Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ikarus

@ikarus troll yapıyor bence
takmıyorum o yüzden konu hakkında hiç bilgisi olmadığı yazısından belli
Troll değilim kardeşim wow turkeyden beri takip ediyorum stad inşaatını sapına kadarda beşiktaşlıyım. Burda anlatmak istediklerim yanlış anlaşıldı. Büyük takımsan eğer büyük düşünmen gerek sen boğaz kenarına 60 bin kişilik stad yaparsan istanbul dışına şampiyonlar ligi finali veren uefa, vodafone arenaya final karşılaşmasını vermekte tereddüt eder mi? Sanki biz otoban kenarına yahut miting alanına stad yapılsın diyoruz. Ayrıca hala başaklehir ve olimpiyatla kıyaslayan var inönüyü. Olimpiyat stadında biletler bedava olsun maça gelmeyecek binlerce taraftar var. Ben sadece burda düşüncelerimi ifade ettim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mabetin de söyleyip tutturamadığı çok şey var, yüzde yüz değil onun bilgi doğruluğu yüzdesi de :D

Sonradan değişebiliyor bu bilgiler ayrıca zaten dediği olmadıgı zaman insanlar değişik tepkiler veriyor bence o yüzden gelip burda bilgi vermiyor bile olabilir , çünkü herkes doğrucu davut burdaki kimse gerçek hayatında kimseye yalan konuşmuyor veya yanlış bilgi (istemedend olsa ) vermiyor..

Çevrimdışı aoguzd

Mabetin de söyleyip tutturamadığı çok şey var, yüzde yüz değil onun bilgi doğruluğu yüzdesi de :D

bir de çatıya ağırlık bağlanacaktı o da iptal oldu galiba :D

Çevrimdışı İhsan

Montaja hazır halde daha önceden kesilip biçilmiş şekilde gelecek membran lar etna nerde yapıyorsa bu işlemleri orda yazılır bence

Membranların topografisi yapıldıktan sonra lazerle boyanacak yerler tespit edilir diye biliyorum. Muhtemelen membran yazıları montajdan sonra yapılır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Troll değilim kardeşim wow turkeyden beri takip ediyorum stad inşaatını sapına kadarda beşiktaşlıyım. Burda anlatmak istediklerim yanlış anlaşıldı. Büyük takımsan eğer büyük düşünmen gerek sen boğaz kenarına 60 bin kişilik stad yaparsan istanbul dışına şampiyonlar ligi finali veren uefa, vodafone arenaya final karşılaşmasını vermekte tereddüt eder mi? Sanki biz otoban kenarına yahut miting alanına stad yapılsın diyoruz. Ayrıca hala başaklehir ve olimpiyatla kıyaslayan var inönüyü. Olimpiyat stadında biletler bedava olsun maça gelmeyecek binlerce taraftar var. Ben sadece burda düşüncelerimi ifade ettim

juventus küçük takımmı , sen büyük düşünmekten bahsederken ne kadar küçük düşünülebilir öreneğini veriyorsun , burda kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamak kimseye düşmez ama söyledikleriniz herkesin zıttına söylenmiş kelimeler oluyor hep.

Çevrimdışı ahmetx

düşün işte yeni açığa loca yapsaydık 92 loca daha kazanıyorduk 239 locamız oluyordu.
herhalde dünyada en çok locaya sahip stadyum oluyorduk
bana kalsa 1903 yerine loca yapar 260 localı, kapalı alt ortayıda doğu vip yapar toplamda 3000 vip koltuklu olurdu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ses, isik vb catida yer almasi gereken ekipmanlar membrandan sonra kurulursa icerde vinc mutlaka olur Hepimiz membrana kilitlenmis durumdayiz ama onca malzeme catiya vinc olmadan cikmaz !

bursada bunların hepsi çimden sonra yapıldı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ayrıca bi proje çizerseniz sevinirim o bölgeye nasıl 60 bin kişilik stat yapacaksın , takip ettiğiniz çok belli oluyor takip etseydiniz  oraya o stadın yapılamayacagını 42 bin kişilik stadın ne şartlarda yapıldığını bilirdiniz ve böyle çıkıp insanların canını sıkacak şekilde konuşmazdınız.

Çevrimdışı ahmetx

Membranların topografisi yapıldıktan sonra lazerle boyanacak yerler tespit edilir diye biliyorum. Muhtemelen membran yazıları montajdan sonra yapılır.

membran yazısı olmaz , ışık geçirecek diye bu malzemeyi seçtiler zaten o zaman bu ne perhiz bu ne turşu olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Biz şükredelim yeni açığı localı yapmadıklarına o zaman, 72 loca az değil. localardan gelen parayı görünce Fikret Orman çok pişman olmuştur niye oraya loca koymadm diye..  :)
şu anki geliri daha fazla olduğu için loca yapılmadı :D
orası konser alanı o nedenle koltuk daha değerli

Çevrimdışı ahmetemre

bu lokasyona 60bin nasıl yapıyorsun alt-üst-sağ-sol sınır varken.
maksimum yapılacak yapıldı zaten.
sürekli takip ediyorum diyorsun ama bunu defalarca yazdılar.
sen hala çok küçük şurası kötü burası kötü şurası asimetrik yazarsan forum da seni sorgular...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şu anki geliri daha fazla olduğu için loca yapılmadı :D
orası konser alanı o nedenle koltuk daha değerli

Necmi abi sonuçta burası stadyum o kadar locada fazla olurdu , keşke ekonomik durumumuz iyi olsaydıda localar her yerde tek kat olsaydı benim bu stat için tek isteğim oydu ama  böyle olması kulüp menfaati için daha iyi bize desteklemek düşer.

Çevrimdışı dessocu

caraskal diye bir şey var. takarsın yukarıya çekersin.
bir de makara yöntemi var. hiç olmadı onunla çekersin. skorbord, ışıklandırma falan kolay işler. eskiden vinç mi vardı?

Çevrimdışı SDemirsoy

hocam 60 bin kişilik o bölgeye stat yapmana im-kan y-o-k  @ikarus

Çevrimdışı Erdem Çözer

pek dikkatli takip edememişsin bence.. yükseklik ve genişlik sınırı belli.. maksimumda kullanılmış.. aynı yere 60 bin kişilik stadı nasıl yapacaktık? locasız mı olacaktı stat?

Çevrimdışı Erdem Çözer

caraskal diye bir şey var. takarsın yukarıya çekersin.
bir de makara yöntemi var. hiç olmadı onunla çekersin. skorbord, ışıklandırma falan kolay işler. eskiden vinç mi vardı?

:claps: aynen

Çevrimdışı Deadam

Valla yazdıklarınızı okuduktan sonra konuyu ne kadar takip!!! ettiğiniz ortaya çıkıyor. Mabedimizin lokasyonuna dediğiniz kapasitede stad yapılması mümkün değildir. Mümkün olsaydı yapılırdı. 4 tane yazı yazdınız yazdıklarınız insanları irrite etmekten başka birşey yapmadı.

Burda iyi kötü bir sinerji var. İnsanlar iyi dileklerini dualarını görüşlerini paylaşıyor. Mantık çerçevesinde olmasını istedikleri temennilerini paylaşıyor.

Siz ise negatif bir enerji yayıyorsunuz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

membran yazısı olmaz , ışık geçirecek diye bu malzemeyi seçtiler zaten o zaman bu ne perhiz bu ne turşu olur.

ama baştan beri söylenen bi tarafta vodafone diğer tarafta beşiktaş yazacağı.. bence olacak ve direk yazılı gelecek.. ışık yazı olmayan bölümlerden yeterince geçecektir

Çevrimiçi sozkul

juventus küçük takımmı , sen büyük düşünmekten bahsederken ne kadar küçük düşünülebilir öreneğini veriyorsun , burda kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamak kimseye düşmez ama söyledikleriniz herkesin zıttına söylenmiş kelimeler oluyor hep.

Onur, herkesden farklı düşünenlerede söz hakkı vermek lazım değil mi?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

ama baştan beri söylenen bi tarafta vodafone diğer tarafta beşiktaş yazacağı.. bence olacak ve direk yazılı gelecek.. ışık yazı olmayan bölümlerden yeterince geçecektir

hatta batman filmindeki gibi gökyüzünde beşiktaş ve vodafone yazacak.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

yine ortam inşaat başligindan tartisma basligina dönmesin arkadaslar bilgi almak isteyen arkadaslari sıkıntıya sokmayalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

hatta batman filmindeki gibi gökyüzünde beşiktaş ve vodafone yazacak.  :evillol:

fena fikir değil  :evillol:

Çevrimiçi sozkul

bencede candir gayet yeterlidir

44000 tahmini mi yapıyorsunuz, hayalmi kuruyorsunuz, yoksa işi çözüp kesinleştirdiniz mi?
44 banada yeter, 45 biraz daha mutlu eder, 46 olmasın trafik çok sıkışır o zaman  :)