Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867389 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Gündüz maçı mı oynuyoruz @Efe en erken maçımız 7'de başlıyor  :D
stada erkenden girersek demek istemiştir  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Catınin ustu bi ortuyle kapatilarak yagmurlu havalarda daha rahat calisabilmesine yardimci olunamazmi ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten SIS in makinalarının üstü brandayla kapalı neden stadın üstünüde örteceksiniz anlamadım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

2. Kedi yolu hangi bölümde arkadaşlar söyleyinde yeni inönünün fotoğrafından bakıcam
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Çağrı

stada erkenden girersek demek istemiştir  :lol:

Abi o biraz da yer kapmak için oluyordu aldığım biletli koltuğumu yarım saat kala gelirsem birisini oturmuş iki kişiyi de o koltuk için kavga ederken bulabiliyordum  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Belli ki bi haftaya çoğu iş bitecek.

Membran ve buzlu çatı malzemesi nerelerde acaba.Stada ne zaman gelicek.
Etna gelemedi bir türlü stada.

Çevrimdışı muhammetrslan

Mermiler Atılacak Gökyüzüne, Şampiyon Olduğun Gece Piuvv Piuvvv Piuvvv!!

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

zaten SIS in makinalarının üstü brandayla kapalı neden stadın üstünüde örteceksiniz anlamadım.
Oylede zeminin tamamen islanmamasi islerin daha hizli bitmesi icin boyle dusundum

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Oylede zeminin tamamen islanmamasi islerin daha hizli bitmesi icin boyle dusundum

en üstteki tabakadan dolayı balçık gibi olmayacak zaten saha

Çevrimdışı Erhan

Etna gelemedi bir türlü stada.

Aynen Ahmet abi eski açık köşede kedi yolları da takılıyor.Semerleri bitti zaten.Ordan başlayabilirler membran serimine.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 18:13:08 Erhan ]

Çevrimdışı tayfunyasar

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

2. Kedi yolunu fotoğrafta gösterebilecek varmı?Lütfen göremedim bir türlü.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Gündüz maçı mı oynuyoruz @Efe en erken maçımız 7'de başlıyor  :D
tamam 5 te gir bakayim ne olacaksin onun altinda :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2. Kedi yolu hangi bölümde arkadaşlar söyleyinde yeni inönünün fotoğrafından bakıcam
2 side kapali eskiacik donusunde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ilhan mansız

Buna sessiz kalamayacagim kusura bakmayin.

Carsi denilen grup ofisi, baskani, subesi, uyesi olmayan bir topluluk. Her toplulukta oldugu gibi, bu topluluk icinde de ahengi bozan kisiler var. Yorum bu sekilde oldugu takdirde sadece size degil herkese katilirim. Ve evet dogrudur; cikardiklari olaylar yuzunden uzaklasan kisiler olmustur. Fakat bu uzaklasan kisiler cogunlukla stadyumdan degil, bulunduklari tribunden uzaklasmistir. Ne olmustur; Kapali'ya girmemistir de Numarali'ya girmistir, Eski Acik'a gitmistir. Ayrica, Carsi, kendisini Besiktastan ustun gorseydi Kartal Yuvalarinda ozellikle ciroyu artiran Carsi temali urunler icin simdiye kadar coktan ortaligi ayaga kaldirmisti.

Kaldi ki, ben son yillarda Besiktasin vurgulu bir sekilde one cikardigi halkci kimliginde bu toplulugun azimsanmayacak bir payi oldugunu dusunuyorum.

Son olarak da, bu toplulugun icinde, yurutme grubunda olan hic kimse "ben Carsidanim vesaire" demez.

Sonuc olarak cogu yerine katildigim bu yazinin "kendini Besiktasin uzerinde gordukleri" bolumune katilmiyorum.

Saygilarimla,
bence büyük yanılgı içerisindeniz. Düşüncenize SAYGI duymakla birlikte doğruluk payının neredeyse sıfıra yakın OLDUĞUNU düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

oturan kim abi :D  :evillol:

zaten üst katlar 40 yaşın üstü için uygun değil diklik filan sebeplerden dolayı ,gençlerde oturmaz ama 5-10 sene sonra oturan taraftar artar.

Çevrimdışı ahmetx

Aynen Ahmet abi eski açık köşede kedi yolları da takılıyor.Semerleri bitti zaten.Ordan başlayabilirler membran serimine.
Bence pazartesi Etna yı görebiliriz stad da

Çevrimdışı ahmetx

bence büyük yanılgı içerisindeniz. Düşüncenize SAYGI duymakla birlikte doğruluk payının neredeyse sıfıra yakın OLDUĞUNU düşünüyorum.
sizi genel sohbete alalım.

Çevrimdışı Çağrı

tamam 5 te gir bakayim ne olacaksin onun altinda :lol:

Stat 10 dk da dolup boşalacak gelmem ben 5'te sen düşün  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Niyazi

Efe son durum nedir skor alabilir miyiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA