Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492204 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı ahmetx

Koreografi , koreografi ... bence gayet eğlenceli ve espri içeren bir şey ,aslında tam bizim tribünlük ama arkadaşlar uzun uzadıya anlatmasına rağmen neden bizde makul bulunmadı anlamış değilim  :D . Bayburtun  önceki yıl fener maçındaki çalışmasını çok beğenmiştim .  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Çevrimdışı ahmetx

Biraz geç oldu ama idare et @ahmetx

https://twitter.com/raif_junior/status/708255593568608256
geç olsunda güç olmasın iyi bir şey ortaya çıkacağını sürenin uzamasından anlamıştım @Emre.Guler  :claps: :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Parayı getirin yapılır koreografi de sıkıntı değil
Para yoksa adımız hıdır

Çevrimdışı Emre.Guler

geç olsunda güç olmasın iyi bir şey ortaya çıkacağını sürenin uzamasından anlamıştım @Emre.Guler  :claps: :claps:

Yok patron yanımdaydı abiçok zaman ayıramadım

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Efe

bugun 1 mebran bile seremeyecekler galiba hala 1 ag cekememisler :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Aydinlatma her trubunde olacak gibi normalde kale arkalarinda aydinlatma pek olmaz orayada taktiklarina gore kapaliya dogru gidicek cok aydinlik güzel bi goruntu olacak toki gibi olmasinda gudubet insanin ici karario o nasil aydinlatma.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Parayı getirin yapılır koreografi de sıkıntı değil
Para yoksa adımız hıdır
Bayburtta kişi başına düşen milli gelir ne kadar @yigitcan1903  :D , bizde paramız yettiği kadarını yaparız .

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Membran bugün 1 tane takılacak ve 33 olacak :icool: :icool: Kalan 9 membran Çarşamba günü biter gibi gözüküyor  :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

eline sağlık @Emre.Guler   , bayburt koreografi bence Türkiyede 1 numaraydı  :D @ahmetx

Çevrimdışı Sedat_BJK

Heyt be cok kassan son 1 ay. Membran 10un altina indimi acaba?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Membran bugün 1 tane takılacak ve 33 olacak :icool: :icool: Kalan 9 membran Çarşamba günü biter gibi gözüküyor  :halay: :halay:
kim dedi takilacak diye  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

bugun 1 mebran bile seremeyecekler galiba hala 1 ag cekememisler :bandit:
yok daha neler daha havanın kararmasına 4 saat var bugün 1 tane kesin serilir 1 ağ vardı fotolarda  :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

Heyt be cok kassan son 1 ay. Membran 10un altina indimi acaba?

inmedi aksami bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Aydinlatma her trubunde olacak gibi normalde kale arkalarinda aydinlatma pek olmaz orayada taktiklarina gore kapaliya dogru gidicek cok aydinlik güzel bi goruntu olacak toki gibi olmasinda gudubet insanin ici karario o nasil aydinlatma.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toki arenada aydınlatma yerine karartma uygulamışlar resmen  :evillol:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

kim dedi takilacak diye  :)
kimsenin demesine gerek yo 1 ay'ı geçti başlayalı boş geçtikleri gün hatırlamıyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 13:57:30
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

Yaklaşık yarım saat önce çektim.

küfeki tüm stadda bitmiş gözüküyor... sadece üstleri kaldı... üstlerinin de %30 dan fazlası bitmiş olabilir

toki arenada aydınlatma yerine karartma uygulamışlar resmen  :evillol:
ben toki arena'da milli maç izledim kameranın karşı tribününde ışıklar ıyı gözüküyordu ama bizimkinin yanında zifiri kalıyor  :evillol: :evillol: :evillol:

küfeki tüm stadda bitmiş gözüküyor... sadece üstleri kaldı... üstlerinin de %30 dan fazlası bitmiş olabilir
Allah'a şükür ne yalan söyliyim en korktuğum küfeki üst bilezikti nerdeyse bitti  :super: :super:

Çevrimdışı Efe

yok daha neler daha havanın kararmasına 4 saat var bugün 1 tane kesin serilir 1 ağ vardı fotolarda  :ok: :ok:
o ag dunden var 1 tanede bugun seriyorlar 2 o bittikten sonra mebran gelir mi biraz muallak sanki onu gerip bu gunu tamamlayacaklar gibi geldi bana :)
Şampiyon Beşiktaş JK