Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869676 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Helikopter den :)

maçka parkında teleferik var ona bineceğim sırf fotoğraf çekmek için eğer gidebilirsem önümüzdeki hafta .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı demir_kArtAl

benim söylediklerimi güzel çarpıtmışsınız @Necmi bey , bu işi cidden iyi beceriyorsunuz.
İlk olarak ben niye bu kapasite yapıldı filan diye bir şey konuşmadım. kapasite büyüklüğü neden bu kadar az demedim, bunu nereden çıkarttınız anlam veremedim.
ikinci olarak kapasite büyüklüğü önemsizdir diye bir şey uydurmanız çok komik, avrupada her büyük kulüp stat kapasite artırımına gidiyor, biraz araştırırsanız görürsünüz. bizim alan olarak stat kapasitesi bu kadarsa bunu eleştirecek halimiz yok.
sadece imkanımız dahilinde aynı stat 40- 46 k arasında olabiliyorsa tabi ki 46k olması her bakımından önemlidir diye bir düşünceye sahibim.

20 sene sonra Türkiyenin nüfusunun 100 milyon olması, stada gelecek seyirci sayısının artacağı anlamına gelmez tabiki, buna göre planlama yapmak biraz saçma olur.

Misal şu resmin çekildiği tarihlerdeki nufus şimdikinin yarısıdır belki ama ilgi ve popülerlik çok daha fazlaymış, 20 sene sonra futbolun bugünkü popülerliğinden uzaklaşabileceği ihtimalide var.

Mevcut araziye en uygun stad inşaa ediliyor, sanki 50-60 bin kişilik stad yapacak alan varmışta, vizyonsuzluktan 40 bin yapmışız yakıştırması yapmak büyük haksızlık olur.

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Kartal39

bence kedi yolunu arkaya bağlamak için en uygun bölge yeni açık üst. orada kamera konması için hazırlanan yerin arkasından yukarı çıkış verilebilir.

teşekkürler @keremfrat1

Kedi yollarına bağlantı büyük ihtimalle fotoda işaretlediğim yerden olacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı cadavra

20 sene sonra Türkiyenin nüfusunun 100 milyon olması, stada gelecek seyirci sayısının artacağı anlamına gelmez tabiki, buna göre planlama yapmak biraz saçma olur.

Misal şu resmin çekildiği tarihlerdeki nufus şimdikinin yarısıdır belki ama ilgi ve popülerlik çok daha fazlaymış, 20 sene sonra futbolun bugünkü popülerliğinden uzaklaşabileceği ihtimalide var.

Mevcut araziye en uygun stad inşaa ediliyor, sanki 50-60 bin kişilik stad yapacak alan varmışta, vizyonsuzluktan 40 bin yapmışız yakıştırması yapmak büyük haksızlık olur.
Ben statlarin dolup dolmamasini refah seviyesine bagliorum ingilterede ispanyada almanyada bilet fiatlari buranin 3 kati daha pahali ama stadlari full bunun sebebi de ekonomik sartlar pasolig geldi belesciler giremiyince stadlarda gerçek taraftar kaldi.Cunku futbol her ne kadar profosyonel bi is olsada taraftar icin eglencedir eglencesine para harcayabilmektir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 14:43:44 cadavra ]

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı cadavra

Müjde mi isterim Çok uzun oluklu tamam :)
Super

Çevrimdışı denilanz

Çoktandır soracağım ama unutuyordum hep. Acaba küfekileri korumak için nano teknolojiden yararlanılabilir mi? Videoda taş örneği de var. Pahalı bir işlemdir belki bilmiyorum ama en azından ilk 3 metreye uygulanabilirse kolonlara yazı yazılma durumunu ortadan kaldırabiliriz. Tabii bu işlem @Necmi abinin bahsettiği küfekilerin zamanla sertliğinin ve renginin değişmesi olayını engeller mi bilmek lazım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben statlarin dolup dolmamasini refah seviyesine bagliorum ingilterede ispanyada almanyada bilet fiatlari buranin 3 kati daha pahali ama stadlari full bunun sebebi de ekonomik sartlar pasolig kalkti belesciler giremiyince stadlarda gerçek taraftar kaldi.Cunku futbol her ne kadar profosyonel bi is olsada taraftar icin eglencedir eglencesine para harcayabilmektir.

aslında fiyatları kendi para birimlerinde değerlendirirsek (doğrusu da bu.. misal pound olan rakamı tl'ye çevirmemek gerekir, sonuçta adam pound kazanıyor) en pahalı liglerden biri olduğumuzu görürüz..

yani öncelikle refah seviyemize göre bilet fiyatlarımız çok pahalı ama en az bunun kadar önemli bir konu var o da biz futbolu değil rekabeti seviyoruz.. bunun en net örneği de 2.lig'de şampiyonluğa oynarken full çeken statların, takımların süper lige çıkmasıyla boşalması (passolig öncesi de böyleydi)

bu yüzden kombinemiz olsa bile o maç yeterince önemli değilse gitmemeyi tercih ediyoruz.. ben hazırlık maçından bile zevk alırım ama insanımızın genel durumu bu..

bu yüzden de ne kadar büyük stat = çoğu maçta o kadar büyük boşluk
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı fiko1903

aslında fiyatları kendi para birimlerinde değerlendirirsek (doğrusu da bu.. misal pound olan rakamı tl'ye çevirmemek gerekir, sonuçta adam pound kazanıyor) en pahalı liglerden biri olduğumuzu görürüz..

yani öncelikle refah seviyemize göre bilet fiyatlarımız çok pahalı ama en az bunun kadar önemli bir konu var o da biz futbolu değil rekabeti seviyoruz.. bunun en net örneği de 2.lig'de şampiyonluğa oynarken full çeken statların, takımların süper lige çıkmasıyla boşalması (passolig öncesi de böyleydi)

bu yüzden kombinemiz olsa bile o maç yeterince önemli değilse gitmemeyi tercih ediyoruz.. ben hazırlık maçından bile zevk alırım ama insanımızın genel durumu bu..

ben hem bilet fiyatlarının hemde maçların yayıncı kuruluş yüzünden geç saatlerde olmasının seyirci sayısını etkilediğini düşünüyorum.
Ayrıca stadyum ve taraftar kalitesinin de düşük olmasını es geçemeyiz.Bizim maçlarımızdan örnek verecek olursak bir grup sarhoşun kavgasının ortasında kalma ihtimaliniz çok yüksek.
Ben özellikle 2007-2009 arası kapalı alt kombinesi almış ve her maça gitmiş biri olarak sırf gidiş geliş zorluğu ve bahsettiğim olaylar yüzünden soğudum ve gitmiyorum artık maçlara.
İnsanlar maçtan çok trafikte yoruluyor ve zaman geçiriyor.
Özellikle 2009 şampiyonluğumuzun olduğu sene her an bir kavga çıkıyordu.Öyle pislik insanlar vardı ki sebep bile aramadan insanlara saldırıyordu.
Bu sürede kendimi en iyi hissettiğim maç gündüz oynanan bir Sakarya spor maçıydı.
Kartal dan öğlen çıktım yola.Vapurla Beşiktaş a gittim iskelede çayımı içtim.Yürüyerek stada gittim.Benim gibi birçok insan gündüz maçı olduğu için stadı tamamen doldurmuştu.
Yeni stadyumla birlikte her konuda kalitenin artacağını düşünerek yeniden gitmek için umutluyum.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 14:59:04 fiko1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

yayıncı kuruluş kim ne derse desin futbolu öldürdü akşam maç mı olur yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı cadavra

Full cekiodu eskiden de dedigim gibi bedava giriolardi sivas 2. Ligteyken ben cocuktum kale arkasina 4 tl verir girerdim 50 yasinda ki adam bedavaya girerdi asgari ucretle calisan sayisi + issiz sayisi + aclik sinirinin altinda calisan sayisi ki 3.4k bunlari topladin mi 30 milyonu gecen bi rakamdan bahsedioruz aylik 1000 tl alan adam futbola ne kadar duskun ne kadar sevse takip etsede 3 liraya kahvede izler stada gidemez neyse konu disina cikmayalim :)

Çevrimdışı fiko1903

yayıncı kuruluş kim ne derse desin futbolu öldürdü akşam maç mı olur yahu

Özellikle İstanbul şartlarında akşam maçı oynanması tamamen işkencedir bana göre

Yayıncı kuruluşlar yüzünden sadece bizim ligimiz değil artık hiçbir ligi seyredemiyoruz.
En keyif aldığım şey NtvSpor Laliga yı verirken Barcelona maçlarını seyretmekti oda elimden gitti artık.Şampiyonlar ligi desen oda gitti.
Tüm maçları seyretmek isteyen bir insan Ayda 200-250 lira para harcayıp evinde 3 decoder bulundurmak zorunda.Endüstriyel futbolun çöplüğünde boğuluyoruz.

Çevrimdışı Oktay

ben hem bilet fiyatlarının hemde maçların yayıncı kuruluş yüzünden geç saatlerde olmasının seyirci sayısını etkilediğini düşünüyorum.
Ayrıca stadyum ve taraftar kalitesinin de düşük olmasını es geçemeyiz.Bizim maçlarımızdan örnek verecek olursak bir grup sarhoşun kavgasının ortasında kalma ihtimaliniz çok yüksek.
Ben özellikle 2007-2009 arası kapalı alt kombinesi almış ve her maça gitmiş biri olarak sırf gidiş geliş zorluğu ve bahsettiğim olaylar yüzünden soğudum ve gitmiyorum artık maçlara.
Özellikle 2009 şampiyonluğumuzun olduğu sene her an bir kavga çıkıyordu.Öyle pislik insanlar vardı ki sebep bile aramadan insanlara saldırıyordu.
Bu sürede kendimi en iyi hissettiğim maç gündüz oynanan bir Sakarya spor maçıydı.
Kartal dan öğlen çıktım yola.Vapurla Beşiktaş a gittim iskelede çayımı içtim.Yürüyerek stada gittim.Benim gibi birçok insan gündüz maçı olduğu için stadı tamamen doldurmuştu.
Yeni stadyumla birlikte her konuda kalitenin artacağını düşünerek yeniden gitmek için umutluyum.

malesef dediklerine çok haklısın ..gündüz 12 de yada 13:00 maç olsa statdın daha çok dolacagına ve aileli çoluklu çocuklu taraftarın daha çok rağmet göstereceğine eminim..
derbi maç hariç senede en az 4-5 maçın saat 12 de oynanması aileli ve cocuklu seyirci için gayet güzel olacağı düşüncesindeyim
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 15:08:18 Oktay ]

Çevrimdışı dessocu

Özellikle İstanbul şartlarında akşam maçı oynanması tamamen işkencedir bana göre

Yayıncı kuruluşlar yüzünden sadece bizim ligimiz değil artık hiçbir ligi seyredemiyoruz.
En keyif aldığım şey NtvSpor Laliga yı verirken Barcelona maçlarını seyretmekti oda elimden gitti artık.Şampiyonlar ligi desen oda gitti.
Tüm maçları seyretmek isteyen bir insan Ayda 200-250 lira para harcayıp evinde 3 decoder bulundurmak zorunda.Endüstriyel futbolun çöplüğünde boğuluyoruz.

aynen öyle. evinde digital platform yoksa ancak trt nin özetlerini izleyebilirsin. trt dışındaki kanallarda özet bile yok. çoluk çocuk futbolu nerede görüp de sevecek ki.
her hafta kahveye gidip maç izlemeye çalışıyorum. ve oraya çocuğumu asla götürmem.

Çevrimdışı Erdem Çözer

malesef dediklerine çok haklısın ..gündüz 12 de yada 13:00 maç olsa statdın daha çok dolacagına ve aileli çoluklu çocuklu taraftarın daha çok rağmet göstereceğine eminim..
derbi maç hariç senede en az 4-5 maçın saat 12 de oynanması aileli ve cocuklu seyirci için gayet güzel olacağı düşüncesindeyim

12 çok erken olabilir h.sonu için ama 2-5 arası ideal olacaktır bence

Çevrimdışı cadavra

Iste bunlar kimdi abi millet pasolige karsi cikio ya ben olsun diorum o millete saldiranlarin alayi belesci tayfa bu adam stada girio huzursuzluk cikario yeri gelio asagi inio kafasina gore her halti yiyo kulube 5 kurus faydasi yok para verdigi yok yeri gelio kulup ceza alio bunlarin yuzinden dolmasin arkadas bole adamlarla dolacaksa dolmasin stadlar.

Çevrimdışı Efe

Uzun oluklu 2 side tamam mı ?
galiba tamam 2 paletlide onlari takiyor diger vinc kedi yolu takiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fiko1903

Iste bunlar kimdi abi millet pasolige karsi cikio ya ben olsun diorum o millete saldiranlarin alayi belesci tayfa bu adam stada girio huzursuzluk cikario yeri gelio asagi inio kafasina gore her halti yiyo kulube 5 kurus faydasi yok para verdigi yok yeri gelio kulup ceza alio bunlarin yuzinden dolmasin arkadas bole adamlarla dolacaksa dolmasin stadlar.

Aynen passolige karşı çıkanların çoğu bu bahsettiğim tiplerdir zaten.Bu tipler para kulübe gidecek olsa bile  passoligi yada e-bilet sistemini istemeyeceklerdir zaten.

Çevrimdışı Oktay

12 çok erken olabilir h.sonu için ama 2-5 arası ideal olacaktır bence
benim en özendiğim liğ ingiltere liği..statların güzelliği ,seyircinin maça adapte oluşu, futbolu vs vs  sırf ben bu yüzden vodafon arenada çocuğumla maça gidip zevkle maç seyretmek için numaralı tribün en ön 3 sıra kombine aldım

Çevrimdışı Seckinn79

Önce membran, sonra iskelet nasıl olacak? :alala: Membranı havaya mı tutturacağız? :D

şu dolaşan helikopterden bir destek alırdık  :icool:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen passolige karşı çıkanların çoğu bu bahsettiğim tiplerdir zaten.Bu tipler para kulübe gidecek olsa bile  passoligi yada e-bilet sistemini istemeyeceklerdir zaten.

o zihniyeti anlamak için şu video'yu izlemek yeterli.. adamın passolig'i eleştirmek için söylediği her şey için passolig (daha doğrusu markası umrumda değil e-bilet) :)

neyse inşallah bu sayede yeni stadımızda bu adamlar gelip yerimizden edemeyecekler..