Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı firewater

mühendis arkadaşlar ????

Mak Müh olarak:

20metre kar yağıp 2hafta kalkmaması lazım.

Forzada hesabını çok paylaştım çatının meraklanma bişey olmaz :) :) :)

Çevrimdışı Oguzhan1903

19 . 03 de açılmalıydı stad çok güzel olurdu ya.. bu koçun yardım edeceği doğrumu beyler
La Vittoria Sara Nostra !

Çevrimdışı turklucky

Mak Müh olarak:

20metre kar yağıp 2hafta kalkmaması lazım.

Forzada hesabını çok paylaştım çatının meraklanma bişey olmaz :) :) :)
Eywallah sağol... İnşaattan anlamadığımızdan geliyor bu sorular aklımıza :)

Çevrimdışı firewater

@Necmi abi Aspor bu ulkenin libos, satilmis karaktersiz ne kadar adam varsa onlarin kopekligini yapan bir kurulus. acik soyluyorum biz sampiyon olursak bunlarin kanalinda teknik sorunlardan(!) dolayi yayin olmazsa sasirmam.

Gürcanın başını çektiği ekip ya ağlar yada toplu harakiri yapar.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Turgay abi deli dana gibi elinde bayrak üstünde forma deli dana gibi bir o yana bir bu yana koşar veya gürcanı kovalar  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı firewater

her zamanki gibi düşük katılımlı üstadım @ahmetx 
yapı denetim bölümü daha aktif  :D
malum bizde kamyonu tarlayı satan müteahhit olur  :bandit:

Sana desteğe geliyorum abi ama yazan olmayınca konu akmıyor :) :)

Çevrimdışı cursedofdragon

akyazı stadının dışını kaplamaya başlamışlar nedir bu :D

Çevrimdışı pablo

Selamlar Beşiktaşarena ailesi,

Uzun zamandır takip ettiğim,sizler sayenizde stadımıza ait anlık görselleri,gelişmeleri,"bazen" güzel tartışmaları büyük zevkle  okumama sebep olan ve bağımlılık haline getiren bütün herkese teşekkür ederim.
Bende sizler gibi heyecan içinde stadımızın bir an önce açılmasını ve tribünlerdeki yerimi almayı sabırsızlıkla bekliyorum.Daha önce Shaktar Donetskin Donbass Arena Şantiyesinde çalışma fırsatı bulmuştum,oradaki stadyum ile zaman zaman mukayese ediyorum açılış tarihi ile alakalı olarak bende bazı arkadaşlarımız gibi "eksikleriyle" birlikte 30 nisanda açılacağını düşünüyorum. Umarım hiçbir emekçimizin can kaybı olmadan stadımızı açarız ve şampiyon oluruz. :ok: :ok:

Çevrimdışı Oguzhan1903

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı tugozcan

biraz ütüleseler fena değil aslında :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Uzun zamandır takip ettiğim,sizler sayenizde stadımıza ait anlık görselleri,gelişmeleri,"bazen" güzel tartışmaları büyük zevkle  okumama sebep olan ve bağımlılık haline getiren bütün herkese teşekkür ederim.
Bende sizler gibi heyecan içinde stadımızın bir an önce açılmasını ve tribünlerdeki yerimi almayı sabırsızlıkla bekliyorum.Daha önce Shaktar Donetskin Donbass Arena Şantiyesinde çalışma fırsatı bulmuştum,oradaki stadyum ile zaman zaman mukayese ediyorum açılış tarihi ile alakalı olarak bende bazı arkadaşlarımız gibi "eksikleriyle" birlikte 30 nisanda açılacağını düşünüyorum. Umarım hiçbir emekçimizin can kaybı olmadan stadımızı açarız ve şampiyon oluruz. :ok: :ok:

hoş geldin aramıza

Çevrimdışı Oguzhan1903

Cam korumalar böyle olucak demek ki

bizim taraftarlar bilet bulamasın bak o cam duvarlar dayanıyomu oraya inönüde fener derbisinde deniz tarafındaki kale arkasının duvarına çıkanı gördükten sonra bura vız gelir gibime geliyo :)))

Çevrimdışı cadavra

1 2 gün icinde numarali koltuklari takilmaya baslanir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Bunlar bu hizla en kotu onumuzdeki sezon da bitmez Türkiye nin en yavas ilerleyen stadi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

müthiş paint bilgimle ... :D

@ahmetx abi kahkaha attım o nedir öyle :kop: Yüzbin kere tövbe.. Milyon kere tövbe.. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

merhaba, hoşgeldiniz

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Anlaşılan şimdi de tek tek cam saymaya başlayacaz. Toplam sayı bilen var mı?  :D Günaydın Beşiktaş!

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu sarı kumun üzerine bişey gelicekmi acaba

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne mi? Yelkenli taka'nın yelkeni elbette

Çevrimdışı firewater

Ben şu ankinin en az 1,5katı uzunluğunda Fiberglass bekliyordum ama temperli cam takıyorlar.

endişelendim açıkcası. Bide üst baya bi açık kalmış.

Çevrimdışı tayfunyasar

hocam link verir misin?  @tayfunyasar

http://tkm.ibb.gov.tr/YHarita/Harita_tr.aspx buradan inönü stadı kamerasını seçince geliyor. eski açık tarafı da taksim iniş kamerasından görünüyor.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Membran 34 olur mu bugün?Ama 1 ağ serildiği için 33 olacaktır.Membran sererken o arada ağda serilmezmi?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Günaydın dostlar,

İlk foto benden gelsin; herkese mutlu & güneşli günler!

Çevrimdışı Deadam

Stad Bitti ne gibi aksiyonlar yapılacağının tartışması başladı,
Güzel haber bu :D

O camlar temperli lamine camlardır mutemele 15 mm civarıdır. Kolay kırılmaz kırılsa bile dağılmaz işlevini yerine getirmeye devam eder.

Önümüzdeki hafta çim başlarsa ki öyle duruyor.

Bu başlıkta mabedimizi açamayabiliriz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz