Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye inanmıyorsun, İtalya marsta falan mı? Zaten %100 aynı olmasına gerek yoktur sanırım, çimin uyabileceği benzerliktedir. Aynı yada çok benzer olmasa neden İtalya dan getirsinler burada toprak mı kalmadı. İstanbul hariç ama
İklimsel açıdan bakarsak her iki yerde de Akdeniz İklimi etkili. Bence problem çıkmaz. SIS gibi bir firma zaten hata yapmaz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

müthiş paint bilgimle ... :D

@ahmetx abi kahkaha attım o nedir öyle :kop: Yüzbin kere tövbe.. Milyon kere tövbe.. :kop:

@ahmetx 'müthiş sol ayağıyla' paintledi  :lol: :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

konuşulduysa kusura bakmayında bizim logomuzda olacak dimi.bu şekilde çok saçma Beşiktaşımızı gösteren birşey yok burada bu şekilde kalmaz dimi.

[imghttp://][/img]

böyle olucak baştan beri böyleydi :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

konuşulduysa kusura bakmayında bizim logomuzda olacak dimi.bu şekilde çok saçma Beşiktaşımızı gösteren birşey yok burada bu şekilde kalmaz dimi.

konuşuldu hatta ben dahil başka arkadaşlar dünyadan sponsorlu stat örnekleri verdik ve neredeyse tamamında sadece firmanın logosu vardı ama tabi ki eski açık tarafında ve stadın çevresinde Beşiktaş logoları da yer alacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bazen bizim taraftarı anlamakta güçlük çekiyorum. Birinci ağızdan çim firması ile yapılan röportajdaki bilgileri önemsemeyip oturduğu yerden sallayan muhabir bozuntularının dediklerini daha çok gündeme getiriyorlar. Bilmem farkında mısınız ama çim firması ne derse işi o şekilde yürütüyor gerçekten doğru bilgiyi aktarıyorlar konuşmuş olmak için konuşmuyorlar. Çim serilmeden önce ki serilecek olan kum çim kumuyla aynı olacak diyorsalar emin olun aynı olur ne bizim muhabirlere benziyorlar nede iş yapan Türk firmalarına adamlar işinin ehli. Çim işi de resimde ki adımlarla birebir yürüyecek göreceksiniz. Aksi bir şey olursa o zaman dersiniz SIS'te yalancı çıktı diye. ( Fotoğrafta ki bilgiler Besiktasarena'nın yaptığı röportajdan alınmıştır )
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

alıntı : ekşi sözlük @kanta kuzen

kombine satışının durma nedenini kısaca açıklamak gerekirse,

şimdiye kadar yapılan kombine satışları ilk projede tasarlanan koltuk düzenine göre yapıldı ki, hatırlayan olacaktır, koltuk seçimi ekranında çok sayıda koltuk seçilemez durumda gözüküyordu.

şimdi koltuk sabitlemesi yapılıyor ve oturma planı son haline geldi. koltukların yerleşimini yapan firma son oturma planını kulübe gönderene kadar kulüp kombine satışlarını durdurdu.

özellikle köşelerde yapılan proje değişikliği kapasite artışı da sağladı.

önümüzdeki hafta finalize edilmiş oturma planı ile tekrar kombine satışı başlayacak. ve yeni bir fiyatlandırma olacak.

açılış için ise başkan fikret orman 5 nisan'da süleyman sebanın doğum gününde devlet erkanı, kongre üyeleri, eski sporculara bir kokteyl tadında açılış organize etmek ve 9 nisan bursa maçında ilk maçı oynatmak istiyor.

taşeron firmalardan gelen bilgi ise 9 nisan da maç oynanmasının zor olduğu ama 30 nisana kesinlikle maç oynanacak şekilde hazır olacağını söylüyorlar.

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı Efe

Bazen bizim taraftarı anlamakta güçlük çekiyorum. Birinci ağızdan çim firması ile yapılan röportajdaki bilgileri önemsemeyip oturduğu yerden sallayan muhabir bozuntularının dediklerini daha çok gündeme getiriyorlar. Bilmem farkında mısınız ama çim firması ne derse işi o şekilde yürütüyor gerçekten doğru bilgiyi aktarıyorlar konuşmuş olmak için konuşmuyorlar. Çim serilmeden önce ki serilecek olan kum çim kumuyla aynı olacak diyorsalar emin olun aynı olur ne bizim muhabirlere benziyorlar nede iş yapan Türk firmalarına adamlar işinin ehli. Çim işi de resimde ki adımlarla birebir yürüyecek göreceksiniz. Aksi bir şey olursa o zaman dersiniz SIS'te yalancı çıktı diye. ( Fotoğrafta ki bilgiler Besiktasarena'nın yaptığı röportajdan alınmıştır )
şuan serilen kuma cim kumu diyorlar zaten sıkıntı orda isitmanin uzerine cimle ayni topraga sahip toprak yada kum herneyse o serilecek sonrada cim getirilip uzerine serilecek olay bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şimdiye kadar yapılan kombine satışları ilk projede tasarlanan koltuk düzenine göre yapıldı ki, hatırlayan olacaktır, koltuk seçimi ekranında çok sayıda koltuk seçilemez durumda gözüküyordu.

şimdi koltuk sabitlemesi yapılıyor ve oturma planı son haline geldi. koltukların yerleşimini yapan firma son oturma planını kulübe gönderene kadar kulüp kombine satışlarını durdurdu.

önümüzdeki hafta finalize edilmiş oturma planı ile tekrar kombine satışı başlayacak. ve yeni bir fiyatlandırma olacak.

açılış için ise başkan fikret orman 5 nisan'da süleyman sebanın doğum gününde devlet erkanı, kongre üyeleri, eski sporculara bir kokteyl tadında açılış organize etmek ve 9 nisan bursa maçında ilk maçı oynatmak istiyor.

taşeron firmalardan gelen bilgi ise 9 nisan da maç oynanmasının zor olduğu ama 30 nisana kesinlikle maç oynanacak şekilde hazır olacağını söylüyorlar.
bu nilgilerin dogruluk bayi çok yuksek bende ayni sekilde dusunuyorum passoda son şeklini almis koltuk dilimi ve sayisi ne olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu bilgilerden yola çıkıldığında çimler haftaya değil ondan sonraki haftaya salı stadta olacak. Emre diye bir arkadaş vardı İstanbul lojistikle geleceğini söylemişti.@Rebel_Eagle1903

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 12:17:37 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı Efe

konuşuldu hatta ben dahil başka arkadaşlar dünyadan sponsorlu stat örnekleri verdik ve neredeyse tamamında sadece firmanın logosu vardı ama tabi ki eski açık tarafında ve stadın çevresinde Beşiktaş logoları da yer alacak
arma ve Beşiktaş jk yazisi muhakkak olacaktir numaralida olabilir eski aciktq ise kesin armamiz olacak birden fazla şekilde stadin adina takilmak gereksiz o stadin ismi şerefbey gerisi önemli degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Besiktas logosu neden yok" :D
Alianz arena 2 takım tarafından kullanılıyor ve hangi takımın maçı varsa o maç sırasında veya öncesinde o takımın renklerine bürünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sfr03

Bunlarda yok ama olanda bir sürü örnek var. Bu tarz istekler olabilir bu forumun amacı bir yerde de bu . Ama istekleri başka stadlardan 2-3 örnekle bak burda da böyle yapmışlar o zaman kabul edelim yanlış. Koltuk diziliminde de dünyanın bir çok stadı örneği kötüydü. Sussamıydık o zaman. Bende çok takılmıyorum ambleme ama olursa dahada güzel olabilir. Mutlaka olmalı diyen daha çok ise de mutlaka olmalı.

Yapılamayacak şeyler moral bozuyor ama böyle yapabilinecek isteklere her zaman açık olmalıyız. Stad bittikten sonra bile devam eder bunlar. Yeni bir bina bile bittikten sonra 3-4 ayda oturuyor tam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu da Signal Iduna park. İlla bir şekilde saçmalayacaksınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Murat Gültekin

allianz arena'yı 1860 münih de kullanıyor ama signal iduna'yı başka bir dortmund takımı kullanoyor mu bilmiiyorum.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

allianz arena'yı 1860 münih de kullanıyor ama signal iduna'yı başka bir dortmund takımı kullanoyor mu bilmiiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

@harund1k3 sen nerden biliyosun başka takımın taraftarı olduğunu sadece foruma karşı çirkin üslup 7 gün   moderasyonda başka takımın taraftarı olsa çoktan uçmuştu..
banada necmi abinde dahil zamanında başka takımın taraftarımısın..troll müsün dendiğii olmuştur ..bilmem anlatabildimmi

sana başka takımın taraftarı demem bir kere @Oktay  troll demişsem :upto: bak onu demiş olabilirim :kop: hatırlamıyorum :alala:
Benim kimseye yanlı bakmadığımı en iyi senin bilmen lazım.
@harund1k3  sözüm yanlış anlaşıldı ben yazdığı mesajın renkli ağzından çıkan bir mesaj olduğunu düşündürdüğünü söyledim
arkadaş renklimi değilmi bilemem ama bende uyandırdığı intiba bu ama bu güne kadar bu forumdan düşüncelerini söyledi diye
kimsede atılmadı. Sözlerinde açık olmasa bile Beşiktaş taraftarının geneline hakaret var dahada kötüsü aşağılama var. İçimizden
biri eleştirir hemde çok ağır eleştirebilirde buna eyvallah ama bu güne kadar kendini taraftardan soyutlamış bir eleştiri yapan
Beşiktaş taraftarı görmedim hiç bir Beşiktaş taraftarı taraftarına siz diye ifade etmez mesela öyle bir cümleyi ben kursam
küfür etmemeliyiz derim bunu küfür ettiğimden değil edeni kendimden gördüğümden derim. O nedenle kelime bana ters geldi
ama sırf düşüncelerini beğenmediğimiz için bir kişiyi forumdan atmak fikrine gelince bu tehlikeli bir kelime ucu çok açılır ve
burdaki demokratik olmaya çalışmamıza gölge düşürür. Merak etme bundan sonra burda yazdığı her mesaj takip edilecek
ama emin olmadanda bir işlem yapmamız doğru değil. Aramızda renklilerde var bunda bir sıkıntı yok sıkıntı gizli kapaklı gelenlerde
yoksa açık olan her zaman kendine yer bulur. bu dünyada onlarla birlikte yaşıyoruz ve bu forumda biz onlarada küfür ve
hakaret edilmesine izin vermiyoruz.

Çevrimdışı betoo38

Bu da Signal Iduna park. İlla bir şekilde saçmalayacaksınız.
sponsor logosunun yaninda bvb logosu var mi? güzel sacmaladin :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sponsor logosunun yaninda bvb logosu var mi? güzel sacmaladin :D
Sen cevabını aldın, millet sponsor logosunun yanında olsun demiyor farkı anlayamıyorsun. Hemen karşı atak yapıcam diye konuyla alakasız fotolar koyup bulandırma. Hadi iyi günler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı betoo38

Sen cevabını aldın, millet sponsor logosunun yanında olsun demiyor farkı anlayamıyorsun. Hemen karşı atak yapıcam diye konuyla alakasız fotolar koyup bulandırma. Hadi iyi günler.
bos bos konusma :D millet vodafone arena yazan yerde neden vodafone logosu var stat logosu veya yaninda BJK amblemi yok diyor. Amblemi istedigin yere koy ama sponsor isminin yanina logo amblem falan gelmez ve verdigim örneklerle de gayet hakli oldugumu gösterdim :D iyi günler

Çevrimdışı POSEİDON

Gayet mantıklı görünüyor.
Kombine sahiplerinden ricam, son yapılan değişiklikler ve daha önce kombine satışına açılmayan bölümler dahilinde yeniden kombine alma şansınız olsaydı nereden alırdınız.(hangi tribün, hangi blok)
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu bilgilerden yola çıkıldığında çimler haftaya değil ondan sonraki haftaya salı stadta olacak. Emre diye bir arkadaş vardı İstanbul lojistikle geleceğini söylemişti.@Rebel_Eagle1903

SIS bir daha ki hafta sonuna  sermeye başlayacaz demiş röportajda. Yani haftaya hangi gün olur bilmem ama haftaya çimlerin statta olması gerekiyor buna göre.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

şimdi düşündüm de bursa stadında sarı bantlar çekilmiş fakat karşı tribünde komple sarı gösteriyor böyle bir şey olmaz herhalde bizde  :alala:

anaamm bu nasıl igrenc bir sarılıktır:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi