Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870267 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı jamaisvu

merhaba abiler ve kardeşler.. yeni üye oldum en basından beri yazdıklarınızı buyuk merakla takip ediyorum. öncelikle bu başlık hakkında her gün stat hakkında bilgi verip bizim merakımızı biraz da olsun giderdiğiniz için teşekkur ederim. duzenli olarak twitter da yeni inonu stadının paylaşım saatini bekleyerek heyecanlamak :s20:,burada sizin dostane yazışmalarınızı görüşlerinizi okumak benim için  buyuk zevk... inşallah stadımızı en kısa zamanda kazasız belasız acılır.. güzel günler göreceğiz güneşli günler...  :ok:

Çevrimdışı Oktay

merhaba abiler ve kardeşler.. yeni üye oldum en basından beri yazdıklarınızı buyuk merakla takip ediyorum. öncelikle bu başlık hakkında her gün stat hakkında bilgi verip bizim merakımızı biraz da olsun giderdiğiniz için teşekkur ederim. duzenli olarak twitter da yeni inonu stadının paylaşım saatini bekleyerek heyecanlamak :s20:,burada sizin dostane yazışmalarınızı görüşlerinizi okumak benim için  buyuk zevk... inşallah stadımızı en kısa zamanda kazasız belasız acılır.. güzel günler göreceğiz güneşli günler...  :ok:
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı cursedofdragon

:hosgeldin

Çevrimdışı Sedat_BJK

herkese merhaba bu ılk mesajım bu yorumu tamamen necmi abi denilen adam içindir helal olsunkac zamandır okuyodum bugun dayanamadım benım yasım 28 cok buyuk degılım ama bılırım boyle besıktaslıların hala var olup genclere besıktaslılıgı ogretmesı gercek besıktaslılıgın yenıden canlanması ıcın bana umut verıyor cok tesekkur ederım iyiki varsın abi
Mesaji okumaya baslayinca eyvah kan cikacak dusuncesi hasil oldu. Ama sonu cok guzel bitmis. Hosgeldin.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bugün yeni gelen üyeler  hepiniz  hoşgeldiniz.

Çevrimdışı Melekcik

hayırlı akşamlar arkadaşlar vinçler dışarıdan takacaksa membranı kritik bir olay var skorbordun bu 5 veya 6 gün içinde gelmesi gerek 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı quentine83

mustafanın resimlere baktım şimdi.üst katlarda raylar bitmek üzere .sadece numaralı ve bazı köşeler kalmış.korkuluklar ise hala kapalı ortalarda gidiyor.sanırım biraz sıkıntılı iş.kapalıyı tamamen bitirmeden koltuk takmazlar gibi geliyor bana.korkuluk takan ekibin  biraz arayı açması lazım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yalçın

@Oktay Allah anali babali saglikli sihhatli buyutsun birader.. Gozunuz aydin.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Eagle_kd

İyi akşamlar herkese, semerler ve kedi yolları bitsin diye heycanlanıyoruz da membranlar daha gelmedi sanırım değil mi? Bugün diğer günlere göre biraz daha az parça takılmış olması nasılsa membran bekleyeceğiz diye bi rahatlıktan olabilir mi?

ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Necmi

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Deniz

Vinclerden en az birinin icerde kalacagini düşünuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

İyi akşamlar herkese, semerler ve kedi yolları bitsin diye heycanlanıyoruz da membranlar daha gelmedi sanırım değil mi? Bugün diğer günlere göre biraz daha az parça takılmış olması nasılsa membran bekleyeceğiz diye bi rahatlıktan olabilir mi?

yoo bir miktarı gelmiş ama ne kadarı bilmiyorum bir depoda duruyormuş
bilgi o yönde geldi.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Arkadaşlar forumun başından beri takip ediyorum ama üye olmak nasip olmadı. Herkese iyi akşamlar  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar forumun başından beri takip ediyorum ama üye olmak nasip olmadı. Herkese iyi akşamlar  :boxin: :boxin:
Hoşgeldin  :boxin:

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Hava sartlarini avantaja donusturecektir yonetim. Bu surec icinde icerdeki islere yoneleceklerdir diye dusunuyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

Bir önceki hoşgeldim mesajımdan bu yana aramıza katılan tüm yeni üyelere topluca bir

Çevrimdışı Deniz

Ruzgarli gececek birkac gun deniyor ,ruzgar olursa cati islerine gecici ara verilir icerdeki isler devam eder
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Hava sartlarini avantaja donusturecektir yonetim. Bu surec icinde icerdeki islere yoneleceklerdir diye dusunuyorum.
bence kedi yolu takilmasini engelleyecek bisey yok ama tipi olursa is birakabilirler semerleri saymiyorum artik onlarin bi kac saatlik isi var 3 vincte kedi yoluna girismeli yarin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yilbasi tatilini de unutmamak lazim aslinda yağış tam zamaninda geldi tatilde pek calisma olmazdi tatil gununun yagisla gecmesi sorun degil :)

Çevrimdışı tayfunyasar

Çatının altına monte edilen , gerektiğinde her türlü çalışmanın yapılabilmesi için teknik personelin kullanacağı yol olarak düşünebilirsin.
Bence vodafone karakartal a baski yapalim aylik kedi yolu cekilisi yapsin. Talihli 5 kisi kedi yolunda dolassin.foto filan ceksin. Besiktaaas diye bagirsin

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı high speed dirt

Vodafone Karakartal üyeleri koltuk montajında görev alabilecekler dedi Fikret Orman ama bir bilgi var mı nereye başvuracağız, onlar mı seçecek acaba kurayla falan?

yarın bir şekilde kalan semerlerin takılacağını düşünüyorum.

Çok şiddetli kar yağışı ve fırtına olursa kedi yolları takılmaz içerdeki işler'e devam edilir.