komedi zaten adam altta yorumda bile hemen tehtid ediyor bunu çarşı köy içinde söyle diye.Neymiş istediği koltukta oturması engelleniyormuş.Ben 100 lira verecem sen 20 lira verip benim 100 lira verdiğim koltuğa oturacaksın.
Birde şu fişlenme komedisi var.Sanırsınki bu adamlar hiç kredi kartı kullanmıyor hadi onuda geçtim kombine aldığında bile cibilliyetini bildiriyorsun.Bilinçli gençlikmiş bunu söyleyen yersen 
Ben her zaman söylüyorum çarşı amacından sapmış bir topluluktur.Medyanın şişirmesiyle kendini Beşiktaş ın üstünde gören bir grup olmuştur.
Bir parça kuru sulu neyse çekip kendini dünyanın sahibi sanan çoluk çocuğun ortam yapma aracı olmuştur.İnsanların Beşiktaş maçlarına gelme sebebi olarak kendilerini gösterseler de 1 kişi onlar için geliyorsa 10 kişi onların çıkardığı olaylar yüzünden tribünden uzaklaşmıştır.
Bedava bilet ellerinden gidince bu 1 kişiyide artık bulamadıkları için bu kadar yaygara koparmaktadırlar.İşin özü İnsanların aileleri ne zaman maça giderken gözü arkada kalmazsa tribünlerde o zaman dolacaktır.
Buna sessiz kalamayacagim kusura bakmayin.
Carsi denilen grup ofisi, baskani, subesi, uyesi olmayan bir topluluk. Her toplulukta oldugu gibi, bu topluluk icinde de ahengi bozan kisiler var. Yorum bu sekilde oldugu takdirde sadece size degil herkese katilirim. Ve evet dogrudur; cikardiklari olaylar yuzunden uzaklasan kisiler olmustur. Fakat bu uzaklasan kisiler cogunlukla stadyumdan degil, bulunduklari tribunden uzaklasmistir. Ne olmustur; Kapali'ya girmemistir de Numarali'ya girmistir, Eski Acik'a gitmistir. Ayrica, Carsi, kendisini Besiktastan ustun gorseydi Kartal Yuvalarinda ozellikle ciroyu artiran Carsi temali urunler icin simdiye kadar coktan ortaligi ayaga kaldirmisti.
Kaldi ki, ben son yillarda Besiktasin vurgulu bir sekilde one cikardigi halkci kimliginde bu toplulugun azimsanmayacak bir payi oldugunu dusunuyorum.
Son olarak da, bu toplulugun icinde, yurutme grubunda olan hic kimse "ben Carsidanim vesaire" demez.
Sonuc olarak cogu yerine katildigim bu yazinin "kendini Besiktasin uzerinde gordukleri" bolumune katilmiyorum.
Saygilarimla,