Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osman1903

bence herkese bahaneleri bırak passolig bilmem ne üretmezse en az 20bine oynar 2-3 yıl full bile çekebilir bahaneler olmazsa @osman1903
passolig gelecek yılda olursa herkes alır ve maçlara gelir zaten 20.000 şuan kombine var o sayı  daha çıkar ve yönetim 43-44 000 lik stad olursa yönetim 30.000 de sabitler geri kalan 14 .000 bilette kapış kapış gider

Çevrimdışı osman1903

en basitinden kale arkası kombinesinin yıllık 950 olduğu yerde kale arkası  biletler 60 Tl nin altında olmaz
kombineden ucuz olma ihtimali yok 20 maç düşünsen 50 tlden kombine parası ediyor zaten kapalı 150 civarı olur en az
numaralıda 250 gibi olur gerçi kapalı ve numaralıda satılacak bilet kalmıyor. bu fiyatlar derbi maçlarda ikiye bile katlar.
belkide üçe düşün kombineler 30 bini geçerse satılacak en fazla 7-8 bin bilet olur çıktığı anda tükenir. @osman1903

açıkçası biletlerin bu kadar ucuz olacağının düşünmüyorum renklilerden birinin her maç kale arkası bileti 100 lira olduğunu düşünürsek.ama inşallah böyle olurda ağız tadıyla vodafone arenada maç izleriz

Çevrimdışı canergiray77

passolig gelecek yılda olursa herkes alır ve maçlara gelir zaten 20.000 şuan kombine var o sayı  daha çıkar ve yönetim 43-44 000 lik stad olursa yönetim 30.000 de sabitler geri kalan 14 .000 bilette kapış kapış gider
bence passolig olayını bir çok kişi bahane ediyor gibime geliyor belki dedikleri doğru olabilir rant felan dönebilir onada yapacak birşeyimiz yok takımını seviyorsa dikenine(passosuna) katlanacaksın engelli taraftar olduğum halde yaza çıkartıp kırk yılda bir kerede maç izlemek için cıkaracağım istanbulda yaşasaydım eminim ki her maça giderdim heleki stad engelliler şartlarına göre çok uygunmuş forumda gördüğüm okuduğum kadarıyla @osman1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kombine alacam kale arkası olacak muhtemelen forumdan kale arkasi kombinesi olan varmı? varsa hangi taraftan? yada sen hangi kale arkasini tavsiye ediyorsun:)
bütün forum nerdeyse eski açık 121 blok üst kısımlardan aldı kombineyi @ZORBEY

Çevrimdışı osman1903

bence passolig olayını bir çok kişi bahane ediyor gibime geliyor belki dedikleri doğru olabilir rant felan dönebilir onada yapacak birşeyimiz yok takımını seviyorsa dikenine(passosuna) katlanacaksın engelli taraftar olduğum halde yaza çıkartıp kırk yılda bir kerede maç izlemek için cıkaracağım istanbulda yaşasaydım eminim ki her maça giderdim heleki stad engelliler şartlarına göre çok uygunmuş forumda gördüğüm okuduğum kadarıyla @osman1903
passoyu bahane edenlerde var tabi stad engelli taraftarlarımız da düşünerek yapılıyor inşallah herkes zorluk çekmeden zevkli bir şekilde maçını izleyecek mabedimizde  :)

Çevrimdışı Necmi

açıkçası biletlerin bu kadar ucuz olacağının düşünmüyorum renklilerden birinin her maç kale arkası bileti 100 lira olduğunu düşünürsek.ama inşallah böyle olurda ağız tadıyla vodafone arenada maç izleriz
ben en az dedim yoksa bin ikibin gören biletler olur.
her halukarda kombine almak daha cazip olacak

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

o senin dediğin öyle olmuyor onun içinde VIP var loca var 1903 tribün var
misafir tribün var bunlar kafadan 7500 ediyor zaten 30 000 kombine satılırsa kalan bilet sayısı 6-7 bin olur
en fazla düşün o kadar bilete 100000 talip olur en az

Çevrimdışı canergiray77

passoyu bahane edenlerde var tabi stad engelli taraftarlarımız da düşünerek yapılıyor inşallah herkes zorluk çekmeden zevkli bir şekilde maçını izleyecek mabedimizde  :)
valla ağustos yada eylül aylarının birinde çok gelmek istiyorum stada bakalım hayırlısı kısmet olurda geliriz inşallah :) @osman1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

o senin dediğin öyle olmuyor onun içinde VIP var loca var 1903 tribün var
misafir tribün var bunlar kafadan 7500 ediyor zaten 30 000 kombine satılırsa kalan bilet sayısı 6-7 bin olur
en fazla düşün o kadar bilete 100000 talip olur en az
şuan ki satılan kombine sayısı belli mi @Necmi abi bide stada giden herkese rahatca izin veriyorlar mi heryerini gezmeye içeriden asansörler belirli bir kata kadar mı çıkacak bütün katlara mi ? ( ayıptır söylemesi oraya ayak bastığımda yanii teker bastığımda harıl harıl gezeceğim heryerini)  :halay: :halay: :halay:
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

İçerideki işler Ocak-Şubat gibi tamamen biter diye düşünüyorum.

Senin öngörün nedir @Necmi abi
ben ocak ortası biter dedim zaten. Tahmin ettiğim şekildede gidiyor
ama tabiki dışardaki işler içeriyi dolaylı olsada etkiler. ana işler biter
incik boncukla uğraşırlar dışarlar bitene kadar müze dekorasyonu restoranları divanın yapması
vodafone un iletişim merkezini yapması bunlar bizim elimizde olan şeyler değil hızınıda biz belirleyemeyiz
ama çok hızlı yapılacağından eminim bizde müze ve kartal yuvası dekorasyonlarıyla uğraşırız.
bunlar sona kalacak müze değilde kartal yuvası ordaki duvarı yapamıyorlar şu anda yapılsa stada tek girişi engelliyor
o nedenle bekliyorlar. bazı böyle ufak tefek şeyler kalır ama stad kısmı biter. Birde propan ofisleri geç boşalttığı için
ordaki localar sona kaldı kapalı tarafıda biraz rötarlı gidiyor ama farkı kapatırlar alt 1903 tribünü olduğu için
tek parça hızlı gider  @Tolga

Çevrimdışı Necmi

şuan ki satılan kombine sayısı belli mi @Necmi abi bide stada giden herkese rahatca izin veriyorlar mi heryerini gezmeye içeriden asansörler belirli bir kata kadar mı çıkacak bütün katlara mi ? ( ayıptır söylemesi oraya ayak bastığımda yanii teker bastığımda harıl harıl gezeceğim heryerini)  :halay: :halay: :halay:
hayır içeri giremezsin nasıl gezeceksin her yerini açıldığındada sadece bilet aldığın tribüne girebilirsin.
bildiğim kadarıyla yürüyen merdiven ve asansör her yerde var ama bundan çok emin değilim doğrusu olduğu söylendi
ben görmedim zaten her tribün birbirinin aynısı birini gördüğünde hepsini görmüş oluyorsun bu stadda loca longları dahil
tek elden yapıldı her taraf aynı bildiğim kadarıyla bütün büfeleride Divan yapıyor onlarda tek tip olur. wc ler tek tip
numaralı kapalı kutu ordan pek resim gelmiyor hakem odaları soyunma odaları uefa odaları revir basın odaları toplantı salonları
hepsi numaralı en alt katta ve oralarla ilgili sıfır bilgi var

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kombine alacam kale arkası olacak muhtemelen forumdan kale arkasi kombinesi olan varmı? varsa hangi taraftan? yada sen hangi kale arkasini tavsiye ediyorsun:)
imzandaki gifi kaldırabilirmisin telefonla girenlerin kota düşmanı @ZORBEY

Çevrimdışı canergiray77

hayır içeri giremezsin nasıl gezeceksin her yerini açıldığındada sadece bilet aldığın tribüne girebilirsin.
bildiğim kadarıyla yürüyen merdiven ve asansör her yerde var ama bundan çok emin değilim doğrusu olduğu söylendi
ben görmedim zaten her tribün birbirinin aynısı birini gördüğünde hepsini görmüş oluyorsun bu stadda loca longları dahil
tek elden yapıldı her taraf aynı bildiğim kadarıyla bütün büfeleride Divan yapıyor onlarda tek tip olur. wc ler tek tip
numaralı kapalı kutu ordan pek resim gelmiyor hakem odaları soyunma odaları uefa odaları revir basın odaları toplantı salonları
hepsi numaralı en alt katta ve oralarla ilgili sıfır bilgi var
anladım abi bilgi için teşekkürler hayırlı geceler :) @Necmi
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Bektur

hayat bu.

Çevrimdışı Tolga

ben ocak ortası biter dedim zaten. Tahmin ettiğim şekildede gidiyor
ama tabiki dışardaki işler içeriyi dolaylı olsada etkiler. ana işler biter
incik boncukla uğraşırlar dışarlar bitene kadar müze dekorasyonu restoranları divanın yapması
vodafone un iletişim merkezini yapması bunlar bizim elimizde olan şeyler değil hızınıda biz belirleyemeyiz
ama çok hızlı yapılacağından eminim bizde müze ve kartal yuvası dekorasyonlarıyla uğraşırız.
bunlar sona kalacak müze değilde kartal yuvası ordaki duvarı yapamıyorlar şu anda yapılsa stada tek girişi engelliyor
o nedenle bekliyorlar. bazı böyle ufak tefek şeyler kalır ama stad kısmı biter. Birde propan ofisleri geç boşalttığı için
ordaki localar sona kaldı kapalı tarafıda biraz rötarlı gidiyor ama farkı kapatırlar alt 1903 tribünü olduğu için
tek parça hızlı gider  @Tolga

Sen de öyle öngörüyorsan içim daha da rahatladı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena, gün zafer günü, gün montaj günü.

Çevrimdışı mehmetthedum

@Necmi abi, Maç günleri haricinde müzeye bağlı bir program ve rehber eşliğinde, 20-30 tl karşılığı stadın gezilebileceğini düşünüyorum. Hatta dolmabahçe sarayına gelen yerli-yabancı turist turlarının opsiyon olarak kapsamına alınabilir, o grupların da öğle yemeği eski açıktaki restaurant üzerinden "pazarlamizasyon"a tabi tutulabilir. :money:

Not @AmaralGürses  senin zasyon kalıbını kullandım kusura bakma . :lol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Necmi abi, Maç günleri haricinde müzeye bağlı bir program ve rehber eşliğinde, 20-30 tl karşılığı stadın gezilebileceğini düşünüyorum. Hatta dolmabahçe sarayına gelen yerli-yabancı turist turlarının opsiyon olarak kapsamına alınabilir, o grupların da öğle yemeği eski açıktaki restaurant üzerinden "pazarlamizasyon"a tabi tutulabilir. :money:

bunun yapılacağını başkan açıklamıştı zaten
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com