Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870178 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dlcs

leicester city maçında gördüm de biz karşı tribünün kapılarını ortadan koymak yerine niye en alttan koymadık. direk zeminden açılır şekilde..

tribününün ortasından kapı olmadı ya

Çevrimdışı Efe

Vodafone arena resmi facebook hesabinda çatı montaji tam bitmeden zemine baslanmayancak yazdi tam montajdan kastinin icinde mebran varsa vinçler icerdedir demektir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mebranda dahildir ona öyle dediyse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sordum bende bakalım cevap verecek mi mebran olayına
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

ANÇ dün Başakşehir'le 3 maç için anlaştık dedi. Geri kalan maçlar için gerekirse anlaşacağız dedi. Bu demek oluyor ki son 5 maç hedefi konulmuş. Hadi 5 olmaz 4 olur ama hedef Mart ayı.

Bu durumda nasıl olur da vinçler membran döşenene kadar kalır? Koltuklar membranı bekler? Membranı bekleyecek koltuklar neden işleri meşgul edecek şekilde koridorlara taşınır?

Bence;
Kedi yolları biter ve paletliler çıkar, SIS sahaya girer.
Bir yandan da ya korkuluklar bitince ya da daha önce koltuk montajı başlar.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı boateng

Vodafone arena resmi facebook hesabinda çatı montaji tam bitmeden zemine baslanmayancak yazdi tam montajdan kastinin icinde mebran varsa vinçler icerdedir demektir.

karşı kale arkası sanki numaralıdan karşı kapalı tribün gibi yakın süper  :super:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Rulo çim diyor adam.  :alala: Ben mi yanlış anladım.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rulo çim diyor adam.  :alala: Ben mi yanlış anladım.

bende öyle duydum.

Ama nevzat demir tesislerinde ki gibi hibrit çim'de yapıcaz dedi ?

rulo çim olup hibrit çim nasıl olucak ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nasil rulo cim? Lutfen tweet yagmuru. Tekrar sorsunlar.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tguesbb

Hibrit olacak dedi nevzat demirdeki gibi dedi.Boşuna yapmadılar nevzat demiri,akıl var mantık var

Çevrimdışı A_Aydin

.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hem hibrit hem rulo çim çıktı ağzından. Çim başlayana kadar 1 başlık yeriz. Bu stad tahmin ettim gibi 8 başlığın sonunda anca açılır.  :D

Çevrimdışı murat_

adam acik acik rulo olacak dedi 6 tane semer kalnis dedi sunucu sordu cim hazirmi evet dedi rulo cim hazir dedi  :alala:

acaba rulo çim'i serip üstüne hibrit çim mi ekicekler ?

Çevrimdışı murat_

inşallah yalnış söylemiştir ?

valla bende dili sürtcmustur dedim adam en az 2 defa daha rulo cim dedi  :alala:

Çevrimdışı cadavra

Bunu kim nerde dedi yahu ?

Çevrimdışı yenerh

Dünkü Ahmet Nur Çebi nin açıklamaları ve bugün Metin Albayrak açıklamaları sahanın beklenenden erken açılacağı konusunda. Yüksek ihitmal hybrid yerine serme çim yapılacağı Hybrid uygulamasının sezon sonuna bırakılacağını düşünüyorum.  :halay:

Metin Albayrak: " Şu an beklemede olduğumuz şeylerden biri Rulo çim"

Ahmet Nur Çebi: " ikinci yarı hedefimiz kendi stadımızda bunları oynamak. Umarım Allah ihtiyaç duyurmaz ama olmazsa 1-2 maç yine Başakşehir Fatih Terim Stadı için talepte bulunabiliriz. İnşallah bunu talep etmek nasip olmaz."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Metin Albayrak A spor da 1 saattir konuşuyor.

Çevrimdışı murat_

metin albayrak soledi hala asporda canli yayinda

Dünkü Ahmet Nur Çebi nin açıklamaları ve bugün Metin Albayrak açıklamaları sahanın beklenenden erken açılacağı konusunda. Yüksek ihitmal hybrid yerine serme çim yapılacağı Hybrid uygulamasının sezon sonuna bırakılacağını düşünüyorum.  :halay:

Metin Albayrak: " Şu an beklemede olduğumuz şeylerden biri Rulo çim"

Ahmet Nur Çebi: " ikinci yarı hedefimiz kendi stadımızda bunları oynamak. Umarım Allah ihtiyaç duyurmaz ama olmazsa 1-2 maç yine Başakşehir Fatih Terim Stadı için talepte bulunabiliriz. İnşallah bunu talep etmek nasip olmaz."

yalnız nevzat demir tesislerinin aynısı vodafone arena'yada yapıcaz dedi.Yani hibrit çim.

Ya rulo çim serip üstüne hibrit çim takılacak böyle birşey yapılıyorsa.

Yada metin albayrak bilmiyor.

Çevrimdışı Ekrem

@tgrlmrklc instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

acaba rulo çim'i serip üstüne hibrit çim mi ekicekler ?

Hem hibrit hem rulo dedi eğer bilmeden konuşmuyorsa öyle olacak gibi.  :alala: