Yaşım 29 muhtemelen senin birkaç katın kadar tribünlerde bulundum. Kusura bakma ama yazdıklarının yarısında da bir şey anlamadım. Ben burada koreografinin 23 müsameresi olduğunu okudum ve buna cevap olarak bir yazı yazma ihtiyacı hissettim. İtalyan tipi pankartın çarşı kültürü olduğunu söyleyebilecek kadar gerçeklerden uzaklaşmış arkadaşlarımıza biraz sert gelmiş olabilir ancak özünde normal bir yazıydı.
Kimsenin sopalı pankartı ya da diğerlerini yerdiği yok ki ben de bunların çok defa yapımında bulundum. Ancak gelip buraya koreografi'ye müsamere diyecek kadar da komik olmasın kimse. Şu an en sağlam tribün aracı budur. Bütün ultras forumlarında g.saray ya da f.bahçe çalışmalarını görebilirsiniz. Ben bizim taraftarı daha çok seviyorum ama bu onların daha çok konuşulduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün bir amerikan futbolu forumunda bile onlara rastlayabiliyorsunuz. Koreografi insanların ilgisini çekiyor ve yapanlar da her zaman bir adım daha öndedir. Bütün söylediklerim bundan ibaretti.
ben biraz daha ileri gideyim ana okulu haraketleri bunlar.
sen fikrini söylemişsin arkadaşda fikrini söyledi kaldıki fikrini söylerken burdaki insanları küfür etmekle suçlamadı
Beşiktaş taraftarına karşı saygısız uslupta kullanmadı.
hiç normal bir yazı değildi başka yerler için olabilir ama burası için değil.
Küfür edeni eleştireceksen gel birlikte eleştirelim ama bu nu burdaki insanlara laf sokmak için kullanacaksan
orda dur senin konuştuğun kelime bir renklinin konuşacağı türdendi.
Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence. bu laf iki nedenle söylenir ya sen Beşiktaş taraftarı değilsinki kendini soyutlayıp biz yerine siz kelimesini kullanıyorsun
yada hiç tribüne gitmedin kendini orda küfür edenlerden soyutluyorsun.
bana söyleyebilirmisin iki katı gittiğini ben çarşı yokkende Beşiktaşlıydım bildiğim bir şey varsa o bayraklar pankartlar çarşının tribün kültürünün bir parçası
sen kültürden ne anlıyorsun bilemem ama benim anladığım bu mesela buranında bir kültürü oluşuyor ve bu kültür içinde senin üslubunda
konuşmak yok.Ultraslardan bahsetmişsin bize ama sana bir şey diyeyimmi o renkli soytarıları aslında ultras değil Ülkede bu tanıma uyan tek grupda çarşı
aslında işin gerçeği ultrasın en iyi tanımıdır Çarşı ultrası tarif et desen çarşıyı tarif edersin ve bu konuda emin ol Dünyanın lider grubudur.
gs nin ultraaslanları sadece isim kopyasıdır yada ne bileyim sur gibi. gerçek ultras lar latin amerika gruplarıdır ciddi siyasidir sosyalist gruplardır
idolleride Çarşı dır. avrupadaki isim hırsızlarına bakma yanılgıya düşersin sen latin amerikadaki ultraslara bak
emin ol daha çok konuşulmuyorlar daha çokta bilinmiyor koreagrafi yapanlar sen dünyada sorsan gs taraftar grubu kim diye sana cevap veren çıkmaz
bilmezlerki zaten bilinecek bir grubuda yok yönetim tarafından maaşa bağlanmış bir grup soytarıdır.
ama birde dünyayı gez çarşıyı sor bakalım ne cevap alacaksın burda çarşının o laf söylediğin pankartını hazırlayan insanlara sen ne bilirsin demek
çok tuhaf kimse senin konuşmana sen koreagrafinin maliyetini nerden biliyorsun diye soruyormu renklilerle birlikte oturup koreagrafimi yapıyorsun
bu kadar detaylı biliyorsun. çok ilgimi çekti yazını okurken bu renkli dedim gelmiş buraya renklilerin zorlama tribünlerini övüyor

Beşiktaş taraftarı için siz diye konuşuyor.
@Özay