Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870164 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı goksukizil

Çevrimdışı kingfisher.side

:claps:
ama rekabet farklı bir şey sidik yarıştırma farklı bir şey
rekabet sahada olur. ne yani biri el etek öpüp şampiyon oluyor diye
bendemi gidip el etek öpeyim.adamın stadını devlet yapmış cebinden bir kuruş
çıkmamış üstüne devlet kuruluşuna sponsorluk verdirmiş şimdi devletin parası kimin parası
ben kendi paramlamı rekabet edeceğim.  Bu rekabetmidir. Elbetteki ciddiye almam
Ben bu stadı yerinde ve kendi imkanlarımla yapıyorsam buna ramen ülkenin en iyi stadını yapıyorsam
kimseyle sidik yarışına girmem. Kendime rakip olarakta görmem. benim paramla yapılan stadın havasınımı bana atacaklar.
bu halde bile ölüyorlar kendilerine boş mezar arıyorlar bulsalar girecekler içine. :D beleş mezar bulamadıkları için
bir türlü ölemediler

Çevrimdışı Burak Akay

Ankara'ya ilk kar düşmeye başladı İnşallah Stadımızı çok yavaşlatmaz aksatmaz işleri
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Yarın kar hafif yağışlı gösteriyor
yarın çalışmaya engel bi yağış beklenmiyor akşama doğru hava kötüye gidebilir o zamana kadarda çalışmalar bitmiş olacak yarında bence çalışma olur 31 ve 1 i sıkıntılı zaten 1 i tatil olur 2 sinde tekrar çalışma başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Ankara'ya ilk kar düşmeye başladı İnşallah Stadımızı çok yavaşlatmaz aksatmaz işleri
ankaraya kar yağması inşaatı aksatmaz  :D

Çevrimdışı Gorgaze

yarın çalışmaya engel bi yağış beklenmiyor akşama doğru hava kötüye gidebilir o zamana kadarda çalışmalar bitmiş olacak yarında bence çalışma olur 31 ve 1 i sıkıntılı zaten 1 i tatil olur 2 sinde tekrar çalışma başlar

diyorsun efe :D
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı boateng

bakın yetkililer görüyosa değerlendirin.Skorbordda tartışmalı pozisyonun %100 tekrarı olmalı.

Çevrimdışı cadavra

Belki kar yağışı calismayi aksatmaz ruzgar fln olursa aksatir belli olmaz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gelsin bahar ayları diyor Metin Albayrak A spor da  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mustafakamis

Hakikaten bağımsız ruh hastalarının toplandığı bir platform.
Kedi yollarını,semerleri,taşı toprağı inciği boncuğu resimlerden takip etmekte nedir yahu?
Olsa olsa aptallık bu!
Peki neden?
Nedir bu her gün diyar diyar memleketlerden Beşiktaşla uyanmak?Beşiktaşla düşlemek dünyayı ama neden?
Bununla ilgili binlerce sebep bulabileceğiniz bir varoluşsal kaynaktır Beşiktaş ta ondan.
Beşiktaş özümüzün yabancılaşmadığı yabancılaştırılamadığı tek vârımızdır da ondan.Sizlerde beşiktaş'ı anlamak için kendinize bakabilmeyi bilmelisiniz.Beşiktaşlı önce kendini tanır sonra her şeyi...
İyi geceler uslanmaz ruh hastaları,
şifa bulmayasınız,
yaranız hep kanasın inşallah.

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Kedi yollarını,semerleri,taşı toprağı inciği boncuğu resimlerden takip etmekte nedir yahu?
Olsa olsa aptallık bu!
Peki neden?
Nedir bu her gün diyar diyar memleketlerden Beşiktaşla uyanmak?Beşiktaşla düşlemek dünyayı ama neden?
Bununla ilgili binlerce sebep bulabileceğiniz bir varoluşsal kaynaktır Beşiktaş ta ondan.
Beşiktaş özümüzün yabancılaşmadığı yabancılaştırılamadığı tek vârımızdır da ondan.Sizlerde beşiktaş'ı anlamak için kendinize bakabilmeyi bilmelisiniz.Beşiktaşlı önce kendini tanır sonra her şeyi...
şifa bulmayasınız,
Ziraat bankasinin reklami gibi olmus :D izleyen varsa oda oyle dusunecektir :D

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı cadavra

Olsa olsa aptallık bu!
Peki neden?
şifa bulmayasınız,
Benim en garibime giden kendimi sj iskelelerinin sökumunu sayarken hissetmistim takarken ayri sokulurken ayri sayiyoz die.

Çevrimdışı ddc1979

Şu anda Karşımda eşim Yanımda annem var..
Semerler bitti bitecek, sis in artık girmesi gerekiyor, küfekiler bileziklerde diyorum ...
Annem " ne diyo bu be " diyo..
Eşim " anne alıştım artık ben stadı diyo" diyor.. 😃😃
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Efe

Belki kar yağışı calismayi aksatmaz ruzgar fln olursa aksatir belli olmaz

çalışacaklar rahat olun ben direktif verdim sıkı giyinip son çelikleride takacaklar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

çalışacaklar rahat olun ben direktif verdim sıkı giyinip son çelikleride takacaklar  :evillol:
O iş oyle olmuo senin bizzat tesrifini bekliolar gidince hizlaniolar :) :) :)

Çevrimdışı Efe

aslında vinçler içeriden çıkmayacağı için pekte önemi yok artık  parçaların bi kaç gün geç bitmesinin nasıl olsa paletliler şubata doğru çıkacak içeriden kesin olmamakla beraber yazıyorum tabi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O iş oyle olmuo senin bizzat tesrifini bekliolar gidince hizlaniolar :) :) :)

onlar çalışacaksa giderim ama dönemem sonra gemiler iptal oluyor kar olunca :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

onlar çalışacaksa giderim ama dönemem sonra gemiler iptal oluyor kar olunca :D

kar etkilemez diye düşünüyorum efe rüzgar etkiler sadece nediyon ?

Çevrimdışı dessocu

aslında vinçler içeriden çıkmayacağı için pekte önemi yok artık  parçaların bi kaç gün geç bitmesinin nasıl olsa paletliler şubata doğru çıkacak içeriden kesin olmamakla beraber yazıyorum tabi :icool:

kesin bilgi mi? neden çıkmıyormuş? membranı vince bağlayıp da mı sereceklermiş? kaç günde sereceklermiş?

Çevrimdışı high speed dirt

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 23:02:49 high speed dirt ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

Vodafone arena resmi facebook hesabinda çatı montaji tam bitmeden zemine baslanmayancak yazdi tam montajdan kastinin icinde mebran varsa vinçler icerdedir demektir.