Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490470 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

o kadar övdük bide stadı :D demek ki herşey şekille olmuyormuş :) neyse ki bizde vakum sistemide var :)

Yağmur var Yağmur var, sele dayanıklı stad yok mesela  :)

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı yzturk

sayfalarca tartışılan koreografinin ismini sadece 1 kişinin doğru olarak yazması ilginç değil mi?
merdiven rengi olarak armamızdaki 3. renk olan kırmızı neden düşünülmüyor, onu da anlamadım. inönü'deki son derbide giydiğimiz formadaki gibi parlak bir kırmızı uefa standardını karşılardı.

Çevrimdışı firewater

3Dkareografi pahalı ve tehlikeli bir iştir. Klübün bu tarz 1dakikalık şowa para harcaması çok mantıksız. Çarşı şuanki organizasyona 3aydır para ve malzeme topluyor. Fakat görüntü o çizimdeki gibi kötü olmayacak.

Ben kale arkalarında ilk sıralarda dev bayraklarımızın olmasını çok istiyorum. Umarım olur.

Çevrimdışı murat

94 de 14-15 yaşında olsan, şimdi 30 gibisindir @Hep Yek   :)
Bu hesaba göre bende bende 34 yaşındayım @sozkul  abi çok sağol  :D
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 00:37:38 MURAT ]

Çevrimdışı Efe

Abi bu resimde sahanın çoğunluğu güneş alıyor heralde gün içinde güneş ışığı almayan yer olmayacak gibi

her ihtimale karşı o makinalardan lazım kışın güneşin olmadığı zamanlar sahalar bozuluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Baka baka uyumalık :)

Türkiyenin en güzel semtindeki en güzel güzel yapı her yönüyle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersinn

3Dkareografi pahalı ve tehlikeli bir iştir. Klübün bu tarz 1dakikalık şowa para harcaması çok mantıksız. Çarşı şuanki organizasyona 3aydır para ve malzeme topluyor. Fakat görüntü o çizimdeki gibi kötü olmayacak.

Ben kale arkalarında ilk sıralarda dev bayraklarımızın olmasını çok istiyorum. Umarım olur.

Şunun gibi olsa müthiş olur düşünülmüştür inşallah bu. Bizim tribünlerde bayrak anlayışı yok denenecek kadar az. Son zamanlarda Konya taraftarı iyi yapmaya başladı bunu.

Çevrimdışı sahinnd

Dünyanin en güzel stadinda dünyanin en fantastik taraftarı olacak ve siz kareografi kavgası yapiyorsunuz abiler. Sizin benden cok görmüşlüğünüz vardır ama yine de fikrimi beyan etmek isterim. Çarşının da Deve erol olarak bilinen abinin de diger gruplarinda yaptigi pankartlar(otogar tipi olanlar hariç) 10 numara 5 🌟 dir. Davullar, ziller vs... Bizzat yönetimlerin organizasyon sirketlerine yaptirdigi daha büyük çaplı görsel şovlar da. Amacı Besiktas olanları üzmeyelim lütfen....
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı srncby1903

Selamlar
uzun zamandir forumu okumaktayim stad projesindeki bilgilendirmeniz icin emegi gecen herkese bir Besiktas li olarak tesekkur ederek baslamak istedim ilk mesajimin ilk cumlesi bir tesekkur olsun istedim ...
arkadaslar pixel ,koreografi , pankart vs gibi konularda fikir ayriliklari yasanmasi gayet normal cunku her insan gibi her Besiktas lininda kendine ait fikri ve dusuncesi vardir bu gayet normaldir ancak 23 nisan cocuklari gibi bayrak yada renklilerin pixelleri gibi benzetmeler yapmaktan kacinmaliyiz ... herkes yeni stad icin gun sayiyor ve cok heyecanli sahsi tavsiyem bir an once takimimizla ozlem giderecegimiz anda yani futbol oyunununda ne kadar etkili olabilcegimizi tartismak olmalidir ... koltuklar degisir pankart yapilir koreografi yapilir bunlar suanki aciliyetlerimiz degildir ... ilk macimizda rakibi trubun olarak nasil bogariz senelerdir hakkimizi yiyen hakemleri nasil baski altina aliriz bunlar daha oncelikli gibi geliyor bana ... tabi ki benimde dusuncelerim vardir koltuk dizayn i yada koreografi mi yoksa pankart mi diye ancak onceligimizin bu olmadigini dusunuyorum ... herkese tekrar selamlar ...

Çevrimdışı canergiray77

daha sonra o masraflar yalan olup gidiyor abi kesinlikle katılıyorum sana zaten toki arenada yapılanlarda cincon yönetimi sayesinde yapılıyor ama onlarda meteliğe kurşun atar faziyete geldiler adamlar insansız 3D koreografisi yapar olmuşlar sopalı bayraklı davullu işleri daha çok severim biz ne ara bu kadar burjuva olduk onuda anlamadım vallahi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sedat.Y

kayıt olalı 1.5 yıl olmuş, vay be. hakikaten hızlı geçiyor zaman. sürekli giriş yapmadan takip eden, pek yazı yazmayan ekiptenim. ama birkaç konuda fikir beyan etmem lazım.

1) %100 tamamlanmadan açılmamalı. - Yapmayın, etmeyin. bu kadar duygusallığa gerek yok.

stad dediğin şeyin özünü saha ve tribün oluşturuyor. geri kalan herşeyi "lüks" olarak değerlendirebiliriz. futbol oynamaya müsait, sakatlık yaratmayacak bir zemin olsun, koltuklar tamamen takılmış, taraftarın güvenliğini sağlayacak tüm önlemler tamamlanmış olsun yeter. açılışın görkemi de önemli ancak 1 maçı dışarda oynamanın yaratacağı gelir kaybı ve puan kaybı ihtimali kadar önemli değil. stad bitti zaten, önce şampiyonluk.

ayrıca unutmayın, şu anda stadda oynanacak her maç seneye bir futbolcunun maliyeti kadar gelir getirecek. başakşehir'in kira masrafını, vodafone'dan gelmeye başlayacak geliri, kiraların alınmaya başlamasını filan bir tarafa bırakıyorum.

3 sene bekledik, 3 maç daha bekleriz değil mesele; şampiyonluk için 8 yıldır bekliyoruz, 1 yıl daha beklemeyelim. borçlardan kurtulmak için yıllardır savaşıyoruz, 1 yıl önce savaşı bitirelim. stad sadece araç.

2) bursaspor maçıyla açılmamalı. -  Buna daha da anlam veremiyorum.

bursaspor, büyük oranda şansının yardımıyla hayal bile edemeyeceği bir başarıyı yakalamış sıradan bir anadolu takımı. katılırsınız ya da katılmazsınız, ama objektif bakıldığında durum budur. bursaspor'un kendini olduğundan üstün göstermek için icat ettiği suni bir beşiktaş düşmanlığı var, ve biz de buna istemeden alet oluyoruz.

yahu bursaspor kim ki ben stadımı onla açmak istemeyeyim? tarihe adı mı geçecek? 10 sene sonra kim hatırlayacak bugünkü bursaspor - beşiktaş muhabbetini? yok ki bir muhabbet. antep'ten, samsun'dan, kayseri'den, sivas'tan, eskişehir'den ne farkı var ki bursanın ben sırf stadı bursa maçıyla açmamak için açılış tarihini değiştireceğim?

bu stadın açılışı gibi görkemli bir olayın parçası olma şansını onlara vermek mi istemiyoruz? atarız 5 tane, parçası olma utancını yaşatırız. ha yetişir - yetişmez, orası ayrı konu. kimse de bilmiyor zaten. ama yetişecekse, hiçbir takım beşiktaş'ın stadının açılışını geciktirecek kadar önemli ya da önemsiz (kayda değer) değildir.

saygılar.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Ersinn

Çevrimdışı canergiray77

Milyon tane koreografiye değer  :bandit:
tam bende bunun aynısı paylaşıyordum abi gayet samimiyetli ve doğal geliyor banada  :claps: @Ersinn
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı eniscan667

neden adamı gündem yapıp haberin herkese yayılmasınımı sağlayacaksın.
şu andada yaptığın aynen bu adamlara hizmet ediyorsun haberin yayılıp populer olmasını sağlıyorsun.
ya az düşünün önünüze gelen her şeye sazan gibi atlamayın. sizin gibi haberlerini yaymaya gönüllü
insanlar olduğu sürece onlar bu haberleri yapmaya devam edecek. Zaten amaçlarına ulaşmalarını sağladın
şu anda Beşiktaşın en büyük taraftar platformunda haberlerini astın @eniscan667 adamlar parayla şu anda
yaptığın reklamı yapamazlardı
sazan falan ayıp oluyor bunda kötü bişey yok bu adamlar bir değil iki değil sürekli böyle haberler yapıyor hele Senol Güneş'e çakma filozof diyor bu haber de algı operasyonu yapıyor.Benim amacım bilgiendirmekti

Çevrimdışı ilhancelebi

Seneye sampiyonlar ligine katildigimizi ve bu sekilde bir koreografi ile milyonlar tarafindan izlendigini dusun. Bunun nesine karsi olabilir ki bir taraftar toplulugu anlamiyorum. 

Ayrica yuzbin liralar gibi ornek fiyatlar verdiniz ben ise cok daha ucuza yapildigini hatirliyorum. Ornek asagida ki haber. Fatih Terim konseptli koreografinin maliyeti 27 bin tl idi. Kaldi ki bu 3d bir tasarim, normal karton ile hazirlananlar daha ucuza mal edilebilir. Elbette yuksek sayilabilir bu ucretlerde ancak yuzbinlerce lira da degil soylendigi gibi.

http://kralspor.ensonhaber.com/gsarayin-o-koreografinin-maliyeti-2012-02-28.html

Çevrimdışı murat

Selamlar
uzun zamandir forumu okumaktayim stad projesindeki bilgilendirmeniz icin emegi gecen herkese bir Besiktas li olarak tesekkur ederek baslamak istedim ilk mesajimin ilk cumlesi bir tesekkur olsun istedim ...
arkadaslar pixel ,koreografi , pankart vs gibi konularda fikir ayriliklari yasanmasi gayet normal cunku her insan gibi her Besiktas lininda kendine ait fikri ve dusuncesi vardir bu gayet normaldir ancak 23 nisan cocuklari gibi bayrak yada renklilerin pixelleri gibi benzetmeler yapmaktan kacinmaliyiz ... herkes yeni stad icin gun sayiyor ve cok heyecanli sahsi tavsiyem bir an once takimimizla ozlem giderecegimiz anda yani futbol oyunununda ne kadar etkili olabilcegimizi tartismak olmalidir ... koltuklar degisir pankart yapilir koreografi yapilir bunlar suanki aciliyetlerimiz degildir ... ilk macimizda rakibi trubun olarak nasil bogariz senelerdir hakkimizi yiyen hakemleri nasil baski altina aliriz bunlar daha oncelikli gibi geliyor bana ... tabi ki benimde dusuncelerim vardir koltuk dizayn i yada koreografi mi yoksa pankart mi diye ancak onceligimizin bu olmadigini dusunuyorum ... herkese tekrar selamlar ...
:hosgeldin Katılıyorum.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Yeri ve zamanı geldiğinde 3D kareografi de yapılır karşı olan da varsa bu anlamsız duruşundan vazgeçmeli fakat verilen emeğe değersiz muamelesi yapılması da kesinlikle sevimsiz bir duruştur. Emeği satın alabilecek para henüz üretilemedi. Ortada emek varsa o iş çok güzeldir.

Çevrimdışı Furkan5

Bu arada bir bilgi daha veriyim;Stada girdiğimizde 3 tane güvenlik görevlisi eşlik etti bize ne kadar çalışan var diye sorduğum da 100 -110 civarında bir sayı söyledi.Peki sizce ne zaman açılır diye sorduğumda bu ay sonu gibi stadın baya bir kısmı bitmiş olur cevabını aldım.Dediğim gibi sadece görevli bir çalışanımızdan aldığım bir duyumdur gerçekliği bilinmemektedir :)

Çevrimdışı Anıl

Her gun stada biriniz giriyor..hepinizin cebinde 2k, 4k kameralar var.. Neden full hd video cekip youtube a koyan olmuyor hic?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben onu yapıcaktım da, içeri girince hem stadın büyüsünden insan kendini kaybediyor hem de içeride kalmana çok izin vermiyorlar kayda değer bir video çıkması zor yani normal girenlerden. Ancak tanıdık vasıtasıyla girip uzun süre gezenler yapabilir bunu :)

Çevrimdışı Ersinn

Selamlar

Aynen abi şu baskı konusunu bizim taraftara aşılamamız gerekiyor.Tribündeki herkesin en küçük hataya ceza sahasında el varmış da verilmemiş gibi tepki göstermesi gerekiyor. 1 kişi bile bir şey olmaz demeyecek direk ıslığa başlanacak. Hatta pozisyon bittiken sonra bile devam edilecek.İlk maçlardan bunu yaparsak böyle gider ilk maçlar çok önemli.

