Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868251 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

artik oluklu yazmiyorum hepsi bitti semer ve kedi yolu sayiyorum :icool:

87-168 semer

2-42 kedi yolu  :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

malesef dediklerine çok haklısın ..gündüz 12 de yada 13:00 maç olsa statdın daha çok dolacagına ve aileli çoluklu çocuklu taraftarın daha çok rağmet göstereceğine eminim..
derbi maç hariç senede en az 4-5 maçın saat 12 de oynanması aileli ve cocuklu seyirci için gayet güzel olacağı düşüncesindeyim

Gündüz maçları hava sıcaklığı, gün ışığı , ulaşım , ailecek gidebilme ve ertesi günün iş durumu yönleriyle en ideali ama yayıncı kuruluş prime time da daha çok alıcı bulacağı için bundan vazgeçmiyor aslında en azından derbi maçlar gündüz oynansa çünkü derbiler sabah namazında bile olsa Tv den izlenir. @Oktay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

3 vinç saatte 3 semer takıyorsa günde 24 tane takarlar.
3 gün sonra bitecek gibi pazartesi akşamı belli olur...
gelecek hafta bugun bitirip gitseler iste tam super olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim çatıdan sonra en beğendiğim çatı bu :iblush: :iblush:
Kesinlikle katiliyorum , Dis kabuk ve ic dizayn olarak son derece Guzel bir stadyum..

Koltuklar değişirse bambaşka bir görüntüye sahip olur

Diger konu Bu stad yapılırken Tirkiyede ustu kapali olan tek stad olacak diye reklam yapildi fakat sonradan öğrendim ki Ustu kapanmiyormus.m

Ustu acilir kapanir sisteme uygun yapilmistir diye düşünüyorum yani istendigi takdirde ustu kapatilmaya uygun dizayn edilmiştir diye düşünüyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yalçın

komedi zaten adam altta yorumda bile hemen tehtid ediyor bunu çarşı köy içinde söyle diye.Neymiş istediği koltukta oturması engelleniyormuş.Ben 100 lira verecem sen 20 lira verip benim 100 lira verdiğim koltuğa oturacaksın.
Birde şu fişlenme komedisi var.Sanırsınki bu adamlar hiç kredi kartı kullanmıyor hadi onuda geçtim kombine aldığında bile cibilliyetini bildiriyorsun.Bilinçli gençlikmiş bunu söyleyen yersen :)
Ben her zaman söylüyorum çarşı amacından sapmış bir topluluktur.Medyanın şişirmesiyle kendini Beşiktaş ın üstünde gören bir grup olmuştur.
Bir parça kuru sulu neyse çekip kendini dünyanın sahibi sanan çoluk çocuğun ortam yapma aracı olmuştur.İnsanların Beşiktaş maçlarına gelme sebebi olarak kendilerini gösterseler de 1 kişi onlar için geliyorsa 10 kişi onların çıkardığı olaylar yüzünden tribünden uzaklaşmıştır.
Bedava bilet ellerinden gidince bu 1 kişiyide artık bulamadıkları için bu kadar yaygara koparmaktadırlar.İşin özü İnsanların aileleri ne zaman maça giderken gözü arkada kalmazsa tribünlerde o zaman dolacaktır.

Buna sessiz kalamayacagim kusura bakmayin.

Carsi denilen grup ofisi, baskani, subesi, uyesi olmayan bir topluluk. Her toplulukta oldugu gibi, bu topluluk icinde de ahengi bozan kisiler var. Yorum bu sekilde oldugu takdirde sadece size degil herkese katilirim. Ve evet dogrudur; cikardiklari olaylar yuzunden uzaklasan kisiler olmustur. Fakat bu uzaklasan kisiler cogunlukla stadyumdan degil, bulunduklari tribunden uzaklasmistir. Ne olmustur; Kapali'ya girmemistir de Numarali'ya girmistir, Eski Acik'a gitmistir. Ayrica, Carsi, kendisini Besiktastan ustun gorseydi Kartal Yuvalarinda ozellikle ciroyu artiran Carsi temali urunler icin simdiye kadar coktan ortaligi ayaga kaldirmisti.

