Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Bugünden sonra yoğun kar yağışı var, 4-5 gün çalışmalar durabilir. Bu arada sormak istediğim bir şey var, havalar birkaç gün boyunca 0 derece civarında olacak ve bu sıcaklık kedi yolları ile çatının bağlantı yapılacağı noktalarda büzüşmeye neden olup, bu bağlantıların yapılmasına engel olur mu?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı onuratasayan

O trabzonsporlu kimse ona sormak lazım galatasaraya vermediğiniz kalmadı (futbolcu). Onlardan da toki arenayı istediniz mi verirken? (futbolcu)

Çevrimdışı Yasin A.

Koltuklar stada geldi mi acaba? Yani demo olarak bir iki parça takılmıştı daha önceden fakat su anda beyaz renkte mi olacak tribünler, siyah mı olacak yoksa harmanlayacaklar mı vs.. ne şekilde olacak bilmiyoruz sanırım degil mi?

Çevrimdışı hakan1976

benimde stad inşaatı başladığından beri yaradır içimde kapasite evet çok güzel olacak ama kapasite düşük şimdi birileri diyebilirki İnönü varken ortalama yirmibin kişiye oynuyorduk diyebilir ama bu tamamen algı meselesi bakın insanların maça gitmesinin iki büyük sebebi var bence birincisi tuttuğu takım ve futbol sevgisi ikincisi stad atmosferi insanların derbi maçlara çok gitmek istemesinin bir sebebide atmosferin çok iyi olacağını bilmeleri bence ortalama seyirci tahminimi stad açıldıktan iki sene sonrası için söylüyorum ilk yıl boş koltuk kalmaz o stadda ortalama 30 -35 bin in altında olmaz kaldıki derbi maçlarda ve önem arzeden maçlarda değil 45 bin bana göre 80 bin kişilik stad bile full çeker Beşiktaş taraftarı ile diğer taraftarı birbirinden ayırmak gerek bizdeki atmosfer tezahürat ve marş kültürü hiç birinde yok bende bu stadın fiziken 55- 60 bin civarına eklemeler ile çıkarrlabileceğini düşünüyorum hadi 60 bin olmasa bile 50 ve üzeri kapasiteye bir organizasyon alnır ise çıkmasında bence olanak var 43-44 bin gibi bir rakam bence olacak stadı ve takımı ile gurur duyan bir taraftar kitlesi olacak o stadda ve şu an takım bu kadar güzel top oynarken bakın dikkat edin taraftar bu futboldan yoksun kalıyor demiyeceğim Oğuzhan konya ya o çalımı atıp golü attığında o stadın ne hale geleceğini görmekten yoksun kalıyor kaç maç olursa olsun inş bir kaç lig maçını bu stadda oynarız bu sene kıl payı bir şampiyonluk olacak takımın en ufak bir yardıma dahi ihtiyacı var

Çevrimdışı Erdem Çözer

Koltuklar stada geldi mi acaba? Yani demo olarak bir iki parça takılmıştı daha önceden fakat su anda beyaz renkte mi olacak tribünler, siyah mı olacak yoksa harmanlayacaklar mı vs.. ne şekilde olacak bilmiyoruz sanırım degil mi?

koltuklar geldi ama koltuk düzenini bilmiyoruz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GökhanG

koltuklar geldi stadın dışında bekliyor diye biliyorum,trübünler de alt siyah üst beyaz ya da tam tersi olacak diye bi rivayet var  :tabe:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mrred

adak sadece kurban ile olmaz , adak söz vermektir , örnek stad açılsın kurban adayacağım veya 10 fakir doyuracağım gibi , ve adandığı an farz olur yerine getirilmesi cezası vardır.

ayrıca mangal hayali kuranlara kötü bi haberim var , adak kurbanının etini adayan kişiler yiyemez allah rızası için fakire fukaraya dağıtılır :)

Merhaba tekrar adak ile ilgili ayet istiyorum kurandan ayet :D boşuna avukat olmadık belgeyle konuşuyorum :D Kurban ile ilgili ayetlerden bir tanesi aşağıdadır.Adak dinde olan bişey mi tam emin değilim sadece "gelenekte" olan bişeydir diye düşünüyorum.Gelenekleri dinleştirmek çok büyük şirktir dikkat etmek lazım
Hac Suresi
26.   Bir zamanlar İbrahim için, o evin yerini, şöyle diyerek hazırlamıştık: Bana hiçbir şeyi ortak koşma, evimi; tavaf edenler, kıyamda duranlar, rükû-secde edenler için temizle.   
27.   İnsanlar içinde haccı ilan et ki, gerek yaya olarak gerekse derin vadilerden gelerek, yorgunluktan incelmiş binitler üzerinde sana ulaşsınlar.   
28.   Kendilerine ait bir takım yararlara tanık olsunlar. Kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerinde belirli günlerde Allah'ın adını ansınlar. İşte bunlardan yiyin, sıkıntı içindeki fakiri de doyurun.

Sevgiler saygılar
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Mehmet92

Şu çimler ekildikten sonra 75 gün takip edicek bişey bulamamaktan forumda bakalım hangi konulara giricez :D Bugün 29 aralık 2015 hala eski açık arka tarafa çivi dahi çakılmadı,stadın açılışını orası ertelerse okyanusları geçip derede boğulmuş olucaz.

Çevrimdışı oğuz

Arkadaşlar hafta sonu konya maçını başakşehir stadında izledim atmosfer mükemmeldi.
Vodafone arenada tribünler hem sahaya daha yakın hem de daha dik olacağını düşününce değil 40 bin, 30 bin bile rakibi boğmaya yeter.

Çevrimdışı GökhanG

benimde stad inşaatı başladığından beri yaradır içimde kapasite evet çok güzel olacak ama kapasite düşük şimdi birileri diyebilirki İnönü varken ortalama yirmibin kişiye oynuyorduk diyebilir ama bu tamamen algı meselesi bakın insanların maça gitmesinin iki büyük sebebi var bence birincisi tuttuğu takım ve futbol sevgisi ikincisi stad atmosferi insanların derbi maçlara çok gitmek istemesinin bir sebebide atmosferin çok iyi olacağını bilmeleri bence ortalama seyirci tahminimi stad açıldıktan iki sene sonrası için söylüyorum ilk yıl boş koltuk kalmaz o stadda ortalama 30 -35 bin in altında olmaz kaldıki derbi maçlarda ve önem arzeden maçlarda değil 45 bin bana göre 80 bin kişilik stad bile full çeker Beşiktaş taraftarı ile diğer taraftarı birbirinden ayırmak gerek bizdeki atmosfer tezahürat ve marş kültürü hiç birinde yok bende bu stadın fiziken 55- 60 bin civarına eklemeler ile çıkarrlabileceğini düşünüyorum hadi 60 bin olmasa bile 50 ve üzeri kapasiteye bir organizasyon alnır ise çıkmasında bence olanak var 43-44 bin gibi bir rakam bence olacak stadı ve takımı ile gurur duyan bir taraftar kitlesi olacak o stadda ve şu an takım bu kadar güzel top oynarken bakın dikkat edin taraftar bu futboldan yoksun kalıyor demiyeceğim Oğuzhan konya ya o çalımı atıp golü attığında o stadın ne hale geleceğini görmekten yoksun kalıyor kaç maç olursa olsun inş bir kaç lig maçını bu stadda oynarız bu sene kıl payı bir şampiyonluk olacak takımın en ufak bir yardıma dahi ihtiyacı var
son söylediklerine katılıyorum son iki maçı Vodafone arena da oynasak olabilecek atmosferi düşünemiyorum bile.. Üst katlardan düşüp sakatlanan mı dersin kalbi sıkışıp fenalaşan mı dersin.. Çok ürkütücü olur rakipler için ama bence başkan seneye açar bunun sebebi de
1- stadsız şampiyon olan ilk takım ünvanını almak için

2-stadı tam anlamıyla bitirmek için..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Burak Akay

koltuklar geldi stadın dışında bekliyor diye biliyorum,trübünler de alt siyah üst beyaz ya da tam tersi olacak diye bi rivayet var  :tabe:
Renk konusunda daha farklı bir rivayet var hocam :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı quentine83

foto krizi tuttu beni... bugün hiç göremedim sevdiğimi ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetemre

koltuklar ne siyah ne beyaz olsun.
metalik füme olsun :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı GökhanG

Galiba pixelli rivayetinden bahsediyorsun abi..  :tabe: valla o da olabilir ben ilk başta pixelliye sıcak bakmıyordum ama artık korkum yok nasıl olursa olsun güzel olacağına eminim bu kadar herşeyi estetik olarak düşünülmüş(stadın etrafında ki asimetrik uzun şeyler hariç adını hatırlayamadım şimdi :biggrinking: ) bir stadda koltuklar da stada yakışacak şekilde olur diye düşünüyorum  :icool:

Çevrimdışı sozkul

Nedir bu rivayet? bizde bilelim.

Çevrimdışı Mehmet92

Nedir bu rivayet? bizde bilelim.

Bütün koltuklar beyaz olup kapalı alta siyahla BEŞİKTAŞ yazılması

Çevrimdışı okilic

ama rekabet farklı bir şey sidik yarıştırma farklı bir şey
rekabet sahada olur. ne yani biri el etek öpüp şampiyon oluyor diye
bendemi gidip el etek öpeyim.adamın stadını devlet yapmış cebinden bir kuruş
çıkmamış üstüne devlet kuruluşuna sponsorluk verdirmiş şimdi devletin parası kimin parası
ben kendi paramlamı rekabet edeceğim.  Bu rekabetmidir. Elbetteki ciddiye almam
Ben bu stadı yerinde ve kendi imkanlarımla yapıyorsam buna ramen ülkenin en iyi stadını yapıyorsam
kimseyle sidik yarışına girmem. Kendime rakip olarakta görmem. benim paramla yapılan stadın havasınımı bana atacaklar.
bu halde bile ölüyorlar kendilerine boş mezar arıyorlar bulsalar girecekler içine. :D beleş mezar bulamadıkları için
bir türlü ölemediler
:D :D haklısın ama insanlar da haklı abi en yüksek kapasite en iyi takım en güzel stad en teknolojik stad isterler. Ama bizim stadımızın alanı malum yapacak bişey yok olanın en iyisi yapıldı ki bence zaten 45 46 binleri bulacak kapasite. Yeter stad maşallah çok güzel ekstra şeyler olabilirdi tabiki ama para imkan dahilinde olabileceğin en iyisi yapıldı. zaten ben diğer mesaj da da yazdım kimi başarısı için kimisi diğerlerinden daha az başarılı olduğu için Beşiktaşlı oldu diye. Ama sidik yarıştırmak güzeldir herşeyin en iyisi en yenisi en güzeli bizde olsun daima.  Ama renkliler olmasa bir derbiden sonra arayıp iki kızdırmasak ne anlamı kalır kime nazire yapıcaz tabiki gomez le övünücez tabiki q7 diyeceğiz bunlar olmazsa sıkıntı asıl söylemeye çalıştığım bu. Yoksa dağın başında 150 binlik stad olsa ne olacak zulumpiyatta şampiyonlar ligi finali oynadı hani tanıtım olacaktı sorsak Liverpool ve milan dışında hatırlayan çıkmaz. Biz her sene şampiyonlar ligi oynayalım final olmasına gerek yok illaki Barça da real de gelir.  :D :D :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

son söylediklerine katılıyorum son iki maçı Vodafone arena da oynasak olabilecek atmosferi düşünemiyorum bile.. Üst katlardan düşüp sakatlanan mı dersin kalbi sıkışıp fenalaşan mı dersin.. Çok ürkütücü olur rakipler için ama bence başkan seneye açar bunun sebebi de
1- stadsız şampiyon olan ilk takım ünvanını almak için

2-stadı tam anlamıyla bitirmek için..

sanmıyorum çünkü başkan'ın 2 hedefi var..
1- mutlaka şampiyon olmak.. son haftalarda açılacak stat takıma müthiş bir ivme katacaktır
2- seçime mutlaka tamamlanmış ve açılmış bir stat ile girmek
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bütün koltuklar beyaz olup kapalı alta siyahla BEŞİKTAŞ yazılması
bu rivayet gercek olabilir ama suda var verilen siparis nasil onada bakmak lazim yariyariya verildiysr tamami beyaz olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Merhaba tekrar adak ile ilgili ayet istiyorum kurandan ayet :D boşuna avukat olmadık belgeyle konuşuyorum :D Kurban ile ilgili ayetlerden bir tanesi aşağıdadır.Adak dinde olan bişey mi tam emin değilim sadece "gelenekte" olan bişeydir diye düşünüyorum.Gelenekleri dinleştirmek çok büyük şirktir dikkat etmek lazım
Hac Suresi
26.   Bir zamanlar İbrahim için, o evin yerini, şöyle diyerek hazırlamıştık: Bana hiçbir şeyi ortak koşma, evimi; tavaf edenler, kıyamda duranlar, rükû-secde edenler için temizle.   
27.   İnsanlar içinde haccı ilan et ki, gerek yaya olarak gerekse derin vadilerden gelerek, yorgunluktan incelmiş binitler üzerinde sana ulaşsınlar.   
28.   Kendilerine ait bir takım yararlara tanık olsunlar. Kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerinde belirli günlerde Allah'ın adını ansınlar. İşte bunlardan yiyin, sıkıntı içindeki fakiri de doyurun.

Sevgiler saygılar
ayet ve hadis var , gereken cevap özelden verilmiştir burayı daha fazla meşgul etmeyelim :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ilhan mansız

:D :D haklısın ama insanlar da haklı abi en yüksek kapasite en iyi takım en güzel stad en teknolojik stad isterler. Ama bizim stadımızın alanı malum yapacak bişey yok olanın en iyisi yapıldı ki bence zaten 45 46 binleri bulacak kapasite. Yeter stad maşallah çok güzel ekstra şeyler olabilirdi tabiki ama para imkan dahilinde olabileceğin en iyisi yapıldı. zaten ben diğer mesaj da da yazdım kimi başarısı için kimisi diğerlerinden daha az başarılı olduğu için Beşiktaşlı oldu diye. Ama sidik yarıştırmak güzeldir herşeyin en iyisi en yenisi en güzeli bizde olsun daima.  Ama renkliler olmasa bir derbiden sonra arayıp iki kızdırmasak ne anlamı kalır kime nazire yapıcaz tabiki gomez le övünücez tabiki q7 diyeceğiz bunlar olmazsa sıkıntı asıl söylemeye çalıştığım bu. Yoksa dağın başında 150 binlik stad olsa ne olacak zulumpiyatta şampiyonlar ligi finali oynadı hani tanıtım olacaktı sorsak Liverpool ve milan dışında hatırlayan çıkmaz. Biz her sene şampiyonlar ligi oynayalım final olmasına gerek yok illaki Barça da real de gelir.  :D :D :D
ben de istiyorum, istemek hakkımız ama her istediğimiz olur mu? Koşulların hiç önemi yok mu? Sidik yarıştırmak tabi ki güzel , daha güzel olan bu yarışta rakiplerle arayı tamamen kapattığımız hatta Öne geçtiğimiz. O Yüzden bence rahat olmalıyız.

Çevrimdışı bjkburakbjk

Beyler tekrardan s.a stadı ziyaret edebiliyo muyuz?

Çevrimdışı mustafa.kuru

ahahaha çok doğru haklısınız :D @Koa_lAA  :ishock:

Öhö....Ben de Karadenizliyim gençler...ayıp oluyor  :)
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz