Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Bu montaji az cok kestirioruz ne zaman bitceginide acaba semer ve kedi yollari ne kadar zaman alacak nasil olacak

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Bu montaji az cok kestirioruz ne zaman bitceginide acaba semer ve kedi yollari ne kadar zaman alacak nasil olacak

Onlar daha hızlı olur bence

Çevrimdışı Efe

Cumartesi sat 18.00'da kısa oluklular biter. Saymayı bırakırız:) Sıra geliyor uzunlara.

cumartesi kisa oluklu nihayete erer uzunlarin sayilari artmaya baslar hafta icide uzunlat biter ve semer kedi yolu montaji baslar :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

Ah şu kaza olmasa ve eski açık meselesi yaşanmasa  şuan mebrana geçmiştik!Çim işi başlamıştı  ve stadı şubatta açardık :s20:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı martin40

Ah şu kaza olmasa ve eski açık meselesi yaşanmasa  şuan mebrana geçmiştik!Çim işi başlamıştı  ve stadı şubatta açardık :s20:

Geç olsun temiz olsun

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Efe'nin rakamlara göre,

Dün
23 -40 kısa oluklu

4-40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu

41-42 dikine boru

Bugün
30 -40 kısa oluklu     +7

5-40 uzun oluklu       + 1

0-2 çok uzun oluklu    =

42-42 dikine boru      +1
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Necmi

cumartesi kisa oluklu nihayete erer uzunlarin sayilari artmaya baslar hafta icide uzunlat biter ve semer kedi yolu montaji baslar :ishock:
bakalım ayın yirmisine bitirebileceklerimi benim planıma göre bitmesi gerekiyordu ama yavaş girdiler işe
ama ocak sonunda işi bitirmeyi düşünüyorlardı bitecek gibide duruyor.

Çevrimdışı ZEKI

o ikisi hile yapıyor gerçek online benim o saatlerin her dakikası pc başındaydım
onlar hiç kapatmıyor forum açıldığından beri @ALI RIZA  uyur çalışır ama pc hep açık :kop: :kop:
:kuserim :kuserim

Çevrimdışı Necmi

kısa oluklu yarında bitebilir eğer uzun oluklu takmazlarsa
15 inden sonra semerlere başlanır gibi duruyor.

Çevrimdışı ensdndr

Çatı kaldırıldığından bu yan işler gerçekten hızlandı, o boruların kaldırılıp yerlerine montajı kolay işler değil. Ekip çalışması gerekiyor uyumlu şekilde. Anladığım kadarıyla semer ve kedi yolları da biraz zaman alacak ancak ben ocak sonu zemine girileceğini düşünüyorum
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ddc1979

bu fiyatlarla geleceksen gelme  :evillol:

Artık çok geç kulüple anlaşmayı yaptık :)

Stad bizim artık ... Forza DIVAN :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı AmaralGürses

Efe'nin rakamlara göre,

Dün
23 -40 kısa oluklu

4-40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu

41-42 dikine boru

Bugün
30 -40 kısa oluklu     +7

5-40 uzun oluklu       + 1

0-2 çok uzun oluklu    =

42-42 dikine boru      +1

7 ördek patisi 1 de zürafa boynu takıldı benim saydığıma göre de.  :ok:

Çevrimdışı İlkem1903

Semer ve Kedi yolları boru montajları kadar sürer mi ? bi soru daha semer ve kedi yollarından sonra çatıyla ilgili bi tek membran kalıyo dimi bitsin artık şu çatı :D

Çevrimdışı Fatih

oluklar bu şekilde benim gördüğüm. membranlar oluklardan aşağıya kadar sarkıtılıp vidalanacak. bu şekilde su sızdıraacağını düşünmüyorum tabi oluk ağzına kadar dolarsa o başka illaki bi iki yerde sızıntı olur. ama tamamen sızmaz.

ohaaaaaa bu kadar genis mi borular... hic belli olmuyor yukaridan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı carsikartali

Kedi yollarina ulasim merdiveni nerden yapilacak vizim stadda acaba? Torku arenada celik konsuruksuyona bagli cikiyor bizde oluklara bagli olarak asma sekildemi yapilacak acaba?

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ekrembaser

Efe kardeşim eğer yeni İnönü Hergün foto paylaşırsa sende bu sayısal veri işini Hergün yap hem kıyaslayıp anlamak daha kolay oluyo tabi sana zahmet olmayacaksa

Çevrimdışı Efe

bakalım ayın yirmisine bitirebileceklerimi benim planıma göre bitmesi gerekiyordu ama yavaş girdiler işe
ama ocak sonunda işi bitirmeyi düşünüyorlardı bitecek gibide duruyor.
bence bitecek abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe kardeşim eğer yeni İnönü Hergün foto paylaşırsa sende bu sayısal veri işini Hergün yap hem kıyaslayıp anlamak daha kolay oluyo tabi sana zahmet olmayacaksa
zahmet olurmu hergun saniyesine yazarim yeterki yeni inonu foto atsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Ben yaparım abi :) Efe abi yaşlandı artık karıştırıyor :evillol:

Çevrimdışı Emre.Guler

Sen yanlış yazıyorsun bırak karışma

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Sen yanlış yazıyorsun bırak karışma

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:iblush: :iblush:

Çevrimdışı Efe

ben yaşlandıysam sen bunamişsın o zaman  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekremblks

Hayırlı Olsun stat koltukları 1-2 saat önce stadyuma gelmiş herşey çok iyi gidiyor.Allah nazarladan korusun , Maşallah.

@Efe @Necmi @FARUK @ahmetx abilerim hayırlı olsun...