@harund1k3 sen nerden biliyosun başka takımın taraftarı olduğunu sadece foruma karşı çirkin üslup 7 gün moderasyonda başka takımın taraftarı olsa çoktan uçmuştu..
banada necmi abinde dahil zamanında başka takımın taraftarımısın..troll müsün dendiğii olmuştur ..bilmem anlatabildimmi
sana başka takımın taraftarı demem bir kere
@Oktay troll demişsem

bak onu demiş olabilirim

hatırlamıyorum

Benim kimseye yanlı bakmadığımı en iyi senin bilmen lazım.
@harund1k3 sözüm yanlış anlaşıldı ben yazdığı mesajın renkli ağzından çıkan bir mesaj olduğunu düşündürdüğünü söyledim
arkadaş renklimi değilmi bilemem ama bende uyandırdığı intiba bu ama bu güne kadar bu forumdan düşüncelerini söyledi diye
kimsede atılmadı. Sözlerinde açık olmasa bile Beşiktaş taraftarının geneline hakaret var dahada kötüsü aşağılama var. İçimizden
biri eleştirir hemde çok ağır eleştirebilirde buna eyvallah ama bu güne kadar kendini taraftardan soyutlamış bir eleştiri yapan
Beşiktaş taraftarı görmedim hiç bir Beşiktaş taraftarı taraftarına siz diye ifade etmez mesela öyle bir cümleyi ben kursam
küfür etmemeliyiz derim bunu küfür ettiğimden değil edeni kendimden gördüğümden derim. O nedenle kelime bana ters geldi
ama sırf düşüncelerini beğenmediğimiz için bir kişiyi forumdan atmak fikrine gelince bu tehlikeli bir kelime ucu çok açılır ve
burdaki demokratik olmaya çalışmamıza gölge düşürür. Merak etme bundan sonra burda yazdığı her mesaj takip edilecek
ama emin olmadanda bir işlem yapmamız doğru değil. Aramızda renklilerde var bunda bir sıkıntı yok sıkıntı gizli kapaklı gelenlerde
yoksa açık olan her zaman kendine yer bulur. bu dünyada onlarla birlikte yaşıyoruz ve bu forumda biz onlarada küfür ve
hakaret edilmesine izin vermiyoruz.