Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

sen birinle iddayamı girdin bu statdın martta açılmasına :D :D :D yahuuu bırak bu sezon açılmasın senete herşeyiyle hazır halde açılsın
yoo olacak bisey varken neden 5 ay fazladan beleyelim sonucta yetisecek zamanda var parada var hersey var şuan mebran kaplama pek ala disaridan yapulabilir bir cok stadtada boyle olmustur ama yeni sezona acilmak isteniyorsa tabiki iceriden yapilacaktir incr dusunceler var isin icinde abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Baya baya semer takılmış gibi. Sanki tüm vinçler semerlere yönelmiş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olmasi gerekende bu zaten semer isini hafta icine kalmadan baya baya bitirmeleri lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı carsikartali

Acaba kolonlar ve kirişler beyaza mı boyanacak.İşaretli yer sanki boyanmış ???

Çevrimdışı capo di capi

En hayırlısı stadın yeni sezonda açılması. 2 maç oynanacak diye oldu bittiye gelmesin.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

kapali numarali eski acik her yerde semerde takiliyor gormek istedigim goruntu bitirin sunu pazara kadar koçlarim benim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Benim anlamadigim baskan neye guvendi de yazin ilk 6 mac deplasman fener maciyla acicaz gibisinden federasyona dilekce yazdi iyiki bu olmamis seneyeyi mi kastetti orda ne yapti arkadaş zaten guvenlik kamera sistemini alan sirket eylulde caliscak sistem dedi aklima deli sorular

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kadir137

Daha önce de böyle fotoğraflarla karşılaşıldı. Güneşten dolayı parlıyor
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

yok o gecende olmustu gunes yansima yapiyor fena sekilde o saatlerde kirise
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

aman hocam bunu tartışmıştık yansıma o :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Belki bu membran disardan yapilirsa 20 gun icerden olursa 10 gunde tamamlanabiliyorsa diye biseyetmislerdir.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

Belki bu membran disardan yapilirsa 20 gun icerden olursa 10 gunde tamamlanabiliyorsa diye biseyetmislerdir.

keşke süreler o kadar kısa olsa..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe abi Yeni İnönü akşam foto atsın zahmet olmazsa bi dakika skor yaparsın dimi? Çünkü semerler kendilerini aştı gidiyor.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı onder23

@efe daha iyi bilirsin bursa stadinda membran ortalama ne kadar sürdü kazayı vs ayirirsak

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Necmi Bey,

İlk olarak aranıza yeni katıldım. Birkaç konuda görüşlerinize katılmıyorum.

Estetik dediğimiz kavram göreceli bir kavramdır. Ne yazık ki Başkanın ya da sizin "böyle çok estetik oldu" demenizle o yapı herkesin gözünde estetik olacak diye bir şey yok.

Bence de hiç estetik durmuyor. Projeye baktığımız kadarıyla kolon ve kirişler aynı renk ve malzemeyle yapılmıştı. Siyah renkle de uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Oraya bir çözüm getirilmesi gerekirdi.

Herkese iyi sabahlar...
Hoş geldin kardeşim öncelikle şu bey kelimesini kaldıralım burdaki samimiyeti bozuyor.
Ben orda bir hüküm vermedim fikrimi söyledim. Beğeni kişiye göre değişir. Ama bazı şeylerde
toplumun genel kabulüdür. Mimara bir iş veriyorsan bu işde kendi beğenisinin yanında belli kuralları uygulaması
da gerekli estetik bir yapı inşaa ediyorsan kişiler şurası şöyle burası böyle olsun diyemez ortada bir bütün vardır.
bilemiyoruz belki bir malzemeyle kaplanabilir ben kiriş ve kolonların estetik olduğunu söylemedim siyah rengin
uyduğunu söyledim her hangi bir malzemede kaplama için kullanılsa bunun siyah olması benim fikrimce yapıya
daha çok yakışır yoksa o kirişlerin estetik olduğunu söylemek çok abes bir şey bir kere herşeyden önce oval
bir yapıya sen orda bir sürü köşe veriyorsun çok büyük paraya mâl olurdu ama doğru olan onlarında ovalliğe uymasıydı.
orda tüm istanbul halkına mâl olan bir yapı yapılıyor peki bu güne kadar hiç onun çok çirkin olduğu oraya
yakışmadığı gibi bir eleştiri duydunmu ben duymadım buda toplumun geneli tarafından kabul gördüğü anlamı
çıkartırki buda mimarın estetik anlamda başarılı olduğunu gösterir. Öyle kolay değil 15 M luk bir şehirin
kalbine bir yapı dikmek ve bu yapıdan dolayı hiç eleştiri almamak tüm toplumun kabullendiği ve yakıştırdığı
bir yapı yapmak buda bu yapının estetik anlamda başarılı olduğunu gösterir. hadi biz duygu gözüyle bakıyoruz
olaya diyelim ama emin ol renkliler eleştirmek için bakıyor. Ne diyorlar oraya başka bir şey yapılıyor. adamlar
hayranlıkla bakıyor. yani işin özeti toplumun genel görüşü ile son derece başarılı bir yapı bu. Yani benim yada
Başkanın estetik demesiyle estetik olmuyor Bunu tüm istanbul böyle düşünüyorki hiçde eleştirisel sesler gelmiyor.
yoksa emin ol yıkarlardı ortalığı
@vesrap1234  tekrar hoş geldin

Çevrimdışı martin40

@Efe daha iyi bilirsin bursa stadinda membran ortalama ne kadar sürdü kazayı vs ayirirsak

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç ay sürdür ama çogu gün çalisilmadi rüzgardan dolayi, burada yasanmaz her halde hava sartlari böyle devam ederse.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence bursa stadını süre açısından hiç bir konuda referans alamayız.. 4,5 sene oldu ve hala bitmedi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı dlcs

Şimdi dev bir soru soruyorum.

Stadın maksimum koltuk takılma kapasitesini kaç olarak hesaplamıştınız? Şu an kaç olarak hesaplıyorsunuz?

Çevrimdışı betoo38

bahsettigim buydu. küfeki taslarinin söyle deseni olsa güzel olurdu  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi dev bir soru soruyorum.

Stadın maksimum koltuk takılma kapasitesini kaç olarak hesaplamıştınız? Şu an kaç olarak hesaplıyorsunuz?
Brüt 50.000 , Net 48.000
Tabi en son siralar ve Yeni acik alta olmasi gerekn ama yapilmayan 3 sirayida eklenirse bu kapasite cikar ortaya..

Yoksa suan maximum 46.000 olur.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı levent21

Bu kamera neyin nesi,bilen varmı acaba??

Guvenlik amaclı olması lazım uzun zamandır var onlar