Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904974 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çatının membran dahil komple bitmesi Şubatı bulur deniyor.

Bence Şubat bile epey iyimser, Mart sonu Nisan başı diyorum ben :)

Çevrimdışı Deniz

Merhaba Arkadaşlar.

Yunus ben. Forza'da da üyeyim, burada da olmak istedim.

Mabedimizin havadan son çekimini yapmıştım (14 Kasım) ve belirli aralıklarla buna devam etmeyi planlıyorum.

Bu haftasonu çekim yapsam farkedilir bir değişiklik olur mu acaba?
Hoşgeldin @Popular Demand  abi ,çekimlerin çok güzel devamını bekliyoruz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

mebran dahil subatta bitsin çok iyi zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bence Şubat bile epey iyimser, Mart sonu Nisan başı diyorum ben :)
bende oyle diyorum ama mart ortasina herseyin bitmesi uzerinde baya gorus var inşallah biter diyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Şubatı rahat geçer bence .O kadar boru ve semer montajı var.Mart-nisanı görürüz diye tahmin ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

çıkış kapıları astarmı oldu yoksa beyaz son halımı neden böle yapıyorsunuz tam dun fümede karar kıldık ılla Necmı abıyemı sıkayet edıyım beyazı kım çıkardı yıne ortaya
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

boru ve semer montajının çok hızlı olacağını düşünüyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

arkadaş net bir tarih yok ama Şubat diye konuşuluyor dedi.

bekleyip görcez.

Çevrimdışı SDemirsoy

çıkış kapıları astarmı oldu yoksa beyaz son halımı neden böle yapıyorsunuz tam dun fümede karar kıldık ılla Necmı abıyemı sıkayet edıyım beyazı kım çıkardı yıne ortaya
abi astardır o öyle beyaz olmaz yav  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ernesto

Boru ve semer montajının hızlı olması çalıştırılan işçi sayısı ve gerekli ekipman sayısı ile doğru orantılı diye düşünüyorum.

Yani 60 günde biticek işi, paraya kıyarsak 30 günde bitirebiliriz gibi geliyor. Katılır mısınız?

Belki de başkan da bunu düşünüyordur. Statta 1 maç bile daha fazla oynasak bu sayede, belli bir ücret çıkar. Son 3 maça yetişse, bilet fiyatlarını pahalıdan da satabiliriz 3 maçlık mesela. Taraftar da bunu inşaata katkı olarak düşünebilir.

Çevrimdışı osman1903

Boru ve semer montajının hızlı olması çalıştırılan işçi sayısı ve gerekli ekipman sayısı ile doğru orantılı diye düşünüyorum.

Yani 60 günde biticek işi, paraya kıyarsak 30 günde bitirebiliriz gibi geliyor. Katılır mısınız?

Belki de başkan da bunu düşünüyordur. Statta 1 maç bile daha fazla oynasak bu sayede, belli bir ücret çıkar. Son 3 maça yetişse, bilet fiyatlarını pahalıdan da satabiliriz 3 maçlık mesela. Taraftar da bunu inşaata katkı olarak düşünebilir.
Dediğin mantık doğru ama bu bizim statta yapılmıyor sonuçta daha fazla işçiyle bu stat 2 yılda da bitebilirdi ayrıca yöneticilerinde stadı bu yıla yetiştirmeyi istediklerini düşünmüyorum gelecek yıl güzel bir açılış yapmayı planlıyorlardır hala martta açılış diyen arkadaşlar var onada çok şaşırıyorum @bjk_mabet bile kasım ortalarında vinçlerin sahadan çıkması 2.5 ay falan alır dedi sonrasında da 3 ay zemin için Zaman olduğunu Başkan söyledi Nasıl martta bitiyo anlamıyorum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dediğin mantık doğru ama bu bizim statta yapılmıyor sonuçta daha fazla işçiyle bu stat 2 yılda da bitebilirdi ayrıca yöneticilerinde stadı bu yıla yetiştirmeyi istediklerini düşünmüyorum gelecek yıl güzel bir açılış yapmayı planlıyorlardır hala martta açılış diyen arkadaşlar var onada çok şaşırıyorum @bjk_mabet bile kasım ortalarında vinçlerin sahadan çıkması 2.5 ay falan alır dedi sonrasında da 3 ay zemin için Zaman olduğunu Başkan söyledi Nasıl martta bitiyo anlamıyorum

Ben anlatayım.. Başkan daha bugün focus olduğumuz bir tarih var ve bu tarih öyle son 3-4 hafta değil çok daha öncesi, ama tarih vermek istemiyorum dedi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ernesto

Ben anlatayım.. Başkan daha bugün focus olduğumuz bir tarih var ve bu tarih öyle son 3-4 hafta değil çok daha öncesi, ama tarih vermek istemiyorum dedi..

19.03'ü kastetmiştir. Bu da son 4 maç yapar.

Bunun için de 30 gün içinde sahanın boşaltılıp çimlerin başlaması gerekiyor. Paraya kıyıp, işçi sayısını arttırırsak olabilir gibi geliyor. Ki bence 1-2 milyon TL fazla harcamaya değer bu tarihe yetişebilirse.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bende sonunda kombinemi aldım arkadaşlar. İnşallah nice kupalar kaldırırız hep birlikte.
Hayırlı olsun  :claps: . İnşallah.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

bu çıkış kapılarını beyaz'a boyadılar bence benim tahminim :)

Çevrimdışı osman1903

Bence Başkan'ın dediklerini hiç karıştırmadan önümüzdeki işlere bakarsak vinçlerin en az 2 ay daha oradan çıkması imkansız en az 70 günde çim koysak nisan eder o kadar polyanacılık yapmama rağmen yine nisan oldu bu yılı unutalım artık böyle bir stad Gençlerbirliği maçı ile açılırsa manzaraya ayıp olur zaten gelecek yıl bi turnuva iyi ses getirir

Çevrimdışı Efe

Bence Başkan'ın dediklerini hiç karıştırmadan önümüzdeki işlere bakarsak vinçlerin en az 2 ay daha oradan çıkması imkansız en az 70 günde çim koysak nisan eder o kadar polyanacılık yapmama rağmen yine nisan oldu bu yılı unutalım artık böyle bir stad Gençlerbirliği maçı ile açılırsa manzaraya ayıp olur zaten gelecek yıl bi turnuva iyi ses getirir
öyle olacak bencede yeni sezona şampiyon takim olarak şampiyonlar ligi ve vodafone arena ile gireriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bencede hiç astara benzemiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

alt kat beyaz koltuk beyaz çıkış
üst kat siyah koltuk siyah çıkış  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

yanliz çıkış kapilari beyaz olmali bence neden koyu olsun diyorsunuz beyaz koltuklar icinde olacak kamufile olur hemde piksellerin icinde kalacak orda kapilar böyle iyi olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen oyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

tebrik ederim  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum