Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Youtube'daki "Vodafone Arena: Spor Sponsorluğu İle Kalplere Taht Kurmak" videosu çok güzel olmuş, yapanların emeğine sağlık.

Herkes izlemeli

Çevrimdışı Necmi

@Necmi burada sayginliginiz yuksek sizin bana soylemedigim birseyi soylermisim gibi gosterip beni millete dusman gosterme isteginizi anliyorum, buna bir isim de buluyorum fakat burada soyleyip size saygisizlik etmek istemem. Asla kimseye iftira etmedim bugune kadar. Sizin icin tribun tasarimi besiktas'i sevdigi icin gecenin 4'unde mesaj yazan gorus bildiren birine iftira etmeye yetiyorsa alin buyrun bu forumunuz sizin olsun. Benim Besiktasliligim kimseye iftira etmeye elvermez sizin ki elveriyorsa forumunuz size icimdeki Besiktaslilik sevgisi bana kalsin. Saglicakla kalin.
hadi canım benim silahımla benimi vuracaksın :o_o:
tribün tasarımımı tartışmamız. işi getirip bu noktaya çekiyorsun.
bu forumda saygınlık ayrıcalık değil herkes saygındır. Beşiktaş taraftarıda
koyun değilki ben dedim diye size düşman olsunlar. kaldıki sizi neden düşman belleteyim
bundan nasıl bir kazancım olacak. Kaç gündür piksel tartışmasıyla konuyu besliyorsun bu
kötü değil iyi bir şey forumlar tartışmak içindir ben sadece üslubuna parmak bastım. Bu sadece benimde kişisel fikrim
değil ne dedin saygısız üslubum olursa yöneticiler mesajlarımı silerler daha hiç bir şey yapmadan
diktatörlükle suçlandık birde mesajlarını silseydik bizi bu sefer neyle suçlardın.  @harund1k3

Kardes onlar yazmadan ben yazayim. sana "o zaman renkliler de oy verir en kotu tasarim secilir" cevabini verecekler. Biz bunu dusunduk dedik ki madem oyle kartal yuvasindan urun alan kisilere oy hakki taninir. en sonunda kartal yuvasindan oylar toplanir cikacak sonuca razi olunur. hem gelir kazaniriz, hem de bizim de etki edebilecegimiz bir secim olur. Buna cevap yazamiyorlar iste.

bak bu yazında bile yaptığın foruma saygısızlık seni ne ilgilendirir birinin bir başka üyeye vereceği yanıt
orda konuya atlayıp giriyorsun hem fikrine verilmiş cevabı yazıyorsun hemde altında Buna cevap yazamıyorlar işte
diyorsun işte kendi ağzınla söylüyorsun nasıl cevap verildiğini ne yani  senin istediğin gibi bir cevap çıkmayınca
cevap yazamamışmı oluyor. Burda resmen dalga geçiyorsun ve hala saygılı bir üslupta yazdığını söylüyorsun
bu cevap da benim cevabımdı ve sen önerine cevap vermediğimi söyledin demekki verdiğim cevabı okumuşsun
peki burda beni cevap vermediğim için diktatörlükle suçladın

bu taraftar oylaması konusunda aslında bunu passo kart numaralarıyla yapabilirler
220000 Beşiktaş kart sahibi var bir sayfa açarlar oy kullanabilmek için passo kart numaranı girmek
zorunda olursun hem direk maçlara gelen kişilerin oylarına baş vurmuş olursun hemde passo
üyeliğini teşvik edersin hem herkes bir kere oy kullanabilir. hemde Beşiktaşlılara kullandırmış olursun.
en mantıklı çözüm bu
bir çok konudada taraftarın fikrini sorma katılımcı bir kulüp olma yolunda çok efsane olur.
gir oraya koşulları nedenleri sonrada taraftarın fikrini al sen zaten nedenleri doğru anlatırsan
taraftar Beşiktaşın menfaatine olanı seçecektir. Sorumluluğu taraftarla paylaşmak kulübü bir adım
daha ileri götürür.Taraftarada sahiplenme duygusu verir bu sana orjinal ürün kullanımından maçlara
girişe kadar hep artı olarak döner.

birde böyle bir cevabım vardı tekrar yapıştırayım yani senin fikrini ciddiye almamış falan değilim sadece
yetersiz olduğunu düşündüm ve daha geniş katılımlı başka bir fikir önermişim yani dalga geçmeni pek haketmemişim.
sana yazdığım bütün mesajlarımı gözden geçirdim tek bir mesajımda bile en ufak saygısızlığım olmamış ve nedenleri
teferuatlı bir şekilde anlatmışım ama senin cevapların alaycı ve saygısızca olmuş  mesela

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari.  burdaki gibi alay eden cevaplar
ama ben sana saygısız üslup kullanıyorsun dediğimde birden ayaklandın neymiş sana hakaret etmişim
aslında hakareti eden sensin ikaz eden benim saygısızca yazan birine saygısız üslup kullanıyorsun demek hakaret değildir. @harund1k3

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaslar bir oneride bulunmak istedim: tribunlerin uzerine sirket isimlerinin yazilmasina karsi iseniz, forumda bir arkadas imzama koydugum gorseli tasarlamis, sizler de imzaniza yerlestirebilirsiniz. (Eger nasil yapilacagini bilmiyorsaniz ozel mesaj atabilirsiniz.)

Bu sekilde yersiz polemikleri bir nebze engelleyebiliriz.

Çevrimdışı ilbuono

Selamünaleyküm, günaydın değerli arkadaşlar  :)
Bir şey sormak istiyorum V halatların ortasındaki SJ'lerin bağlı olduğu kulağa parça eklenip kirişlere bağlantı yapılacak mı?
Saygılarımla.

Çevrimdışı Ensar

Bu arada 1-2 hafta içerisinde staddan canlı yayın tekrar başlıyor  :icool:
Bak ışte buna gol olmuş gibi sevindim abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartal Ç

Beşiktaş Vodafone işbirliğiyle tekrar gururlandım. Videonun en sonunda vodafone sportif pazarlama müdürü kerem beyden de bikaç hafta sonra canlı yayının yeniden açılacağının müjdesini almış olduk :super: Artık bugün kaç koltuk takıldı diye akşama kadar koltuk sayarız. Aha benim koltuğu takıyorlar diye sevinen bolca insan görecez buralarda :D
Bu arada işin arkasında tribal worldwide istanbulun da olduğunu bilmiyordum :ok:

Çevrimdışı sylar

yürüyoruz adım adım  her solukta senın adın
sampıyonluk ınan cok yakın haydı bastır besıktasım
kupalar gelecek yıne kartal ucacak goklere
mermiler atılacak gokyuzune sampıyon oldugun gece ! piuv piuv piuv!

günaydın abilerim kardeslerim birbirimizi kırmadan konussak hersey cozulcek..

Çevrimdışı Ensar

Brand week Istanbul adlı etkinlikte vodafone tarafından sunum yapılmış bugün sanırım
Vodafone Arena: Spor Sponsorluğu İle Kalplere Taht Kurmak sunumu

https://youtube.com/watch?v=FVN5U6LRUQ8

Ben mobilden girdiğimden bakamadım ama yarın incelerim
Çok iyiydi gerçekten , vodafone'un nasıl ince bir çalışma yaptığı gerçekten örnek bir reklamcılık yaptığı ve sponsor olduğu gösterilmiş , mesela ışte böyle bir sponsora kimse çatıda ismi yazmasin felan demiyor çünkü bir değer var , ama sen sportotoya cüzzi bir miktara tribune ismini yazamazsın ışte , beko kalde ve vodafone teşekkürler , bu karşılıklı bir ilişki ve beşiktaş taraftarı bu markalara nasıl değer veriyor hepimiz biliyoruz , 35 dk olunca biraz uzun geldi ama bir solukta izledim sunum dediğin böyle olur bu adamlar bu işi biliyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurt

Bence ideal koltuk tasarımı; tek renk siyah üzerine kapalıda beyaz Beşiktaş yazısı ve yeni açıkta beyaz kartal figürü olurdu. Ama eğer üst alt farklı renkse, maketteki gibi az miktarda pixel, olmamasına göre daha güzel duruyor.

Yine şahsi görüşüm şirket isimlerinin yazması sanat eseri gibi yapılan statta hoş olmayacak. Ancak yönetim bu sanat eserine gsnin statında olduğu gibi reklam panosu vs koyamayacağından bu yola gitmek zorunda kalmış olabilir. Taraftar olarak hoşumuza gitmese de bu borç durumunda mümkün olan her  sponsorla anlaşmak şart. İsim yazma konusuna da Ancak çok yüksek bir bedel aldılarsa (örneğin gsnin aldığı bedelin 2 katı gibi) gönül katlanır.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

V halatlar bitti mi acaba çatal merdivende olmayacak  keyfim yerinde bi aksam mavi kazanmak gerek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Selamünaleyküm, günaydın değerli arkadaşlar  :)
Bir şey sormak istiyorum V halatların ortasındaki SJ'lerin bağlı olduğu kulağa parça eklenip kirişlere bağlantı yapılacak mı?
Saygılarımla.
Bağlanmayacak sj bağlantısı içindi o kısım sadece o parçaya üzerine paralel takılacak olan çelik kiriş ten dikey boru uzanacak

Çevrimdışı attila_metu

Fikrimizi belirtmis olalim: Pixellinin her turlusune karsiyim.

