Troll değilim kardeşim wow turkeyden beri takip ediyorum stad inşaatını sapına kadarda beşiktaşlıyım. Burda anlatmak istediklerim yanlış anlaşıldı. Büyük takımsan eğer büyük düşünmen gerek sen boğaz kenarına 60 bin kişilik stad yaparsan istanbul dışına şampiyonlar ligi finali veren uefa, vodafone arenaya final karşılaşmasını vermekte tereddüt eder mi? Sanki biz otoban kenarına yahut miting alanına stad yapılsın diyoruz. Ayrıca hala başaklehir ve olimpiyatla kıyaslayan var inönüyü. Olimpiyat stadında biletler bedava olsun maça gelmeyecek binlerce taraftar var. Ben sadece burda düşüncelerimi ifade ettim
168 metre eninde olan araziye 168 metre eninde olan stadyum yaptık
yükseklik sınırını 40 cm geçtik diye 1,5 ay mühür yedik yani her limit sonuna kadar kullanıldı.
konuşmadan önce doğruları araştırmak gerekiyor sen bir litrelik şişeye birbuçuk litre suyu
sığdırabilirmisin. Büyük düşünmek büyük stad yapmak değildir. bir kere şl finali almak için plan yapılmaz.
şl finalinin bana ne katkısı varki Birde Beşiktaşın maçına 15 günde bir olimpiyata gelmekten erinen biri
taraftar değildir. Merak etme ona erinen yarın vodafone arenayada gelmeye erinecek. bu ülkede 60000 lik
bir stadı dolduracak takım yok en fazla senede bir iki maç bunun içinde o büyüklükte bir stad yapılmaz
zaten stad büyüdükçe ambiansı kaybediyorsun o yüzden makul olan sınır azami 50000 dir.
aslında bunu istemenin tek nedeni renklilerle sidik yarışı hani gelecekte taraftarımız artar stada sığmayız
lafı safsatadan başka bir şey değil Beşiktaşın 15 M taraftarı var bu taraftara 60 binlik stad yeterse emin ol
42000 likte yeter sonuçta 100000 de yapsan hep birileri dışarda kalacak o nedenle rakamın bir önemi yok
renklilere hava atma dışında
@ikarus bunların hepsi bir kenara istesende buraya bundan daha büyük bir
stadyum yapamazsın hala neden yapılmadı demek babasının cebinde alacak parası yokken çocuğun oyuncakcının
önünde kendini yerlere atıp tepinmesine benziyor.