uzerinde ucak eksik lmuyo stadimizin camdan bakan sadece onu gorecek.. :poke:

pahalı değilse yapılabilir.. arasıra yakarlar özel günlerde maçlarda  :D  .. ama şeffaf led media mesh çok güzel  olur kolonlara.. teknolojik stada o yakışır

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bu arada Vodafone Arena tanıtım videosunu izlerken gözüme birşey çarptı. Skorbord'un yerlerini tartışıyordunuz demin madem herşey projeye göre gidiyor belki tartışmalarınza yardımcı olabilir  :busted_cop:

Çevrimdışı Barış1903

Bir kaç sayfa geriden gelerek okudum da şeffaf membranlar iptal mi olmuş @Efe ?

Çevrimdışı harund1k3

Membran kadar @Efe nin başına taş düşecek en sonunda o olacak ben söyleyim d d iptal olan falan bişey yok.

Çevrimdışı Efe

kuslarla ne alkasi var acikcasi çozemedim ama şeffaf mebranin iptal oldugunu hic sanmiyorum o şundan bahsediyor olabilir projede 3 adet ek semer montaji sonradan yapildi belki onceki projede orasi duz seffaf malzemesen di sonra degisince iptal oldu diyor olabilir ama yine isik gecirgen malzeme kullanilacak örnegi bile geldi hee sunuda belirteyim beyaz olsa ne olur bence bi problem olmaz hatta gosersel acidan dahada guzel olur cim acisindan bi problem olmaz gunes isigi veren makinalardan getiriyorlar cok onemli bi konu degil bana gore on kismin seffaf olup olmamasi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bende onu kastetmiştim @Necmi abi  İhsan stadı gezer yemek yer topluca maçı biryerde izleriz , Yalçın ve İlhanda bizde geliriz deyince şartlarımı zorlayıp sizlerle bu ahengi yaşamak istedim...
:ok:

Çevrimdışı MrtBlgc

TS maçı 40 000 di hiç bir lig maçında dolduramadık bırak doldurmayı bir çoğunda
5000 kişiye oynadık benim olimpiyatta cezalı olduğumuz zamanlar hariç kaçırdığım maç yok 3 sezondur.
o yüzden abartmaya gerek yok Beşiktaş taraftarı maç seçer stadı fulladığın maçta zaten 200000 lik stad olsa
gene fullarsın onlar ölçü değil bak yeni stad yapılıyor ilk zamanlar fullanır yeni merak ondan sonra yavaş yavaş
seyrekleşmeye başlar nihayetinde 20-25 bin ortalamasına gelir durur altına pek düşmeyiz ama üstünede çıkmayız.
Hayal kurmaya gerek yok Beşiktaş taraftarı takımını uzaktan seviyor. Biz en fazla kombine sattığımızda 13000 i geçtikmi
hatırlamıyorum iki senedir kombine satıyoruz bir senede stadda geçerli olacak daha 20000 i göremedik

Benim bir şeyi abarttığım falan yok hocam olanı söylüyorum.

Bu gaziantep maçı 35 - 40 bin küsür kişi vardı statta.
Trabzon maçıyla ilgili zaten hemfikiriz, siz de 40 bin kişi vardı diyorsunuz.
Trömsö maçında da oldukça kalabalıktı.
Galatarasaray maçında rekor kırıldı hınca hınç doluydu.
Hatta Galatasaray maçına kadar oynana maçlarda rakiplerimiz 20 bin ortalamaya oynarken
Beşiktaş 40 bin ortalamaya maçlarını oynuyor diye tvlerde konuşuyorlardı.
Önümüzdeki senelerde ne olur orasını kestirmek güç ama şampiyonluğa oynayan
bir Beşiktaş, her şeyden önce seyir zevki veren Beşiktaş o stadyuma taraftar çekecektir.
Bu benim fikrim ama sizinkine de saygı duyarım.

Çevrimdışı Efe

Bu arada Vodafone Arena tanıtım videosunu izlerken gözüme birşey çarptı. Skorbord'un yerlerini tartışıyordunuz demin madem herşey projeye göre gidiyor belki tartışmalarınza yardımcı olabilir  :busted_cop:
zaten projenin basindan beri ordalar herkes yeri degisir mi acaba diye bin tane senaryo yazdi 2 senedir nereye takilacaklar bende cok merak ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şu butun mebranlar biran once bitsinde su cati olayida kapansin artik her kafadan bi ses cikiyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartallo

Cümleten Selamın Aleyküm herkese, artık Kartallo'da burada :)

twitter.com/KartalloCom - Beşiktaş Taraftar Platformu