Çevrimdışı ilbuono

Bağlanmayacak sj bağlantısı içindi o kısım sadece o parçaya üzerine paralel takılacak olan çelik kiriş ten dikey boru uzanacak
  :ok: eyvallah kardeşim bilgilendirme için  :ok:

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugun V halat islemi tamamen bitermi?Yarin diger cati parçalarına baslanirmi?Tesekkurler.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cagdas44

Sence pixelli tasarim rezalet olabilir bencede maketteki gibi pixelli tasarim harika olabilir. Buradaki kilit kelimeler "bence" "sence"
reklamli koltuk tribunleri ile ilgili hic bir fikrimide beyan etmedim. Stadin asaleti o stadta kimin oynadigi ile alakali. O asil siyaha beyaza gonul veren taraftarlarin asilliginde gizli. Hic bir gercek Besiktaslinin koltuklara bakipda stada geleyim yada gelmiyeyim diyecegini dusunmuyorum. Zaten oyle dusunen varsa gercek Besiktasli da degildir.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

kimse istemiyor ama ortada yaygara kopartılacak bir durum yok
her sene 5 M$ verebiliyorsan kulübe sponsor olursun yazdırmazsın
bu kulübün 926 M borcu var ve bunu odeyebilmek için her kolona
reklam alacaklarsa bence mahsuru yok  3. senedeyiz her maç olimpiyatı
doldursaydık bu zamanda kulüp kasasına 250 M bırakırdık istemiyoruz
dendiğinde bunu dikkate alırlardı yoksa burda klavye taraftarlığı yaparak kulübe nasıl bir katkı sunuyoruz
evet hiç güzel değil katılıyorum ama bu stadı yapmakta hiç kolay değil
stadın ödemelerinin %85 i yapıldı. Bitirmek için 15 M$ a ihtiyaç var
peki bu kadar para varmı kasada tahminim 1 lira bile yoktur.
Bakın geçen gün fenerde FFP ye takıldı şartlar buyken bence bu kadar
romantik takılmayın. Evet hiç olmaması tekrar söylüyorum tercihimdir
ama olanı protesto etmek içinde kılımı kıpırdatmam. Piksel olmuş olmamış bir tecihdir.
Zevk meselesidir ama reklam öyle bir şey değil koymazsan bunun bir bedeli var koyma diyorsan
o bedeli ödeyeceksin yani bu bir tercih değil zorunluluk @Abdullah önce bir gerçekleri kabul edin
sonra bir şeylere itiraz edin şu anda babasının kolundan çekiştiren oyuncakçıya sokmaya çalışan
çocuklar gibisiniz babada ister çocuğunu mutlu etsin o oyuncağı alsın ama cebinde ekmek alacak para anca vardır.
çocuk gözünde kötü babadır çocuk yoktan anlamaz Babalar ne dediğimi çok iyi anlar.
bu kulüp 3 sene önce kayyumun kapısından döndü şimdi tribüne yazı yazılmasın almayalım bu parayı diyorsunuz
bu arada döndük ama o tehlike hala ensemizde duruyor.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cio

@cio  aslında tribün dendiğine bakma aşağı yukarı 700 kişilik bir loca
kapalı alt kat locası bütün kapalı boyunca tek bir loca oda 1903 tribün olarak anılıyor.

Evet @Necmi abi ücretinden de belli olacağı üzere Loca tarzı. Zaten özellikleri de Locadan aşağı kalmıyor, durumu olanların sağlık ve mutlulukla maç izlemesi dileğiyle ben bu kadar tahmin etmemiştim  :ebebe:

Çevrimdışı cagdas44

Benim gordugumun onceki sayafalardaki yorumlarla beraber pixelli tasarima karsi olan cok daha fazla insan var. Tersi de olabilir begenenler daha fazla da olur tek kelime laf etmem. Fakat bana gore tekrarliyorum pixelli ozellikle su sekilde pixelli tasarim rezaletten baska bisey degil. mesela sen de benim istedigim sekilde tribun sekline rezalet diyebilirsin bu en dogal hakkin, bunu tartismak bunun isin dogasinin geregi. Ben tekrarliyorum pixelli isteyen arkadaslara da son derece buyuk saygim var. Ben kimseye saygisizlikta bulunmuyorum, kufur etmiyorum. Ama bu forumun esas abisi denilecek kisiler direk sahsima hakaret edebiliyorsa bu gercekten buyuk ayip.

Rezalet bir beğenmeme ifadesi değildir Sn. @harund1k3 bir tasarıma ki her tasarım aslında kendi başına bir telif çalışmasıdır dolayısıyla devlet nezdinde bile özel değerlendirmeye tabii tutulur siz rezalet derseniz bu başta tasarımcıya, düşüncelerine ve o tasarımı sevenlere hakarete gider. Beğenmemeyi ifade etmek için, beğenmedim, olmamış, daha iyisi olabilir denir ama rezalet bir çalışma aşağılamadır ve kimse kimseninde düşüncelerini aşağılama hakkına sahip değildir.

@Necmi

Oncelikle ben size attigim mesaji biliyorum ben benim bunu kartalyuvalarin oylayalim onerime de karsi oldugunuz icin ben bu konu ile alakali tavriniza kucuk bir diktatorluk ornegi dedim. diktatorluk: kendi isteklerini baskalarinin dusuncelerini onemsemeden yaptirima uygulatan kisiye denir. Ilerleyen mesajlarda size karsi yazdigim bu "kucuk diktatorluk" lafina dair bir tepki gormedigim icin ve bana ayni sekilde normal geldigi icin bisey yapmadim. Ben sizin karakterinize hakaret edecek bisey yaptigimi dusunmyorum. Bunu bir kenara birakalim siz eger bu lafimdan rahatsiz oldugunuzu bana direk soyleseydiniz, karakterinize bir hakaret olarak algilasaydiniz ben onu 40 defa siler 100 defa ozur dilerdim. Ben soyledigim gibi boyle biri degilim.

Fakat siz direk olarak benim karakterime saygisiz diyebiliyorsunuz. Bu yetkiyi eger kendinizde gorebiliyorsaniz size de ayni sekilde davranilmasina musade ediyorsunuz demektir. Ben ilgili girdimi editliyorum. Ve size o konu ile alakali "kucuk diktatorluk" ornegi gibi bir benzetme bulundurdugum icin ozur diliyorum. Ve ayni tepkiyi sizden de bekliyorum.

Daha önce ilk anket mevzusu yazıldığında da yazmıştım Bu anketi sağlıklı bir şekilde yapmak mümkün değil. Öncelikle bozucu bir çok etmen var en başta renkliler ve benzerleri ki onlar halka açık yapılabilecek anketleri sabote edebilirler. Kartal Yuvası'ndan yapılacak alışveriş içinse yine aynı durumun önüne geçmek için minimum bedel belirlemeniz gerekir ki buda bir forma bedelinin altında olamaz çünkü 10 TL'ye alınabilecek ürünlerin olduğu bir yeri sabote etmek kolaydır 10 liralık 13 ürün alırım 13 kez pikselliye oy kullanırım işinize gelir mi bu? Ama bir forma bedeli de taraftarın bir kısmı için yüksek bulunacağından arkadaş ben bu takımın taraftarı değil miyim benim söz hakkım parayla mı ölçülüyor denecek ki buna forma alabilenlerde destek olacak yine olmayacak. Geçtiğimiz günlerde @Necmi abi tarafından getirilen passolig kart numarası üzerinden yapılsın durumu da yine benzer sebeplerle sabote edilmeye müsait, kartı alıp oy verdikten sonra iptali için adım atmak güç değil hadi hemen iptal olmaz 1 yılda 29 TL nedir diyen de az olmaz sonuçta bugün o paraya 3-4 paket sigara ancak alınıyor. Kısacası bu taraftar görüşü yoklama işi bozucu etmenlerden arındırılarak yapılması benim az biraz olan istatistik bilgime göre mümkün değil @ZEKI  hocam ve istatistikçi olduğunu söyleyen @ozan062 benden daha iyi bilir ama benim görüşüm bu kadar bozucu etmen varken ortaya anlamlı bir sonuç çıkartamayız. Ki @Necmi abininde dediği gibi bu piksel uygulaması bir amaçlı tasarım sonucu sadece moda denilerek dahi karar verilmemiş bir şey, en azından iş bilenin kılıç kuşananın deyip bu işi yapan bir mimar var denilebilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu stad artık bitmek üzere. Buraya kadar sap salim getirdik. İnşallah bundan sonra da aynen devam eder. Çok küçük şeylere takılmanın manası yok. Birlik beraberlik içinde destek artarak sürerse Beşiktaş için güzel günler çok yakın.

