Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489786 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Yaşım 29 muhtemelen senin birkaç katın kadar tribünlerde bulundum. Kusura bakma ama yazdıklarının yarısında da bir şey anlamadım. Ben burada koreografinin 23 müsameresi olduğunu okudum ve buna cevap olarak bir yazı yazma ihtiyacı hissettim. İtalyan tipi pankartın çarşı kültürü olduğunu söyleyebilecek kadar gerçeklerden uzaklaşmış arkadaşlarımıza biraz sert gelmiş olabilir ancak özünde normal bir yazıydı.

Kimsenin sopalı pankartı ya da diğerlerini yerdiği yok ki ben de bunların çok defa yapımında bulundum. Ancak gelip buraya koreografi'ye müsamere diyecek kadar da komik olmasın kimse. Şu an en sağlam tribün aracı budur. Bütün ultras forumlarında g.saray ya da f.bahçe çalışmalarını görebilirsiniz. Ben bizim taraftarı daha çok seviyorum ama bu onların daha çok konuşulduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün bir amerikan futbolu forumunda bile onlara rastlayabiliyorsunuz. Koreografi insanların ilgisini çekiyor ve yapanlar da her zaman bir adım daha öndedir.  Bütün söylediklerim bundan ibaretti.

ben biraz daha ileri gideyim ana okulu haraketleri bunlar.
sen fikrini söylemişsin arkadaşda fikrini söyledi kaldıki fikrini söylerken burdaki insanları küfür etmekle suçlamadı
Beşiktaş taraftarına karşı saygısız uslupta kullanmadı.
hiç normal bir yazı değildi başka yerler için olabilir ama burası için değil.
Küfür edeni eleştireceksen gel birlikte eleştirelim ama bu nu burdaki insanlara laf sokmak için kullanacaksan
orda dur senin konuştuğun kelime bir renklinin konuşacağı türdendi. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence. bu laf iki nedenle söylenir ya sen Beşiktaş taraftarı değilsinki kendini soyutlayıp biz yerine siz kelimesini kullanıyorsun
yada hiç tribüne gitmedin kendini orda küfür edenlerden soyutluyorsun.
bana söyleyebilirmisin iki katı gittiğini ben çarşı yokkende Beşiktaşlıydım bildiğim bir şey varsa o bayraklar pankartlar çarşının tribün kültürünün bir parçası
sen kültürden ne anlıyorsun bilemem ama benim anladığım bu mesela buranında bir kültürü oluşuyor ve bu kültür içinde senin üslubunda
konuşmak yok.Ultraslardan bahsetmişsin bize ama sana bir şey diyeyimmi o renkli soytarıları aslında ultras değil Ülkede bu tanıma uyan tek grupda çarşı
aslında işin gerçeği ultrasın en iyi tanımıdır Çarşı ultrası tarif et desen çarşıyı tarif edersin ve bu konuda emin ol Dünyanın lider grubudur.
gs nin ultraaslanları sadece isim kopyasıdır yada ne bileyim sur gibi. gerçek ultras lar latin amerika gruplarıdır ciddi siyasidir sosyalist gruplardır
idolleride Çarşı dır. avrupadaki isim hırsızlarına bakma yanılgıya düşersin sen latin amerikadaki ultraslara bak
emin ol daha çok konuşulmuyorlar daha çokta bilinmiyor koreagrafi yapanlar sen dünyada sorsan gs taraftar grubu kim diye sana cevap veren çıkmaz
bilmezlerki zaten bilinecek bir grubuda yok yönetim tarafından maaşa bağlanmış bir grup soytarıdır.
ama birde dünyayı gez çarşıyı sor bakalım ne cevap alacaksın burda çarşının o laf söylediğin pankartını hazırlayan insanlara sen ne bilirsin demek
çok tuhaf kimse senin konuşmana sen koreagrafinin maliyetini nerden biliyorsun diye soruyormu renklilerle birlikte oturup koreagrafimi yapıyorsun
bu kadar detaylı biliyorsun. çok ilgimi çekti yazını okurken bu renkli dedim gelmiş buraya renklilerin zorlama tribünlerini övüyor :) Beşiktaş taraftarı için siz diye konuşuyor.
@Özay

Çevrimdışı ozcan7

Gecenin bu saatinde üyeliği aktifleştirenlere selam olsun.7/24 burdayız heralde  :)
Ya en güzel günler bizim olacak ya da kimsenin güzel günü olmayacak.

Çevrimdışı FARUK

Gecenin bu saatinde üyeliği aktifleştirenlere selam olsun.7/24 burdayız heralde  :)
Hoşgeldiniz :)

Çevrimiçi Necmi

:D hoşgeldin kardeşim 24 saat aktiftir forum

Çevrimdışı ozcan7

Çevrimdışı ozcan7

Çevrimiçi Necmi

o makinalardan çoktan alındı hatta gerekenin iki katı kadar alındı diye biliyorum
9 adet sipariş edilmişti geçen sene aslında altı tanesi bize yeterli oluyormuş ama riske etmemek için
tam takım olan 9 adet sipariş edilmiş ve nerdeyse saha maliyeti kadar fiyatı varmış öyle ucuz şeyler değil
birde harcadığı elektrik deli para tutuyor şimdi hatırlamıyorum ama ayda 70 bin liramı ne öyle bir elektrik gideri vardı

Çevrimiçi Necmi

a sporda bu günkü haberi veriyor futbolcularla röportajı veriyor stada döndüğünde eski görüntüye dönüyor
bazı koltuklar takılmamış saha drenajı yeni başlamış şurda bile algı oynaması yapıyorlar ya sanki eski halini verince stadın bitimimi uzayacak :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

a sporda bu günkü haberi veriyor futbolcularla röportajı veriyor stada döndüğünde eski görüntüye dönüyor
bazı koltuklar takılmamış saha drenajı yeni başlamış şurda bile algı oynaması yapıyorlar ya sanki eski halini verince stadın bitimimi uzayacak :D

Aynen abi twitter hesaplarından da paylaşmışlar bıkmadınız mı eski görüntüleri yayınlamaktan yazdım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

stat bitiyor mutluyuz iste :D
bvb'nin sari duvari var, biz de yeni acigi komple siyah yapip, kara delik derdik.. neyse yeni sezona belki :D
süper fikir  :kop: :kop:
ciddiyim

süper fikir  :kop: :kop:
ciddiyim
Madem siyah duvar diyoruz kuyu diyoruz Abyss diyelim :D

Çevrimdışı ErmanS

Sevgili BeşiktaşArena sakinleri..

Bu akşam Vodafone'da mimar olarak çalışan bir arkadaşımla görüştük uzun uzadıya stad hakkında sohbet ettik. Kendisi haftada en az 2-3 kere stada gidip çalışmalar yapmakta.

Şimdi kendi ağzından söylediği şeyleri size aktarmak istiyorum.( Polemik haline gelmemesi beni çok sevindirir, çünkü ben de onun ağzından çıkan şeyleri iletiyorum. )

Stadın 27 Martta protokol açılışının yapılması planlanıyor,

5 Nisan'da Onursal başkanımız Seba için bir program düzenlenilmesi düşünülüyor ve son olarak

9 Nisan'da Bursaspor maçıyla ilk futbol karşılaşmasının açılması planlanan veya düşünülen durumlar arasında. İşin ilginci ise (bazı arkadaşların buna karşı geldiğini bir çok kez okudum) Bursasporla aradaki buzların erimesi için böyle bir şey düşünülüyor dedi.

Membranların üstünde Vodafone yazısı olmadan açmak istiyormuş Fikret Başkan ama Vodafone buna karşı çıkıyomuş. Aslında baya zıt düştükleri noktaların olduğunu söyledi.

Membranların şeffaf olmamasının enteresan nedenlerinden tutunda kirişlerin renginin Vodafone'un esas rengi Kırmızı yapılmasının Vodafone tarafından bizzat istendiği gibi konuları konuştuk.

Biraz uzun bir yazı oldu. Forumu 1.5 yıldır üye olarak takip ediyorum ama ileti sayımdan da anlayacağınız üzere çok fazla yazan birisi değilim. Ufak bir bilgilendirme, son düşünülen şeyleri sizlere aktarmak istedim. Herkese İyi geceler :)

"Membranların şeffaf olmamasının enteresan nedenlerinden tutunda kirişlerin renginin Vodafone'un esas rengi Kırmızı yapılmasının Vodafone tarafından bizzat istendiği gibi konuları konuştuk."

@Yankee  Membranların şeffaf olması gibi bir duşunce olmuş mu ki hiç? Bir de hangi kirişler kırmızı yapılacakmış?

Çevrimdışı Oktay

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Çevrimdışı Özay

ben biraz daha ileri gideyim ana okulu haraketleri bunlar.
sen fikrini söylemişsin arkadaşda fikrini söyledi kaldıki fikrini söylerken burdaki insanları küfür etmekle suçlamadı
Beşiktaş taraftarına karşı saygısız uslupta kullanmadı.
hiç normal bir yazı değildi başka yerler için olabilir ama burası için değil.
Küfür edeni eleştireceksen gel birlikte eleştirelim ama bu nu burdaki insanlara laf sokmak için kullanacaksan
orda dur senin konuştuğun kelime bir renklinin konuşacağı türdendi. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence. bu laf iki nedenle söylenir ya sen Beşiktaş taraftarı değilsinki kendini soyutlayıp biz yerine siz kelimesini kullanıyorsun
yada hiç tribüne gitmedin kendini orda küfür edenlerden soyutluyorsun.
bana söyleyebilirmisin iki katı gittiğini ben çarşı yokkende Beşiktaşlıydım bildiğim bir şey varsa o bayraklar pankartlar çarşının tribün kültürünün bir parçası
sen kültürden ne anlıyorsun bilemem ama benim anladığım bu mesela buranında bir kültürü oluşuyor ve bu kültür içinde senin üslubunda
konuşmak yok.Ultraslardan bahsetmişsin bize ama sana bir şey diyeyimmi o renkli soytarıları aslında ultras değil Ülkede bu tanıma uyan tek grupda çarşı
aslında işin gerçeği ultrasın en iyi tanımıdır Çarşı ultrası tarif et desen çarşıyı tarif edersin ve bu konuda emin ol Dünyanın lider grubudur.
gs nin ultraaslanları sadece isim kopyasıdır yada ne bileyim sur gibi. gerçek ultras lar latin amerika gruplarıdır ciddi siyasidir sosyalist gruplardır
idolleride Çarşı dır. avrupadaki isim hırsızlarına bakma yanılgıya düşersin sen latin amerikadaki ultraslara bak
emin ol daha çok konuşulmuyorlar daha çokta bilinmiyor koreagrafi yapanlar sen dünyada sorsan gs taraftar grubu kim diye sana cevap veren çıkmaz
bilmezlerki zaten bilinecek bir grubuda yok yönetim tarafından maaşa bağlanmış bir grup soytarıdır.
ama birde dünyayı gez çarşıyı sor bakalım ne cevap alacaksın burda çarşının o laf söylediğin pankartını hazırlayan insanlara sen ne bilirsin demek
çok tuhaf kimse senin konuşmana sen koreagrafinin maliyetini nerden biliyorsun diye soruyormu renklilerle birlikte oturup koreagrafimi yapıyorsun
bu kadar detaylı biliyorsun. çok ilgimi çekti yazını okurken bu renkli dedim gelmiş buraya renklilerin zorlama tribünlerini övüyor :) Beşiktaş taraftarı için siz diye konuşuyor.
@Özay

Vallahi Necmi bey hiç şaşırmadım yazdıklarınıza. Yine alakalı alakasız her şeyi sıkıştırmışsınız. Ben size şimdi ''her şeyi en iyi ben bilirimci'' olmuşsunuz desem muhtemelen kabul etmeyeceksiniz ama diğer forumlarda ve sözlüklerde hakkınızda bunlar yazılıyor :) Bu yüzden herkesi yaftalamadan önce ne olur biraz da söylediklerine kulak verin. Yoksa kimse bir arpa boyu yol gidemez.

Daha kaç defa yazmam gerekecek bilmiyorum ama mesele şu;

''koreografi müsamere işidir''  bunu söyleyen insanlara saygı duymam. Süt siyahtır gibi bir önerme.

''koreografi maliyeti 100 bin lira''  ben buna açıklık getirmek için yazdım; maliyeti 10-20 bin arası. Bu sadece ilk sefer için, daha sonra her birisi için 5 bin liralara düşüyor. Bugün anadolu kulüplerinin taraftarları bile koreografi yapıyor. Siz g.saray'dan o kadar etkilenmişsiniz ki koreografi denince direkt aklınıza onlar geliyor ama değil. Ayrıca küfür meselesini karşılaştırılsın diye buradakilerden bağımsız olarak açtım. Çarşı kapalıda iken o yıl yediğimiz toplam küfür cezası 2 milyon liraydı. Geçen hafta tek maçtan yediğimiz ceza 150 bin lira. Birisi koreografi maliyeti mi dedi?

''çubuklu pankart kültürü bizimdir''  kültür tektir doğduğu yere aittir. Dünyanın her köşesinde italyan pankartı italyan pankartıdır. Bu bizim kültürümüz gibi uçuk şeyler yazan arkadaşa binaen yazıldı.

''çarşı her yerde bir numara''  bakın ben bir karşılaştırma ya da kıyaslama yapmıyorum. ben size diyorum ki koreografi yapan her tribün dikkat çekiyor. Ben yabancı taraftar forumlarında defalarca g.saray ve f.bahçe postları gördüm. Hatta bunları geç Mersin ve Samsunspor örnekleri bile vardı. Bizim hem stadsızlıktan hem de o tür işlerde geri kalmamızdan ötürü esamemiz dahi okunmuyor 4-5 yıldır. Eskiden çok fazla görürdüm ancak sıfırı tüketme noktasına geldik. Bizim tribünlerimiz daha doğur dürüst dolmuyor bile siz neyden bahsediyorsunuz?

Beşiktaşlı olmam dürüst olmama engel değil ki siz de öyle olun bence. Ben olmayan bir şeyi söyleyecek kadar kör değilim. Mesela nasıl ki marş denince türkiye'deki bütün taraftarlar birleşse elimize su dökmez ise işin görsel kısmında da durum yukarıda bahsettim gibidir. Şundan 6-7 yıl önce kapalıdaki bir kısım insanlara forma giydiremiyorduk. Mavi,  kırmızı kazakla sete çıkan ''abiler'' vardır. Çarşı berlin'den dostlarımız gelince bu ne rezillik diyordular. Bu arada ultras görmek istiyorsanız Çarşı Berlin'e bakın. Şu stad onların elinde olsaydı koreografi ne demekmiş görürdünüz.

Ben bunları erol isimli tribün emekçisinin gazına gelinmesin diye yazıyorum. O arkadaşımız ne diyorsa aynısını söyleyen binlerce insan ortaya çıkıyor. Yani kusura bakmasın kimse ama fikir hamallığı yapmak yerine herkes kendi fikrini edinsin. Erol bu işleri yapamayabilir ama ben bizzat biliyorum ileride yapacak olan insanlar var. Durup dururken koreografi çocuk işidir derseniz yarın bir gün o çocuk biz olacağız. Bu yüzden biraz sakin olunsun.

Bu arada söylediklerim meclisten dışarıdır. Tekrar tekrar aynı şeylere takılıp kalınmasın.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 07:51:14 Özay ]

Çevrimdışı mustafa.kuru

-Hocam şurada yeni inönü adlı bir kullanıcı var, Allah'ın günü foto çekip yayınladı
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı laoban

@Necmi abi Aspor bu ulkenin libos, satilmis karaktersiz ne kadar adam varsa onlarin kopekligini yapan bir kurulus. acik soyluyorum biz sampiyon olursak bunlarin kanalinda teknik sorunlardan(!) dolayi yayin olmazsa sasirmam.

Çevrimdışı İhsan

çim değil ağaç olsun , çim yaşayamaz .

Kazan'dan stada giden efsane ağaçlı yolu bir şekilde stadın etrafına kadar uzatmalıyız :claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

...Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bazı kişiler bilmedikleri şeyler hakkında öyle güzel ahkam kesiyorlar ki sanırsın 40 yıldır o işi yapıyorlar....
.. Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz?  :lol: ...
...Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence....

Şu yazdıklarını tekrar bak @Özay,  . Ben hayatımda bir meseleyi iyi bilipde böyle genellemelere ihtiyaç duyan birisiyle tanışmadım henüz.
Şunları aradan çıkarsan yazdıkların hiç anlam kaybetmiyor, görüşlerine bukadar güveniyorsan bu aşağılayıcı saldırgan ifadelere neden gerek duyuyorsun kendine bir sor lütfen.

Benim için en yıpratıcı olanı "Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz? " deyip arkasından kahkaha atman oldu.

Çevrimdışı sozkul

Ben bir defa gönderdim, forumda bir arıza var ikinciyi siliyorum.. :)
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 09:09:03 sozkul ]