Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

daha açık anlatır mısın @Erhan

Neden aralık kaldı onu çözemedim abi.Hepsi takılınca halkanın ucu biraz kalkıp kavuşur mu acaba uzun oluklu boru :alala:

Halat olayı şu 36 halat abi onların etkisi olur mu diye düşündüm.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı AmaralGürses

Stad nöbeti devamlılığı konusunda @ALI RIZA   abi herkese tur bindirmiş görünüyor. @Necmi  abi ciddi fark yiyerek kendine ancak üçüncü sırada yer bulmaya muvaffak olabilirken, maç+transfer+iddaacıbaşı @Çağrı ise 100 gün barajını bile geçemeyerek büyük hayal kırıklığı yaratmış durumda...

Çevrimdışı Necmi

Stad nöbeti devamlılığı konusunda @ALI RIZA   abi herkese tur bindirmiş görünüyor. @Necmi  abi ciddi fark yiyerek kendine ancak üçüncü sırada yer bulmaya muvaffak olabilirken, maç+transfer+iddaacıbaşı @Çağrı ise 100 gün barajını bile geçemeyerek büyük hayal kırıklığı yaratmış durumda...
o ikisi hile yapıyor gerçek online benim o saatlerin her dakikası pc başındaydım
onlar hiç kapatmıyor forum açıldığından beri @ALI RIZA  uyur çalışır ama pc hep açık :kop: :kop:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

koltuklar full abaküsmü yoksa yapılan abaküs görünümlü normal koltukmu Şahin görünümlü kartal hesabı
doğan görünümlü şahin  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Serkan7738

Vodafone Arana'da büfelere falan çok para harcanırsa, fiyatlar nasıl olur merak ediyorum.

Birde şu bozuk para problemi çözülse keşke.    Çay alınca para üstü olarak çekirdek veya su vermeseler  :D

Kayseride bozuk para sorununa çözüm buldular para üstü bozuk para yerine fiş veriyolar maç sonu o fişleri büfeye götürerek paranı alabiliyosun @Birisi

Çevrimdışı Factatum

Neden aralık kaldı onu çözemedim abi.Hepsi takılınca halkanın ucu biraz kalkıp kavuşur mu acaba uzun oluklu boru :alala:

Halat olayı şu 36 halat abi onların etkisi olur mu diye düşündüm.

Bu tip metal konstrüksiyonlar yazın ısındığında genişler, kışın soğuk havadan dolayı büzüşür. Asma köprülerde olduğu gibi genleşme payı bırakılır. Net görünmese de sanırım resimdeki aralık bu genleşme payıyla alakalı.

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Vodafone Arana'da büfelere falan çok para harcanırsa, fiyatlar nasıl olur merak ediyorum.

Birde şu bozuk para problemi çözülse keşke.    Çay alınca para üstü olarak çekirdek veya su vermeseler  :D

ne alacağın bellidir az çok ona göre bozuk al yanına kesin çözüm ayak altı ayakkabı üstü, ben zippo sokuyordum içeri boğumları pençe gibi kullanabiliyorum artık öyle faydaları da var.  :D

Çevrimdışı ahmetx

Koltuklar raylar üzerine monte ediliyor , abaküs boncukları gibi hareket ettirilebilir sistemde değil gerekte yok zaten .Ancak son fotoda görüldüğü üzere taraftar korkuluklarından dolayı koltuklar birbirine yakın monte edilemiyor tam önünden bir foto gelirse oranlama yaparak kaç cm boşluk olacağını bulabiliriz .Bu şekilde olacaksa  kapasiteyi en fazla 42400 olarak düşünebiliriz (en üst sıraya koltuk koymazlarsa).
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu tip metal konstrüksiyonlar yazın ısındığında genişler, kışın soğuk havadan dolayı büzüşür. Asma köprülerde olduğu gibi genleşme payı bırakılır. Net görünmese de sanırım resimdeki aralık bu genleşme payıyla alakalı.
peki yağmur suyunu nasıl tahliye edecekler üzerine parçamı gelecek ?

Çevrimdışı ahmetx

Kayseride bozuk para sorununa çözüm buldular para üstü bozuk para yerine fiş veriyolar maç sonu o fişleri büfeye götürerek paranı alabiliyosun @Birisi
bu kadar adama nasıl fiş vereceksin ?

Çevrimdışı FARUK

peki yağmur suyunu nasıl tahliye edecekler üzerine parçamı gelecek ?

bence membran la birlikte özel bir oluk yapılır direk metale temas etmemeli yağmur

Çevrimdışı BJKTÜRK23

araya Kartal sıkıştırmadan olurmu

lafın doğrusu o diye dedim  :) ayrıca kartal şahinden iyi bana göre ters olmuş  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Her yere yazı yazıyorlar stadı mahvedecekler

Çevrimdışı ErsinA.

bu kadar basit aslında.  Yeterki çözüm bulmak istesinler.  Daha çok çözüm yolu bulurlar.

Çevrimdışı ahmetx

bence membran la birlikte özel bir oluk yapılır direk metale temas etmemeli yağmur
yani membran olukları örterek yapıştırılır

Çevrimdışı Murat Gültekin

stad kapasitesine protokol ve basın tribünü dahil mi, atıyorum kapasite 42bin sadece taraftar sayısı mı?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı ahmetx

@Birisi koltukların tam karşısından foto çektirebilir misin? Koltuk arası mesafeye bir bakalım.

Çevrimdışı ahmetx

stad kapasitesine protokol ve basın tribünü dahil mi, atıyorum kapasite 42bin sadece taraftar sayısı mı?
her şey dahil basın bile  :D

Çevrimdışı ahmetx

hala şeffaf halkanın malzemesini öğrenemedik