Çevrimdışı Özay

Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bazı kişiler bilmedikleri şeyler hakkında öyle güzel ahkam kesiyorlar ki sanırsın 40 yıldır o işi yapıyorlar.

Öncelikle şunu sorayım sopalı pankart ne zaman bizim kültürümüz oldu? Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz?  :lol: Bizim tribün adına bir pankart kültürü varsa o da nükteli ve suya sabuna dokunan bir fikir yapısıdır. Şekil olarak değil ama içerik olarak bir kültür oluştu genel olarak. Ancak bu hiçbir şeyin bahanesi olamaz.

Şu an daha adını dahi yazamadığınız koreografi dünya tribünlerinin en etkili gövde gösterisidir. Bir tribün isim yapmak istiyorsa insanların aklına kazınacak görsel şovlar mutlaka yapmalıdır.

Bizim ülkemizde bunu gs tribünleri çok yapıyor ama ortaya koydukları şovlar etkin olmadığı için kalıcı bir iz bırakamadılar. Sadece bol bol koreografi yapan bir tribün olarak biliniyorlar ki bu bile güzel bir şey. Mesela fb tribünleri de ucundan kıyısından girdi bu işe ve yaptıkları 2 koreografi ultras forumlarında gs'den çok daha beğeni topladı.( kel adamlı olan ve amblemi sığdırmadan yaptıkları)

Bu işleri sabaha kadar kötüleseniz de değerinden bir şey kaybetmezler. Ayrıca maliyetleri de öyle uyduruduğunuz gibi 100 bin lira filan değil; 15-10 bin lira arası. Bu sadece ilk görselde oluyor daha sonra o kartonlar tekrar kullanıldığı için maliyet çok daha düşüyor. Taraftar bunun için yardım topluyor, yetmediği kadarını da yönetimden insanlar karşılıyor. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence.

Velhasılıkelam bu işler ciddi emek işleri. Bol keseden atıp kendinizi ve beraberinizde tribünlerimizi komik duruma düşürmeyin.

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 01:17:49 Özay ]

Çevrimdışı sahinnd

Aynen abi şu baskı konusunu bizim taraftara aşılamamız gerekiyor.Tribündeki herkesin en küçük hataya ceza sahasında el varmış da verilmemiş gibi tepki göstermesi gerekiyor. 1 kişi bile bir şey olmaz demeyecek direk ıslığa başlanacak. Hatta pozisyon bittiken sonra bile devam edilecek.İlk maçlardan bunu yaparsak böyle gider ilk maçlar çok önemli.
Bana da islik calmayi ogretebilecek var mi? @SDemirsoy samet abi sende bu isigi görüyorum :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ozan062

geçen sene 112 ci yılımızı kutladıgımız 19 mart günü

club brugge macındaki bayraklar hala bendedir o el emegiyle yapılan ,,calısma odamın bir kosesindedir.... yani o leş gibi para doktugun kareografiden daha değerlidir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı srncby1903

yeni stadimizda onceligimiz ceza yememek olmali uzun zamandir evimizi ozlemisken daha ilk mactan gereksizce kufurler edilmemesi bile iyi baslangic olacakdir bence... ayrica yapilacak taraftar organizasyonlarina da ben begenmedim diyerek burun kivrilmamali ilk etapda destek olunmalidir bazi seyleri yasayarak ogreneceginiz yeni stadda bazi organizasyonlar basarili bazilari basarisiz olabilir gayet normaldir ... ben sadece burda fikirlerimizi sunarken birbirimize kirici olmama taraftariyim... Besiktas birlikte yasanilinca cok daha guzeldir arkadaslar ...