@sozkul abi ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez abi. Muhtelemelen başka takımın taraftarı zaten. @Necmi Abi şu arkadaşı forumdan uzaklaştıralım abi. kimse Beşiktaş taraftarına böyle edepsizlik edemez.
Olur mu öyle Harun, bu asıp kesmeci tavırlardan hiç hazzetmem, Foruma daha çok bozulurum ben bu kadar kolay adam uzaklaştırılırsa, ayrıca Çarşı'nın pankartlarına ilişkin yorumu doğruydu Özay'ın. Fakat yanlışlar doğruları fazlaca götürüyor eksiye düşüyordu.
Ayrıca herkese hatırlatmak için fırsat olsun bu olay, çünkü bir tek Özay yapmıyor, bu kadar kolay genelleme yapmamak lazım. Yoksa herkesin bir fikri var ve kimse birbiriyle aynı düşünmek zorunda değil.
Mesela bu güzel bir tartışmaydı. Yazık oldu.
Kareografiye karşıyım ben mesela, ama bişey organize edilirse ve benim koltukta varsa bir tabela tabiiki kaldıracağım.
Kareografide ayırt edici birşey yok bence. nekadar çok para harcarsan okadar ses getiren birşey yaparsın, Açlık oyunlarının oyun kurucularını getirirsen çok muhteşem birşey yaparsın iyide para tutar tabii.
yeni stad da Çarşı türü birşeylere dokunan pankartlara izin verilmeyeceğini biliyoruz. Kareografi yaptığındada kalıcı olan verdiği mesaj olabilir. Mesaj içeren şeyde ancak kulübün ve ülkenin izin verdiği şeyler olabilir. Yani taraftar gruplarının ön plana çıkmasını engelleyen bir sistem var artık.
küfürsüz besteler ve şarkılar önemli bir silah olabilir ancak. O konuda da Beşiktaş taraftarına çok güveniyorum.