Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495626 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Sen durup duruken niye dellendin şimdi  :kar: :kar: :kar:
Abi futbol başlığında Quaresma-Olcay, Stat başlığıunda piksel  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu forumda insanlar çoğunlukla iyimser. Ve çoğu pixeller güzel diye kendini kandırıyor bir zamanlar benim de yaptığım gibi :) Tabi gerçekten beğenenler de  çoktur mutlaka. Tüm Beşiktaşlıların fikri alınsa en az %65  pixel karşıtı çıkar bence. Alt beyaz üst siyah geçişsiz olursa o da güzel durmaz makette ki pixeli cok beğenmiştim ama yaptıkça yaptılar :) Pixeller olduğu sürece Olumlu yönünden bakalım bu şekilde tribunler daha dolu gözükür. İstemeyen kişi sayısı çok olursa mutlaka değiştirilir..

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yeni acik arka alanda bosluklarin cevresine takilan korkuluklar boyanacak mi ?

Çevrimdışı burakkk1903

bos verin bea bakin keyfinize stad bitiyor nasil olsa kaldi surda az bi zaman boyansada olur boyanmasada ilerde duzeltilir hersey :)
aynen kardeşim tek derdmiz bu olsun 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Demek son sira koltuklari bunun icin takmamislar. Direk betona oturtacaklar  :lol:

Çevrimdışı Efe

Yeni acik arka alanda bosluklarin cevresine takilan korkuluklar boyanacak mi ?
boyanması gerekiyor şimdilik bu  şekilde duracaktır işler bitene kadar daha sonra bi boya atarlar tahmninimce sütünlardaki korkuluklar aynı olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu forumda insanlar çoğunlukla iyimser. Ve çoğu pixeller güzel diye kendini kandırıyor bir zamanlar benim de yaptığım gibi :) Tabi gerçekten beğenenler de  çoktur mutlaka. Tüm Beşiktaşlıların fikri alınsa en az %65  pixel karşıtı çıkar bence. Alt beyaz üst siyah geçişsiz olursa o da güzel durmaz makette ki pixeli cok beğenmiştim ama yaptıkça yaptılar :) Pixeller olduğu sürece Olumlu yönünden bakalım bu şekilde tribunler daha dolu gözükür. İstemeyen kişi sayısı çok olursa mutlaka değiştirilir..
kimsenin kendisini kandırdığı yok herkes fikir beyan ediyor o kadar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Forzada görmüştüm baska siteden alinti,çatı kolon ve tribün arasindaki boşluğu plastikle kapatacaklarmis ,açılışa yetismiyebilirmis artik dogru mu bilinmez :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Herkesin fikrine saygı duymak lazım . Abartmaya da gerek yok değiştirilmesi zor olan bişey değil tabi değiştirilme kararı alınırsa. Acaba çatıda ışık oyunu yapıcaklar mı ?

Çevrimdışı ers1903

boyanması gerekiyor şimdilik bu  şekilde duracaktır işler bitene kadar daha sonra bi boya atarlar tahmninimce sütünlardaki korkuluklar aynı olur

Orasi oyle bence öyle kalacak,yoksa boyali gelirdi neden tekrar iş çıkarsınlar..

Çevrimdışı Efe

Orasi oyle bence öyle kalacak,yoksa boyali gelirdi neden tekrar iş çıkarsınlar..
çatı kolonları boyalı geldi ama yeniden boyandı boya yapmak en basiti şuan iş var oralarda tekrardan boyanması gerekebilirdi en son gözden geçirilirken boya atılacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Biraz once stadin onunden gectim karanlik oldugundan fotograd cektim ama isik vardi stadın içinde.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mehmetcan1903

siyaha boyanması gerekiyor bu hali uyumsuz ve sırıtıyor..

Çevrimdışı Anıl1903

Fotoğrafta çizdiğim kısımda şeffaf membran için çalışmalar başlamış heralde.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Tartismasiz yeni acik Balkon :bandit:

411. Blok balkon mu oluyor arkadaslar? En oneden,1. Sira 17. Koltuk benim,simdi bu cok begenilen balkon mu diye takinti yapmaya basladim  :ebebe:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Sergenyalcın

Abiler sizce bizim marşlar artık eskimedi mi ? Yani gücüne güç katmaya geldik i duymaktan sıkılan bi tek ben miyim ? Ve bişey daha sorucam şu satışı beklenen lig tv yi alacak olan grup sizce çekim olayına müdahale eder mi gerçekten lig tv maçları iğrenç yayınlıyor baya bi değişiklik gerekiyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fotoğrafta çizdiğim kısımda şeffaf membran için çalışmalar başlamış heralde.

Membranların altından gelen halat gibi şeyler onlar. @Popular Demand 'in videosunda vardı baya eski :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Membranların altından gelen halat gibi şeyler onlar. @Popular Demand 'in videosunda vardı baya eski :D
şeffaf mebranların gerdirilmesinde destek sağlayacak onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aziz1903

Bukres Ulusal Stadi'nin membranlar bakin hangi takima benziyor :)

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

2011 yılında açılan Bükreş Ulusal Stadyumu, 5 aydır kapalı.
Saha ortasını çatıdaki açılan ve kapatan beyaz branda, güvenlik testlerinden geçmediği tespit edildi. Ayrıca bodrum katlarında yangın sisteminin olmadığı ortaya çıktı.
Bükreş, Euro 2020 turnuva şehirlerinden birisi... Bizim mebranlarla aynı belki ilerde bizimde teknik iyileştirmeyle üstünün kapatılması mümkün olur ..Tabi bükreşinki gibi olacaksa olmasın :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/wodafone-arena-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-sonhali%20(1).jpg[/img]

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/wodafone-arena-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-sonhali%20(2).jpg[/img]

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/wodafone-arena-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-sonhali%20(3).jpg[/img]

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/wodafone-arena-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-sonhali%20(4).jpg[/img]

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/wodafone-arena-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-sonhali%20(5).jpg[/img]

[img width=700 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/wodafone-arena-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-sonhali%20(6).jpg[/img]

Kaynak: Yasaklı Link.com
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."