Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı laoban

:nerd: böyle bir ekran koysunlar deplasman maçlarının yayınını yapsınlar gider stadda seyrederim :busted_cop:
@Necmi abi mukemmel bir fikir aslinda, dusunsene boyle bir skorboard var, kombinen var, deplasman maclari avrupa vs  git maci stadda izle. kombinesi olmayanlara da , 15-20 liraya bilet sat. kartal yuvasi vs hep aktif olur. ama lig tv bu yayina kac para ister mechul.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı doctore

Günaydın Beşiktaş Arena. En güzel günleri sizinle olsun.  :halay: :halay:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Günaydın arkadaşlar
@Sezgin Cengiz merhaba uzun zamandır yoktunuz  :hosgeldin iz

Merhabalar. Yurtdışında işler bittikten sonra vatani görevi de aradan çıkarayım dedim. Artık buralıyım. Hoşbulduk :)

Çevrimdışı Efe

Merhabalar. Yurtdışında işler bittikten sonra vatani görevi de aradan çıkarayım dedim. Artık buralıyım. Hoşbulduk :)
stad bitti sen geldin butun makariyi kacirdin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

stad bitti sen geldin butun makariyi kacirdin  :icool:

Evet bunun eksikliğini yaşıyorum ama olsun Beşiktaş ailesinde makara bitmez. :tabe:

Çevrimdışı sbilgin

31. membran seriliyor arkadaşlar.
bakmak isteyen http://tkm.ibb.gov.tr/YHarita/Harita_tr.aspx adresinden stat çevresindeki inönü stadı kamerasından bakabilir. kare kare ve net olmasa da seçiliyor. şansa bugün kamera açısı çatıyı baya görüyor. bazen değişiyor. daha yakın bakmak isterseniz sağ tık yakınlaştır yapın ama görüntü daha da bozuluyor.

Çevrimdışı melih_grgn

:claps: :claps: :claps:
Abi net tebrik ederim. Ben mühendis olarak üşendim. Helal olsun. Olay sığıp sığmamasından çok ağırlık sınırından kaynaklanıyor demektir.

Günaydın beyler;
Kara yolları max taşıma limiti 23 ton bu yüzden kesinlikle ağırlıkla doğru orantılı olarak tır sayısıda artmaktadır...
Hayatın anlamı Siyah-Beyaz dı...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Ciddi ciddi çimler Salı günü serilecek öyle mi? :ishock:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Salı gelecek ama o zaman hemen serilmeye başlar mı bilmiyorum açıkçası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan

Hafriyat kamyonları, mikserler, fışkırtıcı daha dün gibi ama son düzlüğe girdik, 1 hafta 10 güne kadar çimi görecez inşallah.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 09:22:06
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
09.04 tarihine yetişirmi beyler? Nedir tahminleriniz?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı underworld

Acele işe şeytan karışır .
 O yüzden fazla kasmaya gerek yok.

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)
Kayseri maçını gösteriyor işaretler
Bursa maçına zor gibi

Çevrimdışı tayfunyasar

Çok kabaca hesap yaparsak: sahanın alanı 70x105 = 7350m^2, tır başına 7350/27=272m^2 lik çim düşer. @tangaz abinin dediği gibi 10 cm yükseklik varsayarsak tır başına yaklaşık 27 m^3 çim hacmi düşüyor. Tabi bu hacim sıfır boşluk kabul edersek.
Şurada yazdığına göre [1] bir tenteli tırın hacmi 79m^3 müş. Yani rulolara sarılı çimler toplamda tırın içinde %65lik bir boşluk bırakacak şekilde gelecek gibi gözüküyor.

Bunun yanında sanırım taşıma ağırlığı limiti de var.  Şurada [2] verilen en yüksek taşıma limiti 44 ton. Burada [3] yazana göre de toprağın metreküpünün ortalama ağırlığı 1700kg/m^3. Yani kamyon başına 27x1700=45900kg, yani yaklaşık 46 ton ağırlık düşecek gibi görünüyor ki, bu da 27 kamyonun mantıklı bir sayı olduğunu gösteriyor.

[1] http://www.solmaz.com.tr/manuel/tir_vagon_olculeri.html
[2] http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Trafik/KanunYonetmelik/128MaddeDegisiklik.pdf
[3] http://www.insaathaberleri.net/haber/19908-1m3-toprak-kac-kg-eder.html

10cm kalınlıktan sarmal şeklinde 9 metrelik çim 1metrelik yükselik ediyor. her rulo 2 metre genişliğe sahip olursa dorse başına 15 rulo düşüyor. dorselerin uzunluğu maks 13 metre olduğu için genişliği 2 metre olan her rulo 11 metre uzunluğa sahip olursa 13 rulo eder bu da dorsenin yükseliği 2,60 olursa yüzde 50 doluluk oranına götürüyor. Tabi ruloların durduğu palet hesaplanırsa, soğutma ısıtma vesaire sistemler de eklenirse tırların doluluk oranı yüzde 65'inde üstüne çıkar. ağırlık olarak sorun olduğunu sanmıyorum. Metrekaresi 1000kg bile olsa tır başına çim ağırlığı 27 tonu geçmiyor. (1m3 toprak içeriği ile 1 m3 rulo çim aynı olmuyor. Bahçeler için 1m2 çim 25 kg civarında. 10 cm den 1 m3 250 kg olur. hadi abartalım 1000kg olsun)
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı LeonarT

Arkadaşlar başta hibrit çim dendi ve araştırmadığımız bir noktası kalmayana kadar baktık, heves ettik, bekledik..
Sonra başkan çıktı, erken açalım stadı da varsın serme olsun, sonra onları antrenman sahasına alırız yazın hibrit yaparız dedi, tamam dedik..
Şimdi bakıyorum rulolar ile serilecek yazılıyor.

Hibrit çim işinden caydık mı, yoksa söylendiği gibi yazın sökülüp, hibrit mi çakılacak?

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar başta hibrit çim dendi ve araştırmadığımız bir noktası kalmayana kadar baktık, heves ettik, bekledik..
Sonra başkan çıktı, erken açalım stadı da varsın serme olsun, sonra onları antrenman sahasına alırız yazın hibrit yaparız dedi, tamam dedik..
Şimdi bakıyorum rulolar ile serilecek yazılıyor.

Hibrit çim işinden caydık mı, yoksa söylendiği gibi yazın sökülüp, hibrit mi çakılacak?
Söylenene göre caymadık
Mümkün olan en çok sayıda maçı oynamak için yapıyoruz
Osmanlı maçından sonra sermeyi kaldırıp başlarlar diye umuyorum

Çevrimdışı ensdndr

Guncel, annem stadin yanindan gecerken atti 😃

Teyzenin ellerinden öperim. Selam söyle, Allah razı olsun :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı bad75

günaydın, Bir arkadaş vardı stadın koltuklarını sayan... Hala buralarda mı? Koltuklar kaç adet? Kısacası kapasite ne oldu, bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombine satışları ne alemde ?
18 bin biliyodum ben en son
20 duydum 25 duydum sonrasında
Kaynak gösterebilecek var mı?

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Hafriyat kamyonları, mikserler, fışkırtıcı daha dün gibi ama son düzlüğe girdik, 1 hafta 10 güne kadar çimi görecez inşallah.

Evet çok güzel günlerdi dün gibiydi. Günlük takip etmeyince nereden nereye gelmiş dedim. Kafamda canlandırıyordum ama bu kadar canlı bir stadın ortaya çıkacağına çok ihtimal vermezdim. Malzemenin her türlüsünü 1. sınıf kullanan yönetime teşekkür ederiz. Son kararın hibritte ve alttan havalandırmalı sistemde kılınması bizim öncülüğümüzde Türkiye'ye zeminde çağ atlatacak.