Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869354 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Hem hibrit hem rulo dedi eğer bilmeden konuşmuyorsa öyle olacak gibi.  :alala:

yok mu bunu bilen rulo çim sersek üstüne hibrit çim ekimi olabiliyor mu ?

Çevrimdışı CanEmre

olabiliyor
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mkundak

SIS yetkilisi bir televizyon kanalında söylemişti bunu. Kullanıcı isterse yerinde ekerek hibrit işleriz, isterse biz ekip rulo halinde serer hibrit işleriz. Hatta hollanda ya da italya da (karıştırıyor da olabilirim) bir stadın çimini ektiklerini hazır olur olmaz gidip değiştireceklerini vs. anlatmıştı.

Çevrimdışı Sedat_BJK

@tgrlmrklc instagram hesabından alıntıdır.
yapmayin boyle seyler arkadasim. uzaktayiz gidip sarilamiyoruz da. Icimizin dolduguyla kaliyoruz..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

acaba rulo çim'i serip üstüne hibrit çim mi ekicekler ?
Evet acik acik Rulo cimi sericez dedi

Ama şöyle bisey var Hibrit cim olmasi icin illa Ekme olmasi gerekmiyor , Serme hibrit cimde var lakin Ekme hibrit , Serme hibrite gore Daha dayanikli..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

olabiliyor

ne kadar zaman kazandıracak bize bu ?

Ne kadar sağlıklı birşey ortaya çıkacak ?

Ben mi yanlış biliyorum çim'i eksek zaten 10-15 gün içerisinde çıkıyor ?

10-15 gün için rulo çim masrafına girmek ne derece mantıklı ?

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Rulo olarakta iki farklı hibrit türü var birinde köküne sentetik parçalar serpiyorlar digerinde ise çimi serip üstüne fiber kökleri çakıyorlar yani sıkıntı yok eğer yetiştirildiyse çim 20 gün daha erken biter serme çimle. :halay:
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rulo çim yapılabilir.Neticede  paraya  bakar.Eğer yönetim yaz ayında  ekme hibrit olayına yeniden gireceğim diye  karar  almışsa Martta açacağım diyorsa  stadı  rulo  çim  olabilir  neden  olmasın.Hollandadan tırlarla  taşırsın  ruloları  serersin sahaya  birkaçgün  sonrada  açarsın  stadı.

Çevrimdışı Kadir G.

O halde iki üst yöneticinin de birer gün arayla aynı yanlış bilgiyi vermeyeceğini düşünürsek rulo olarak getirilip hibrit işlemi sonra yapılacak.

Bize bu ne kadar süre kazandıracak?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Serme Hibrit Cim var arkadaslar Serme Hibrit olabiliyor cok kafaya takmayin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Ekme olur arkadaşlar ümraniye ye aynısını yaptık deyip neden rulo olsun
Bence çim deyince metin beyin aklına rulo geliyor sadece birde oradakiler karıştı söze
Ayrıca rulo halinde serince ben ekme kadar iyi sonuç alınacağını düşünmüyorum

Rulo çim yapılabilir.Neticede  paraya  bakar.Eğer yönetim yaz ayında  ekme hibrit olayına yeniden gireceğim diye  karar  almışsa Martta açacağım diyorsa  stadı  rulo  çim  olabilir  neden  olmasın.Hollandadan tırlarla  taşırsın  ruloları  serersin sahaya  birkaçgün  sonrada  açarsın  stadı.

antalya gibi olsun,mersin gibi olsun diyorsunuz yani stadımız ? Bugün serelim oynayalım patates tarlasına dönsün.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ekme olur arkadaşlar ümraniye ye aynısını yaptık deyip neden rulo olsun
Bence çim deyince metin beyin aklına rulo geliyor sadece birde oradakiler karıştı söze
Ayrıca rulo halinde serince ben ekme kadar iyi sonuç alınacağını düşünmüyorum
@FARUK rulo hibrit  olarak  yapılan  sahalarda rulonun  serilip  ertesi gün rugby  maçı  yapıldığını  dahi  gördük ki  futbol maçına göre  çok daha zor iş.Sahanın  dayanıklılığı  açısından

Serme Hibrit Cim var arkadaslar Serme Hibrit olabiliyor cok kafaya takmayin..

ya yok öyle birşey kendinizi kandırmayın antalya serme hibrit çim diye birşey getirdi yine aynı stadları kendiniz kandırmayın.

Çevrimdışı yenerh

yalnız nevzat demir tesislerinin aynısı vodafone arena'yada yapıcaz dedi.Yani hibrit çim.

Ya rulo çim serip üstüne hibrit çim takılacak böyle birşey yapılıyorsa.

Yada metin albayrak bilmiyor.

Şu şekilde SIS Grass aynı zamanda Serme çim uygulaması da yapan bir firma. Bazı arkadaşlar bu konuda olumsuz düşünmüş ama serme çim kullanan bir çok klüp var. Sene sonuna kadar serme çim ile idare edip sene sonu hybrid uygulaması bence çok mantıklı.

Serme çim uygulama sonrası saha 1 hafta sonra top oynanabilecek hale geliyor. Üzerine Hybrid Grass uygulaması yapılmıyor.
Hybrid sisteminde önce zemine Sentetik çimler makineler ile uygulanıyor. Daha sonra çim ekimi yapılarak çimlerin gelişmesi bekleniyor. Çim kökleri sentetik iplere sarılarak sağlam bir zemin hazırlıyor.

Benim fikrim nereden baksanız en az 60 gün bir kazancımız oluyor ki bu da 4 iç saha maçına tekabul eder.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ya yok öyle birşey kendinizi kandırmayın antalya serme hibrit çim diye birşey getirdi yine aynı stadları kendiniz kandırmayın.
,
Önemli olan doğru  malzeme  seçimi.Adamlar  1 gün sonra  rugby  maçı  yapıyor.Antalya  hata  yaptıysa  bize  ne.Kendi  aptallıkları.

Çevrimdışı Kadir G.

Erken açmak için normal çim kullanacağız o halde. Süre olarak çok fark etmiyorsa gerek yok diye düşünüyorum fakat eğer 2 iç saha maçı avantajımız vs. olursa hem havaya girme hem de hasılat anlamında maliyeti rahatça karşılayabileceğimizden başkan mantıklı buluyor olabilir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

al işte nediyelim biz şimdi ?
NAsıl yok  böyle  birşey  ya.Lütfen eski  arşivlere  bir  daha  bak.Tek ayrıntı para.Oda ilk maçta  çıkar.Fazla  fazla.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Valla yonetim gozunu karartti. Son 3-4 mac derken, ilk 3-4 mactan sonra acacaz heralde.

Çevrimdışı Kemal

Metin Albayrak ne anlar Serme çim doğal çim , tesislerin aynısı yapılacak işte beyler , başkan ne dedi seneye şampiyon girmek istiyoruz , Seneyede girecez

Çevrimdışı CanEmre

ne kadar zaman kazandıracak bize bu ?

Ne kadar sağlıklı birşey ortaya çıkacak ?

Ben mi yanlış biliyorum çim'i eksek zaten 10-15 gün içerisinde çıkıyor ?

10-15 gün için rulo çim masrafına girmek ne derece mantıklı ?
zaman kazandıracağı kesin ama ne kadar  :dontknow:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fatih doğan uydurmuyor ise geçici normal rulo çim olursa 19.03 e yetişecek mi ki böyle bir işe kalkışmışlar rulo yapıp diğer işler yetişmezse 50 kere iş yapmış oluruz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı beşiktaşk

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 09:19:20 MURAT ]