@Necmi burada sayginliginiz yuksek sizin bana soylemedigim birseyi soylermisim gibi gosterip beni millete dusman gosterme isteginizi anliyorum, buna bir isim de buluyorum fakat burada soyleyip size saygisizlik etmek istemem. Asla kimseye iftira etmedim bugune kadar. Sizin icin tribun tasarimi besiktas'i sevdigi icin gecenin 4'unde mesaj yazan gorus bildiren birine iftira etmeye yetiyorsa alin buyrun bu forumunuz sizin olsun. Benim Besiktasliligim kimseye iftira etmeye elvermez sizin ki elveriyorsa forumunuz size icimdeki Besiktaslilik sevgisi bana kalsin. Saglicakla kalin.
hadi canım benim silahımla benimi vuracaksın

tribün tasarımımı tartışmamız. işi getirip bu noktaya çekiyorsun.
bu forumda saygınlık ayrıcalık değil herkes saygındır. Beşiktaş taraftarıda
koyun değilki ben dedim diye size düşman olsunlar. kaldıki sizi neden düşman belleteyim
bundan nasıl bir kazancım olacak. Kaç gündür piksel tartışmasıyla konuyu besliyorsun bu
kötü değil iyi bir şey forumlar tartışmak içindir ben sadece üslubuna parmak bastım. Bu sadece benimde kişisel fikrim
değil ne dedin saygısız üslubum olursa yöneticiler mesajlarımı silerler daha hiç bir şey yapmadan
diktatörlükle suçlandık birde mesajlarını silseydik bizi bu sefer neyle suçlardın.
@harund1k3Kardes onlar yazmadan ben yazayim. sana "o zaman renkliler de oy verir en kotu tasarim secilir" cevabini verecekler. Biz bunu dusunduk dedik ki madem oyle kartal yuvasindan urun alan kisilere oy hakki taninir. en sonunda kartal yuvasindan oylar toplanir cikacak sonuca razi olunur. hem gelir kazaniriz, hem de bizim de etki edebilecegimiz bir secim olur. Buna cevap yazamiyorlar iste.bak bu yazında bile yaptığın foruma saygısızlık seni ne ilgilendirir birinin bir başka üyeye vereceği yanıt
orda konuya atlayıp giriyorsun hem fikrine verilmiş cevabı yazıyorsun hemde altında Buna cevap yazamıyorlar işte
diyorsun işte kendi ağzınla söylüyorsun nasıl cevap verildiğini ne yani senin istediğin gibi bir cevap çıkmayınca
cevap yazamamışmı oluyor. Burda resmen dalga geçiyorsun ve hala saygılı bir üslupta yazdığını söylüyorsun
bu cevap da benim cevabımdı ve sen önerine cevap vermediğimi söyledin demekki verdiğim cevabı okumuşsun
peki burda beni cevap vermediğim için diktatörlükle suçladın
bu taraftar oylaması konusunda aslında bunu passo kart numaralarıyla yapabilirler
220000 Beşiktaş kart sahibi var bir sayfa açarlar oy kullanabilmek için passo kart numaranı girmek
zorunda olursun hem direk maçlara gelen kişilerin oylarına baş vurmuş olursun hemde passo
üyeliğini teşvik edersin hem herkes bir kere oy kullanabilir. hemde Beşiktaşlılara kullandırmış olursun.
en mantıklı çözüm bu
bir çok konudada taraftarın fikrini sorma katılımcı bir kulüp olma yolunda çok efsane olur.
gir oraya koşulları nedenleri sonrada taraftarın fikrini al sen zaten nedenleri doğru anlatırsan
taraftar Beşiktaşın menfaatine olanı seçecektir. Sorumluluğu taraftarla paylaşmak kulübü bir adım
daha ileri götürür.Taraftarada sahiplenme duygusu verir bu sana orjinal ürün kullanımından maçlara
girişe kadar hep artı olarak döner.birde böyle bir cevabım vardı tekrar yapıştırayım yani senin fikrini ciddiye almamış falan değilim sadece
yetersiz olduğunu düşündüm ve daha geniş katılımlı başka bir fikir önermişim yani dalga geçmeni pek haketmemişim.
sana yazdığım bütün mesajlarımı gözden geçirdim tek bir mesajımda bile en ufak saygısızlığım olmamış ve nedenleri
teferuatlı bir şekilde anlatmışım ama senin cevapların alaycı ve saygısızca olmuş mesela
O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. burdaki gibi alay eden cevaplar
ama ben sana saygısız üslup kullanıyorsun dediğimde birden ayaklandın neymiş sana hakaret etmişim
aslında hakareti eden sensin ikaz eden benim saygısızca yazan birine saygısız üslup kullanıyorsun demek hakaret değildir.
@harund1k3