Çevrimdışı ilhan mansız

Rezalet bir beğenmeme ifadesi değildir Sn. @harund1k3 bir tasarıma ki her tasarım aslında kendi başına bir telif çalışmasıdır dolayısıyla devlet nezdinde bile özel değerlendirmeye tabii tutulur siz rezalet derseniz bu başta tasarımcıya, düşüncelerine ve o tasarımı sevenlere hakarete gider. Beğenmemeyi ifade etmek için, beğenmedim, olmamış, daha iyisi olabilir denir ama rezalet bir çalışma aşağılamadır ve kimse kimseninde düşüncelerini aşağılama hakkına sahip değildir.

Daha önce ilk anket mevzusu yazıldığında da yazmıştım Bu anketi sağlıklı bir şekilde yapmak mümkün değil. Öncelikle bozucu bir çok etmen var en başta renkliler ve benzerleri ki onlar halka açık yapılabilecek anketleri sabote edebilirler. Kartal Yuvası'ndan yapılacak alışveriş içinse yine aynı durumun önüne geçmek için minimum bedel belirlemeniz gerekir ki buda bir forma bedelinin altında olamaz çünkü 10 TL'ye alınabilecek ürünlerin olduğu bir yeri sabote etmek kolaydır 10 liralık 13 ürün alırım 13 kez pikselliye oy kullanırım işinize gelir mi bu? Ama bir forma bedeli de taraftarın bir kısmı için yüksek bulunacağından arkadaş ben bu takımın taraftarı değil miyim benim söz hakkım parayla mı ölçülüyor denecek ki buna forma alabilenlerde destek olacak yine olmayacak. Geçtiğimiz günlerde @Necmi abi tarafından getirilen passolig kart numarası üzerinden yapılsın durumu da yine benzer sebeplerle sabote edilmeye müsait, kartı alıp oy verdikten sonra iptali için adım atmak güç değil hadi hemen iptal olmaz 1 yılda 29 TL nedir diyen de az olmaz sonuçta bugün o paraya 3-4 paket sigara ancak alınıyor. Kısacası bu taraftar görüşü yoklama işi bozucu etmenlerden arındırılarak yapılması benim az biraz olan istatistik bilgime göre mümkün değil @ZEKI  hocam ve istatistikçi olduğunu söyleyen @ozan062 benden daha iyi bilir ama benim görüşüm bu kadar bozucu etmen varken ortaya anlamlı bir sonuç çıkartamayız. Ki @Necmi abininde dediği gibi bu piksel uygulaması bir amaçlı tasarım sonucu sadece moda denilerek dahi karar verilmemiş bir şey, en azından iş bilenin kılıç kuşananın deyip bu işi yapan bir mimar var denilebilir.
Zaten Beşiktaş klübünün yetkili organları bir konuda karar verirken maddi manevi her koşulu gözetmek zorundadır. Ben herşeyi düşüneceklerini eminim ve yönetimin alacağı karar da ne olursa olsun inşallah Beşiktaş için hayırlı olur

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Rüyamda açılış için sabahın ilk ışıklarında Vodafone Arena'ya gidip beles tepeden sülaleyle izliyorduk sonra bi anda ben aşağı yuvarlandım  yukarıdakilere buradan daha güzel görünüyor falan diye bağırıp etrafında kosturuyordum. Bir yerden sonra ilginclesmis rüya ama olsun :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şansal Büyüka: "Geçtiğimiz günlerde bir cami imamı, çocuğunun verdiği zarfı Fikret Orman'a ulaştırıyor. 5 liralıklardan 80 lira var zarfta."
Şansal Büyüka: "Çocuk zarfa yazmış harçlıklarımdan biriktirdiğim bu parayı İnönü Stadı'nın yapımında kullanılması için size veriyorum."
Şansal Büyüka: "Fikret Orman 'Bu parayı kabul edemem ama çocuğunuzun yerine kulübe 80 liralık katkıda bulunacağım' diyor."
Şansal Büyüka: "Fikret Orman ayrıca çocuğun adını inşaattaki bir tuğlaya yazdıracaklarını ve açılış maçına da davet edeceklerini söylüyor."
kartalbakışı twitter alıntı _paylaşıldımı bilmiyorum ama böyle bir anekdot var
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK