Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
×
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı betoo38

+ hocam surayi görüyor musun?
- evet..
+ orasi eski acik, membran koydurmuyorlar, acik kalacak :/

:D

Çevrimdışı eronimo18

Geçen ay Rıdvan Akar Twitter'de bir taraftarın açılış maçı ile ilgili sorusuna

''Açılışta hem passolig hem kağıt bilet geçerli olacak'' cevabı vermişti.

Bu da demek oluyor ki stadımız özel bir maç ile açılabilir.

( Ben isterim ki açılış maçımızı Yunanistan'a göç eden İstanbul'lu Beşiktaş sempatizanlarının

kurduğu Paok ile yapalım. )


Pazartesi 14 .
Geri sayımın 30 dan olma ihtimalini düşünerek bursa maçı sonrası özel bir maçla açılma ihtimali olabilirmi?
Takvim uygunmu?
HADİD - 20

Çevrimdışı Sezer94

Stad her macta full ceksinde koreografi falan hikaye :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yankee

Sevgili BeşiktaşArena sakinleri..

Bu akşam Vodafone'da mimar olarak çalışan bir arkadaşımla görüştük uzun uzadıya stad hakkında sohbet ettik. Kendisi haftada en az 2-3 kere stada gidip çalışmalar yapmakta.

Şimdi kendi ağzından söylediği şeyleri size aktarmak istiyorum.( Polemik haline gelmemesi beni çok sevindirir, çünkü ben de onun ağzından çıkan şeyleri iletiyorum. )

Stadın 27 Martta protokol açılışının yapılması planlanıyor,

5 Nisan'da Onursal başkanımız Seba için bir program düzenlenilmesi düşünülüyor ve son olarak

9 Nisan'da Bursaspor maçıyla ilk futbol karşılaşmasının açılması planlanan veya düşünülen durumlar arasında. İşin ilginci ise (bazı arkadaşların buna karşı geldiğini bir çok kez okudum) Bursasporla aradaki buzların erimesi için böyle bir şey düşünülüyor dedi.

Membranların üstünde Vodafone yazısı olmadan açmak istiyormuş Fikret Başkan ama Vodafone buna karşı çıkıyomuş. Aslında baya zıt düştükleri noktaların olduğunu söyledi.

Membranların şeffaf olmamasının enteresan nedenlerinden tutunda kirişlerin renginin Vodafone'un esas rengi Kırmızı yapılmasının Vodafone tarafından bizzat istendiği gibi konuları konuştuk.

Biraz uzun bir yazı oldu. Forumu 1.5 yıldır üye olarak takip ediyorum ama ileti sayımdan da anlayacağınız üzere çok fazla yazan birisi değilim. Ufak bir bilgilendirme, son düşünülen şeyleri sizlere aktarmak istedim. Herkese İyi geceler :)

Çevrimiçi Necmi

sazan falan ayıp oluyor bunda kötü bişey yok bu adamlar bir değil iki değil sürekli böyle haberler yapıyor hele Senol Güneş'e çakma filozof diyor bu haber de algı operasyonu yapıyor.Benim amacım bilgiendirmekti
kötü niyetli olduğunu düşünmedim zaten :)
ama yaptığın bu adamlar bu haberi neden yaparlar bir sor kendine
amaç haberi yaymak bundan okur kazanmak basının uydurduğu masa başı haber
dediğimiz her haberin amacı budur.yoksa bırak takım tutmayı onların karnını tuttuğu takım
doyurmuyor eğer Beşiktaşa överek hit kazanacaklarını düşünseler bir dakika terettüt etmezler
ama biliyorlarki Beşiktaşa sallarlarsa hemen tüm Beşiktaşlılar üstüne atlayacak sosyal medyada
konuşulacak insanlar haberi okumak için sitelerine girecekler amaç bu bu amaca hizmet edene
sen ne dersin. Bu haber iki amaçla yayılmaya çalışılır ya bu haberi hit yapmak için kasıtlı yayarsın
yada sazan gibi atlar tepki göstermek için yayarsın ve sonuçta ikiside aynı işe hizmet eder.
bizim ospina haberimiz mesela doğru haberdi ama olmayınca taca çıktı ama o haber o gün bizim siteye
kaç kişinin girmesine neden oldu biliyormusun forum o haber sonrası kaç üye aldı onu biliyormusun
haber tutmadı ama buraya bayağı yaradı bizim burda gündem ve hit merakımız olsa 3 günde bir öyle haber yaparız
işte bunlarında yaptığı o. sende yayarak hizmet etmiş oluyorsun ama iyi niyetli ama kötü niyetli burda
niyet farketmiyor. önemli olan hizmet Beşiktaşın imajını zedelemeye yönelik art niyetli bir haberi bir
Beşiktaşlı bilinçsizce yayıyorsa kusura bakma tanımı sazandır oltaya gelmiştir çünkü yok kötü niyetle yayıyorsa
emin ol tepkimde çok sert olur. Bu konuda duygusal değilim Beşiktaşa zararı olduğunu gördüğüm her şeye tepkimi koyarım
sizde koymalısınız mesela bu site büyük bir site burda başka bir sitenin linkini geçirmesi onu googleda bir tık yukarı çıkarır.
o nedenle Beşiktaşa zarar verenlerin her hangi bir şeyini paylaştığınızda aslında onlara büyük hizmet etmiş oluyorsunuz.
adamlar sizin sağladığınızı sağlayabilmek için normalde yapacakları reklam maliyetini hayal bile edemezsiniz ama siz
Bedavadan hizmet ediyorsunuz artık bunun dikkatine varın kardeşim Beşiktaşlı artık bazı şeylere uyanmalı bilinçlenmeli etkin güç
olmak bunu gerektiriyor ancak ondan sonra bizim dikkatimizi çekmek için böyle haberler değilde gerçek ve bizi yücelten haber yaparlar
@eniscan667

Çevrimdışı Kartal66

Acaba çatı da ışıklandırma olacak mı? Başka renkler falan allianz arena gibi?

Çevrimdışı MrtBlgc

3Dkareografi pahalı ve tehlikeli bir iştir. Klübün bu tarz 1dakikalık şowa para harcaması çok mantıksız. Çarşı şuanki organizasyona 3aydır para ve malzeme topluyor. Fakat görüntü o çizimdeki gibi kötü olmayacak.

Ben kale arkalarında ilk sıralarda dev bayraklarımızın olmasını çok istiyorum. Umarım olur.
Aynen!  Yemişim 3d koreografisini!  Kale arkalarında böyle koca koca bayraklarımız olsa farklı desenlerde.  İşte kimisi düz siyah beyaz,  kimisi sadece kartal,  kimisi onursal başkanımız rahmetli Seba, vs.  Bi de böyle ufak bir balkon ayarlayıp megafonla taraftarı gaza getirmek için tezahüratlar söylenebilir.  Ardından taraftar eşlik eder.  Almanya'da oluyor galiba bu,  direk havası değişiyor. Yalnız balkon dediğime bakmayın,  küçük bir alan. Bu tarz şeyler benim daha hoşuma gidiyor ve maç içinde sürekli yapıldığı için daha etkili. Yoksa 3d koreografi yap maç başlarken 2-3 dk dursun,  indir...  E sonra?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı raichu

+ hocam surayi görüyor musun?
- evet..
+ orasi eski acik, membran koydurmuyorlar, acik kalacak :/

:D
beto formdasın yine gece gece  :D

Çevrimdışı Eren Özdemir

Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bazı kişiler bilmedikleri şeyler hakkında öyle güzel ahkam kesiyorlar ki sanırsın 40 yıldır o işi yapıyorlar.


Öncelikle şunu sorayım sopalı pankart ne zaman bizim kültürümüz oldu? Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz?  :lol: Bizim tribün adına bir pankart kültürü varsa o da nükteli ve suya sabuna dokunan bir fikir yapısıdır. Şekil olarak değil ama içerik olarak bir kültür oluştu genel olarak. Ancak bu hiçbir şeyin bahanesi olamaz.


Şu an daha adını dahi yazamadığınız koreografi dünya tribünlerinin en etkili gövde gösterisidir. Bir tribün isim yapmak istiyorsa insanların aklına kazınacak görsel şovlar mutlaka yapmalıdır.

Bizim ülkemizde bunu gs tribünleri çok yapıyor ama ortaya koydukları şovlar etkin olmadığı için kalıcı bir iz bırakamadılar. Sadece bol bol koreografi yapan bir tribün olarak biliniyorlar ki bu bile güzel bir şey. Mesela fb tribünleri de ucundan kıyısından girdi bu işe ve yaptıkları 2 koreografi ultras forumlarında gs'den çok daha beğeni topladı.( kel adamlı olan ve amblemi sığdırmadan yaptıkları)


Bu işleri sabaha kadar kötüleseniz de değerinden bir şey kaybetmezler. Ayrıca maliyetleri de öyle uyduruduğunuz gibi 100 bin lira filan değil; 15-10 bin lira arası. Bu sadece ilk görselde oluyor daha sonra o kartonlar tekrar kullanıldığı için maliyet çok daha düşüyor. Taraftar bunun için yardım topluyor, yetmediği kadarını da yönetimden insanlar karşılıyor. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence.

Velhasılıkelam bu işler ciddi emek işleri. Bol keseden atıp kendinizi ve beraberinizde tribünlerimizi komik duruma düşürmeyin.
Yaşını yazarsan seviniriz. Sopalı pankart Çarşı kurulduğundan beri yöneldiğimiz İtalyan vari tribün kültüründen gelir.
Wikiden yazmayalım da Ultradan Ultras'tan başlar. 50lerden 60lardan süre gelir. O övdüğün gs tribününde yapanlar da o ismi
onlardan özenerek almışlardır. O ismini yazamayan adamlar en azından ikisi o pankartlara emek vermiş insanlar.
-13 yaşımda gecelerden sabahlara konfeti için gazete toplayıp kesmiş adamım. Öyle küçümseme kimseyi.
Beşiktaş tribünleri gs gibi ''kareografi'' yapmamasına rağmen(hele son 3 sezondur daha az) o forumlarda Beşiktaş Tribünlerini ve Çarşı
adını yukarılara koymuşlardır. Gerek olmadı şimdiye kadar geleceği bilemem. Uydurma falan da ayıptır. Birinden duymuştur,
okumuştur adam da iletmiştir. Kimse bir şeyi savunmak için yalan söylicek değil. Gerekte yok bu konu için. Neyin ne olduğu belli.
İthamlara da dikkat et. Siz diye bahsettiğin sopalı pankartları savunanların küfür ettiğini nereden biliyorsun. Ayrıca haberin olsun;
o gs-fb ''kareografi'' lerinden daha pahalıya çıkar el emeği yapılanlar. İyi kalite kumaş, boya ve emek ister. Pahalıdır bunlar hele de
sonuncusu. Ondan kimse emeğini savundu diye küçük düşmez, düşürmez.

Çevrimiçi Necmi

Sevgili BeşiktaşArena sakinleri..

Bu akşam Vodafone'da mimar olarak çalışan bir arkadaşımla görüştük uzun uzadıya stad hakkında sohbet ettik. Kendisi haftada en az 2-3 kere stada gidip çalışmalar yapmakta.

Şimdi kendi ağzından söylediği şeyleri size aktarmak istiyorum.( Polemik haline gelmemesi beni çok sevindirir, çünkü ben de onun ağzından çıkan şeyleri iletiyorum. )

Stadın 27 Martta protokol açılışının yapılması planlanıyor,

5 Nisan'da Onursal başkanımız Seba için bir program düzenlenilmesi düşünülüyor ve son olarak

9 Nisan'da Bursaspor maçıyla ilk futbol karşılaşmasının açılması planlanan veya düşünülen durumlar arasında. İşin ilginci ise (bazı arkadaşların buna karşı geldiğini bir çok kez okudum) Bursasporla aradaki buzların erimesi için böyle bir şey düşünülüyor dedi.

Membranların üstünde Vodafone yazısı olmadan açmak istiyormuş Fikret Başkan ama Vodafone buna karşı çıkıyomuş. Aslında baya zıt düştükleri noktaların olduğunu söyledi.

Membranların şeffaf olmamasının enteresan nedenlerinden tutunda kirişlerin renginin Vodafone'un esas rengi Kırmızı yapılmasının Vodafone tarafından bizzat istendiği gibi konuları konuştuk.

Biraz uzun bir yazı oldu. Forumu 1.5 yıldır üye olarak takip ediyorum ama ileti sayımdan da anlayacağınız üzere çok fazla yazan birisi değilim. Ufak bir bilgilendirme, son düşünülen şeyleri sizlere aktarmak istedim. Herkese İyi geceler :)
zaten bunun böyle olduğunu düşündüğüm için Bursayla açılmasına karşıyım
onlar kimki biz onlarla buzları eritmeye uğraşalım bırakalım kendi başlarına kişnesinler
en son taraftar gelsin diye stadı açtıkta ne oldu sonraki maçta bursayı yıkıyorlardı..
yani bunları ciddiye almak heleki açılış gününde saçmalamanın dik alası ne olacak
orda çıkabilecek olaylar en ufak bir provakasyonda maç bile yarım kalırki karşımızda
bu derece kalitesiz bir yönetime sahip bursa var. Bizim yönetim daha yeni yazın transfer hikayesinden
ders çıkartmadılarmı bursa resmen fiyat arttırmak için bizi kullandı sonrada ben size oyuncu satmam
hohoho deyip taraftarlarının gazını aldılar. Sen şampiyonluğa gidiyorsun bu senin alacağın riskmi
senin sahanı komple kapatmak için tetikte bekleyen pfdk varken ve bunu sağlamak için her şeyi deneyecek bir
rakipte varken senin böyle bir polyannacılık oynamaya hakkın yok.
o gün yaşanacak en hafif şey doksan dakika küfür ve peşinden sahanın kapanması olur.

Çevrimdışı Yankee

zaten bunun böyle olduğunu düşündüğüm için Bursayla açılmasına karşıyım
onlar kimki biz onlarla buzları eritmeye uğraşalım bırakalım kendi başlarına kişnesinler
en son taraftar gelsin diye stadı açtıkta ne oldu sonraki maçta bursayı yıkıyorlardı..
yani bunları ciddiye almak heleki açılış gününde saçmalamanın dik alası ne olacak
orda çıkabilecek olaylar en ufak bir provakasyonda maç bile yarım kalırki karşımızda
bu derece kalitesiz bir yönetime sahip bursa var. Bizim yönetim daha yeni yazın transfer hikayesinden
ders çıkartmadılarmı bursa resmen fiyat arttırmak için bizi kullandı sonrada ben size oyuncu satmam
hohoho deyip taraftarlarının gazını aldılar. Sen şampiyonluğa gidiyorsun bu senin alacağın riskmi
senin sahanı komple kapatmak için tetikte bekleyen pfdk varken ve bunu sağlamak için her şeyi deneyecek bir
rakipte varken senin böyle bir polyannacılık oynamaya hakkın yok.
o gün yaşanacak en hafif şey doksan dakika küfür ve peşinden sahanın kapanması olur.
@Necmi abi şahsi fikrime göre Bursaspor maçıyla açmak zaten çok saçma çünkü yaşanıcak şeyler açılışa gölge düşürecektir. Ama başkan bir an önce artık açılsın diye günleri sayıyormuş. Bence biraz daha geniş düşünmemiz lazım, bir kulüple aramızı düzelticez diye bir çok şeyi kaybedebiliriz.

Çevrimdışı Eren Özdemir

Aynen!  Yemişim 3d koreografisini!  Kale arkalarında böyle koca koca bayraklarımız olsa farklı desenlerde.  İşte kimisi düz siyah beyaz,  kimisi sadece kartal,  kimisi onursal başkanımız rahmetli Seba, vs.  Bi de böyle ufak bir balkon ayarlayıp megafonla taraftarı gaza getirmek için tezahüratlar söylenebilir.  Ardından taraftar eşlik eder.  Almanya'da oluyor galiba bu,  direk havası değişiyor. Yalnız balkon dediğime bakmayın,  küçük bir alan. Bu tarz şeyler benim daha hoşuma gidiyor ve maç içinde sürekli yapıldığı için daha etkili. Yoksa 3d koreografi yap maç başlarken 2-3 dk dursun,  indir...  E sonra?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onla ilgili Erol abiyle konuşmuştuk. Şu resimdeki bayraklardan biri de bendeydi. Çok sıkıntı oldu. Arkadan bağıranlar karşı tribünü
göremiyorum. Yada ben sallıcam bırak diyenler. Birbirini gözünü çıkarıcaklar nerdeyse. Bunu ancak Yeni açık en altta yaparsın
onda da çok uzun süre olmaz gol olduğunda yada yarı ve maç başında sallarsın. Ki onda bile göremiyorum dedikleri için indirmek zorundasın.

Çevrimdışı burakkk1903

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 01:49:29 burakkk1903 ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı emre1

ben stadın bu sezon açılmasına karşıyım aslında, son 2-3 maç için değer mi diyorum kendi kendime. yazın herşeyi ile dört dörtlük tam bitmiş hali ve süper bir turnuva ile açılmasını istiyorum üstelik şampıyon olursak güzel bir unvan da almış olurduk fakat bu sezon açılacak orası aşikar. amaçıda takımın motivasyonunu arttırmak ve taraftar desteğinide arkamıza almak, o yüzden yetişeceği ilk maç açılsın.. bursa maçı ise o maç bursa maçında açılsın diyenlerdenim ama öle buzları eritmek için falan filan orası biraz yanlış olmuş. onlar kim köpekte biz onlarla aramızı düzeltcez buzları eritcez. bursa maçıyla açılmasın diyenlere karşıydım sebebide bu takım bu sezon ne kadar maç yaparsa bu stadda o kadar iyi die maç seçme lüksümüz yok die ama bu düşünce ile bursa maçı seçiliyorsa bende istemem arkadaş saçma olur yani

Çevrimdışı betoo38

beto formdasın yine gece gece  :D
stat bitiyor mutluyuz iste :D
bvb'nin sari duvari var, biz de yeni acigi komple siyah yapip, kara delik derdik.. neyse yeni sezona belki :D

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı MrtBlgc

Onla ilgili Erol abiyle konuşmuştuk. Şu resimdeki bayraklardan biri de bendeydi. Çok sıkıntı oldu. Arkadan bağıranlar karşı tribünü
göremiyorum. Yada ben sallıcam bırak diyenler. Birbirini gözünü çıkarıcaklar nerdeyse. Bunu ancak Yeni açık en altta yaparsın
onda da çok uzun süre olmaz gol olduğunda yada yarı ve maç başında sallarsın. Ki onda bile göremiyorum dedikleri için indirmek zorundasın.
Zaten Avrupa'da da bu şekilde oluyor galiba.  Yani tam sizin anlattıığınız gibi bir süre sallıyorlar bayrakları birkaç dakika sonra kale arkalarında bir kaç bayrak kalıyor diye biliyorum.  Çok fazla bayrak sürekli durursa rahatsız eder. Ayrıca kale arkası alt tribünde olacak sizin de belirttiğiniz gibi. Bu fotoğrafta çok fazla bayrak var :D belki ben bile bir süre sonra homurdanabilirim.  hehe

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı burakkk1903

ben stadın bu sezon açılmasına karşıyım aslında, son 2-3 maç için değer mi diyorum kendi kendime. yazın herşeyi ile dört dörtlük tam bitmiş hali ve süper bir turnuva ile açılmasını istiyorum üstelik şampıyon olursak güzel bir unvan da almış olurduk fakat bu sezon açılacak orası aşikar. amaçıda takımın motivasyonunu arttırmak ve taraftar desteğinide arkamıza almak, o yüzden yetişeceği ilk maç açılsın.. bursa maçı ise o maç bursa maçında açılsın diyenlerdenim ama öle buzları eritmek için falan filan orası biraz yanlış olmuş. onlar kim köpekte biz onlarla aramızı düzeltcez buzları eritcez. bursa maçıyla açılmasın diyenlere karşıydım sebebide bu takım bu sezon ne kadar maç yaparsa bu stadda o kadar iyi die maç seçme lüksümüz yok die ama bu düşünce ile bursa maçı seçiliyorsa bende istemem arkadaş saçma olur yani
Ben şahsen başkanın böyle düşündüğünü sanmıyorum onun derdi belli bi an önce açmak bu düşünceye taraftarın tepki göstereceğini biliyordur herhalde valla kimle açılıyorsa açılsın ama artık açılsın sahaya beşiktaş çıksın yetmez mi?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Özay

Yaşını yazarsan seviniriz. Sopalı pankart Çarşı kurulduğundan beri yöneldiğimiz İtalyan vari tribün kültüründen gelir.
Wikiden yazmayalım da Ultradan Ultras'tan başlar. 50lerden 60lardan süre gelir. O övdüğün gs tribününde yapanlar da o ismi
onlardan özenerek almışlardır. O ismini yazamayan adamlar en azından ikisi o pankartlara emek vermiş insanlar.
-13 yaşımda gecelerden sabahlara konfeti için gazete toplayıp kesmiş adamım. Öyle küçümseme kimseyi.
Beşiktaş tribünleri gs gibi ''kareografi'' yapmamasına rağmen(hele son 3 sezondur daha az) o forumlarda Beşiktaş Tribünlerini ve Çarşı
adını yukarılara koymuşlardır. Gerek olmadı şimdiye kadar geleceği bilemem. Uydurma falan da ayıptır. Birinden duymuştur,
okumuştur adam da iletmiştir. Kimse bir şeyi savunmak için yalan söylicek değil. Gerekte yok bu konu için. Neyin ne olduğu belli.
İthamlara da dikkat et. Siz diye bahsettiğin sopalı pankartları savunanların küfür ettiğini nereden biliyorsun. Ayrıca haberin olsun;
o gs-fb ''kareografi'' lerinden daha pahalıya çıkar el emeği yapılanlar. İyi kalite kumaş, boya ve emek ister. Pahalıdır bunlar hele de
sonuncusu. Ondan kimse emeğini savundu diye küçük düşmez, düşürmez.

Yaşım 29 muhtemelen senin birkaç katın kadar tribünlerde bulundum. Kusura bakma ama yazdıklarının yarısında da bir şey anlamadım. Ben burada koreografinin 23 müsameresi olduğunu okudum ve buna cevap olarak bir yazı yazma ihtiyacı hissettim. İtalyan tipi pankartın çarşı kültürü olduğunu söyleyebilecek kadar gerçeklerden uzaklaşmış arkadaşlarımıza biraz sert gelmiş olabilir ancak özünde normal bir yazıydı.


Kimsenin sopalı pankartı ya da diğerlerini yerdiği yok ki ben de bunların çok defa yapımında bulundum. Ancak gelip buraya koreografi'ye müsamere diyecek kadar da komik olmasın kimse. Şu an en sağlam tribün aracı budur. Bütün ultras forumlarında g.saray ya da f.bahçe çalışmalarını görebilirsiniz. Ben bizim taraftarı daha çok seviyorum ama bu onların daha çok konuşulduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün bir amerikan futbolu forumunda bile onlara rastlayabiliyorsunuz. Koreografi insanların ilgisini çekiyor ve yapanlar da her zaman bir adım daha öndedir.  Bütün söylediklerim bundan ibaretti.

Çevrimdışı murat baltacı

Kareografi iyi yapıldığında etkili ve hoş bir görüntü bizim tribünün ses desibel rekorları zaten malum buna bide görsel şovu eklesek efsane oluruz. Senede iki derbide bide avrupada önemli bi maçta sağlam bi kareografi yapılsa muhteşem olur hatta eskitme nostalji bi kareografide düşünülebilir.

Diğer maçlardada klasiğimiz olan bayraklı tribün görüntüleri güzel olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Factatum

Açılış için Beşiktaşlı ünlü ses sanatçılarından birine marş/şarkı siparişi verilmeliydi. Ya da Beşiktaşlı popüler ses sanatçılarından (Murat Boz, Demet Akalın, Mustafa Sandal vb) birisi bunu akıl eder inşallah.

Yeni eve, yeni şarkıyla çıkılmalı. (Elbette eskileri çöpe atmıyoruz. Hemen saldırmayın.  :D

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

+ hocam surayi görüyor musun?
- evet..
+ orasi eski acik, membran koydurmuyorlar, acik kalacak :/

:D

bak hocam şuralar komple cezalı :D daha güzel olur

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şahsi fikrime göre Bursaspor maçıyla açmak zaten çok saçma çünkü yaşanıcak şeyler açılışa gölge düşürecektir. Ama başkan bir an önce artık açılsın diye günleri sayıyormuş. Bence biraz daha geniş düşünmemiz lazım, bir kulüple aramızı düzelticez diye bir çok şeyi kaybedebiliriz.
zaten düzeltemeyizki çünkü karşında bunu isteyen yok adamlar seni bu noktada kullanarak adlarını
duyurmaya çalışıyorlar. Bundan besleniyorlar elinden besin kaynağını alamazsınki burda yapacağın tek şey ciddiye almamak
fare dağa küsmüş dağın bundan haberi yokmuş misali onları sallamadan bak işine sana düşmanlık yaparak bundan beslenmenin yolunu seçtilerse
bırak beslensinler. Bizmi kabahatliyizki sürekli gönüllerini hoş etmeye uğraşıyoruz. Bir taraflarını kaldırıyoruz. Tamam yönetim olarak böyle
tuhaf bir karar alıyorsun ama bu noktada taraftar seninle aynı düşüncede olmayacak bazı şeyleri zorlayarak yapamazsın bırak onlar seninle
arasını düzeltmeye uğraşsın sende o zaman büyüklük gösterip öpmeleri için elini uzatırsan uzatırsın hepsi o işte
neymiş efendim aramızı düzeltmek için ilk maçı onlarla yapacakmışız hadi ordan sen onu gelde o gün tribüne çıkacak taraftara anlat bakalım anlatabilirmisin
ufacık bir kıvılcıma bakar. bile bile belaya davetiye çıkarmanın anlamı yok senin tribünde şampiyonluğa giderken sebepsiz
küfür edip ceza alan bir ergenler ordun varken kahramanlık taslamana ne gerek var.

Çevrimdışı emre1

Ben şahsen başkanın böyle düşündüğünü sanmıyorum onun derdi belli bi an önce açmak bu düşünceye taraftarın tepki göstereceğini biliyordur herhalde valla kimle açılıyorsa açılsın ama artık açılsın sahaya beşiktaş çıksın yetmez mi?
bende aynı düşüncedeyim maç seçme lüksümüz yok diyorum bursaysa bursa x bi takım ise onunla farketmez en erken ne kadar çıkarsak yeşil sahaya o kadar iyi ama hani olur ya basına Beşiktaş yeni stadını bursasporla olan gerginliğini azaltmak için bir jest yaparak bursa maçı ile açıyor die haberler çıkar yıkılırım pek ihtimal de vermiyorum gerçi ama aksi durumda böyle saçma manşetler olmucaksa açılsın tabikide bende isterim

Çevrimdışı Eren Özdemir

Yaşım 29 muhtemelen senin birkaç katın kadar tribünlerde bulundum. Kusura bakma ama yazdıklarının yarısında da bir şey anlamadım. Ben burada koreografinin 23 müsameresi olduğunu okudum ve buna cevap olarak bir yazı yazma ihtiyacı hissettim. İtalyan tipi pankartın çarşı kültürü olduğunu söyleyebilecek kadar gerçeklerden uzaklaşmış arkadaşlarımıza biraz sert gelmiş olabilir ancak özünde normal bir yazıydı.


Kimsenin sopalı pankartı ya da diğerlerini yerdiği yok ki ben de bunların çok defa yapımında bulundum. Ancak gelip buraya koreografi'ye müsamere diyecek kadar da komik olmasın kimse. Şu an en sağlam tribün aracı budur. Bütün ultras forumlarında g.saray ya da f.bahçe çalışmalarını görebilirsiniz. Ben bizim taraftarı daha çok seviyorum ama bu onların daha çok konuşulduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün bir amerikan futbolu forumunda bile onlara rastlayabiliyorsunuz. Koreografi insanların ilgisini çekiyor ve yapanlar da her zaman bir adım daha öndedir.  Bütün söylediklerim bundan ibaretti.
Bulunmadığına eminim konuşmalarından. Statsız Beşiktaş döneminde bile Olimpiyat'ta yapılan koreografiler onlardan daha çok konuşuldu.
Yapılamayan, izin çıkmayan pankart dünyanın el yapımı en büyük pankartı olarak açılamamasına rağmen hepsinden çok konuşuldu.

Bence karton koreografisi 23 Nisan, 19 Mayıs tarzıdır. Alisamiyende, İnönü'de yaptık çocukken. Budur bunun ismi. Yazı içinde anlayamayacağın bir şey yok. En azından yazı gayet net.
Uzattım herkesten özür dilerim ama bazı şeyler aynı kalmalı. Birilerine benzemek için böyle ince, güzel, emek gerektiren işlerden vazgeçilmemeli bunu savundum sadece. Tekrar kusura bakmayın.

Edit: Biraz imla, biraz düzeltme  :icool:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 02:52:11 Eren Özdemir ]