Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

Bir kesim futbol uleması da, Avrupa da lig maçlarının gündüz maç oynanmasını da Uzak doğuya satılmış tv yayınlarına bağlıyorlar. Adamların işi gücü kalmadı Çinden, Japonyadan para kazanayım diye kendi ülkesindeki taraftarlara zorluk mu çıkarıyor yani?

Maçın en güzeli gündüz olanıdır. Eskiden Metin Ali Feyyaz döneminde Avrupada veya derbi maçları gece oynandığında bir değeri, farkı olurdu. Şimdi ha babam gece maçı.

Ayrıca bu ülkede şehir dışından maç izlemeye gelen insanlarda var. Gece maçına giden bu insanlar ancak sabah veya sabaha karşı evlerine dönüyor.

Gece maçlarına hayır, yaşasın gündüz maçları...

Çevrimdışı Murat Gültekin

kedi yolları ve semerle ilgili dakika ve skor söyleyebilecek biri var mı?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

20 sene sonra Türkiyenin nüfusunun 100 milyon olması, stada gelecek seyirci sayısının artacağı anlamına gelmez tabiki, buna göre planlama yapmak biraz saçma olur.

Misal şu resmin çekildiği tarihlerdeki nufus şimdikinin yarısıdır belki ama ilgi ve popülerlik çok daha fazlaymış, 20 sene sonra futbolun bugünkü popülerliğinden uzaklaşabileceği ihtimalide var.

Mevcut araziye en uygun stad inşaa ediliyor, sanki 50-60 bin kişilik stad yapacak alan varmışta, vizyonsuzluktan 40 bin yapmışız yakıştırması yapmak büyük haksızlık olur.

günümüzde devletler neden nüfusunun artmasını istiyor hiç düşündünüz mü? kabaca iş gücüne, ekonomiye katkı olsun diye sayının artmasını isterler, nufus artınca nasıl ki taraftar sayımız artacaksa ona paralel olarak, kartal yuvasında satılan ürünlerin gelirleri ve stat için alınan kombine sayısı artacaktır.(ülke ekonomik krize girmezse veya bir savaş olmazsa)
Popülerlik seyırcının maca gelmesı olarak algınması gereksız,
mesela sizin maçı evinizden veya tribunden izlemeniz arasında beşiktaşa katkı konusunda çok fark oldugunu dusunmeyın, emin olun burada atıp tutulan yok seyırcı gelmıyor,  bunların takıma bır katkısı olmuyor diyenlerin laflarının çoğu bilinçsizce. Taraftar sayımız çok diye digiturkten tonla para alıyoruz(maça gitsenizde gitmesenizde, emin olun o kadar parayı bilet satışından kesinlikle kazanamazsınız.

Borsadaki futbol kuluplerinin değerinin neden rayiç fiyatın üstünde olduğu bu nedene bağlıdır, kar getirmemesine rağmen futbol kuluplerinin baya bir değeri vardır, buna marka değeri de denebilir.)

Sonuç olarak tekrar ediyorum ben mevcut şartlara bağlı olarak elimizde yaptığımız stadın 46 bin kapasitelik bir yapabılırlık varken neden 42 bin kapasitede bırakalım işte buna itiraz ediyorum, bunu anlayamadınız sanırım(bir defa yazdığım yazıyı okuyabılırsınız).

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bir kesim futbol uleması da, Avrupa da lig maçlarının gündüz maç oynanmasını da Uzak doğuya satılmış tv yayınlarına bağlıyorlar. Adamların işi gücü kalmadı Çinden, Japonyadan para kazanayım diye kendi ülkesindeki taraftarlara zorluk mu çıkarıyor yani?

Maçın en güzeli gündüz olanıdır. Eskiden Metin Ali Feyyaz döneminde Avrupada veya derbi maçları gece oynandığında bir değeri, farkı olurdu. Şimdi ha babam gece maçı.

Ayrıca bu ülkede şehir dışından maç izlemeye gelen insanlarda var. Gece maçına giden bu insanlar ancak sabah veya sabaha karşı evlerine dönüyor.

Gece maçlarına hayır, yaşasın gündüz maçları...

aslında geçen sezon ispanya'da öyle bir durum yaşandı.. maçlar uzakdoğu için çok erkene alındı ve baya bi olay oldu ama genel durum değil tabi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

Herşeyi geçtim sitemizdeki haber üzerine bugün gazetesini okudum.
Yazılanlar falan karşısında  hayrete düştüm.

Sayın Fikret ORMAN nelerle mücadele ediyor daha iyi anladım.

Beşiktaşımız güçlendikçe bit yavrusu bazı tipler hemen karalama kampanyasına başlıyor.

Daha çok takdir ediyorum. Daha çok destekliyorum.Başkanımızı ve yönetim kurulunu.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Burak Akay

Kedi yolları sanki yangın merdivenleri gibi duruyor sürgülüymüş gibi çekildiğinde açılacak uzuyacakmış gibi geldi bana :)

Bu arada bugün BJK TV de Forum'un reklamı oldu Engelli bir kardeşimizi ziyarete gitmişler bilgisayarında masaüstü resmi Vodafone arena resmiydi yakın çekim yaptılar monitöre ekranın tam ortasında Beşiktaşarena.com yazıyordu 3 saniye kadar ekranlarda kaldı ama görüntü alamadım bulursam paylaşırımda baya reklam oldu Engelli kardeşimizide Cenk Tosun forma yollamış güzeldi.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

benim en özendiğim liğ ingiltere liği..statların güzelliği ,seyircinin maça adapte oluşu, futbolu vs vs  sırf ben bu yüzden vodafon arenada çocuğumla maça gidip zevkle maç seyretmek için numaralı tribün en ön 3 sıra kombine aldım
En önemlisi futbol dürüstlüğü bana göre. Geçenlerde Selahattin Duman çok güzel bir yazı yazmıştı ve İngiliz futbolcusunun sakat olmadığı halde yerde yatmaktan utandığını belirtmişti. Ayrıca İngiliz kökenli futbolcuları numara yapmıyor ve mesela Diego Costa gibi yabancı transferleri numara yaptığında rakip takımın tamamı üzerine yürüyor. Futbolcuların ise hakeme tepkisi yok gibi çünkü biliyorlar ki hakem gördüğünü çalıyor karar hatalı olsa bile.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

kısa bir video stat içinden
2 olukluda takılmış
2. kedi yolu havada

Çevrimdışı aoguzd

vinçler bi de haftaya dışarı çıkarlarsa mükemmel olacak. inşallah membran kaplaması dışardan yapılır. nedense hep 9 nisan cumartesi bursa maçıyla açılacak hissi var içimde.

Çevrimdışı Erhan

kısa bir video stat içinden
2 olukluda takılmış
2. kedi yolu havada

Kedi yolu işi hızlı olacak gibi Faruk :super:

Çevrimdışı Mehmet92

Veee çatı iskeletinin son geri sayımına gururla başlıyorum.

Kedi yolları 2/42

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

komedi zaten adam altta yorumda bile hemen tehtid ediyor bunu çarşı köy içinde söyle diye.Neymiş istediği koltukta oturması engelleniyormuş.Ben 100 lira verecem sen 20 lira verip benim 100 lira verdiğim koltuğa oturacaksın.
Birde şu fişlenme komedisi var.Sanırsınki bu adamlar hiç kredi kartı kullanmıyor hadi onuda geçtim kombine aldığında bile cibilliyetini bildiriyorsun.Bilinçli gençlikmiş bunu söyleyen yersen :)
Ben her zaman söylüyorum çarşı amacından sapmış bir topluluktur.Medyanın şişirmesiyle kendini Beşiktaş ın üstünde gören bir grup olmuştur.
Bir parça kuru sulu neyse çekip kendini dünyanın sahibi sanan çoluk çocuğun ortam yapma aracı olmuştur.İnsanların Beşiktaş maçlarına gelme sebebi olarak kendilerini gösterseler de 1 kişi onlar için geliyorsa 10 kişi onların çıkardığı olaylar yüzünden tribünden uzaklaşmıştır.
Bedava bilet ellerinden gidince bu 1 kişiyide artık bulamadıkları için bu kadar yaygara koparmaktadırlar.İşin özü İnsanların aileleri ne zaman maça giderken gözü arkada kalmazsa tribünlerde o zaman dolacaktır.

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı KOCABALTA

Bizim çatıdan sonra en beğendiğim çatı bu :iblush: :iblush:

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cadavra

Kedi yollari 42 parca mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı osman1903

Özellikle İstanbul şartlarında akşam maçı oynanması tamamen işkencedir bana göre

Yayıncı kuruluşlar yüzünden sadece bizim ligimiz değil artık hiçbir ligi seyredemiyoruz.
En keyif aldığım şey NtvSpor Laliga yı verirken Barcelona maçlarını seyretmekti oda elimden gitti artık.Şampiyonlar ligi desen oda gitti.
Tüm maçları seyretmek isteyen bir insan Ayda 200-250 lira para harcayıp evinde 3 decoder bulundurmak zorunda.Endüstriyel futbolun çöplüğünde boğuluyoruz.
İşte bu yüzden o yayını almıyorum Nasıl olsa renklilerin verdiği paralarla bizim kulübede havuzdan para geliyor ona vereceğim parayla elimden geldiği kadar maçlara gidiyorum en azından param direk kulübe gidiyor keşke her Beşiktaş taraftarı böyle yapsa stad boş kalmaz

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı toedeyou

Kedi yollari 42 parca mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence 42 artı bağlantı yolları  50 yi bulur

Çevrimdışı Kemal

Tanıdık güvenlikçilere falan söyleyinde bu 3. Boğaz köprüsüne tırmanan 2 genç bizim çatıyada çıkıp çekim falan yapmasın , birde çökertirler orasını burasını adam ararız sonra sokak sokak .