Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495853 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

günaydın, Bir arkadaş vardı stadın koltuklarını sayan... Hala buralarda mı? Koltuklar kaç adet? Kısacası kapasite ne oldu, bilgisi olan var mı?
@raichu sayıyor
Sabitlendikten sonra sayıcam dedi
Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar topluyordu

Çevrimdışı sallapati

Evet çok güzel günlerdi dün gibiydi. Günlük takip etmeyince nereden nereye gelmiş dedim. Kafamda canlandırıyordum ama bu kadar canlı bir stadın ortaya çıkacağına çok ihtimal vermezdim. Malzemenin her türlüsünü 1. sınıf kullanan yönetime teşekkür ederiz. Son kararın hibritte ve alttan havalandırmalı sistemde kılınması bizim öncülüğümüzde Türkiye'ye zeminde çağ atlatacak.

Sezgin hoşgeldin.. şok yaşadın mı stadın son halini görünce  :D

Çevrimdışı İhsan

30 nisan maç olacağına göre o hafta siyasilerin takvimine uydurmuşlardır

Maç günü siyasilerle stad açılmaz. Siyasiler tepkiden çekinir.
Siyasilerle 'halka' kapalı bir açılış 5 Nisan olacak diye duyumlar aldım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Rahmi koç futbolcular ve yönetim bugün stada gideceklermiş fanatik yazmış ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi

Çevrimdışı İhsan

Yeni acik arka alanda bosluklarin cevresine takilan korkuluklar boyanacak mi ?

Yanılmıyorsam onlar galvanizli. Boyanmayacağının göstergesidir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Gürkan

Stad ışıklandırmasının rengi çok güzel. Sarı değil, beyaz gibi.

Çevrimdışı ensdndr

:busted_cop: SON DAKİKA  :busted_cop:

Sarı kum dökülüyor

bir adım daha yaklaştık bugün itibariyle stadyum açılışına.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı sallapati

Maç günü siyasilerle stad açılmaz. Siyasiler tepkiden çekinir.
Siyasilerle 'halka' kapalı bir açılış 5 Nisan olacak diye duyumlar aldım.

siyasiler gelemez maça, ben de öyle söyledim abi... 26 nisan siyasi açılış - 30 nisan ilk maç diye söylenti var

Çevrimdışı bad75

bence de 30 Nisan dan önce stada giremeyiz.

Çevrimdışı İhsan

kim demişti :D
bence yeterli eleman değil yeterli makine yok şu membranı yapıştıran makine firmada bir tane varmış ve çok pahalı bir aletmiş
o nedenle tek ekip çalışıyormuş diye duydum @Efe

@Necmi @Efe kim dedi bilmiyorum ama ikinci bir ekibin olmamasının asıl nedeni makinedir.

Membran montajındaki en büyük iş plakaların membrana yapıştırılarak sayısız cıvatalarla oluklu borulara bağlanması oluyor. Şefaf membranlar beyaların %25 uzunluğunda. Buna göre benim tahminim günde 4-5 Şeffaf takılabilir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

sarı kumda geldi güne keyfimiz yerinde başladık cümletten günaydın   :D

Çevrimdışı Efe

işe bak bide rulo sayacağız şimdi onlarda 82 mi 42 mi acaba :bandit: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar başta hibrit çim dendi ve araştırmadığımız bir noktası kalmayana kadar baktık, heves ettik, bekledik..
Sonra başkan çıktı, erken açalım stadı da varsın serme olsun, sonra onları antrenman sahasına alırız yazın hibrit yaparız dedi, tamam dedik..
Şimdi bakıyorum rulolar ile serilecek yazılıyor.

Hibrit çim işinden caydık mı, yoksa söylendiği gibi yazın sökülüp, hibrit mi çakılacak?

@LeonarT  Serme çim ile hibrit oluyor. Sökülmesi gerekmeyebilir. Serme çim demek daha maliyetli demek. Bu yüzden önce ekilmesi düşünüldü. Şimdi ise ekim için zaman kalmadığından seriliyor. Paniğe gerek yok  :icool:
Come to Beşiktaş

işe bak bide rulo sayacağız şimdi onlarda 82 mi 42 mi acaba :bandit: :D

kaç cm olduğu önemli :D

Çevrimdışı tayfunyasar

:nerd: böyle bir ekran koysunlar deplasman maçlarının yayınını yapsınlar gider stadda seyrederim :busted_cop:

bu konuda geliştirilebilir konu aslında. deplasman kombinesi satılabilir. takım deplasmanda olduğunda vodafone arenadan gidip izleyebiliriz. Normal maça bilet kombine eksikliğinden dolayı gidemeyenler için tribün havasını soluma şansı tanır. kartal yuvası cirosu 2haftada bir değil her haftasonu tavan yapar. Deplasman maçı olduğu için passo gibi engel de yok. Yapılabilir bir organizasyon mudur diye maliyetleri hesaplamak gerek. divan grubunun da vodafone'un da  işine gelecek bir uygulama sonuçta.

daha romantik organizsyonlar da senede bir hafta sinema festivali olabilir. spor filmleri gösterilebilir misal. Sahaya giriş yaptırılmadan tribünlerin ortalama 40 tl bilet fiyatıyla satılabildiği tüm organizsyonlar kar ettirir diye düşünüyorum.

Tabi bu tip organizsyonları imkan sağlayacak yapı, çatıda frankfurt, bükreş stadları gibi 360 derece görüş açısı sağlayabilen bir skorboard olması.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı sallapati

10 gün içinde olacak gelişmeler

*küfeki tamamen bitecek
*büyük membranlar tamamen bitecek
*saha yemyeşil olacak.
*muhtemelen Vip Tribünü ve Vedat Okyar Tribününe koltuklar takılmış olacak
*Loca koltuklarının bir kısmı takılmış olacak..

yani stad nerdeyse son görüntüsünü alıyor Mart sonuna  :halay:

Arkadaşlar başta hibrit çim dendi ve araştırmadığımız bir noktası kalmayana kadar baktık, heves ettik, bekledik..
Sonra başkan çıktı, erken açalım stadı da varsın serme olsun, sonra onları antrenman sahasına alırız yazın hibrit yaparız dedi, tamam dedik..
Şimdi bakıyorum rulolar ile serilecek yazılıyor.

Hibrit çim işinden caydık mı, yoksa söylendiği gibi yazın sökülüp, hibrit mi çakılacak?

serme çim ile ekim çim aynı tek fark birisinde çimin çıkması bekliyorsun diğerinde çimi serip hibrit'i çakıyorsun :)

Zaman kaybetmemek için böyle yapıldı birdaha sökülmeyecek sıkıntı yok :)

Çevrimdışı İhsan

:busted_cop: SON DAKİKA  :busted_cop:

Sarı kum dökülüyor

:boxin: :steamed:
Rica etsek, bundan sonra seficiler bir selfi bir de sade foto paylaşsalar, olmaz mı? EN azından karenin kenarında kalsalar  :D  :ebebe:
 Önemli yerleri göremiyoruz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgin hoşgeldin.. şok yaşadın mı stadın son halini görünce  :D
@sallapati hoşbulduk. Dakikalarca bakıyorum doyamıyorum. :)

Çevrimdışı Efe

@Necmi @Efe kim dedi bilmiyorum ama ikinci bir ekibin olmamasının asıl nedeni makinedir.

Membran montajındaki en büyük iş plakaların membrana yapıştırılarak sayısız cıvatalarla oluklu borulara bağlanması oluyor. Şefaf membranlar beyaların %25 uzunluğunda. Buna göre benim tahminim günde 4-5 Şeffaf takılabilir.
benim tahminimde o yönde şu makinadan para toplayıp bulalım kiralık 15 günlüğüne :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

mevzu baya geçmiş ama buda bursa serme çimi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

30 tl den bilet kesseler , SIS in çim serme işlemini halka açsalar yemin ediyorum 10-15bin insan gider izler  :D