Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872061 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Onur, herkesden farklı düşünenlerede söz hakkı vermek lazım değil mi?
konuya izninle vakıf olayım abi
tabi ki herkesden farklı düşünenlere söz hakkı verilir ama stadı baştan beri takip ediyorum boğazın kenarına 60 bin kişilik stat yapman lazım falan denirse ben bunu ciddiye alamam amacının da farklı olduğunu düşünürüm @sozkul

Çevrimdışı Emre.Guler

ama baştan beri söylenen bi tarafta vodafone diğer tarafta beşiktaş yazacağı.. bence olacak ve direk yazılı gelecek.. ışık yazı olmayan bölümlerden yeterince geçecektir

Ben o yazıların folyo kesim yapılacağını düşünüyorum. Yani zamanı geldiğinde çatıyı sökmeden yazıyı sökerler sadece. Yoksa Vodafone ile sponsorluğun bittiği zaman vodafone yazan membranları söküp yenilerini gerdirmen gerekir

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben o yazıların folyo kesim yapılacağını düşünüyorum. Yani zamanı geldiğinde çatıyı sökmeden yazıyı sökerler sadece. Yoksa Vodafone ile sponsorluğun bittiği zaman vodafone yazan membranları söküp yenilerini gerdirmen gerekir

ama bunlar da 10 yıl sonra söküldüğünde altında izleri kalacaktır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

membran yazısı olmaz , ışık geçirecek diye bu malzemeyi seçtiler zaten o zaman bu ne perhiz bu ne turşu olur.

Vodafone kesinlikle yazılacaktır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ikarus

Valla yazdıklarınızı okuduktan sonra konuyu ne kadar takip!!! ettiğiniz ortaya çıkıyor. Mabedimizin lokasyonuna dediğiniz kapasitede stad yapılması mümkün değildir. Mümkün olsaydı yapılırdı. 4 tane yazı yazdınız yazdıklarınız insanları irrite etmekten başka birşey yapmadı.

Burda iyi kötü bir sinerji var. İnsanlar iyi dileklerini dualarını görüşlerini paylaşıyor. Mantık çerçevesinde olmasını istedikleri temennilerini paylaşıyor.

Siz ise negatif bir enerji yayıyorsunuz.
Ben sadece düşüncelerimi söyledim burda hemen renkli ve troll ilan edildim.Şuan da istanbul dışındayım ama geçensene stada çok yakın bir yerde staj yapıyordum. Öğle aralarında onlarca kez stadı izlemeye giderdim. inşaat işlerinden anlamıyor olabilirim fakat beşiktaşlılığımı sorgulamak kimsenin haddine değil. 60 bin kişilik stad yapılabilirdi. 40 cm için inşaatı durduranlar zamanında silüet bozuluyor diye arkadaki gökdelene neden ses çıkarmadı. Birilerinin iradesiyle bu ülkede yapılamayacak şey yoktur. Birilerini kırdıysam özür dilerim

Çevrimdışı Deadam

ama bunlar da 10 yıl sonra söküldüğünde altında izleri kalacaktır..

10 yıl sonra toplam 20 parça membranın değiştirilmesinde sıkıntı olmaz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tunceryawuz

Benim çatı ışıklandırması ile ilgili hayalim;

Maçtan bir önceki gece, çatıdaki KIRMIZI ışıklar, kalp ritmini andıracak şekilde yanıp sönse. Yani kalp atıyormuş gibi görünse güzel olmaz mı?
Çok fantezi gibi gelebilir ama çok hoş bir ayrıntı olmaz mıydı?

Saygılar

Çevrimdışı Erdem Çözer

10 yıl sonra toplam 20 parça membranın değiştirilmesinde sıkıntı olmaz.

bence o da pek mümkün değil.. sadece 20 parça değişirse yeni membranlar eksilerin yanında fena halde sırıtacaktır :)

bence sponsor değişirse sponsorluk bedeli içinde membranlar da değişir.. hem 10 yıl sonraki teknoloji de kim bilir nasıl ürünler çıkmış olur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur, herkesden farklı düşünenlerede söz hakkı vermek lazım değil mi?

Abi kesinlikle haklısın ama ortada bi art niyet seziyorum..

Çevrimiçi sozkul

konuya izninle vakıf olayım abi
tabi ki herkesden farklı düşünenlere söz hakkı verilir ama stadı baştan beri takip ediyorum boğazın kenarına 60 bin kişilik stat yapman lazım falan denirse ben bunu ciddiye alamam amacının da farklı olduğunu düşünürüm @sozkul

Ikarus'un yazdıklarına hiç katılmıyorum. Ama ona eleştiri olarak söylenen herkesden farklı şeyler yazıyorsun ifadelerinede katılmam mümkün değil. Tavırda yanlış bence. Birisi ortamı trollemek istiyorsa ekmeğine yağ sürmek ona cevap vermek ve konuyu uzatmak olacaktır.
Bir de küçük bir risk var, birisini yüzde yüzemin olmadan hırsızlıkla suçlamak hırsızlığın kendisi kadar ağır bir şey bence, ya değilse?
Beşiktaşlıdır mesela ama böyle bir Beşiktaşlıdır, ne yapacağız o zaman?

Çevrimdışı poyraz37

Benim çatı ışıklandırması ile ilgili hayalim;

Maçtan bir önceki gece, çatıdaki KIRMIZI ışıklar, kalp ritmini andıracak şekilde yanıp sönse. Yani kalp atıyormuş gibi görünse güzel olmaz mı?
Çok fantezi gibi gelebilir ama çok hoş bir ayrıntı olmaz mıydı?

Saygılar

bir ara stadyumdaki desibel seviyesine göre stadın catısının kırmızı renge döneceği ile ilgili bi söylenti vardı. Bendece stadın catısında ışık oyunları yapmak cok güzel olur

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben sadece düşüncelerimi söyledim burda hemen renkli ve troll ilan edildim.Şuan da istanbul dışındayım ama geçensene stada çok yakın bir yerde staj yapıyordum. Öğle aralarında onlarca kez stadı izlemeye giderdim. inşaat işlerinden anlamıyor olabilirim fakat beşiktaşlılığımı sorgulamak kimsenin haddine değil. 60 bin kişilik stad yapılabilirdi. 40 cm için inşaatı durduranlar zamanında silüet bozuluyor diye arkadaki gökdelene neden ses çıkarmadı. Birilerinin iradesiyle bu ülkede yapılamayacak şey yoktur. Birilerini kırdıysam özür dilerim

böyle bir şeyi başlarda söylesen bu tepkiyi almazdın ama artık hepimiz bu alana ancak bu kadar bir stat yapabildiğimizi biliyoruz.. birilerinin iradesiyle 40 cm yüzünden çatı inşaatının durduğunu da biliyoruz.. o yüzden artık bu saatten sonra neden 60 bin olmadı kulağa biraz boş hatta art niyetli geliyor

neyse belli ki iyi biri Beşiktaşlısın.. olur böyle yanlış anlaşılamalar

Çevrimiçi Necmi

Troll değilim kardeşim wow turkeyden beri takip ediyorum stad inşaatını sapına kadarda beşiktaşlıyım. Burda anlatmak istediklerim yanlış anlaşıldı. Büyük takımsan eğer büyük düşünmen gerek sen boğaz kenarına 60 bin kişilik stad yaparsan istanbul dışına şampiyonlar ligi finali veren uefa, vodafone arenaya final karşılaşmasını vermekte tereddüt eder mi? Sanki biz otoban kenarına yahut miting alanına stad yapılsın diyoruz. Ayrıca hala başaklehir ve olimpiyatla kıyaslayan var inönüyü. Olimpiyat stadında biletler bedava olsun maça gelmeyecek binlerce taraftar var. Ben sadece burda düşüncelerimi ifade ettim
168 metre eninde olan araziye 168 metre eninde olan stadyum yaptık
yükseklik sınırını 40 cm geçtik diye 1,5 ay mühür yedik yani her limit sonuna kadar kullanıldı.
konuşmadan önce doğruları araştırmak gerekiyor sen bir litrelik şişeye birbuçuk litre suyu
sığdırabilirmisin. Büyük düşünmek büyük stad yapmak değildir. bir kere şl finali almak için plan yapılmaz.
şl finalinin bana ne katkısı varki Birde Beşiktaşın maçına 15 günde bir olimpiyata gelmekten erinen biri
taraftar değildir. Merak etme ona erinen yarın vodafone arenayada gelmeye erinecek. bu ülkede 60000 lik
bir stadı dolduracak takım yok en fazla senede bir iki maç bunun içinde o büyüklükte bir stad yapılmaz
zaten stad büyüdükçe ambiansı kaybediyorsun o yüzden makul olan sınır azami 50000 dir.
aslında bunu istemenin tek nedeni renklilerle sidik yarışı hani gelecekte taraftarımız artar stada sığmayız
lafı safsatadan başka bir şey değil Beşiktaşın 15 M taraftarı var bu taraftara 60 binlik stad yeterse emin ol
42000 likte yeter sonuçta 100000 de yapsan hep birileri dışarda kalacak o nedenle rakamın bir önemi yok
renklilere hava atma dışında @ikarus  bunların hepsi bir kenara istesende buraya bundan daha büyük bir
stadyum yapamazsın hala neden yapılmadı demek babasının cebinde alacak parası yokken çocuğun oyuncakcının
önünde kendini yerlere atıp tepinmesine benziyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anında mahkeme kurup savcı oluyoruz yargıç oluyoruz hükmü kesiyoruz. Yakışmıyor bize.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı faith

bir ara stadyumdaki desibel seviyesine göre stadın catısının kırmızı renge döneceği ile ilgili bi söylenti vardı. Bendece stadın catısında ışık oyunları yapmak cok güzel olur

böyle bir şey olursa çatı kırmızı olacak diye ses tellerini Vodafone Arena'da bırakacak adamlar tanıyorum, çok sıkıntılı olur millet kafayı yer. Güzel olur ama hea (; olsun böyle şeyler ya...

Çevrimiçi Necmi

söylüyorsun işte söylenti :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sylar

kar başlamadan ıyıce şu gün cok ıyı gelısmeler olsa harıka olcak.

Çevrimdışı Sutlas

şu anki geliri daha fazla olduğu için loca yapılmadı :D
orası konser alanı o nedenle koltuk daha değerli

Abi orada loca olsaydı, konsere ne gibi bir engel teşkil ederdi ki?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

işte sıkıntı burda sen düşüncelerini söylemedin kardeşim düşünce böyle söylenmez.

Arkadaşlar biraz abartılıyor sanki stad. 45 bin kişilik bir stad nasıl gelmiş geçmiş en güzel stad olabilir ? Tamam yapanlardan Allah razı olsun biran önce bitse de kavuşsak stadımıza ama gerçekçi olmakta fayda var stad çok alçakta ve küçük

Ayrıca çatı da dış sütunlara uyumsuz. Dış sütun ile stada tarihi eser havası verip, modern çatı yapmak ne derece doğru?

Çevre uyumu? Bir tarafı park diğer tarafı yol, önü deniz arka tarafı gökdelen. Açıkcası asimetrik sütun tercihi tartışılır. Aslında benim rahatsız olduğum konu kapasite. Büyük takımsan eğer büyük düşünmen gerek. Kapasitenin 62 bin kişilik olduğunu düşünün ve şampiyonlar ligi karşılaşmasında barcelonayı konuk ediyorsunuz, trübünler dolu, soruyorum size dünyanın en büyük kulüpleri o atmosferden çıkabilir mi? Tekrardan söylüyorum buna da şükür Allah razı olsun emeği geçenlerden

arka arkaya şu mesajları atarsan trollükle suçlanmanda kaçınılmaz oluyor.
ne demek büyük takımsan büyük düşünmen gerekir burda ima ettiğin şey
yada yerden yere vurduğun Beşiktaşın imajı sen bu kelimeyle beşiktaşın büyük takım olmadığını ima ediyorsun
bunlar renkli ağzı konuşmalar. Hiç bir Beşiktaşlı bir cümlenin içinde Beşiktaşın büyüklüğünü sorgulatacak bir kelime kullanmaz
bunun imasını bile yapmaz yapmamalı @ikarus

Çevrimdışı kartalBaz

Muthis bir motivasyon olur taraftar icin. Ama mac yerine onada odaklanip maca etki edilmeyebilir. Belki macina ve macin durumuna gore bir ayarlama yapilabilir. Mersin macinda 3-0 ondeyse takim bu tarz showlara gecilebilir.

Çevrimiçi Necmi

Abi orada loca olsaydı, konsere ne gibi bir engel teşkil ederdi ki?  :alala:
kapasiteyi düşürüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Membran? Membran? Membran?

Ne zaman gelecek bu membran? :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tayfun

168 metre eninde olan araziye 168 metre eninde olan stadyum yaptık
yükseklik sınırını 40 cm geçtik diye 1,5 ay mühür yedik yani her limit sonuna kadar kullanıldı.
konuşmadan önce doğruları araştırmak gerekiyor sen bir litrelik şişeye birbuçuk litre suyu
sığdırabilirmisin. Büyük düşünmek büyük stad yapmak değildir. bir kere şl finali almak için plan yapılmaz.
şl finalinin bana ne katkısı varki Birde Beşiktaşın maçına 15 günde bir olimpiyata gelmekten erinen biri
taraftar değildir. Merak etme ona erinen yarın vodafone arenayada gelmeye erinecek. bu ülkede 60000 lik
bir stadı dolduracak takım yok en fazla senede bir iki maç bunun içinde o büyüklükte bir stad yapılmaz
zaten stad büyüdükçe ambiansı kaybediyorsun o yüzden makul olan sınır azami 50000 dir.
aslında bunu istemenin tek nedeni renklilerle sidik yarışı hani gelecekte taraftarımız artar stada sığmayız
lafı safsatadan başka bir şey değil Beşiktaşın 15 M taraftarı var bu taraftara 60 binlik stad yeterse emin ol
42000 likte yeter sonuçta 100000 de yapsan hep birileri dışarda kalacak o nedenle rakamın bir önemi yok
renklilere hava atma dışında @ikarus  bunların hepsi bir kenara istesende buraya bundan daha büyük bir
stadyum yapamazsın hala neden yapılmadı demek babasının cebinde alacak parası yokken çocuğun oyuncakcının
önünde kendini yerlere atıp tepinmesine benziyor.
+1903
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ikarus'un yazdıklarına hiç katılmıyorum. Ama ona eleştiri olarak söylenen herkesden farklı şeyler yazıyorsun ifadelerinede katılmam mümkün değil. Tavırda yanlış bence. Birisi ortamı trollemek istiyorsa ekmeğine yağ sürmek ona cevap vermek ve konuyu uzatmak olacaktır.
Bir de küçük bir risk var, birisini yüzde yüzemin olmadan hırsızlıkla suçlamak hırsızlığın kendisi kadar ağır bir şey bence, ya değilse?
Beşiktaşlıdır mesela ama böyle bir Beşiktaşlıdır, ne yapacağız o zaman?
sozkul hocam kusura bakmayın da internet ortamında kimin ne niyetle yazdığını anlamak çok zor değil. Dolayısıyla arkadaşların tepkisi gayet normal hatta çok seviyeli. Bu araziye böyle bir stadın yapılabilmesi çok büyük başarıdır. Adamın fikri öyle böyle olabilir demek asıl Hatalı olan davranış bence. Bi kurtulamadık şu büyük Düşünen ve vizyon sahibi kişilerden ne vizyonmuş ki koca klübü batmanın eşiğine getirdi.