Kaldi ki, ben son yillarda Besiktasin vurgulu bir sekilde one cikardigi halkci kimliginde bu toplulugun azimsanmayacak bir payi oldugunu dusunuyorum.

Son olarak da, bu toplulugun icinde, yurutme grubunda olan hic kimse "ben Carsidanim vesaire" demez.

Sonuc olarak cogu yerine katildigim bu yazinin "kendini Besiktasin uzerinde gordukleri" bolumune katilmiyorum.

Saygilarimla,
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

ben hem bilet fiyatlarının hemde maçların yayıncı kuruluş yüzünden geç saatlerde olmasının seyirci sayısını etkilediğini düşünüyorum.
Ayrıca stadyum ve taraftar kalitesinin de düşük olmasını es geçemeyiz.Bizim maçlarımızdan örnek verecek olursak bir grup sarhoşun kavgasının ortasında kalma ihtimaliniz çok yüksek.
Ben özellikle 2007-2009 arası kapalı alt kombinesi almış ve her maça gitmiş biri olarak sırf gidiş geliş zorluğu ve bahsettiğim olaylar yüzünden soğudum ve gitmiyorum artık maçlara.
İnsanlar maçtan çok trafikte yoruluyor ve zaman geçiriyor.
Özellikle 2009 şampiyonluğumuzun olduğu sene her an bir kavga çıkıyordu.Öyle pislik insanlar vardı ki sebep bile aramadan insanlara saldırıyordu.
Bu sürede kendimi en iyi hissettiğim maç gündüz oynanan bir Sakarya spor maçıydı.
Kartal dan öğlen çıktım yola.Vapurla Beşiktaş a gittim iskelede çayımı içtim.Yürüyerek stada gittim.Benim gibi birçok insan gündüz maçı olduğu için stadı tamamen doldurmuştu.
Yeni stadyumla birlikte her konuda kalitenin artacağını düşünerek yeniden gitmek için umutluyum.

3 yıldır senin dediğin gibi olaylara hiç rastlamadım artık tribünler öyle değil
maça gelen kadın sayısı çok arttı insanlar eşlerini arkadaşlarını çocuklarını getiriyor. @fiko1903

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gündüz maçları hava sıcaklığı, gün ışığı , ulaşım , ailecek gidebilme ve ertesi günün iş durumu yönleriyle en ideali ama yayıncı kuruluş prime time da daha çok alıcı bulacağı için bundan vazgeçmiyor aslında en azından derbi maçlar gündüz oynansa çünkü derbiler sabah namazında bile olsa Tv den izlenir. @Oktay

aslında tek dertleri prime time değil gece maçlarının yayın açısından daha uygun olması.. güneşli günlerde stadın bir kısmı güneşli olduğundan ışığı ayarlamaları mümkün olmuyor.. o yüzden aslında güneşin yatmaya başladı 5 civarı ideal gibi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar kedi yollarina cikis yolu tahminen basin tribununden olur ,  diger taraflar taraftar dolasim alani , oyna basin tribunu icindeki merdivenler ile taraftara kapali alana inilebiliyor , mac icinde mudahale edilmesi gerekirse taraftar icinden elinde el cantasi yedek işik filan gecicegini sanmiyorum , soyunma odalarinin oldugu bolume yakin biryerde teknik servis odasi olur arizaya ordan cikar ve taraftar ile hic temas olmaz.  Tahminim bu sekilde @Efe

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Valla @SDemirsoy en büyük korkum o inşallah olmaz
semerler oldukça yatay abi beyaz mebranla birlikte çok aşırı bir bombe olmayacak bence @ilhan

Çevrimdışı cursedofdragon

semerler oldukça yatay abi beyaz mebranla birlikte çok aşırı bir bombe olmayacak bence @ilhan

bencede hoş bir görüntü olacak :)

Çevrimdışı iyimserure

ya arkadaslar aklima bir acaip bir fikir geldi hemen buraya yazayim dedim daha önce bas edilmismidir orasini bilmiyorum, neyse
gelelim konuya düsündümkü resimdeki arenanin catisina isiklandirma yaparsak nasil olur? misal bu benim fikrim catidaki uzun oluklulara
siyah ve beyaz isiklandirma yapsak ve takimimiz her attigi gol esnasinda bunlar sagdan sola yansa güzel olmazmiydi? bence efsane olur, ne düsünüyorsunuz?
çatı saydam olmayacak

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Yalçın

Bilet kalmayinca Inonu'ye girmeye calisanlar.. Biz istedikten sonra o stadyumun her mac dolmasi lazim..

Daha bugun Baskan "1 milyon hedefini tutturmak istiyoruz" dedi.. Soralim bakalim etrafimizda kac Besiktasli var Vodafone'un Taraftar paketine uye olan Besiktasli??

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

takılan kedi yolları nerdedir? bir türlü göremedim de.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bilet kalmayinca Inonu'ye girmeye calisanlar.. Biz istedikten sonra o stadyumun her mac dolmasi lazim..

Daha bugun Baskan "1 milyon hedefini tutturmak istiyoruz" dedi.. Soralim bakalim etrafimizda kac Besiktasli var Vodafone'un Taraftar paketine uye olan Besiktasli??

Turkcell'de çalışıyorum, kendim Vodafone'a geçemeyeceğim için koyu galatasaraylı eşimi geçirdim ve Karakartal'a abone yaptım :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Popular Demand

Drone tamiri bitmiş, yarın öğleden sonra alıp direk çekime geçicem.
Playstation 3'ümü feda ettim yaptırabilmek için ama değer buna.

@Deadam abime de teşekkür ediyorum çorbada tuzu bulunduğu için. Katkı sağladı sağolsun tamir için.
          [img width=41

Çevrimdışı Yalçın

Turkcell'de çalışıyorum, kendim Vodafone'a geçemeyeceğim için koyu galatasaraylı eşimi geçirdim ve Karakartal'a abone yaptım :evillol:

E yani.. Boyle cabalar faydali ve gerekli. Girismek lazim "bana mi dusmus" demeden..

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

ya arkadaslar aklima bir acaip bir fikir geldi hemen buraya yazayim dedim daha önce bas edilmismidir orasini bilmiyorum, neyse
gelelim konuya düsündümkü resimdeki arenanin catisina isiklandirma yaparsak nasil olur? misal bu benim fikrim catidaki uzun oluklulara
siyah ve beyaz isiklandirma yapsak ve takimimiz her attigi gol esnasinda bunlar sagdan sola yansa güzel olmazmiydi? bence efsane olur, ne düsünüyorsunuz?
beyazı anladıkda siyah ışıklandırma nasıl oluyor :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı altan0348

yahu bu kedi yolları ne işe yarayacak? uzun oluklu borular gibi dikine mi takılacak yoksa halatların üstüne mi? ışıklandırmaya ne zaman geçilir acep?

Çevrimdışı dessocu

siyah ışık fikrin efsaneymiş. bu konuyu biraz daha açabilir misin?

Çevrimdışı Efe

yahu bu kedi yolları ne işe yarayacak? uzun oluklu borular gibi dikine mi takılacak yoksa halatların üstüne mi? ışıklandırmaya ne zaman geçilir acep?
ic hakaya enine takiliyor onlar bitmeden ne mebran dosenebilir nede elektirik tecrisati cekilebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

siyah ışık fikrin efsaneymiş. bu konuyu biraz daha açabilir misin?

ya benim de birden aklima geldi öle ama nasil olur veyat olurmu o nu bilmiyorum, tek bildigim olursa süper olur