Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayırlı Olsun stat koltukları 1-2 saat önce stadyuma gelmiş herşey çok iyi gidiyor.Allah nazarladan korusun , Maşallah.

@Efe @Necmi @FARUK @ahmetx abilerim hayırlı olsun...
Herkese hayırlı olsun  :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Hayırlı Olsun stat koltukları 1-2 saat önce stadyuma gelmiş herşey çok iyi gidiyor.Allah nazarladan korusun , Maşallah.

Çevrimdışı Ekremblks

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Savaş

İlk yıkım başladığında ordaydım. Şimdi koltuklar gelmiş..

Neredeen nereye.. 2.5 - 3 senedir ilmek ilmek..

Çevrimdışı ALI RIZA

o ikisi hile yapıyor gerçek online benim o saatlerin her dakikası pc başındaydım
onlar hiç kapatmıyor forum açıldığından beri @ALI RIZA  uyur çalışır ama pc hep açık :kop: :kop:
Adımız Çıkmış kim demiş yokum  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

harika 10 aralik diye biyerde duymustum ama net degilim tarih icin sonucta gelmis yarin takilmaya baslanir 2 ay icerisinde biter onlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Sayısı ne kadar acaba yok mu bilen kaç tane gelmiş :)

Çevrimdışı ers1903

Takilan koltuklara poset gecirsinler yada streçlesinler ,kirlenmesin daha önümüz kiş  :super: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

o ikisi hile yapıyor gerçek online benim o saatlerin her dakikası pc başındaydım
onlar hiç kapatmıyor forum açıldığından beri @ALI RIZA  uyur çalışır ama pc hep açık :kop: :kop:

Arkamdan mı atmış birisi  :upto:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ekremblks

Sayısını bilmiyorum ama geldigıni biliyorum bi aksilik yok büyük ihtimal.kesin gelmiş 😀

Çevrimdışı ers1903

Trtsporda mac önü yayini var staddan en tepede oturuyorlar cati asagiya dogru egimli ve oturduklari yerden karsi tribunun. Anca ceyregi gorunuyor :)

Çevrimdışı ZORBEY

imzandaki gifi kaldırabilirmisin telefonla girenlerin kota düşmanı @ZORBEY

kaldırdım abi:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı
Kuzey Fazla Bileti Olan İrtibata Geçsin...!

Çevrimdışı Tolga

Çok güzel bir haber hayırlı olsun hepimize :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı selçukaras

Konu Dışı
Kuzey Fazla Bileti Olan İrtibata Geçsin...!

Lütfen bunu yapmayın.  Benim ve arkadaşım ın biletleri var ve gelemeyecegiz maalesef. O stada giden o eziyet çeken bi 40 lira versinde maça girsin kulübe yararı olsun. Bilet transferine karşıyım

Çevrimdışı ALI RIZA

Lütfen bunu yapmayın.  Benim ve arkadaşım ın biletleri var ve gelemeyecegiz maalesef. O stada giden o eziyet çeken bi 40 lira versinde maça girsin kulübe yararı olsun. Bilet transferine karşıyım

Para vermeyeceğim yada vermeyeceğiz  diyen yok irtibata geçin

Çevrimdışı ZEKI

Kuzeyde bittigi icin ve ist disindan gelip forum ekibiyle kuzeyde izlemek istedigi icin  @ALI RIZA istemistir..

Çevrimdışı Efe

dayimin oglu sen demeden once kuzey transfer etti daha once soyleseydin ali riza şansın yok bulunur ama soyledim ben bulamazsak ayarlamaya çalisacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

dayimin oglu sen demeden once kuzey transfer etti daha once soyleseydin ali riza şansın yok bulunur ama soyledim ben bulamazsak ayarlamaya çalisacak

Hayirlisi diyelim @Efe

Çevrimdışı onurturan

Buna forumda herkes karsi ama bilet yok zaten suan..

Çevrimdışı Efe

tolga muhabbeti bu başlık değil mesajlar siliniyor.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

10 gün sonra semerlere geçerler gibi görünüyor, 1 ay da semerler+kedi yolları sürse 20 Ocak gibi çatı iskeleti biter, 1 Şubatta çim işi başlasa 90 gün desek 1 mayısta kendi stadımızdayız, ağustosa falan kalmaz artık bu iş

Çevrimdışı Deadam

tolga muhabbeti bu başlık değil mesajlar siliniyor.

Haklısın ama sinirden işte
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz